Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / MeetMe.nl Kosten, Review & Ervaringen - De Complete Gids!
Meetme.nl logo

MeetMe.nl Kosten, Review & Ervaringen - De Complete Gids!

Benieuwd naar MeetMe.nl? Ontdek de kosten, review en ervaringen op WelkeOnlineDatingSite.nl. MeetMe.nl is een online datingsite die zich voornamelijk profileert als een seksdatingsite, met focus op het vinden van seksdates en mogelijk zelfs relaties. De homepage bevat teksten die specifiek gericht zijn op het zoeken naar een seksdate. Het is belangrijk op te merken dat de website niet bedoeld lijkt te zijn voor het vinden van vriendschappen. Het inschrijven op de website is vereist om toegang te krijgen tot profielen en andere functies. Echter, een storend aspect is dat de Algemene Voorwaarden alleen beschikbaar zijn in het Frans, wat het begrijpen ervan bemoeilijkt voor niet-Franstalige gebruikers.

MeetMe.nl
2
Beoordeling 2

MeetMe.nl: Een Seksdatingsite met Beperkte Informatie en Franstalige Voorwaarden

MeetMe.nl is één van de vele online datingsites op het internet. MeetMe.nl profileert zich vooral als seksdatingsite, gezien de teksten die je op de homepage aantreft. Deze zijn specifiek gericht op het vinden van een seksdate, al dan niet voor het aangaan van een relatie. De website lijkt niet bedoeld voor het vinden van vrienden of vriendinnen. Je kunt niet veel zien op de website, je moet je eerst inschrijven om profielen en dergelijke te kunnen raadplegen. Wat erg storend is, is dat de Algemene Voorwaarden alleen in het Frans beschikbaar zijn. Dit maakt het voor mensen die deze taal niet machtig zijn erg lastig de voorwaarden te lezen en te begrijpen. Een vertaalprogramma biedt hiervoor immers lang niet altijd voldoende uitkomst.

pc scherm met Meetme.nl website

Gratis voor vrouwen

MeetMe houdt er een wat vreemde manier van het berekenen van lidmaatschapskosten op na. Vrouwen kunnen gratis lid worden en maken ook gratis gebruik van alle faciliteiten. Als je de pech hebt een man te zijn moet je voor de meeste faciliteiten wel betalen. Dit lijkt erg op discriminatie op grond van geslacht. Hoeveel de lidmaatschapskosten bedragen voor mannelijke leden wordt niet vermeld op de FAQ pagina, die overigens wel in het Nederlands beschikbaar is. Veel informatie vind je hier verder niet, die moet je uit de Algemene Voorwaarden halen, die dus zoals eerder vermeld alleen in het Frans op de website staan.

Ervaringen Meetme.nl

Ga je zoeken naar ervaringen van gebruikers van MeetMe.nl dan kom je nogal wat kritiek tegen. Er wordt veel geklaagd over de leden van MeetMe.nl, volgens gebruikers van deze datingsite zijn de profielen zeer waarschijnlijk voor een groot deel fictief. Vrouwelijke leden klagen dat zij reacties krijgen van mannen die direct zinspelen op seks en ongepaste foto’s sturen. Daarnaast zijn er vrouwen die aangeven dat zij ongevraagd en ongewenst lid geworden zijn van MeetMe.nl. Het is dan erg lastig om het profiel weer te verwijderen. Voor deze profielen zijn zonder toestemming foto’s gebruikt, onder andere van Facebook profielen van de gedupeerden. Dit is natuurlijk niet echt goede reclame voor MeetMe.nl.

twee mensen die ervaringen delen

Is MeetMe.nl een aanrader?

