Home / MijnRijpeAffaire – Kosten, Review en Ervaringen
MijnRijpeAffaire logo

MijnRijpeAffaire – Kosten, Review en Ervaringen

Sommige mensen houden niet van een jonge partner. Dat kan zijn omdat je zelf al wat ouder bent, maar er zijn ook jongere mensen die de voorkeur geven aan iemand die een stuk ouder is. Dat komt zowel bij mannen als vrouwen voor. Iedereen kent wel een voorbeeld in zijn omgeving van een oudere man die een veel jongere vrouw heeft. Maar ook het omgekeerde komt voor, soms valt een jongere man voor de charmes van een vrouw die zijn moeder had kunnen zijn en zijn ze heel gelukkig samen. Ben jij ook op zoek naar een dame met levenservaring? Dan is Mijn Rijpe Affaire echt iets voor jou.

MijnRijpeAffaire
2
Beoordeling 2

Ervaren dames online

Als je op zoek bent naar een ervaren vrouw die weet wat mannen willen, dan kun je op deze datingsite je hart ophalen. Hier geen giebelende meisjes van 18 die alles nog moeten ontdekken. Hier vind je vrouwen die door het leven zijn gevormd en die heel goed weten wat ze willen en ook wat jij wilt. Je kunt bij Mijn Rijpe Affaire gratis een account aanmaken, dit is binnen enkele minuten geregeld. Je kunt een foto bij je profiel plaatsen en informatie over jezelf zodat andere bezoekers kunnen zien of er een match is met jou. Zodra je bent ingelogd kun je een knipoog sturen naar iemand die je leuk vindt of een persoonlijk bericht.

Zoeken in profielen is gratis

Het aanmaken van een profiel en het zoeken in de profielen is gratis op deze datingsite. Je kunt in je profiel een aantal basis gegevens plaatsen en een korte persoonlijke oproep plaatsen. Als je bent ingelogd kun je zoeken in de profielen, maar je krijgt ook matches voorgeschoteld die passen bij het zoekprofiel dat je hebt ingevoerd. Als je een bericht of een knipoog wilt sturen dan is dit niet gratis. Hiervoor moet je credits kopen. Deze koop je per stuk via je smartphone of je koopt een bundel die je kunt betalen met iDeal of een creditcard. Bundels zijn uiteraard goedkoper dan losse credits.

Entertainment

Mijn Rijpe Affaire heeft vooral entertainment tot doel. Dit betekent dat een deel van de profielen die je op deze website tegenkomt fictief zijn. De reacties worden verstuurd door moderators van de website. Je kunt met deze profielen wel een chatgesprek voeren, maar een fysieke afspraak is uiteraard niet mogelijk. Dit is natuurlijk geen bezwaar als je gewoon op zoek bent naar een spannende online flirt zonder dat je wilt dat hier meer uit voortvloeit. Als je wel een afspraak wilt zal je op zoek moeten gaan naar een member die wel een echt persoon vertegenwoordigt.

MijnRijpeAffaire screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van MijnRijpeAffaire?

 • Aanmelden is gratis
 • Zoeken in profielen is gratis
 • Grote hoeveelheid profielen
 • Er wordt deels gewerkt met fictieve profielen
 • De website heeft vooral entertainment tot doel en is dus niet specifiek bedoeld voor het vinden van een date of relatie
 • 2

  Populariteit

 • 2

  Gebruikersgemak

 • 2

  Functionaliteiten

 • 2

  Klantenservice

 • 2

  Kosten

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

MijnRijpeAffaire FAQ

Hoe kan ik MijnRijpeAffaire opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MijnRijpeAffaire? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MijnRijpeAffaire account.

MijnRijpeAffaire opzeggen

MijnRijpeAffaire account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Mijn Rijpe Affaire en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Vink het vakje aan achter: “Verwijder mijn profiel”. Klik dan op de button met de tekst: “profiel verwijderen” Bevestig je keuze door op: “OK” te klikken in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd van MijnRijpeAffaire!

Laats bijgewerkt: 11 februari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---