Home / Vind de liefde over de grenzen: internationale datingsites! / Love Dating 24: Kosten, Review en Ervaringen!
Love Dating 24 logo

Love Dating 24: Kosten, Review en Ervaringen!

Love Dating 24 is een internationale datingsite die beschikbaar is in het Nederlands. Het biedt gratis registratie en de mogelijkheid om een profiel aan te maken met foto’s en persoonlijke informatie. Love Dating 24 beweert dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd om nepaccounts te voorkomen. Echter, het is niet altijd mogelijk om te voorkomen dat er profielen worden aangemaakt van niet-bestaande personen. Bij het lezen van de algemene voorwaarden van Love Dating 24 valt op dat de vertaling niet overal helemaal correct is. In onze review van Love Dating 24 vind je alle informatie over de kosten, functies en ervaringen van andere gebruikers. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken of deze datingsite geschikt is voor jou.

Love Dating 24
2
Beoordeling 2

Algemene voorwaarden Love Dating 24: wat je moet weten

Love Dating 24 is een van oorsprong Engelstalige website. De site is in het Nederlands vertaald maar vooral bij het lezen van de algemene voorwaarden valt op dat dat niet overal helemaal gelukt is. Je kunt je zoals op alle online datingsites gratis inschrijven. Je kunt een profiel aanmaken met een foto en informatie over jezelf. De foto mag geen “frontale naaktheid” of anderszins pornografische inhoud bevatten. Als je foto niet aan de voorwaarden voldoet wordt hij verwijderd. De beheerders van de website claimen alle profielen te controleren, maar dit zal niet in alle gevallen kunnen voorkomen dat er profielen worden aangemaakt van niet bestaande personen. De website claimt in ieder geval zelf geen fake profielen aan te maken.

Veilig online daten

Op de website worden tips gegeven om veilig online te daten. Een aantal daarvan zijn opgenomen in de algemene voorwaarden. Zo mag je in je profiel geen privé gegevens vermelden waaronder je e-mailadres of je telefoonnummer. Ook is het niet toegestaan om onder je officiële naam een account aan te maken. Je bent dus verplicht een nickname te verzinnen. Dit is op zich ook wel veiliger, zo wordt je anonimiteit gewaarborgd en ben je minder gemakkelijk te traceren. Misschien vind je dit niet belangrijk, maar als je online aan het daten bent kun je gemakkelijk chantabel worden als er dingen gebeuren die je niet had voorzien.

Gratis online daten, bestaat dat?

Love Dating 24 claimt dat je hier gratis kunt daten. Dat is niet helemaal waar. Het inschrijven is gratis, maar dat geldt voor vrijwel alle datingsites op het internet. Nadat je een account hebt aangemaakt moet je voor het volledige gebruik van de site gewoon betalen. Je kunt weliswaar gratis zoeken in de online profielen, maar als je berichten wilt sturen naar andere members dan is een betaald lidmaatschap nodig. Wat hiervan de kosten zijn wordt niet op de website vermeld en evenmin in de algemene voorwaarden. Je krijgt de prijzen alleen te zien als je een account aanmaakt en inlogt. Je kunt dus niet vooraf beoordelen of je de kosten wel of niet acceptabel vindt voordat je je aanmeldt.

Wees voorzichtig met online daten

Deze website is overduidelijk afkomstig van een buitenlandse aanbieder. Dat betekent dat de kans aanwezig is dat je ook te maken krijgt met members uit andere landen die contact met je zoeken. Natuurlijk is het geen probleem om contact met iemand te hebben die niet in Nederland woont. Maar wees op je hoede en let er op dat je niet wordt benadeeld. Ga nooit in op verzoeken om geld of zielige verhalen over zieke familieleden waarvoor geen geld is voor de medische zorg. Pas als je iemand hebt ontmoet en goed kent kun je eventueel financiële steun g

Love Dating 24 screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Lovedating24.com?

 • Je kunt gratis een account aanmaken
 • De website heeft een internationaal karakter maar is wel in het Nederlands
 • Weinig informatie over de precieze bedoeling van de website en de doelgroep
 • Algemene voorwaarden in gebrekkig Nederlands

Gratis profiel aanmaken op Love Dating 24: zo werkt het

Als je op zoek bent naar een gratis datingsite, is Love Dating 24 zeker het overwegen waard. De site biedt de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken en andere singles te ontmoeten. Het vertaalwerk op de site is niet overal even goed gelukt, maar over het algemeen is de site makkelijk te gebruiken en biedt het verschillende handige functies. Houd er wel rekening mee dat er mogelijk profielen op de site staan van niet bestaande personen, aangezien niet alle profielen gecontroleerd kunnen worden. Desondanks is Love Dating 24 een leuke optie om nieuwe mensen te leren kennen en wie weet, misschien vind je er wel de liefde van je leven.

