Home / Vind de liefde over de grenzen: internationale datingsites! / Lavalife: Kosten, Review, Ervaringen & Beoordelingen!
Lavalife logo

Lavalife: Kosten, Review, Ervaringen & Beoordelingen!

Op zoek naar een internationale datingsite? Lees alles over Lavalife op WelkeOnlineDatingsite.nl. Deze Engelstalige website, met oorsprong in Amerika, biedt een gratis aanmelding en een proefperiode van 7 dagen om alle functies uit te proberen. Hoewel de kans klein is om Nederlandse gebruikers te vinden, kan Lavalife een optie zijn als je van plan bent naar Amerika te verhuizen of daar voor langere tijd te verblijven. Ontdek de kosten, lees de review en leer van de ervaringen van andere gebruikers om een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van een datingsite. Bezoek nu WelkeOnlineDatingsite.nl voor meer informatie over Lavalife.

3
Beoordeling 3

Lavalife: Een Internationale Datingsite voor een Wereldwijde Connectie

Lavalife is een internationale datingsite. De website is volledig in het Engels, inclusief de algemene voorwaarden. Je kunt je gratis aanmelden en vervolgens alle functies gedurende een proefperiode van 7 dagen uitproberen. Aangezien het een datingsite is die zijn oorsprong heeft in Amerika, is de kans vrij klein dat je er mensen zal vinden die uit Nederland komen. Het is misschien een idee om je er in te schrijven als je naar Amerika gaat verhuizen of daar voor langere tijd gaat verblijven voor studie of werk. Want de kans dat je iemand uit je eigen woonplaats op uitgerekend deze datingsite gaat tegenkomen is erg klein.

Voorgestelde matches

Zodra je je hebt ingeschreven zoekt de site naar geschikte matches. Als die er zijn krijg je deze profielen als suggestie voorgeschoteld. Je kunt een bericht sturen en jullie kunnen met elkaar chatten. Dit zal dan in de meeste gevallen in het Engels gebeuren. Ook kun je op de website tips lezen voor veilig online daten. Hier staan de geijkte clichés die je overal tegenkomt en die je ongetwijfeld zelf ook kunt bedenken. Spreek niet te snel af, leer elkaar eerst via de website wat beter kennen. Maak een eerste afspraak altijd op neutraal terrein en wees voorzichtig met het delen van privacygevoelige informatie zoals je huisadres. Raak je in contact met iemand die in een ander land woont, moet je daarnaast nog rekening houden met de mogelijkheid dat het de ander uitsluitend om geld te doen is. Ga dus zeker niet in op zielige verhalen over een zieke moeder of een ziek kind waarvoor dringend medische hulp nodig is.

Abonnementen

Wil je contact leggen met een member, dan moet je een abonnement afsluiten. Hiervoor zijn verschillende opties. Je betaalt een abonnement in dollars. De goedkoopste optie is een abonnement voor een jaar voor $19,95 (tarief januari 2015). Je kunt ook een abonnement voor een langere periode nemen, dan betaal je minder per maand. Houd er wel rekening mee dat eenmaal betaald abonnementsgeld niet wordt terugbetaald als je je account opheft. Denk dus goed na over de periode dat je van de website Lavalife gebruik wilt gaan maken.

Wat vind je bij Lavalife?

Bij Lavalife vind je vooral mensen die in de VS wonen. Het zijn vooral jonge mensen die zich hier inschrijven. Omdat er honderden online datingsites zijn ligt het dan ook niet voor de hand om je als Nederlander bij deze website aan te melden. Er zijn ongetwijfeld alternatieven “dichter bij huis”. Wat wel handig is, je kunt Lavalife ook heel gemakkelijk op je smartphone gebruiken door de app te installeren. Deze is beschikbaar voor Android en iOS apparaten. De app heeft dezelfde functionaliteit als de website en je kunt zowel op de website als op je smartphone met je account inloggen.

Lavalife screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Lavalife?

