Home / Sugardating: zo vind je jouw perfecte match via datingsites! / Luxy kosten en review: Eerlijke ervaringen van gebruikers!
Luxy logo

Luxy kosten en review: Eerlijke ervaringen van gebruikers!

Ben je op zoek naar een exclusieve datingervaring met welgestelde singles? Lees onze uitgebreide review over Luxy, een hoogwaardige datingsite die zich richt op succesvolle individuen. Ontdek de kosten, lees ervaringen van anderen en bepaal of Luxy de perfecte match is voor jouw levensstijl. Luxy biedt een unieke omgeving waar je je kunt verbinden met gelijkgestemde mensen die financiële stabiliteit waarderen. Leer meer over de functionaliteiten, privacybescherming en succesverhalen van Luxy-gebruikers. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of een spannende connectie, Luxy biedt een exclusieve platformervaring voor diegenen die geen genoegen nemen met minder dan luxe in de liefde.

2.9
Beoordeling 2.9

onLuxy: Dé plek voor singles die niet willen daten zonder financiële stabiliteit

Ben je single en wil jij absoluut niet daten met iemand die geen rooie cent in de kontzak heeft zitten? Dan zoek je natuurlijk naar welgestelde singles. Een goede partij vinden is nog niet zo eenvoudig, maar het wordt een stuk makkelijker als je je aanmeldt bij onLuxy. Deze datingsite heet eigenlijk ‘Luxy’ en je date ‘on Luxy’. Vandaar dat ze uitkomen op onLuxy. Deze ontmoetingssite is speciaal bedoeld voor welgestelde personen. Je zou hier dan ook niet het risico lopen dat je versierd wordt door mensen die zelf geen nagel hebben om aan de kont te krabben en eigenlijk puur op je geld uit zijn.

Je moet genoeg verdienen

De datingsite onLuxy is er niet zomaar voor iedereen. Datingsites hanteren natuurlijk allemaal eigen regels voor het inschrijven van leden. Soms mag je bijvoorbeeld geen lid worden wanneer je niet binnen een bepaalde leeftijdscategorie valt. Bij onLuxy ligt dit iets anders. Hier mag je namelijk geen lid worden als je salaris niet aan de minimale eisen voldoet. Wat is dan de gestelde eis? Je moet jaarlijks minimaal 100.000 euro verdienen om lid te mogen worden van deze datingsite. Het is dan ook zo dat mensen hier zoeken naar miljonairs en naar mensen die hard op weg zijn om miljonair te worden. Dit gaat niet met een jaarsalaris van 25.000 euro.

Relatief weinig controle

Je mag officieel geen lid worden als je niet aan de inkomenseis voldoet, maar in de praktijk bestaat er weinig controle. Het is niet zo dat je verplicht bent om een salarisstrook of een bankafschrift te overleggen voordat je lidmaatschap wordt geaccepteerd. Wel is het zo dat andere leden waarmee je in gesprek raakt, en waarmee het goed lijkt te klikken, je mogen vragen om je aangegeven salaris te verifiëren. Het is natuurlijk aan jou om aan dit verzoek te voldoen of niet.

Voor iedereen die houdt van rijkdom

Wanneer het gaat om een jacht op een miljonair, dan wordt er vaak gedacht dat vrouwen zoeken naar welgestelde mannen. Bij onLuxy is dit niet het geval. Mannen kunnen naar vrouwen zoeken en vrouwen kunnen naar mannen zoeken. Daarnaast zijn ook homoseksuelen en lesbiennes van harte welkom om gebruik te maken van de datingsite. Wat dit betreft worden er totaal geen beperkingen opgelegd. Alles draait hier immers om het geld.

Pittige kosten voor een lidmaatschap

Wie het breed heeft laat het breed hangen. Dit moet de datingsite ook gedacht hebben, want je moet wel dik betalen voor een lidmaatschap. Dit heeft natuurlijk een extra doel. Mensen die een regulier (modaal) inkomen hebben zullen niet zo snel in staat zijn om deze hoge kosten te voldoen voor een lidmaatschap bij een datingsite. Zo probeert de datingsite de welbekende ‘golddiggers’ weg te houden van de site. Het minimale abonnement dat je af moet sluiten is een maand geldig. Hiervoor betaal je 99 dollar. Als je gebruik maakt van de app van onLuxy, dan moet je coins kopen om contact met iemand op te kunnen nemen. Een coin kost 99 dollarcent. Een compleet muntenpakket kost je een kleine 8 dollar.

