Home / Vind de liefde over de grenzen: internationale datingsites! / Lees onze eerlijke review van Me Tarzan, You Jane!
Me Tarzan you Jane logo

Lees onze eerlijke review van Me Tarzan, You Jane!

Ben je op zoek naar een gratis datingsite waar je zowel nieuwe vrienden als een nieuwe liefde kunt vinden? Dan is Me Tarzan You Jane wellicht iets voor jou. Op deze datingsite kun je gemakkelijk in contact komen met Nederlandstalige singles uit België en Nederland. Echter, er zijn ook veel niet-Nederlandssprekende leden actief, met name Spaanstalige gebruikers. Dit kan soms voor taalbarrières zorgen en dat is natuurlijk vervelend als je op zoek bent naar een partner in eigen land. In deze review lees je alles over de kosten, de gebruikerservaringen en de mogelijkheden van Me Tarzan You Jane. Zo kun je zelf bepalen of deze datingsite iets voor jou is.

Me Tarzan you Jane
2.8
Beoordeling 2.8

Me Tarzan You Jane.be: Vind jouw perfecte match in Nederland of België

De website Me Tarzan You Jane.be is een datingsite waar je terecht kunt voor zowel het vinden van een nieuwe liefde als voor het vinden van nieuwe vrienden. Het gebruik van de site is geheel gratis en dat brengt in dit geval wel een wat vervelende bijkomstigheid met zich mee. De oorzaak lijkt niet snel te achterhalen maar er zitten nogal wat niet-Nederlandssprekende leden op deze datingsite. Het gaat dan vooral om mensen die Spaans spreken. Dat schiet natuurlijk niet echt op als je geen Spaans spreekt en bovendien op zoek bent naar iemand die in België of Nederland woont.

Inschrijven is eenvoudig

Je kunt je eenvoudig op deze website inschrijven. En omdat de dienstverlening gratis is kun je direct contact leggen met andere leden. Een aantal opties is pas te gebruiken als je andere vrienden uitnodigt om Me Tarzan You Jane.be ook te gaan gebruiken. Als je dit soort vrienden of kennissen niet hebt dan wordt het lastig om deze features te kunnen gaan gebruiken. Je kunt berichten sturen naar andere leden en er is ook een chatfunctie beschikbaar. Kortom, de website biedt alle opties die nodig zijn om een nieuwe liefde te vinden. De site claimt dat er duizenden leden zijn, maar die zie je pas als je je hebt aangemeld.

Meerwaarde voor Nederland?

Aangezien er ook in Nederland genoeg datingsites beschikbaar zijn is het de vraag of Me Tarzan You Jane.be voor Nederlandse gebruikers zoveel meerwaarde biedt. Het ligt voor de hand dat er zich vooral Belgische leden op registreren. Als je aan de grens met België woont is dat wellicht nog te overzien, maar voor iemand die aan de andere kant van Nederland woont kan dit een grote belemmering zijn. Voor het vinden van vrienden is dit wellicht een wat minder groot probleem. Hoewel het natuurlijk wel zo is dat ook een vriendschap op lange afstand onderhouden vaak een hele opgave is.

Een laagdrempelige website

Me Tarzan You Jane.be is een laagdrempelige website omdat het gebruik zo goed als gratis is. Dit heeft ook wel een nadeel want het werkt in de hand dat er zich mensen melden met minder fraaie bedoelingen. Het is dus zeer verstandig om als je via deze datingsite met iemand in contact komt, voorzichtig te zijn met het geven van persoonlijke informatie. Als je een ontmoeting wilt plannen met iemand, doe dit dan op een neutrale plaats waar ook meer mensen komen. Dus niet op een afgelegen parkeerplaats maar liever in een café of restaurant. Als het echt klikt kunnen jullie natuurlijk in een later stadium bij één van jullie thuis afspreken.

Me Tarzan you Jane screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van MeTarzanYouJane.be?

 • Aanmelden is heel eenvoudig
 • Het gebruik van de website is gratis
 • Mogelijkheid voor individueel chatten
 • Er bevinden zich veel niet Nederlandstalige leden op deze datingsite
 • Je kunt pas zoeken in de database nadat je bent geregistreerd
 • Sommige functies zijn alleen te gebruiken door vrienden aan te sporen zich ook aan te melden

Me Tarzan You Jane review: Een gratis datingsite met taalbarrières?

