Home / Datingsites lichamelijk beperkten: vind de liefde die je verdient! / Langemensen-dating.nl: Kosten en review in één oogopslag!
Langemensen-Dating.nl logo

Langemensen-dating.nl: Kosten en review in één oogopslag!

Langemensen-Dating.nl is een datingsite speciaal ontworpen voor lange singles die op zoek zijn naar een geschikte partner. Als lange single kan het vinden van een passende partner soms lastig zijn, omdat lengte een belangrijk criterium kan zijn voor sommige mensen. Op deze datingsite kun je andere lange singles ontmoeten en genieten van alle voordelen van online daten. Op welkeonlinedatingsite.nl lees je meer over de kosten, reviews en ervaringen van Langemensen-Dating.nl. Deze datingsite biedt een veilige en betrouwbare omgeving om op zoek te gaan naar de perfecte match als lange single. Lees nu onze review en ontdek of Langemensen-Dating.nl de datingsite is waar jij naar op zoek bent.

Langemensen-Dating.nl
2.9
Beoordeling 2.9

Lange mensen vinden hier de liefde: Langemensen-Dating.nl

Zin om te daten? Kies dan nu voor Langemensen-Dating.nl. Deze datingsite is er speciaal voor lange mensen, zoals de naam je al doet vermoeden. Het kan soms lastig zijn als je heel lang bent om een passende partner te vinden. Misschien heb je wel eens een kleine vriend of vriendin gehad, maar waar loop je dan tegenaan? In het begin gaat het misschien goed, maar het kan toch lastig zijn. Daarom kun je nu naar andere lange mensen op zoek die net als jij ook lang zijn. Je gaat hier genieten van alle voordelen en ook ontdekken hoe leuk het is om online te daten.

YouTube player

Aanmelden Langemensen-Dating.nl

Het aanmelden bij Langemensen-Dating.nl is zo gebeurd, binnen een paar minuten heb je je eigen datingprofiel en heb je toegang tot alle profielen van Langemensen-Dating.nl. Alleen maar voordelen dus wanneer je hier ook voor gaat kiezen. Je kunt je direct inschrijven en beginnen met daten. Vul in of je een man of vrouw bent, geef aan waar dat je naar op zoek bent, geef je mailadres aan en ga akkoord met de voorwaarden. Als je akkoord gaat met de voorwaarden, dan verklaar je dat je meerderjarig bent en dat je de voorwaarden hebt doorgenomen. Als je bent aangemeld dan kun je kijken wie dat er net als jij allemaal zijn aangemeld en berichten versturen. Jouw date zou zomaar vandaag nog geregeld kunnen zijn. De klik kan er direct zijn en dat is dan ook de bedoeling hier. Andere lange mensen willen ook graag een date en zij hebben zich hier ook al aangemeld. Doe er ook jouw voordeel mee en ga ontdekken wat zij allemaal voor wensen hebben. Je kunt elkaars wensen samen realiseren en je fantasieën delen samen.

langemensen dating screenshot

Voordelen online daten

Het voordeel van online daten bij Langemensen-Dating.nl is dat het speciaal gericht is op lange mensen. Dat heb je in ieder geval met elkaar gemeen. Een ander voordeel wat je hier hebt is dat alle profielen handmatig gecontroleerd worden. Je weet hierdoor in ieder geval dat je met echte mensen te maken hebt. Als je bent aangemeld dan kun je berichten sturen naar andere deelnemers en je hebt ook toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s. Ook kun je hier veilig daten via een eigen anonieme postbus. Al veel mensen zijn je hier voor gegaan en daarom is het nu de beurt aan jou om je aan te melden en te genieten van Langemensen-Dating.nl. Als je zin hebt in een date met een andere lange dame of heer, geniet er dan nu van. Het zou vandaag nog geregeld kunnen zijn wanneer je je nu aan gaat melden en gaat ervaren wat jouw voordelen hier zijn!

langemensen dating profielen

Wat kost een lidmaatschap bij lange Mensen Dating?

Het goedkoopste Lange Mensen Dating abonnement kost €16,66 per maand en heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Langemensen-dating.nl?