Luxy screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van  OnLuxy.com?

 • Luxy trekt welgestelde singles aan die waarde hechten aan financiële stabiliteit en levensstijl, waardoor je de kans hebt om gelijkgestemde partners te ontmoeten.
 • Het platform biedt geavanceerde zoekfuncties waarmee je specifieke criteria kunt instellen om je zoekresultaten te verfijnen en beter te matchen met potentiële partners.
 • Luxy voert strikte verificatieprocedures uit om de authenticiteit van profielen te waarborgen, waardoor je meer vertrouwen kunt hebben in de gebruikers met wie je communiceert.
 • De website en app van Luxy zijn gebruiksvriendelijk en bieden een prettige navigatie-ervaring, waardoor je eenvoudig door profielen kunt bladeren en berichten kunt uitwisselen.
 • Luxy biedt extra functies, zoals de Vouch-functie, waarmee je andere leden kunt aanbevelen en hun betrouwbaarheid kunt versterken, wat de kans op het vinden van een geschikte partner vergroot.
 • De lidmaatschapskosten van Luxy kunnen hoger zijn in vergelijking met andere datingsites, wat een belemmering kan vormen voor sommige gebruikers.
 • Vanwege de exclusiviteit van Luxy kan het aantal beschikbare potentiële partners beperkter zijn dan op algemene datingsites, vooral in bepaalde regio's.
 • Hoewel Luxy over het algemeen positieve feedback ontvangt, zijn er ook enkele negatieve ervaringen gemeld door gebruikers, zoals minder responsieve of onoprechte profielen.
 • Het concept van welgesteldheid kan de nadruk leggen op materiële rijkdom, wat voor sommige gebruikers mogelijk niet de belangrijkste factor is bij het zoeken naar een partner.
 • Vanwege de specifieke doelgroep van Luxy, kan de diversiteit in termen van achtergrond en interesses mogelijk beperkter zijn dan op bredere datingsites.

Luxy: Een exclusieve en stijlvolle online datingervaring voor welgestelde singles

Al met al biedt Luxy een unieke ervaring voor singles die op zoek zijn naar welgestelde partners. Met een exclusieve en stijlvolle benadering van online dating, trekt Luxy succesvolle individuen aan die waarde hechten aan financiële stabiliteit en levensstijl. Het platform biedt verschillende lidmaatschapsopties die passen bij diverse behoeften en budgetten. Hoewel er enkele negatieve ervaringen gemeld zijn, blijven de positieve aspecten zoals de geavanceerde zoekfuncties en de strenge verificatieprocessen belangrijke voordelen van Luxy. Het is belangrijk om te onthouden dat elk individu uniek is en dat de ervaringen kunnen variëren. We raden aan om de kosten, reviews en ervaringen zorgvuldig te overwegen voordat je besluit om je aan te melden bij Luxy.

 • 3

  Populariteit

  Luxy is een datingsite die bekendheid geniet onder welgestelde singles die op zoek zijn naar een partner met financiële stabiliteit. Het platform trekt succesvolle individuen aan en heeft daardoor een sterke populariteit binnen deze doelgroep.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Luxy biedt een gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve navigatie, waardoor het gemakkelijk is om door profielen te bladeren, berichten uit te wisselen en matches te vinden. De website en app zijn goed ontworpen en zorgen voor een prettige gebruikerservaring.

 • 2.7

  Functionaliteiten

  Met geavanceerde zoekopties, chatmogelijkheden en exclusieve functies zoals de Vouch-functie, biedt Luxy een scala aan functionaliteiten die de online datingervaring verrijken. Het platform streeft ernaar om singles te helpen bij het vinden van compatibele partners op basis van gedeelde interesses en levensstijl.

