Home / MijnSMcontacten – Kosten, Review en Ervaringen
MijnSMcontacten logo

MijnSMcontacten - Kosten, Review en Ervaringen

Ben je op zoek naar extreme contacten in je regio? Kies dan nu voor MijnSMcontacten, hier vind je mannen en vrouwen die graag hun grenzen willen verleggen. Het grote voordeel is dat er iedere dag nieuwe mannen en vrouwen bijkomen en zij willen net als jij veel samen delen. Het wordt een mooie tijd en daar ga je echt van genieten. Leef je uit, ontdek hoe spannend het hier kan zijn en verleg je grenzen maar eens. Meld je snel aan en ontdek wie er bij jou in de buurt zit en ook op zoek is. Wie weet heb je vanavond nog wel een spannende date want die kans is natuurlijk wel groot, zeker wanneer ze bij je in de buurt wonen! Als je tijd hebt, doe het dan direct want je gaat echt van dat moment genieten! Leef je uit, doe het, verleg je grenzen en ga op onderzoek uit om te ontdekken hoe leuk en spannend het hier kan zijn!

MijnSMcontacten
2.9
Beoordeling 2.9

SM contacten zoeken

Als je op zoek bent naar meer spanning in je leven en meer wil dan normale seks, dan zit je hier goed. Ben je op zoek naar een uitdaging en houd je ervan om grenzen te verleggen? Kies dan echt vandaag nog voor MijnSMcontacten wat hier vind je wat je zoekt. Je vindt hier gelijkgestemden in heel Nederland. Aanmelden heb je zo gedaan dus kom nu je eigen SM contacten zoeken en leg het contact vandaag nog. Het kan zo snel geregeld zijn en reken er maar op dat het echt heerlijke momenten zijn waarbij je van elkaar gaat genieten. Een tijd voor jezelf, een moment om te genieten, het zit er echt aan te komen. Doe het daarom vandaag nog, aanmelden, contact leggen, genieten en elkaar nog beter leren kennen. MijnSMcontacten heeft alles wat je nodig hebt en het enige wat jij hoeft te doen is jezelf aan te melden en de rest gaat vanzelf.

Veilig flirten bij MijnSMcontacten

De profielen op de website worden handmatig gecontroleerd en dat is in jouw voordeel. Je weet dus zeker dat diegene waar je mee in contact wil komen ook wel echt bestaat! Mocht je toch iets tegen komen waar je twijfels over hebt laat het dan even weten en dan wordt er naar gekeken. Er wordt vertrouwelijk om gegaan met jouw gegevens, en niets wordt openbaar gemaakt. Daarom is het goed dat je nu die keuze ook gaat maken en jezelf aan gaat melden. Je gaat er geen spijt van krijgen want je kunt hier echt veilig daten! Wacht het niet af, maar maak die keuze nu zodat het echt wat voor jou gaat zijn, jouw moment om te genieten op MijnSMcontacten.

Hoe werkt MijnSMcontacten?

Een profiel aanmaken heb je echt binnen een minuut gedaan! Als je dat hebt gedaan dan kun je zoeken in alle profielen, kijk rustig rond want er zijn dames en heren genoeg die net als jij erg veel zin hebben. Als je een leuk persoon hebt gevonden dan kun je snel een berichtje sturen, let goed op want de eerste drie berichten kun je bij MijnSMcontacten gratis verzenden. Een leuk moment om daar nu gebruik van te maken en te gaan genieten! Doe het vandaag nog en ontdek wie jouw ware kan zijn bij MijnSMcontacten.

MijnSMcontacten screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij MijnSMcontacten.nl?

De goedkoopste MijnSeMcontacten.nl credits kosten 0,67 per bericht bij aanschaf van 300 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van MijnSMcontacten.nl?

  • Speciaal voor SM contacten
  • Fictieve profielen
  • Kans op een echte date is nihil
  • 2.7

   Populariteit

  • 3

   Gebruikersgemak

  • 2.8

   Functionaliteiten

  • 3

   Klantenservice

  • 2.9

   Kosten

  • 2.9 Gemiddeld

   Totaalscore

  MijnSMcontacten FAQ

  Hoe kan ik MijnSMcontacten opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MijnSMcontacten? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw “Mijn SM Contacten” account.

  MijnSMcontacten opzeggen

  MijnSMcontacten.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van MijnSMcontacten en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar nadat je op de “inloggen” button hebt geklikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op “Account” in het bovenste menu.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op het vakje achter “Verwijder mijn profiel” en klik vervolgens op de blauwe button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig jouw keuze door op “OK” te klikken in de pop-up.

  Je hebt nu je account verwijderd op MijnSMcontacten!

  Laats bijgewerkt: 29 mei 2022

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---