Gezien de vele negatieve reacties van gebruikers van MeetMe.nl lijkt een waarschuwing op zijn plaats. Als je lid wilt worden, wees dan op je hoede. Betaal niet te veel voor het kunnen versturen van berichten en verbreek het contact zodra je vermoedt te maken te hebben met een fake account. Voor vrouwen geldt dat zij er op voorbereid moeten zijn seksueel getinte reacties van mannen te krijgen die soms vergezeld worden van foto’s die als ongepast kunnen worden ervaren. Als je gewoon wit chatten zonder een persoonlijke afspraak te willen maken en je bent een vrouw dan kan het niet zo veel kwaad om je op MeetMe.nl te begeven. Er zijn immers geen kosten aan verbonden.

MeetMe.nl screenshot
 • Ruime focus op seksdates: Voor gebruikers die specifiek op zoek zijn naar seksuele ontmoetingen, kan MeetMe.nl een geschikte optie zijn.
 • vMogelijkheid om seksuele voorkeuren aan te geven: De site stelt gebruikers in staat om hun seksuele voorkeuren en interesses te specificeren, waardoor het gemakkelijker kan zijn om gelijkgestemde mensen te vinden.
 • Gebruiksvriendelijke interface: MeetMe.nl heeft een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface, waardoor het gemakkelijk is om door profielen te bladeren en berichten uit te wisselen.
 • Mogelijkheid om anoniem te blijven: Gebruikers kunnen ervoor kiezen om anoniem te blijven en alleen informatie te delen met mensen die ze vertrouwen.
 • Gevarieerde gebruikersdatabase: MeetMe.nl heeft een diverse gebruikersdatabase, waardoor er verschillende soorten mensen beschikbaar kunnen zijn om mee in contact te komen.
 • Beperkte focus op vriendschappen en serieuze relaties: MeetMe.nl lijkt minder geschikt voor mensen die op zoek zijn naar langdurige vriendschappen of serieuze relaties.
 • Verplichte inschrijving voor profieltoegang: Om profielen en andere functies te bekijken, is het vereist om je eerst in te schrijven, wat sommige gebruikers als storend kunnen ervaren.
 • Beperkte zichtbaarheid van profielen: Het beperkte zicht op profielen kan het moeilijker maken om een goed beeld te krijgen van potentiële matches.
 • Franstalige Algemene Voorwaarden: De beschikbaarheid van Algemene Voorwaarden alleen in het Frans kan een struikelblok vormen voor niet-Franstalige gebruikers.
 • Mogelijk gebrek aan actieve gebruikers: Door een mogelijke beperkte populariteit kan het aantal actieve gebruikers op MeetMe.nl lager zijn, wat invloed kan hebben op de interactiemogelijkheden en matchkansen.

Overwegingen bij MeetMe.nl: Seksgerichte site met beperkingen

Al met al is MeetMe.nl een online datingsite die zich voornamelijk richt op seksdates en minder geschikt lijkt voor het vinden van vriendschappen of serieuze relaties. Het beperkte zicht op profielen en het vereiste van inschrijving voor toegang kunnen als storend worden ervaren. Bovendien vormt de beperkte beschikbaarheid van de Algemene Voorwaarden in het Frans een struikelblok voor niet-Franstalige gebruikers. Het is belangrijk om deze aspecten in overweging te nemen bij het overwegen van MeetMe.nl als online datingsite. Het is raadzaam om alternatieve datingsites te verkennen die beter aansluiten bij specifieke behoeften en voorkeuren.

conncecties tussen mensen

 • 1.8

  Populariteit

  MeetMe.nl kampt met een gebrek aan populariteit en trekt mogelijk niet voldoende actieve gebruikers aan. Dit kan leiden tot beperkte interactiemogelijkheden en verminderde kansen om een geschikte match te vinden.

 • 2

  Gebruikersgemak

  De gebruiksvriendelijkheid van MeetMe.nl laat te wensen over. Het navigeren door de site kan verwarrend zijn door een gebrek aan intuïtieve interface en onduidelijke menustructuur. Gebruikers kunnen gefrustreerd raken bij het proberen te vinden wat ze zoeken.

