Home / Me Tarzan you Jane – Kosten, Review en Ervaringen
Me Tarzan you Jane logo

Me Tarzan you Jane - Kosten, Review en Ervaringen

De website Me Tarzan You Jane.be is een datingsite waar je terecht kunt voor zowel het vinden van een nieuwe liefde als voor het vinden van nieuwe vrienden. Het gebruik van de site is geheel gratis en dat brengt in dit geval wel een wat vervelende bijkomstigheid met zich mee. De oorzaak lijkt niet snel te achterhalen maar er zitten nogal wat niet-Nederlandssprekende leden op deze datingsite. Het gaat dan vooral om mensen die Spaans spreken. Dat schiet natuurlijk niet echt op als je geen Spaans spreekt en bovendien op zoek bent naar iemand die in België of Nederland woont.

Me Tarzan you Jane
3
Beoordeling 3

Inschrijven is eenvoudig

Je kunt je eenvoudig op deze website inschrijven. En omdat de dienstverlening gratis is kun je direct contact leggen met andere leden. Een aantal opties is pas te gebruiken als je andere vrienden uitnodigt om Me Tarzan You Jane.be ook te gaan gebruiken. Als je dit soort vrienden of kennissen niet hebt dan wordt het lastig om deze features te kunnen gaan gebruiken. Je kunt berichten sturen naar andere leden en er is ook een chatfunctie beschikbaar. Kortom, de website biedt alle opties die nodig zijn om een nieuwe liefde te vinden. De site claimt dat er duizenden leden zijn, maar die zie je pas als je je hebt aangemeld.

Meerwaarde voor Nederland?

Aangezien er ook in Nederland genoeg datingsites beschikbaar zijn is het de vraag of Me Tarzan You Jane.be voor Nederlandse gebruikers zoveel meerwaarde biedt. Het ligt voor de hand dat er zich vooral Belgische leden op registreren. Als je aan de grens met België woont is dat wellicht nog te overzien, maar voor iemand die aan de andere kant van Nederland woont kan dit een grote belemmering zijn. Voor het vinden van vrienden is dit wellicht een wat minder groot probleem. Hoewel het natuurlijk wel zo is dat ook een vriendschap op lange afstand onderhouden vaak een hele opgave is.

Een laagdrempelige website

Me Tarzan You Jane.be is een laagdrempelige website omdat het gebruik zo goed als gratis is. Dit heeft ook wel een nadeel want het werkt in de hand dat er zich mensen melden met minder fraaie bedoelingen. Het is dus zeer verstandig om als je via deze datingsite met iemand in contact komt, voorzichtig te zijn met het geven van persoonlijke informatie. Als je een ontmoeting wilt plannen met iemand, doe dit dan op een neutrale plaats waar ook meer mensen komen. Dus niet op een afgelegen parkeerplaats maar liever in een café of restaurant. Als het echt klikt kunnen jullie natuurlijk in een later stadium bij één van jullie thuis afspreken.

Me Tarzan you Jane screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van MeTarzanYouJane.be?

 • Aanmelden is heel eenvoudig
 • Het gebruik van de website is gratis
 • Mogelijkheid voor individueel chatten
 • Er bevinden zich veel niet Nederlandstalige leden op deze datingsite
 • Je kunt pas zoeken in de database nadat je bent geregistreerd
 • Sommige functies zijn alleen te gebruiken door vrienden aan te sporen zich ook aan te melden
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Me Tarzan You Jane FAQ

Hoe kan ik Me Tarzan You Jane opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Me Tarzan You Jane? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MeTarzanYouJane.be account.

Me Tarzan You Jane opzeggen

MeTarzanYouJane.be account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Me Tarzan You Jane en log in met je code of e-mail en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op:“Verwijder Profiel” aan de linkerkant van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Vul je wachtwoord in en klik op de rode button met de tekst: “Verwijder Profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Me Tarzan You Jane!

Laats bijgewerkt: 06 juni 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *