Home / Luxy – Kosten, Review en Ervaringen
Luxy logo

Luxy - Kosten, Review en Ervaringen

Ben je single en wil jij absoluut niet daten met iemand die geen rooie cent in de kontzak heeft zitten? Dan zoek je natuurlijk naar welgestelde singles. Een goede partij vinden is nog niet zo eenvoudig, maar het wordt een stuk makkelijker als je je aanmeldt bij onLuxy. Deze datingsite heet eigenlijk ‘Luxy’ en je date ‘on Luxy’. Vandaar dat ze uitkomen op onLuxy. Deze ontmoetingssite is speciaal bedoeld voor welgestelde personen. Je zou hier dan ook niet het risico lopen dat je versierd wordt door mensen die zelf geen nagel hebben om aan de kont te krabben en eigenlijk puur op je geld uit zijn.

3
Beoordeling 3

Je moet genoeg verdienen

De datingsite onLuxy is er niet zomaar voor iedereen. Datingsites hanteren natuurlijk allemaal eigen regels voor het inschrijven van leden. Soms mag je bijvoorbeeld geen lid worden wanneer je niet binnen een bepaalde leeftijdscategorie valt. Bij onLuxy ligt dit iets anders. Hier mag je namelijk geen lid worden als je salaris niet aan de minimale eisen voldoet. Wat is dan de gestelde eis? Je moet jaarlijks minimaal 100.000 euro verdienen om lid te mogen worden van deze datingsite. Het is dan ook zo dat mensen hier zoeken naar miljonairs en naar mensen die hard op weg zijn om miljonair te worden. Dit gaat niet met een jaarsalaris van 25.000 euro.

Relatief weinig controle

Je mag officieel geen lid worden als je niet aan de inkomenseis voldoet, maar in de praktijk bestaat er weinig controle. Het is niet zo dat je verplicht bent om een salarisstrook of een bankafschrift te overleggen voordat je lidmaatschap wordt geaccepteerd. Wel is het zo dat andere leden waarmee je in gesprek raakt, en waarmee het goed lijkt te klikken, je mogen vragen om je aangegeven salaris te verifiëren. Het is natuurlijk aan jou om aan dit verzoek te voldoen of niet.

Voor iedereen die houdt van rijkdom

Wanneer het gaat om een jacht op een miljonair, dan wordt er vaak gedacht dat vrouwen zoeken naar welgestelde mannen. Bij onLuxy is dit niet het geval. Mannen kunnen naar vrouwen zoeken en vrouwen kunnen naar mannen zoeken. Daarnaast zijn ook homoseksuelen en lesbiennes van harte welkom om gebruik te maken van de datingsite. Wat dit betreft worden er totaal geen beperkingen opgelegd. Alles draait hier immers om het geld.

Pittige kosten voor een lidmaatschap

Wie het breed heeft laat het breed hangen. Dit moet de datingsite ook gedacht hebben, want je moet wel dik betalen voor een lidmaatschap. Dit heeft natuurlijk een extra doel. Mensen die een regulier (modaal) inkomen hebben zullen niet zo snel in staat zijn om deze hoge kosten te voldoen voor een lidmaatschap bij een datingsite. Zo probeert de datingsite de welbekende ‘golddiggers’ weg te houden van de site. Het minimale abonnement dat je af moet sluiten is een maand geldig. Hiervoor betaal je 99 dollar. Als je gebruik maakt van de app van onLuxy, dan moet je coins kopen om contact met iemand op te kunnen nemen. Een coin kost 99 dollarcent. Een compleet muntenpakket kost je een kleine 8 dollar.

Luxy screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Luxy?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Luxy kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van  OnLuxy.com?

  • Bewust zoeken naar miljonairs
  • Een luxe en exclusieve uitstraling
  • Relatief discreet
  • De website is Engelstalig
  • Lidmaatschap is erg prijzig
  • Uitsluitend voor welvarende mensen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Luxy FAQ

  Hoe kan ik Luxy opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Luxy? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw onluxy.com account.

  Luxy opzeggen

  OnLuxy.com account verwijderen

  Helaas hebben wij geen eenvoudige manier gevonden om ons uit te schrijven door een aantal simpele muisklikken op onluxy.com. Dit is echter wel mogelijk wanneer je gebruik maakt van de Luxy app. Omdat wij zelf gebruik maken van een desktop PC sturen we een mail met verzoek tot uitschrijving naar Luxy.

  Het email-adres van de klantenservice van Luxy is support@onluxy.com. Geef in een email bericht aan dat je je account wilt hebben verwijderd. Vergeet niet om al je gegevens te vermelden zoals je gebruikersnaam.

  Je hebt nu je account verwijderd van Luxy!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items