 • 2

  Populariteit

  Love Dating 24 is een relatief nieuwe datingsite en de populariteit ervan groeit gestaag. Steeds meer singles maken gebruik van de site om nieuwe mensen te ontmoeten en de kans op het vinden van een levenspartner te vergroten.

 • 2.2

  Gebruikersgemak

  Love Dating 24 is een gebruiksvriendelijke datingsite die gemakkelijk te navigeren is. De site biedt handige functies en een intuïtieve interface, waardoor het gemakkelijk is om andere singles te vinden en contact te leggen.

 • 2

  Functionaliteiten

  Love Dating 24 biedt verschillende handige functies, zoals het aanmaken van een profiel, het zoeken naar andere singles en het versturen van berichten. De site heeft ook een chatfunctie en biedt de mogelijkheid om foto’s te uploaden.

 • 1.8

  Klantenservice

  De klantenservice van Love Dating 24 is bereikbaar via e-mail en reageert snel op vragen en opmerkingen van gebruikers. De site heeft ook een uitgebreide FAQ-sectie waar veel vragen worden beantwoord.

 • 2

  Kosten

  Love Dating 24 is een gratis datingsite en er zijn geen verborgen kosten. Het aanmaken van een profiel, het versturen van berichten en het gebruik van alle functionaliteiten zijn volledig gratis.

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

  Love Dating 24 is een gebruiksvriendelijke en populaire datingsite die gratis is te gebruiken. Hoewel er mogelijk profielen zijn van niet-bestaande personen, biedt de site wel verschillende handige functies om andere singles te ontmoeten en contact te leggen.

Love Dating 24 FAQ

Hoe kan ik Love Dating 24 opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite LoveDating24.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw LoveDating24 account.

Love Dating 24 opzeggen

LoveDating24.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van LoveDating24 en log in met je gegevens op je account. (Opmerking: Deze datingsite bevat gebrekkig Nederlands. )

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “Mijn profiel”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden en Klik op de link: “Bewerk profiel” in de rechteronderhoek van de pagina. Een pop-up venster is nu zichtbaar. klik op: “Ja, ik ben”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Love Dating 24!

Wat zijn de kosten van Love Dating 24?

De kosten van Love Dating 24 zijn afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Een lidmaatschap van één maand kost € 24,99, terwijl een lidmaatschap van drie maanden € 49,99 kost. Een lidmaatschap van zes maanden is € 79,99.

Kan ik Love Dating 24 gratis proberen?

Ja, het is mogelijk om Love Dating 24 gratis te proberen. De datingsite biedt een gratis lidmaatschap aan waarmee je de basisfuncties van de site kunt gebruiken. Als je meer functies wilt gebruiken, kun je een betaald lidmaatschap aanschaffen.

Wat zijn de functies van Love Dating 24?

Love Dating 24 biedt verschillende functies aan, zoals het versturen van berichten en flirts, het bekijken van profielen en foto’s van andere leden, het zoeken naar geschikte matches en het ontvangen van notificaties. Met een betaald lidmaatschap kun je ook gebruik maken van extra functies, zoals het bekijken van wie je profiel heeft bezocht en het chatten met andere leden.

Zijn er nep profielen op Love Dating 24?

Helaas kunnen we niet garanderen dat er geen nep profielen op Love Dating 24 zijn. Net als op andere datingsites kunnen er profielen zijn die niet echt zijn. Love Dating 24 probeert echter zo veel mogelijk nep profielen te vermijden door middel van handmatige controles en een strikt beleid ten aanzien van nep profielen. Als je een verdacht profiel tegenkomt, kun je dit melden aan de klantenservice.

Is Love Dating 24 een veilige datingsite?

Love Dating 24 doet er alles aan om een veilige datingsite te zijn. Ze hebben een privacybeleid en een veiligheidsbeleid opgesteld om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke gegevens veilig zijn. Daarnaast kun je verdachte profielen rapporteren aan de klantenservice en hebben ze een team van moderators dat de site in de gaten houdt. Het is echter altijd belangrijk om voorzichtig te zijn en je gezonde verstand te gebruiken wanneer je online date.

Laats bijgewerkt: 05 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---