Home / MexicanCupid – Kosten, Review en Ervaringen
MexicanCupid logo

MexicanCupid - Kosten, Review en Ervaringen

Mexico is het land van de tempelstad Teotihuacan, de mystieke Indianendorpen en adembenemende watervallen. Nog adembenemender is echter de bevolking die ook in het Westen menig harten sneller doet slaan. Is het te wijten aan het exotische uiterlijk, de zwoele Spaanse taal of het heftige temperament? Wat de reden ook mag zijn, Mexicaanse vrijgezellen worden beheerd. En dat viel ook Cupid Media op. Een bedrijf dat sinds 2000 datingsites lanceert die zich richten op specifieke doelgroepen. Zoals de naam het al doet vermoeden, richt Mexican Cupid zich volledig op de Mexicaanse bevolking. Met al meer dan 700.000 leden en duizenden succesverhalen kun je wel zeggen dat je via deze site snel een Mexicaanse liefde vindt.

MexicanCupid
3
Beoordeling 3

Specialisatie specialiseert zich

Uniek aan deze datingsite is dat je nog eens een onderverdeling vindt. Je kunt je inschrijven op de algemene site Mexican Cupid, maar je kunt ook gerichter zoeken. Zoek op Mexicaanse vrouwen, singles, meisjes of mannen. Ook kun je zoeken op Mexicaanse bruiden. Dit heeft niets te maken met een mail order bride, maar wel met vrouwen die specifiek op zoek zijn naar een man om mee te trouwen. Als jij bijvoorbeeld op zoekt bent naar een casual flirt, weet je dat je in deze categorie niets te zoeken hebt. Op die manier is de kans op succes voor deze vrouwen ook groter. Ze weten dat wie er contact met hen opneemt, effectief op zoek is naar de ware om mee te trouwen.

Gratis inschrijven, en dan?

Net zoals bij alle websites van Cupid Media, kun je je gratis inschrijven op de datingsite. Je maakt een profiel aan waarin je wat leuks over jezelf schrijft en enkele toffe foto’s uploadt. Deze zijn voor alle andere leden zichtbaar. Vervolgens kun je zelf ook een kijkje nemen in de leden die actief zijn op Mexican Cupid. Vind je iemand die je wel leuk vindt, dan kun je die persoon een berichtje sturen. Let wel dat je voor extra features moet betalen. Deze features zijn terug te vinden in de algemene gebruiksvoorwaarden, die je dient te lezen alvorens je een lidmaatschap aanmaakt. Hierin vind je terug dat je een Gold of Platinum lid kunt worden. Om dit lidmaatschap te verwerven, moet je betalen voor extra features. Voorbeelden zijn: je profiel in de spotlight plaatsen of extra features toevoegen aan de berichten tussen jij en een andere vrijgezel.

Is deze website te vertrouwen?

Cupid Media is een erkende datingsite en maakt zijn leden ook bewust van de gevaren van het online daten. Natuurlijk is dit een betalende dienst en dien je wel voorzichtig te zijn met de extra kosten die verbonden zijn met een lidmaatschap. Denk hierbij aan de extra features en het lidmaatschap dat automatisch wordt verlengd, mits opzegging. Lees daarom altijd goed de gebruiksvoorwaarden door. Hierin staan de prijzen voor de extra features helaas niet vermeldt. Deze kun je enkel bekijken als je lid bent geworden van Mexican Cupid. Dat is een zonde, want meer transparantie zou meer vertrouwen bieden.

MexicanCupid screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij MexicanCupid.com?

Het goedkoopste MexicanCupid abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van MexicanCupid?

  • Speciaal voor het vinden van een Mexicaanse vrouw of man
  • Internationaal daten is niet voor iedereen geschikt
  • 3

   Populariteit

  • 3

   Gebruikersgemak

  • 3

   Functionaliteiten

  • 3

   Klantenservice

  • 3

   Kosten

  • 3 Goed

   Totaalscore

  MexicanCupid FAQ

  Hoe kan ik MexicanCupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MexicanCupid? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MexicanCupid.com account.

  MexicanCupid opzeggen

  MexicanCupid.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van MexicanCupid en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op MexicanCupid aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op MexicanCupid!

  Laats bijgewerkt: 08 februari 2022

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---