Home / Metaldating.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Metaldating.nl logo

Metaldating.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Metalheads luisteren dan waarschijnlijk niet graag naar zoetsappige liefdesliedjes, maar dat betekent natuurlijk niet dat zij geen liefde nodig hebben! Metal is een muziekgenre waar je van houdt of waar je een hekel aan hebt. Een middenweg is er eigenlijk niet. Natuurlijk is het niet fijn als je een partner treft die niet van metal houdt, terwijl jij dit het liefst de hele dag door draait. Juist daarom is er Metaldating, dé datingsite voor alle metal-liefhebbers die zoeken naar een partner die er ook graag naar luistert.

Metaldating.nl
3.6
Beoordeling 3.6

Ook voor vriendschappen

Metaldating is er niet alleen voor mensen die zoeken naar een leuke liefdesrelatie. De datingsite is er ook voor mensen die in contact willen komen met andere liefhebbers van de specifieke muzieksmaak. Zo kun je ook op zoek gaan naar mensen om mee naar metalfestivals te gaan of om eens een leuk concert mee te bezoeken. Als je niemand in je vaste vriendenkring kent die ook van metal houdt, dan is het natuurlijk ideaal om naar een leuk vriendschappelijk metal-contact te zoeken via een online ontmoetingsplaats speciaal voor metalheads.

Meer dan duizend metalheads

Er staan meer dan duizend metalheads geregistreerd bij Metaldating. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er echt geen leuke liefde of vriendschap voor je bij zit. Je kunt makkelijk zoeken naar mensen uit de metalscene die je aanspreken om contact te leggen. Er is een relatief strenge controle van profielen door het beheer van Metaldating. Dit is om te voorkomen dat er nepaccounts worden aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat ook jouw nieuwe profiel eerst eens door de molen wordt gehaald voordat deze helemaal actief is. Maak je geen zorgen, dit duurt gelukkig niet zo lang.

Helemaal gratis aan de slag

Je hoeft niet direct je portemonnee te trekken als je een account hebt aangemaakt. In tegenstelling tot de meeste andere datingsites is Metaldating een gratis site voor het zoeken van leuke metal-contacten. Je kunt, na goedkeuring van je profiel, direct gebruik maken van alle interessante features die je kunt vinden bij Metaldating. Zo kun je naar de box voor evenementen gaan om daar eens de nieuwste concerten te bespreken of mensen uit te nodigen voor een leuk metalfeest. Je kunt ook een virtueel bezoekje brengen aan de kroeg van Metaldating. Hier ‘hangen’ gezellige mensen rond om te leren kennen.

Lid worden van een metal-community

Metaldating is meer dan gewoon een datingsite waar je mensen kunt treffen met dezelfde muzieksmaak als jij. Metal speelt een grote rol op de datingsite en door de jaren heen is de site uitgegroeid tot een gezellige community waar mensen samenkomen om van alles en nog wat te bespreken. Je kunt er eindeloos keuvelen over metalmuziek, maar je kunt ook actief op zoek gaan naar een vriendschap in de metalscene of natuurlijk naar de liefde van je leven, die net zo’n metalhead als jij is. Eigenlijk kun je er alle kanten op!

Zie jij jezelf wel helemaal in je element zijn in een metal community, waar je ook nog eens de liefde van je leven kunt tegenkomen? Maak dan snel een profiel aan bij Metaldating. Je kunt hiervoor zelfs je Facebook account gebruiken.

Metaldating.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Metaldating.nl?

 • Speciaal voor rockers en metal liefhebbers
 • Niet voor iedereen geschikt
 • 3
  Populariteit
 • 3.5
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3.5
  Klantenservice
 • 5
  Kosten
 • 3.6 Goed
  Totaalscore

Metaldating.nl FAQ

Hoe kan ik Metaldating.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Metaldating.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Metaldating account.

Metaldating.nl opzeggen

Metaldating account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Metaldating.nl en log in met gebruikersnaam / email en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan in de uiterste rechter bovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “profielbewerking”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll geheel naar beneden en klik dan op de linker button: “Vewijder profiel” (let op: de button is moeilijk leesbaar)

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de button met de tekst: “Verwijder”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Metaldating.nl!

 

Laats bijgewerkt: 04 mei 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *