Home / Marriage by Natali – Kosten, Review en Ervaringen
Marriage by Natali logo

Marriage by Natali - Kosten, Review en Ervaringen

De datingservice Marriage by Natali is werkzaam vanuit Kiev en heeft de meest prachtige Oekraïense vrouwen in haar database. Alle profielen worden zorgvuldig gecontroleerd en regelmatig wordt een screening herhaald. Bovendien wordt ook volop aandacht geboden aan het controleren van alle informatie die op de website wordt aangeboden, zodat deze volledig up to date blijft. Je kunt dus rekenen op een goede en betrouwbare service, wanneer je je bij deze datingsite aanmeldt. Het bureau houdt regelmatig contact met alle Russische en Oekraïense dames, waardoor goed op hun behoeftes kan worden ingespeeld, evenals die van de Westerse mannen die hier op zoek gaan naar hun ideale partner.

Marriage by Natali
3
Beoordeling 3

Intenties voor huwelijk

Wanneer je je aanmeldt bij de datingsite Marriage by Natali, kun je er zeker van zijn dat de vrouwen die zich hier eveneens hebben ingeschreven allemaal serieus op zoek zijn naar een zinvolle relatie, die kan uitgroeien naar een huwelijk. Veel van deze vrouwen willen graag een gezin en zijn op zoek naar een geschikte huwelijkspartner. Wanneer dit eveneens jouw intentie is als man, dan is dit een prima omgeving om naar een dergelijke vrouw op zoek te gaan. Veel vrouwen vinden het lastig om een man in eigen land te vinden, doordat er te weinig beschikbare kandidaten zijn. Vandaar dat de liefde over de grens gezocht wordt. Veel mannen zoeken een vrouw die zorgzaam is voor haar echtgenoot en het familieleven vooropstelt, boven carrière. Veel westerse vrouwen zijn feministischer ingesteld dan dames uit de Oekraïne of Rusland. Een ideale match is dan eerder gevonden via deze datingsite.

Professionele benadering

Het bureau in relatie en huwelijksbemiddeling Marriage by Natali neemt een professionele benadering tot het samenbrengen van geschikte huwelijkskandidaten. Sinds 2003 is het bureau reeds actief en heeft al vele successen op haar naam staan. Hier kun je terecht als je serieus op zoek bent naar een waardevolle relatie en ondersteuning wenst in het datingproces om de Slavische dames beter te leren kennen. Om de totstandkoming van een wederzijdse interesse te bevorderen, biedt het bureau verschillende diensten aan, zoals de mogelijkheid om live met je potentiële date te chatten, of door haar te overladen met bloemen door middel van de ‘Flowers and Gift delivery’ service. Zo wordt het al een stuk gemakkelijker om haar te benaderen en zal zij zich ook eerder openstellen.

Persoonlijke band opbouwen

Het bureau bouwt persoonlijke banden op met alle dames, door meerdere uren met hen te spreken over hun wensen, verwachtingen en zorgen. Zo komt een duidelijk beeld naar voren van de persoonlijke intenties, waardoor het gemakkelijker wordt om de juiste man aan de vrouw te koppelen. Als man weet je zo ook zeker dat er geen valse profielen beschikbaar zijn en dat het datingavontuur oprecht kan worden vervolgd.

Marriage by Natali screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Marriage bij Natali?

 • Controle op profielen en personen, geen nepprofielen
 • Vooraanstaande positie binnen onlinedating bureaus
 • Website is in het Engels, maar ook deels in andere talen
 • Video blogs bieden informatie aan mannelijke leden voor het juist benaderen van dames
 • Er zijn betaalde diensten
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 14 februari 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *