Home / MeetMe.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Meetme.nl logo

MeetMe.nl - Kosten, Review en Ervaringen

MeetMe.nl is één van de vele online datingsites op het internet. MeetMe.nl profileert zich vooral als seksdatingsite, gezien de teksten die je op de homepage aantreft. Deze zijn specifiek gericht op het vinden van een seksdate, al dan niet voor het aangaan van een relatie. 

MeetMe.nl
2
Beoordeling 2

De website lijkt niet bedoeld voor het vinden van vrienden of vriendinnen. Je kunt niet veel zien op de website, je moet je eerst inschrijven om profielen en dergelijke te kunnen raadplegen. Wat erg storend is, is dat de Algemene Voorwaarden alleen in het Frans beschikbaar zijn. Dit maakt het voor mensen die deze taal niet machtig zijn erg lastig de voorwaarden te lezen en te begrijpen. Een vertaalprogramma biedt hiervoor immers lang niet altijd voldoende uitkomst.

Gratis voor vrouwen

MeetMe houdt er een wat vreemde manier van het berekenen van lidmaatschapskosten op na. Vrouwen kunnen gratis lid worden en maken ook gratis gebruik van alle faciliteiten. Als je de pech hebt een man te zijn moet je voor de meeste faciliteiten wel betalen. Dit lijkt erg op discriminatie op grond van geslacht. Hoeveel de lidmaatschapskosten bedragen voor mannelijke leden wordt niet vermeld op de FAQ pagina, die overigens wel in het Nederlands beschikbaar is. Veel informatie vind je hier verder niet, die moet je uit de Algemene Voorwaarden halen, die dus zoals eerder vermeld alleen in het Frans op de website staan.

Ervaringen Meetme.nl

Ga je zoeken naar ervaringen van gebruikers van MeetMe.nl dan kom je nogal wat kritiek tegen. Er wordt veel geklaagd over de leden van MeetMe.nl, volgens gebruikers van deze datingsite zijn de profielen zeer waarschijnlijk voor een groot deel fictief. Vrouwelijke leden klagen dat zij reacties krijgen van mannen die direct zinspelen op seks en ongepaste foto’s sturen. Daarnaast zijn er vrouwen die aangeven dat zij ongevraagd en ongewenst lid geworden zijn van MeetMe.nl. Het is dan erg lastig om het profiel weer te verwijderen. Voor deze profielen zijn zonder toestemming foto’s gebruikt, onder andere van Facebook profielen van de gedupeerden. Dit is natuurlijk niet echt goede reclame voor MeetMe.nl

Is MeetMe.nl een aanrader?

Gezien de vele negatieve reacties van gebruikers van MeetMe.nl lijkt een waarschuwing op zijn plaats. Als je lid wilt worden, wees dan op je hoede. Betaal niet te veel voor het kunnen versturen van berichten en verbreek het contact zodra je vermoedt te maken te hebben met een fake account. Voor vrouwen geldt dat zij er op voorbereid moeten zijn seksueel getinte reacties van mannen te krijgen die soms vergezeld worden van foto’s die als ongepast kunnen worden ervaren. Als je gewoon wit chatten zonder een persoonlijke afspraak te willen maken en je bent een vrouw dan kan het niet zo veel kwaad om je op MeetMe.nl te begeven. Er zijn immers geen kosten aan verbonden.

MeetMe.nl screenshot
 • Je kunt je eenvoudig aanmelden
 • Gratis te gebruiken door vrouwen
 • De Algemene Voorwaarden zijn alleen in het Frans beschikbaar
 • Veel profielen zijn van personen die volgens de informatie bij hun profiel in het buitenland wonen
 • Vermoeden van veel fake profielen
 • Vrouwen kunnen seksistisch getinte berichten krijgen met foto’s die wellicht ongewenste afbeeldingen bevatten
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore

MeetMe.nl FAQ

Hoe kan ik MeetMe.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MeetMe.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MeetMe account.

MeetMe.nl opzeggen

MeetMe account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van MeetMe.nl en log in met je e-mailadres en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu  op “Mijn Profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op “Mijn opties” onderaan de pagina, zodat dit tabblad opent. Klik dan op de rode button met de tekst: “Mijn account verwijderen”. Een pop-up window is nu zichtbaar.

Klik op de groene button met de tekst: “Confirmer”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op MeetMe.nl!

Laats bijgewerkt: 01 april 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *