Home / Langemensen-Dating.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Langemensen-Dating.nl logo

Langemensen-Dating.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Zin om te daten? Kies dan nu voor Langemensen-Dating.nl. Deze datingsite is er speciaal voor lange mensen, zoals de naam je al doet vermoeden. Het kan soms lastig zijn als je heel lang bent om een passende partner te vinden. Misschien heb je wel eens een kleine vriend of vriendin gehad, maar waar loop je dan tegenaan? In het begin gaat het misschien goed, maar het kan toch lastig zijn. Daarom kun je nu naar andere lange mensen op zoek die net als jij ook lang zijn. Je gaat hier genieten van alle voordelen en ook ontdekken hoe leuk het is om online te daten.

Langemensen-Dating.nl
2.9
Beoordeling 2.9

Aanmelden Langemensen-Dating.nl

Het aanmelden bij Langemensen-Dating.nl is zo gebeurd, binnen een paar minuten heb je je eigen datingprofiel en heb je toegang tot alle profielen van Langemensen-Dating.nl. Alleen maar voordelen dus wanneer je hier ook voor gaat kiezen. Je kunt je direct inschrijven en beginnen met daten. Vul in of je een man of vrouw bent, geef aan waar dat je naar op zoek bent, geef je mailadres aan en ga akkoord met de voorwaarden. Als je akkoord gaat met de voorwaarden, dan verklaar je dat je meerderjarig bent en dat je de voorwaarden hebt doorgenomen. Als je bent aangemeld dan kun je kijken wie dat er net als jij allemaal zijn aangemeld en berichten versturen. Jouw date zou zomaar vandaag nog geregeld kunnen zijn. De klik kan er direct zijn en dat is dan ook de bedoeling hier. Andere lange mensen willen ook graag een date en zij hebben zich hier ook al aangemeld. Doe er ook jouw voordeel mee en ga ontdekken wat zij allemaal voor wensen hebben. Je kunt elkaars wensen samen realiseren en je fantasieën delen samen.

Voordelen online daten

Het voordeel van online daten bij Langemensen-Dating.nl is dat het speciaal gericht is op lange mensen. Dat heb je in ieder geval met elkaar gemeen. Een ander voordeel wat je hier hebt is dat alle profielen handmatig gecontroleerd worden. Je weet hierdoor in ieder geval dat je met echte mensen te maken hebt. Als je bent aangemeld dan kun je berichten sturen naar andere deelnemers en je hebt ook toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s. Ook kun je hier veilig daten via een eigen anonieme postbus. Al veel mensen zijn je hier voor gegaan en daarom is het nu de beurt aan jou om je aan te melden en te genieten van Langemensen-Dating.nl. Als je zin hebt in een date met een andere lange dame of heer, geniet er dan nu van. Het zou vandaag nog geregeld kunnen zijn wanneer je je nu aan gaat melden en gaat ervaren wat jouw voordelen hier zijn!

Langemensen-Dating.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij lange Mensen Dating?

Het goedkoopste Lange Mensen Dating abonnement kost €16,66 per maand en heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Langemensen-dating.nl?

  • Uniek concept voor lange mensen
  • Alleen voor lange mensen
  • 2.8
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 2.8
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 2.8
   Kosten
  • 2.9 Gemiddeld
   Totaalscore

  LangeMensen-Dating.nl FAQ

  Hoe kan ik LangeMensen-Dating.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite langemensen-dating.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Lange Mensen Dating account.

  LangeMensen-Dating.nl opzeggen

  Lange Mensen Dating account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Lange Mensen Dating en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de Groene “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de Groene button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op LangeMensen-Dating.nl!

  Laats bijgewerkt: 30 juni 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *