Home / Love Dating 24 – Kosten, Review en Ervaringen
Love Dating 24 logo

Love Dating 24 - Kosten, Review en Ervaringen

Love Dating 24 is een van oorsprong Engelstalige website. De site is in het Nederlands vertaald maar vooral bij het lezen van de algemene voorwaarden valt op dat dat niet overal helemaal gelukt is. Je kunt je zoals op alle online datingsites gratis inschrijven. Je kunt een profiel aanmaken met een foto en informatie over jezelf. De foto mag geen “frontale naaktheid” of anderszins pornografische inhoud bevatten. Als je foto niet aan de voorwaarden voldoet wordt hij verwijderd. De beheerders van de website claimen alle profielen te controleren, maar dit zal niet in alle gevallen kunnen voorkomen dat er profielen worden aangemaakt van niet bestaande personen. De website claimt in ieder geval zelf geen fake profielen aan te maken.

Love Dating 24
2
Beoordeling 2

Veilig online daten

Op de website worden tips gegeven om veilig online te daten. Een aantal daarvan zijn opgenomen in de algemene voorwaarden. Zo mag je in je profiel geen privé gegevens vermelden waaronder je e-mailadres of je telefoonnummer. Ook is het niet toegestaan om onder je officiële naam een account aan te maken. Je bent dus verplicht een nickname te verzinnen. Dit is op zich ook wel veiliger, zo wordt je anonimiteit gewaarborgd en ben je minder gemakkelijk te traceren. Misschien vind je dit niet belangrijk, maar als je online aan het daten bent kun je gemakkelijk chantabel worden als er dingen gebeuren die je niet had voorzien.

Gratis online daten, bestaat dat?

Love Dating 24 claimt dat je hier gratis kunt daten. Dat is niet helemaal waar. Het inschrijven is gratis, maar dat geldt voor vrijwel alle datingsites op het internet. Nadat je een account hebt aangemaakt moet je voor het volledige gebruik van de site gewoon betalen. Je kunt weliswaar gratis zoeken in de online profielen, maar als je berichten wilt sturen naar andere members dan is een betaald lidmaatschap nodig. Wat hiervan de kosten zijn wordt niet op de website vermeld en evenmin in de algemene voorwaarden. Je krijgt de prijzen alleen te zien als je een account aanmaakt en inlogt. Je kunt dus niet vooraf beoordelen of je de kosten wel of niet acceptabel vindt voordat je je aanmeldt.

Wees voorzichtig met online daten

Deze website is overduidelijk afkomstig van een buitenlandse aanbieder. Dat betekent dat de kans aanwezig is dat je ook te maken krijgt met members uit andere landen die contact met je zoeken. Natuurlijk is het geen probleem om contact met iemand te hebben die niet in Nederland woont. Maar wees op je hoede en let er op dat je niet wordt benadeeld. Ga nooit in op verzoeken om geld of zielige verhalen over zieke familieleden waarvoor geen geld is voor de medische zorg. Pas als je iemand hebt ontmoet en goed kent kun je eventueel financiële steun g

Love Dating 24 screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Lovedating24.com?

 • Je kunt gratis een account aanmaken
 • De website heeft een internationaal karakter maar is wel in het Nederlands
 • Weinig informatie over de precieze bedoeling van de website en de doelgroep
 • Algemene voorwaarden in gebrekkig Nederlands
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore

Love Dating 24 FAQ

Hoe kan ik Love Dating 24 opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite LoveDating24.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw LoveDating24 account.

Love Dating 24 opzeggen

LoveDating24.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van LoveDating24 en log in met je gegevens op je account. (Opmerking: Deze datingsite bevat gebrekkig Nederlands. )

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “Mijn profiel”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden en Klik op de link: “Bewerk profiel” in de rechteronderhoek van de pagina. Een pop-up venster is nu zichtbaar. klik op: “Ja, ik ben”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Love Dating 24!

Laats bijgewerkt: 05 april 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *