Home / Lavalife - Kosten, Review en Ervaringen
Lavalife logo

Lavalife - Kosten, Review en Ervaringen

Lavalife is een internationale datingsite. De website is volledig in het Engels, inclusief de algemene voorwaarden. Je kunt je gratis aanmelden en vervolgens alle functies gedurende een proefperiode van 7 dagen uitproberen. Aangezien het een datingsite is die zijn oorsprong heeft in Amerika, is de kans vrij klein dat je er mensen zal vinden die uit Nederland komen. Het is misschien een idee om je er in te schrijven als je naar Amerika gaat verhuizen of daar voor langere tijd gaat verblijven voor studie of werk. Want de kans dat je iemand uit je eigen woonplaats op uitgerekend deze datingsite gaat tegenkomen is erg klein.

3
Beoordeling 3

Voorgestelde matches

Zodra je je hebt ingeschreven zoekt de site naar geschikte matches. Als die er zijn krijg je deze profielen als suggestie voorgeschoteld. Je kunt een bericht sturen en jullie kunnen met elkaar chatten. Dit zal dan in de meeste gevallen in het Engels gebeuren. Ook kun je op de website tips lezen voor veilig online daten. Hier staan de geijkte clichés die je overal tegenkomt en die je ongetwijfeld zelf ook kunt bedenken. Spreek niet te snel af, leer elkaar eerst via de website wat beter kennen. Maak een eerste afspraak altijd op neutraal terrein en wees voorzichtig met het delen van privacygevoelige informatie zoals je huisadres. Raak je in contact met iemand die in een ander land woont, moet je daarnaast nog rekening houden met de mogelijkheid dat het de ander uitsluitend om geld te doen is. Ga dus zeker niet in op zielige verhalen over een zieke moeder of een ziek kind waarvoor dringend medische hulp nodig is.

Abonnementen

Wil je contact leggen met een member, dan moet je een abonnement afsluiten. Hiervoor zijn verschillende opties. Je betaalt een abonnement in dollars. De goedkoopste optie is een abonnement voor een jaar voor $19,95 (tarief januari 2015). Je kunt ook een abonnement voor een langere periode nemen, dan betaal je minder per maand. Houd er wel rekening mee dat eenmaal betaald abonnementsgeld niet wordt terugbetaald als je je account opheft. Denk dus goed na over de periode dat je van de website Lavalife gebruik wilt gaan maken.

Wat vind je bij Lavalife?

Bij Lavalife vind je vooral mensen die in de VS wonen. Het zijn vooral jonge mensen die zich hier inschrijven. Omdat er honderden online datingsites zijn ligt het dan ook niet voor de hand om je als Nederlander bij deze website aan te melden. Er zijn ongetwijfeld alternatieven “dichter bij huis”. Wat wel handig is, je kunt Lavalife ook heel gemakkelijk op je smartphone gebruiken door de app te installeren. Deze is beschikbaar voor Android en iOS apparaten. De app heeft dezelfde functionaliteit als de website en je kunt zowel op de website als op je smartphone met je account inloggen.

Lavalife screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Lavalife?

 • Gratis aanmelden
 • 7 dagen gratis de app uitproberen
 • Verschillende abonnementen, je betaalt een vast bedrag
 • Website richt zich vooral op members in de VS
 • De website is alleen in het Engels
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 03 augustus 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---