Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Lovoo App: Kosten, Review, Ervaringen & Beoordelingen!
Lovoo logo

Lovoo App: Kosten, Review, Ervaringen & Beoordelingen!

Wil je meer weten over de kosten, review en ervaringen van Lovoo? Op WelkeOnlineDatingSite.nl vind je alle informatie die je nodig hebt. Lovoo is een app die je kunt downloaden voor je smartphone of tablet, en er is ook een webversie beschikbaar voor gebruik op een computer. Hoewel de website van Lovoo weinig informatie biedt over wat je kunt verwachten, kun je bij ons terecht voor een uitgebreide review. Ontdek of Lovoo de moeite waard is en of het voldoet aan jouw verwachtingen. Lees onze beoordeling op WelkeOnlineDatingSite.nl voor een diepgaande analyse van de kosten, functionaliteiten en ervaringen van Lovoo. Maak een weloverwogen keuze voordat je je aanmeldt bij deze populaire datingapp.

Lovoo app
2.9
Beoordeling 2.9

Lovoo: De app en webversie voor chatten, flirten en het vinden van liefde!

Lovoo is een app die je kunt downloaden voor je smartphone of tablet. Er is ook een webversie die je kunt gebruiken op een computer. Het vervelende is echter dat er op de website totaal geen informatie wordt gegeven over wat je kunt verwachten. Op de website staat alleen “Chatten, flirten en misschien vind je wel de grote liefde”. En daar mag je het mee doen. Geen algemene voorwaarden, geen verdere informatie, niets is er te lezen op de site, je ziet alleen een scherm waar je je met een Facebook account of met een e-mailadres kunt aanmelden.

Betalen met credits

Uit online reviews blijkt dat je van Lovoo gebruik kunt maken door het kopen van credits. Deze credits kun je aanschaffen zodra je bent geregistreerd en aangemeld. De prijs van de credits hangt af van de grootte van de bundel die je bestelt. Je kunt ook een betaald abonnement kopen voor een vast bedrag per maand, dit kan voordeliger zijn als je veel berichten wilt versturen. Hoeveel credits een bericht kost wordt niet vermeld op de website, dit blijft dus vooralsnog onduidelijk.

Profielen op Lovoo

Uit reviews blijkt dat er veel fake profielen op Lovoo actief zijn. Dit blijkt uit het feit dat er maar zelden een reactie komt als je als man een bericht stuurt naar een vrouwelijke member. En als er al een reactie komt dan is dit vaak een bericht dat te denken geeft. Zo geeft een gebruiker aan dat hij alleen reacties kreeg van buitenlandse vrouwen die geld nodig hadden om een erfenis veilig te kunnen stellen. Dit soort praktijken worden ook vaak door oplichtersbendes uit vooral Afrikaanse landen toegepast en hier moet je zeker niet in trappen want dit is in alle gevallen oplichterij. Of er tussen de profielen ook echte personen staan is de vraag. Waarschijnlijk zijn veel mannelijke members wel “echt” maar zitten er bij de vrouwelijke leden veel fictieve profielen. Dit kan het chatten en daten erg frustrerend maken.

Lovoo datingapp

Als je serieus op zoek bent naar een relatie of een date dan lijkt de kans dat je die via Lovoo vindt erg klein. Je moet dan de mazzel hebben dat je tussen de vele nep profielen iemand vindt die wel echt is en met wie het ook nog klikt. Maar over het algemeen zijn dergelijke betaalde apps weinig succesvol en kosten ze alleen maar geld. Wil je het toch proberen, wees dan alert op nep profielen. Krijg je alleen maar standaard antwoorden en wordt er ontwijkend op vragen gereageerd dan is de kans groot dat de persoon met wie je in gesprek bent niet echt is.

lovoo screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Lovoo?

