Home / Latamdate.com - Kosten, Review en Ervaringen
Latamdate.com logo

Latamdate.com - Kosten, Review en Ervaringen

Daten kan erg spannend zijn, maar neem eens een kijkje bij LatamDate. Misschien zoek je wel een Latijns Amerikaanse single en dan kun je met elkaar afspreken en wie weet is de klik er meteen! Wacht daarom ook niet langer, want het aanmelden heb je hier zo gedaan. Hoe je je aan kunt melden kun je hieronder lezen. Je kunt in korte tijd jouw droomdate hier vinden en ontdekken wat jouw voordelen zijn als je gaat daten met deze personen. Misschien vind je hier wel de ware waar je samen een toekomst mee op gaat bouwen. Ervaar het vandaag nog en meld je aan bij LatamDate, een leuke datingsite voor jou!

Latamdate.com
2.8
Beoordeling 2.8

Aanmelden LatamDate

Het voordeel van LatamDate is dat je je hier eenvoudig aan kunt melden via je Facebook account. Je hebt twee opties, of je kunt meteen inloggen met je Facebook account, of je gaat eerst een profiel aanmaken. Als je een profiel aan gaat maken, dan ga je eerst je eigen voornaam en achternaam invullen.

Dan geef je aan wat je zoekt, wanneer je jarig bent, wat je nationaliteit is en je geeft je e-mailadres weer. Dan verzin je een wachtwoord. Ook kun je dan aanvinken of je foto’s wil ontvangen eens per week van jouw match. Deze match wordt dan gedaan door LatamDate en zo hoef je zelf niet te zoeken, maar krijg je wekelijks foto’s te zien van mensen die bij je kunnen passen. Als je dat hebt gedaan dan kun je kiezen voor zoek mijn match en dan krijg je een overzicht van welke mensen er bij je passen. Vervolgens kun je weer op de profielen klikken en zelf contact zoeken als de mensen je aanspreken.

Waarom LatamDate?

Er zijn verschillende redenen om voor LatamDate te kiezen. Je vindt hier bijvoorbeeld alleen maar echte profielen van Latijns Amerikaanse singles. Als je hier ook naar op zoek bent, dan is dit de ideale datingsite voor jou! Zorg daarom dat je ook gaat kijken wat er zo leuk is aan deze datingsite. Iedere dag melden er zich veel nieuwe singles aan en zij zijn net als jij op zoek naar een leuke en spannende date. Ben je op zoek naar een vriendschap of zoek je iemand waar je een relatie mee op kunt bouwen? De reden dat je wil daten maakt niet uit, als je maar aangeeft wat de wensen zijn, dan kun je snel iemand vinden die bij je past via LatamDate.

Latamdate.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Latamdate?

De goedkoopste Latamdate.com credits kosten $6,00 bij aanschaf van 16 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Latamdate.com?

  • Speciaal voor het vinden van een partner uit Latijns Amerika
  • Internationale datingsite
  • 2.5

   Populariteit

  • 2.9

   Gebruikersgemak

  • 3

   Functionaliteiten

  • 3

   Klantenservice

  • 2.5

   Kosten

  • 2.8 Gemiddeld

   Totaalscore

  Latamdate.com FAQ

  Hoe kan ik Latamdate.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Latamdate.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw LatamDate account.

  Latamdate.com opzeggen

  Latamdate account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Latamdate en log in met je Email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de groene “Sign in” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in het menu aan de linkerzijde onder het kopje Management op “Settings”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op deze pagina op het tablad met de tekst: “Switch Off Profile”.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Kies een reden van uitschrijving door middel van het aanklikken van een rondje. Klik dan op de button met de tekst: “Continue>>”.

  Stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Vul je wachtwoord in en klik dan weer op de button met de tekst: “Continue>>”. Een bevestig deze keuze door op “OK” te klikken in de pop-up window.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Latamdate.com!

  Laats bijgewerkt: 23 december 2022

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---