 • Lavalife biedt gebruikers de mogelijkheid om wereldwijd contacten te leggen, waardoor het aantrekkelijk is voor diegenen die internationale connecties willen maken.
 • Gebruikers kunnen zich gratis aanmelden bij Lavalife en gedurende een proefperiode van 7 dagen alle functies uitproberen.
 • Lavalife heeft een eenvoudig te navigeren website, waardoor het gemakkelijk is om profielen te bekijken en berichten uit te wisselen.
 • Lavalife biedt een scala aan functies, zoals profielcreatie, zoekfilters en berichtenuitwisseling, om gebruikers te helpen bij het leggen van internationale contacten.
 • De klantenservice van Lavalife staat bekend om hun snelle respons en behulpzaamheid bij het oplossen van vragen en problemen.
 • Vanwege de internationale focus van Lavalife is de kans op het vinden van mensen uit Nederland klein, wat mogelijk teleurstellend kan zijn voor gebruikers die specifiek op zoek zijn naar lokale connecties.
 • Lavalife is volledig in het Engels, inclusief de algemene voorwaarden, wat een belemmering kan zijn voor gebruikers die de voorkeur geven aan een Nederlandstalige interface.
 • Na de gratis proefperiode zijn er kosten verbonden aan het gebruik van bepaalde functies op Lavalife, wat belangrijk is om in overweging te nemen.
 • Zoals bij elke datingsite is er geen garantie op het vinden van de juiste match op Lavalife, aangezien het afhankelijk is van individuele voorkeuren en compatibiliteit.
 • Lavalife heeft mogelijk minder bekendheid en gebruikersbestand in Nederland in vergelijking met andere lokale datingsites, wat de keuzemogelijkheden voor matches kan beperken.

Kleinschalige Kans op Nederlandse Matches: Overweeg Lavalife voor Internationale Connecties

In conclusie biedt Lavalife, als internationale datingsite, gebruikers de mogelijkheid om wereldwijd contact te leggen. Met een volledig Engelstalige website en gratis aanmelding, kunnen gebruikers gedurende een proefperiode van 7 dagen alle functies uitproberen. Hoewel de kans op het vinden van mensen uit Nederland op deze specifieke datingsite klein is, kan het aantrekkelijk zijn voor degenen die van plan zijn naar Amerika te verhuizen of er langere tijd te verblijven voor studie, werk of andere doeleinden. Het is belangrijk om de kosten, reviews en ervaringen van andere gebruikers te overwegen voordat je je inschrijft. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen of Lavalife de juiste keuze is voor jouw internationale datingavontuur. Vergeet niet dat er verschillende online datingsites beschikbaar zijn en het is altijd verstandig om je opties te onderzoeken en te vergelijken om de beste match voor jouw behoeften te vinden.

 • 3

  Populariteit

  Lavalife is een internationale datingsite die populair is onder gebruikers die wereldwijd contact willen leggen. Met een focus op internationale connecties, trekt het een divers publiek aan.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Met een volledig Engelstalige website en een eenvoudige aanmeldingsprocedure, biedt Lavalife gebruikers een gebruiksvriendelijke ervaring. De interface is intuïtief en gemakkelijk te navigeren.

 • 3

  Functionaliteiten

  Lavalife biedt een scala aan functies om gebruikers te helpen bij het leggen van internationale contacten. Dit omvat profielcreatie, zoekfilters, berichtenuitwisseling en nog veel meer.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Lavalife staat bekend om zijn responsiviteit en behulpzaamheid. Gebruikers kunnen rekenen op snelle ondersteuning en antwoorden op hun vragen.

 • 3

  Kosten

  Lavalife biedt gratis aanmelding en een proefperiode van 7 dagen om alle functies uit te proberen. Na de proefperiode zijn er kosten verbonden aan het gebruik van bepaalde functies.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Lavalife scoort goed op populariteit, gebruikersgemak en functionaliteiten. De klantenservice is betrouwbaar en de kosten zijn afhankelijk van het gekozen lidmaatschap. Over het algemeen biedt Lavalife een solide ervaring voor gebruikers die wereldwijd contact willen leggen.

Veelgestelde vragen Lavalife

Wat is de proefperiode van Lavalife en zijn er kosten aan verbonden?

Lavalife biedt een gratis proefperiode van 7 dagen waarin gebruikers alle functies kunnen uitproberen. Na de proefperiode zijn er kosten verbonden aan bepaalde functies, afhankelijk van het gekozen lidmaatschap.

Kan ik lokale Nederlandse matches vinden op Lavalife?

Vanwege de internationale focus van Lavalife is de kans op het vinden van lokale Nederlandse matches klein. Lavalife is vooral gericht op het leggen van internationale contacten.

Is de klantenservice van Lavalife responsief?

Ja, de klantenservice van Lavalife staat bekend om zijn snelle respons en behulpzaamheid bij het oplossen van vragen en problemen van gebruikers.

Kan ik de interface van Lavalife in het Nederlands gebruiken?

Nee, de interface van Lavalife is volledig in het Engels, inclusief de algemene voorwaarden. Een goede beheersing van het Engels is vereist om de site te gebruiken.

Is er een garantie op het vinden van een match op Lavalife?

Net zoals bij elke datingsite is er geen garantie op het vinden van de juiste match op Lavalife. Het succes hangt af van individuele voorkeuren en compatibiliteit tussen gebruikers.

Laats bijgewerkt: 12 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---