Home / Ontdek de beste datingsites voor alternatievelingen! / Metaldating: Vind je Metal Liefde! 🎸 Kosten & Reviews!
Metaldating.nl logo

Metaldating: Vind je Metal Liefde! 🎸 Kosten & Reviews!

Zoek je een partner die net zo gepassioneerd is over metal als jij? Ontdek Metaldating, dé datingsite speciaal voor metalheads die op zoek zijn naar liefde en vriendschap. Metaldating verbindt gelijkgestemden die het metalgenre waarderen, zodat je een partner kunt vinden die graag meegeniet van je favoriete muziek. In dit artikel bespreken we de kosten, reviews en ervaringen van Metaldating.nl, zodat je een goed beeld krijgt van wat deze unieke datingsite te bieden heeft. Vergeet eindeloos swipen en mismatches, en vind de perfecte metalmate om samen te rocken en je passie voor metal te delen.

Metaldating.nl
3.2
Beoordeling 3.2

Metalheads & Liefde: Waarom Metaldating dé Oplossing is

Metalheads luisteren dan waarschijnlijk niet graag naar zoetsappige liefdesliedjes, maar dat betekent natuurlijk niet dat zij geen liefde nodig hebben! Metal is een muziekgenre waar je van houdt of waar je een hekel aan hebt. Een middenweg is er eigenlijk niet. Natuurlijk is het niet fijn als je een partner treft die niet van metal houdt, terwijl jij dit het liefst de hele dag door draait. Juist daarom is er Metaldating, dé datingsite voor alle metal-liefhebbers die zoeken naar een partner die er ook graag naar luistert.

Ook voor vriendschappen

Metaldating is er niet alleen voor mensen die zoeken naar een leuke liefdesrelatie. De datingsite is er ook voor mensen die in contact willen komen met andere liefhebbers van de specifieke muzieksmaak. Zo kun je ook op zoek gaan naar mensen om mee naar metalfestivals te gaan of om eens een leuk concert mee te bezoeken. Als je niemand in je vaste vriendenkring kent die ook van metal houdt, dan is het natuurlijk ideaal om naar een leuk vriendschappelijk metal-contact te zoeken via een online ontmoetingsplaats speciaal voor metalheads.

Meer dan duizend metalheads

Er staan meer dan duizend metalheads geregistreerd bij Metaldating. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er echt geen leuke liefde of vriendschap voor je bij zit. Je kunt makkelijk zoeken naar mensen uit de metalscene die je aanspreken om contact te leggen. Er is een relatief strenge controle van profielen door het beheer van Metaldating. Dit is om te voorkomen dat er nepaccounts worden aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat ook jouw nieuwe profiel eerst eens door de molen wordt gehaald voordat deze helemaal actief is. Maak je geen zorgen, dit duurt gelukkig niet zo lang.

Helemaal gratis aan de slag

Je hoeft niet direct je portemonnee te trekken als je een account hebt aangemaakt. In tegenstelling tot de meeste andere datingsites is Metaldating een gratis site voor het zoeken van leuke metal-contacten. Je kunt, na goedkeuring van je profiel, direct gebruik maken van alle interessante features die je kunt vinden bij Metaldating. Zo kun je naar de box voor evenementen gaan om daar eens de nieuwste concerten te bespreken of mensen uit te nodigen voor een leuk metalfeest. Je kunt ook een virtueel bezoekje brengen aan de kroeg van Metaldating. Hier ‘hangen’ gezellige mensen rond om te leren kennen.

Lid worden van een metal-community

Metaldating is meer dan gewoon een datingsite waar je mensen kunt treffen met dezelfde muzieksmaak als jij. Metal speelt een grote rol op de datingsite en door de jaren heen is de site uitgegroeid tot een gezellige community waar mensen samenkomen om van alles en nog wat te bespreken. Je kunt er eindeloos keuvelen over metalmuziek, maar je kunt ook actief op zoek gaan naar een vriendschap in de metalscene of natuurlijk naar de liefde van je leven, die net zo’n metalhead als jij is. Eigenlijk kun je er alle kanten op!

Zie jij jezelf wel helemaal in je element zijn in een metal community, waar je ook nog eens de liefde van je leven kunt tegenkomen? Maak dan snel een profiel aan bij Metaldating. Je kunt hiervoor zelfs je Facebook account gebruiken.

