Home / lovoo App - Kosten, Review en Ervaringen
Lovoo logo

lovoo App - Kosten, Review en Ervaringen

Lovoo is een app die je kunt downloaden voor je smartphone of tablet. Er is ook een webversie die je kunt gebruiken op een computer. Het vervelende is echter dat er op de website totaal geen informatie wordt gegeven over wat je kunt verwachten. Op de website staat alleen “Chatten, flirten en misschien vind je wel de grote liefde”. En daar mag je het mee doen. Geen algemene voorwaarden, geen verdere informatie, niets is er te lezen op de site, je ziet alleen een scherm waar je je met een Facebook account of met een e-mailadres kunt aanmelden.

Lovoo app
2.9
Beoordeling 2.9

Betalen met credits

Uit online reviews blijkt dat je van Lovoo gebruik kunt maken door het kopen van credits. Deze credits kun je aanschaffen zodra je bent geregistreerd en aangemeld. De prijs van de credits hangt af van de grootte van de bundel die je bestelt. Je kunt ook een betaald abonnement kopen voor een vast bedrag per maand, dit kan voordeliger zijn als je veel berichten wilt versturen. Hoeveel credits een bericht kost wordt niet vermeld op de website, dit blijft dus vooralsnog onduidelijk.

Profielen op Lovoo

Uit reviews blijkt dat er veel fake profielen op Lovoo actief zijn. Dit blijkt uit het feit dat er maar zelden een reactie komt als je als man een bericht stuurt naar een vrouwelijke member. En als er al een reactie komt dan is dit vaak een bericht dat te denken geeft. Zo geeft een gebruiker aan dat hij alleen reacties kreeg van buitenlandse vrouwen die geld nodig hadden om een erfenis veilig te kunnen stellen. Dit soort praktijken worden ook vaak door oplichtersbendes uit vooral Afrikaanse landen toegepast en hier moet je zeker niet in trappen want dit is in alle gevallen oplichterij. Of er tussen de profielen ook echte personen staan is de vraag. Waarschijnlijk zijn veel mannelijke members wel “echt” maar zitten er bij de vrouwelijke leden veel fictieve profielen. Dit kan het chatten en daten erg frustrerend maken.

Lovoo datingapp

Als je serieus op zoek bent naar een relatie of een date dan lijkt de kans dat je die via Lovoo vindt erg klein. Je moet dan de mazzel hebben dat je tussen de vele nep profielen iemand vindt die wel echt is en met wie het ook nog klikt. Maar over het algemeen zijn dergelijke betaalde apps weinig succesvol en kosten ze alleen maar geld. Wil je het toch proberen, wees dan alert op nep profielen. Krijg je alleen maar standaard antwoorden en wordt er ontwijkend op vragen gereageerd dan is de kans groot dat de persoon met wie je in gesprek bent niet echt is.

lovoo screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Lovoo?

 • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
 • App is deels gratis te gebruiken
 • De optie om te betalen met credits kan qua kosten flink oplopen
 • Er staan veel nep profielen op Lovoo, vooral van vrouwen
 • Soms word je geconfronteerd met scamming, er wordt dan onbeschaamd om geld gevraagd door vooral buitenlandse vrouwen. Dit is oplichting, trap er niet in
 • 2.5

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 02 september 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---