In deze review hebben we een kijkje genomen bij Me Tarzan You Jane, een gratis datingsite waar Nederlandstalige singles op zoek kunnen gaan naar liefde en vriendschap. Helaas is het zo dat er veel niet-Nederlandstalige leden actief zijn op deze site, met name Spaanstaligen. Dit kan voor Nederlandstalige singles een obstakel vormen in hun zoektocht naar een partner of vriend(in). Desondanks blijft Me Tarzan You Jane een interessante optie voor wie op zoek is naar gratis online dating. Het platform is gebruiksvriendelijk en biedt diverse functionaliteiten om matches te vinden. Houd er wel rekening mee dat je mogelijk wat meer tijd en moeite moet investeren om de juiste Nederlandstalige match te vinden.

 • 2.8

  Populariteit

  Me Tarzan You Jane is een gratis datingsite die vooral in trek lijkt te zijn bij niet-Nederlandstalige singles. Hierdoor kan het als Nederlandstalige wat lastiger zijn om een match te vinden. Desondanks is de site wel redelijk populair en kun je er zeker interessante profielen vinden. Onze totaalscore voor populariteit is dan ook een gemiddelde beoordeling.

 • 2.6

  Gebruikersgemak

  De website van Me Tarzan You Jane is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het aanmaken van een profiel gaat vlot en het zoeken naar andere leden verloopt soepel. Ook het versturen van berichten en het beheren van je profiel is eenvoudig. Onze totaalscore voor gebruikersgemak is dan ook zeer positief.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  Me Tarzan You Jane biedt diverse functionaliteiten om matches te vinden, waaronder een zoekfunctie en de mogelijkheid om profielen te liken en berichten te versturen. Het ontbreken van een matchsysteem en de beperkte profielinformatie van sommige leden zijn wel minpunten. Onze totaalscore voor functionaliteiten is gemiddeld.

 • 2.8

  Klantenservice

  Het is niet duidelijk of Me Tarzan You Jane een klantenservice heeft. Er is geen informatie te vinden over contactmogelijkheden of een FAQ-pagina. Dit kan een minpunt zijn voor wie vragen of problemen heeft. Onze totaalscore voor klantenservice is dan ook negatief.

 • 3

  Kosten

  Me Tarzan You Jane is volledig gratis te gebruiken, wat een groot voordeel is. Er zijn geen verborgen kosten en je hebt toegang tot alle functionaliteiten zonder te betalen. Onze totaalscore voor kosten is dan ook zeer positief.

 • 2.8 Gemiddeld

  Totaalscore

  Onze totaalscore voor Me Tarzan You Jane is gemiddeld. Hoewel de site gebruiksvriendelijk is en gratis te gebruiken, zijn er ook enkele minpunten zoals het gebrek aan Nederlandstalige leden en de onduidelijkheid over de klantenservice. Desondanks blijft Me Tarzan You Jane een interessante optie voor wie op zoek is naar gratis online dating.

Me Tarzan You Jane FAQ

Hoe kan ik Me Tarzan You Jane opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Me Tarzan You Jane? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MeTarzanYouJane.be account.

Me Tarzan You Jane opzeggen

MeTarzanYouJane.be account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Me Tarzan You Jane en log in met je code of e-mail en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op:“Verwijder Profiel” aan de linkerkant van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Vul je wachtwoord in en klik op de rode button met de tekst: “Verwijder Profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Me Tarzan You Jane!

Wat is Me Tarzan, You Jane?

Me Tarzan, You Jane is een online datingplatform dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het platform heeft een uniek concept waarbij de vrouw in de relatie de leiding neemt.

Zijn er kosten verbonden aan Me Tarzan, You Jane?

Ja, er zijn kosten verbonden aan het gebruik van Me Tarzan, You Jane. Je kunt gratis een profiel aanmaken en enkele functies gebruiken, maar voor volledige toegang tot alle functies moet je een abonnement afsluiten. De kosten van het abonnement zijn afhankelijk van de duur van het abonnement.

Hoe maak ik een profiel aan op Me Tarzan, You Jane?

Om een profiel aan te maken op Me Tarzan, You Jane ga je naar de website en klik je op “Registreer gratis”. Vul vervolgens je gegevens in, zoals je naam, leeftijd en e-mailadres. Je ontvangt dan een e-mail om je account te bevestigen en vervolgens kun je je profiel verder invullen.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Me Tarzan, You Jane?

Als je vragen hebt over Me Tarzan, You Jane, kun je contact opnemen met de klantenservice door een e-mail te sturen naar het opgegeven e-mailadres op de website. Er is geen telefonische klantenservice beschikbaar.

Is Me Tarzan, You Jane geschikt voor alle leeftijden?

Nee, Me Tarzan, You Jane is alleen geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar en ouder die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het platform richt zich op een doelgroep die op zoek is naar een gelijkwaardige relatie waarbij de vrouw de leiding neemt.

Laats bijgewerkt: 06 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---