Metaldating.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Metaldating.nl?

 • Speciaal voor rockers en metal liefhebbers
 • Niet voor iedereen geschikt

Metaldating: Ontdek jouw Perfecte Metal Match

Op zoek naar een partner die net zo gepassioneerd is over metal als jij? Metaldating is dé datingsite voor metal-liefhebbers die op zoek zijn naar gelijkgestemde zielen. Lees onze uitgebreide review, ontdek de kosten en gebruikerservaringen van Metaldating en vind de liefde van je leven binnen de metalgemeenschap. Laat de muziek jullie verbinden en ontdek hoe mooi het is om samen van jullie favoriete genre te genieten. Begin vandaag nog met het vinden van jouw metal match op Metaldating. Meld je aan en laat de liefde én de muziek jullie samenbrengen!

 • 2.9

  Populariteit

  Populariteit MetalDating: MetalDating.nl is de ideale ontmoetingsplaats voor metalheads, en groeit in populariteit dankzij de unieke focus op de metal subcultuur en levensstijl.

 • 3.5

  Gebruikersgemak

  Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de eenvoudige navigatie van MetalDating.nl maken het vinden van gelijkgestemde metal-liefhebbers eenvoudig en plezierig.

 • 3.1

  Functionaliteiten

  Functionaliteiten MetalDating: MetalDating.nl biedt diverse functies zoals onbeperkt berichten versturen, profielen verbergen en geavanceerd zoeken, wat de gebruikerservaring verbetert.

 • 3.5

  Klantenservice

  De klantenservice van MetalDating.nl staat klaar om vragen en problemen snel en efficiënt op te lossen, waardoor gebruikers zich gesteund voelen.

 • 3.2

  Kosten

  Kosten MetalDating: MetalDating.nl hanteert betaalbare abonnementstarieven, variërend van 1 maand (€16,95) tot 12 maanden (€89,95), met toegang tot alle functies.

 • 3.2 Goed

  Totaalscore

  Met een sterke focus op de metal gemeenschap, gebruiksgemak en waardevolle functies, is MetalDating.nl een uitstekende keuze voor metalheads op zoek naar liefde.

Metaldating.nl FAQ

Hoe kan ik Metaldating.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Metaldating.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Metaldating account.

Metaldating.nl opzeggen

Metaldating account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Metaldating.nl en log in met gebruikersnaam / email en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan in de uiterste rechter bovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “profielbewerking”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll geheel naar beneden en klik dan op de linker button: “Vewijder profiel” (let op: de button is moeilijk leesbaar)

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de button met de tekst: “Verwijder”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Metaldating.nl!

 

Wat is MetalDating.nl en voor wie is het bedoeld?

MetalDating.nl is een datingsite speciaal voor mensen met een passie voor metal muziek en de bijbehorende levensstijl. Het is bedoeld voor mensen die gelijkgestemde metalheads willen ontmoeten voor vriendschap, daten of een serieuze relatie.

Hoe werkt het aanmeldingsproces bij MetalDating.nl?

Om je aan te melden bij MetalDating.nl, moet je een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord opgeven, je geslacht, geboortedatum en land selecteren, en akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Daarna ontvang je een e-mail met een bevestigingslink om je account te activeren.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van MetalDating.nl?

Ja, er zijn kosten verbonden aan het gebruik van MetalDating.nl. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, variërend van 1 maand (€16,95) tot 12 maanden (€89,95). Met een betaald abonnement kun je onbeperkt berichten versturen en ontvangen, en gebruikmaken van extra functies.

Is MetalDating.nl betrouwbaar en veilig?

Volgens de recensies op welkeonlinedatingsite.nl, ervaren gebruikers MetalDating.nl over het algemeen als betrouwbaar en veilig. De website maakt gebruik van SSL-encryptie om persoonlijke gegevens te beschermen en je kunt je profiel verbergen voor andere gebruikers als je dat wilt.

Wat zijn enkele tips voor het gebruik van MetalDating.nl?

Enkele tips voor het gebruik van MetalDating.nl zijn: zorg voor een duidelijke en aantrekkelijke profielfoto, vul je profiel zo volledig mogelijk in, wees eerlijk en authentiek, en benader anderen op een respectvolle en vriendelijke manier.

Laats bijgewerkt: 15 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---