 • Lovoo is een populaire datingapp met een grote gebruikersgemeenschap, waardoor er veel potentiële matches beschikbaar zijn.
 • Lovoo biedt een intuïtieve interface en eenvoudige navigatie, waardoor het gemakkelijk is om de app te gebruiken en nieuwe mensen te ontmoeten.
 • De app biedt diverse functies, zoals chatten, flirten en het vinden van mensen in de buurt, waardoor gebruikers verschillende mogelijkheden hebben om met anderen in contact te komen.
 • Lovoo heeft een klantenservice die ondersteuning biedt bij vragen of problemen, waardoor gebruikers een betere gebruikerservaring kunnen hebben.
 • Lovoo biedt gratis functies en lidmaatschapsopties, waardoor gebruikers de app kunnen uitproberen zonder direct te hoeven betalen.
 • De website van Lovoo biedt weinig informatie over de app en wat gebruikers kunnen verwachten, wat voor sommige mensen verwarrend kan zijn.
 • Hoewel er gratis opties beschikbaar zijn, kunnen sommige functies en premium lidmaatschapsopties kosten met zich meebrengen.
 • Net als bij elke datingapp is het belangrijk om bewust te zijn van privacyzorgen en persoonlijke gegevensbescherming bij het gebruik van Lovoo.
 • Lovoo concurreert met andere populaire datingapps, wat kan leiden tot een overvloed aan keuzes en mogelijk minder aandacht van gebruikers.
 • De ervaringen van gebruikers kunnen variëren, afhankelijk van individuele voorkeuren en verwachtingen. Wat voor de ene persoon werkt, kan niet per se voor iedereen gelden.

Wat kun je verwachten van Lovoo? Lees onze review!

Lovoo is een datingapp die beschikbaar is voor smartphones, tablets en computers. Helaas biedt de website van Lovoo weinig informatie over wat je kunt verwachten. Er is geen duidelijke uitleg of algemene voorwaarden te vinden, waardoor het moeilijk is om een goed beeld te krijgen van de app. Als je geïnteresseerd bent in Lovoo, raden we je aan om onze uitgebreide review te lezen op WelkeOnlineDatingSite.nl. Daar vind je informatie over de kosten, ervaringen en beoordelingen van andere gebruikers. Het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen voordat je je aanmeldt bij Lovoo. Ontdek of de app voldoet aan jouw verwachtingen en behoeften op het gebied van chatten, flirten en het vinden van liefde.

 • 2.5

  Populariteit

  Lovoo is een populaire datingapp die beschikbaar is voor smartphones, tablets en computers. Het trekt veel gebruikers aan die op zoek zijn naar sociale interactie en romantische relaties.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Lovoo biedt een gebruiksvriendelijke ervaring met een intuïtieve interface. Het is gemakkelijk om je aan te melden, profielen te bekijken en in contact te komen met andere gebruikers.

 • 3

  Functionaliteiten

  Lovoo biedt diverse functies, waaronder chatten, flirten en het ontdekken van nieuwe mensen in de buurt. Je kunt profielen bekijken, likes verzenden en matches vinden op basis van jouw voorkeuren.

 • 3

  Klantenservice

  Lovoo heeft een klantenservice die ondersteuning biedt bij vragen of problemen. Ze staan klaar om gebruikers te helpen en eventuele problemen op te lossen.

 • 3

  Kosten

  Lovoo hanteert kosten voor bepaalde functies en premium lidmaatschappen. Raadpleeg de app of website voor gedetailleerde informatie over de prijzen en abonnementen.

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

  De totaalscore van Lovoo kan variëren, afhankelijk van individuele ervaringen en voorkeuren. Het is belangrijk om alle aspecten, waaronder populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten, in overweging te nemen bij het evalueren van de totaalscore van de app.

Veelgestelde vragen Lovoo

Hoe kan ik me aanmelden bij Lovoo?

Om je aan te melden bij Lovoo, kun je de app downloaden op je smartphone of tablet. Volg de instructies om een account aan te maken met je e-mailadres of via je Facebook-account.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Lovoo?

Lovoo biedt gratis basisfuncties aan, maar er zijn ook extra functies en premium lidmaatschapsopties waar kosten aan verbonden zijn. Raadpleeg de app of website voor gedetailleerde informatie over de prijzen.

Hoe kan ik in contact komen met andere gebruikers op Lovoo?

Lovoo biedt verschillende manieren om in contact te komen met andere gebruikers, zoals chatten, het verzenden van likes en het bekijken van profielen. Je kunt de functies van de app gebruiken om interactie te hebben met mensen die je interesse hebben gewekt.

Is Lovoo beschikbaar op zowel smartphones als computers?

Ja, Lovoo is beschikbaar als een app die je kunt downloaden op je smartphone of tablet. Daarnaast is er ook een webversie van Lovoo die je kunt gebruiken op een computer.

Is mijn privacy beschermd bij het gebruik van Lovoo?

Lovoo neemt de privacy van gebruikers serieus en heeft maatregelen genomen om persoonlijke gegevens te beschermen. Het is echter belangrijk om bewust om te gaan met privacy-instellingen en persoonlijke informatie te delen op een verantwoorde manier.

Laats bijgewerkt: 14 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---