 • 2

  Functionaliteiten

  MeetMe.nl biedt beperkte functionaliteiten. De site mist essentiële kenmerken zoals geavanceerde zoekfilters, persoonlijkheidsmatching en de mogelijkheid om foto’s te bekijken zonder eerst in te schrijven. Dit beperkt de mogelijkheden om de juiste persoon te vinden en de gebruikerservaring te verbeteren.

 • 2.2

  Klantenservice

  De klantenservice van MeetMe.nl laat te wensen over. Er zijn meldingen van trage reactietijden, gebrek aan behulpzaamheid en onvoldoende ondersteuning bij problemen of vragen. Dit kan leiden tot ontevredenheid en frustratie bij gebruikers die assistentie nodig hebben.

 • 2

  Kosten

  MeetMe.nl hanteert een prijsstructuur die mogelijk als onredelijk wordt beschouwd. De kosten van abonnementen kunnen hoog zijn in vergelijking met andere vergelijkbare datingsites, wat gebruikers kan ontmoedigen om zich aan te melden en te blijven betalen.

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

  Op basis van de genoemde aspecten scoort MeetMe.nl laag in onze totaalscore. Het gebrek aan populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, goede klantenservice en redelijke kosten maakt het geen ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en effectieve online datingsite.

MeetMe.nl FAQ

Hoe kan ik MeetMe.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MeetMe.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MeetMe account.

MeetMe.nl opzeggen

MeetMe account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van MeetMe.nl en log in met je e-mailadres en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu  op “Mijn Profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op “Mijn opties” onderaan de pagina, zodat dit tabblad opent. Klik dan op de rode button met de tekst: “Mijn account verwijderen”. Een pop-up window is nu zichtbaar.

Klik op de groene button met de tekst: “Confirmer”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op MeetMe.nl!

Wat zijn de kosten van een lidmaatschap bij MeetMe.nl?

De kosten van een lidmaatschap bij MeetMe.nl variëren, afhankelijk van de gekozen abonnementsduur. Op de website van MeetMe.nl kun je gedetailleerde informatie vinden over de beschikbare lidmaatschapsopties en de bijbehorende kosten.

Wat zijn de functies en mogelijkheden van MeetMe.nl?

MeetMe.nl biedt verschillende functies en mogelijkheden om mensen te ontmoeten en in contact te komen. Enkele van de belangrijkste functies zijn het bekijken van profielen, chatten, berichten sturen, virtuele cadeaus geven en het spelen van spellen. Daarnaast organiseert MeetMe.nl ook evenementen en groepsactiviteiten waar leden aan kunnen deelnemen.

Is MeetMe.nl geschikt voor serieuze relaties of meer voor informele ontmoetingen?

MeetMe.nl is een platform dat zich richt op het ontmoeten van nieuwe mensen en het leggen van sociale contacten. Hoewel sommige gebruikers mogelijk op zoek zijn naar serieuze relaties, zijn er ook leden die interesse hebben in informele ontmoetingen of vriendschappen. Het hangt af van de individuele voorkeuren van de gebruikers.

Kan ik mijn MeetMe.nl lidmaatschap opzeggen?

Ja, je kunt je lidmaatschap bij MeetMe.nl opzeggen. Om dit te doen, moet je inloggen op je account en naar de accountinstellingen gaan. Daar vind je de optie om je lidmaatschap op te zeggen. Het is belangrijk om te weten dat eventuele resterende abonnementskosten mogelijk nog steeds van toepassing zijn, afhankelijk van de voorwaarden van je abonnement.

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers met MeetMe.nl?

De ervaringen van gebruikers met MeetMe.nl kunnen variëren. Op de website die je vermeldt, kun je reviews en ervaringen van andere gebruikers lezen. Het is altijd verstandig om verschillende bronnen te raadplegen en meningen van anderen te overwegen voordat je besluit om lid te worden van een datingsite.

Laats bijgewerkt: 29 september 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---