 • 3

  Klantenservice

  Luxy heeft een professionele klantenservice die bereikbaar is voor vragen, problemen en ondersteuning. Ze streven naar een snelle en doeltreffende oplossing voor eventuele klantenzorgen en bieden een goede service aan hun gebruikers.

 • 2.7

  Kosten

  Luxy hanteert verschillende lidmaatschapsopties met bijbehorende kosten. Deze variëren om tegemoet te komen aan diverse behoeften en budgetten. Het is belangrijk om de kosten zorgvuldig te overwegen en te evalueren welk lidmaatschap het beste past bij jouw wensen en verwachtingen.

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

  Met zijn exclusieve benadering, geavanceerde functionaliteiten en populariteit onder welgestelde singles, scoort Luxy over het algemeen hoog. Het platform biedt een aangename gebruikerservaring, goede klantenservice en passende lidmaatschapsopties. De totaalscore is gebaseerd op de combinatie van deze factoren en de individuele ervaringen van gebruikers.

Luxy FAQ

Hoe kan ik Luxy opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Luxy? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw onluxy.com account.

Luxy opzeggen

OnLuxy.com account verwijderen

Helaas hebben wij geen eenvoudige manier gevonden om ons uit te schrijven door een aantal simpele muisklikken op onluxy.com. Dit is echter wel mogelijk wanneer je gebruik maakt van de Luxy app. Omdat wij zelf gebruik maken van een desktop PC sturen we een mail met verzoek tot uitschrijving naar Luxy.

Het email-adres van de klantenservice van Luxy is support@onluxy.com. Geef in een email bericht aan dat je je account wilt hebben verwijderd. Vergeet niet om al je gegevens te vermelden zoals je gebruikersnaam.

Je hebt nu je account verwijderd van Luxy!

Wat zijn de kosten van Luxy?

De kosten van Luxy zijn afhankelijk van het soort lidmaatschap dat je kiest. Luxy biedt drie verschillende lidmaatschapsopties: Luxy BLACK, Luxy PLATINUM en Luxy DIAMOND. De kosten variëren van € 69,99 per maand voor Luxy BLACK tot € 299,99 per maand voor Luxy DIAMOND.

Wat zijn de functies en voordelen van Luxy BLACK?

Luxy BLACK is het standaardlidmaatschap van Luxy en biedt verschillende functies en voordelen. Met Luxy BLACK kun je profielen bekijken en berichten versturen naar andere leden. Je hebt ook de mogelijkheid om fotoverificatie te gebruiken, zodat je zeker weet dat je met echte gebruikers communiceert. Daarnaast krijg je toegang tot exclusieve evenementen en kun je onbeperkt swipen.

Wat zijn de functies en voordelen van Luxy PLATINUM?

Luxy PLATINUM is het premiumlidmaatschap van Luxy en biedt extra functies en voordelen. Met Luxy PLATINUM kun je profielen bekijken en berichten versturen, net als bij Luxy BLACK. Bovendien krijg je toegang tot geavanceerde zoekfilters, kun je zien wie je profiel heeft bekeken en kun je je locatie verbergen. Luxy PLATINUM-leden genieten ook van een hogere ranking in de zoekresultaten.

Wat zijn de functies en voordelen van Luxy DIAMOND?

Luxy DIAMOND is het meest exclusieve lidmaatschap van Luxy en biedt de meest uitgebreide functies en voordelen. Naast alle functies van Luxy BLACK en Luxy PLATINUM, genieten Luxy DIAMOND-leden van premiumklantenservice met prioriteit, profielhighlighting en de mogelijkheid om andere gebruikers te vragen om jou een drankje te sturen. Luxy DIAMOND-leden hebben ook de hoogste ranking in de zoekresultaten en krijgen extra badges op hun profiel.

Zijn er ervaringen van andere gebruikers beschikbaar voor Luxy?

Ja, op onze vind je een uitgebreide review en ervaringen van andere gebruikers over Luxy. Deze reviews geven je inzicht in de gebruikerservaringen, de kwaliteit van de diensten en andere relevante informatie over Luxy. Het kan nuttig zijn om deze reviews door te nemen voordat je besluit om je bij Luxy aan te melden.

Laats bijgewerkt: 11 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---