  • Langemensen-Dating.nl is specifiek gericht op mensen met een lang postuur, waardoor je gemakkelijk gelijkgestemde individuen kunt vinden.
  • : De website heeft een actieve gemeenschap van lange mensen die op zoek zijn naar relaties, vriendschap en meer, wat kan leiden tot betere matchmogelijkheden.
  • Langemensen-Dating.nl biedt de mogelijkheid om gedetailleerde profielen in te vullen, waardoor je meer inzicht krijgt in de interesses, voorkeuren en persoonlijkheden van potentiële matches.
  • De datingsite organiseert regelmatig evenementen en activiteiten voor langere mensen, waardoor je de kans hebt om elkaar persoonlijk te ontmoeten en verbinding te maken.
  • Langemensen-Dating.nl biedt geavanceerde zoekopties waarmee je specifieke criteria kunt instellen om je zoekresultaten te verfijnen en beter te passen bij je voorkeuren.
  • Vanwege de specifieke niche van Langemensen-Dating.nl kan de gebruikersdatabase kleiner zijn dan die van algemene datingsites, waardoor de keuzemogelijkheden beperkt kunnen zijn.
  • Afhankelijk van je locatie kan het zijn dat er minder leden beschikbaar zijn in jouw specifieke regio, wat de kans op lokale matches kan verminderen.
  • Voor volledige toegang tot alle functies en mogelijkheden van Langemensen-Dating.nl kunnen er abonnementskosten verbonden zijn aan het premium lidmaatschap.
  • De datingsite biedt mogelijk minder interactieve functies, zoals chatrooms of forums, in vergelijking met bredere datingsites.
  • Omdat Langemensen-Dating.nl zich richt op een specifieke doelgroep, kan er mogelijk minder diversiteit zijn in termen van achtergronden, interesses en persoonlijkheden van potentiële matches.

  Veilig en betrouwbaar online daten voor lange mensen

  In deze review hebben we Langemensen-Dating.nl uitgebreid besproken en de kosten, ervaringen en functies van deze datingsite voor lange mensen toegelicht. Langemensen-Dating.nl biedt een unieke en specifieke niche voor lange singles die op zoek zijn naar een passende partner. De website is gebruiksvriendelijk en biedt verschillende handige functies om gemakkelijk in contact te komen met andere lange singles. Ook is de website veilig en betrouwbaar. Het enige minpuntje is dat de prijzen van het premium lidmaatschap aan de hoge kant zijn. Al met al is Langemensen-Dating.nl een goede keuze voor lange singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Probeer het zelf en vind jouw perfecte match op Langemensen-Dating.nl.

  langemensen aanmelden

  • 2.8

   Populariteit

   Langemensen-Dating.nl is een populaire datingsite onder lange singles. De website biedt een specifieke niche voor deze doelgroep en heeft daardoor een loyale en actieve gebruikersgemeenschap.

  • 3

   Gebruikersgemak

   De website van Langemensen-Dating.nl is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De registratie en het aanmaken van een profiel verlopen soepel en de functies zijn gemakkelijk te vinden en te gebruiken.

  • 2.8

   Functionaliteiten

   Langemensen-Dating.nl biedt verschillende handige functies, zoals het zoeken naar profielen op basis van locatie en interesses, het versturen van berichten en het delen van foto’s. Ook is er een chatfunctie beschikbaar.

  • 3

   Klantenservice

   De klantenservice van Langemensen-Dating.nl is goed bereikbaar en reageert snel op vragen en klachten. Er is een uitgebreide FAQ-sectie beschikbaar en de website biedt ook telefonische ondersteuning.

  • 2.8

   Kosten

   Het basislidmaatschap van Langemensen-Dating.nl is gratis, maar voor toegang tot alle functies is een premium lidmaatschap vereist. De prijzen van het premium lidmaatschap zijn aan de hoge kant, maar dit wordt gecompenseerd door de goede kwaliteit van de website en de functies.

  • 2.9 Gemiddeld

   Totaalscore

   Langemensen-Dating.nl scoort over het algemeen goed op alle aspecten. De website is populair onder lange singles en biedt een specifieke niche. Het gebruikersgemak en de functionaliteiten zijn prima in orde, en de klantenservice is goed bereikbaar. Het enige minpuntje zijn de hoge kosten van het premium lidmaatschap.

  LangeMensen-Dating.nl FAQ

  Hoe kan ik LangeMensen-Dating.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite langemensen-dating.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Lange Mensen Dating account.

  LangeMensen-Dating.nl opzeggen

  Lange Mensen Dating account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Lange Mensen Dating en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de Groene “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de Groene button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op LangeMensen-Dating.nl!

  Wat is Langemensen-dating.nl?

  Langemensen-dating.nl is een datingsite voor lange mensen die op zoek zijn naar een partner van vergelijkbare lengte.

  Is Langemensen-dating.nl gratis te gebruiken?

  Nee, Langemensen-dating.nl is niet gratis te gebruiken. Er zijn kosten verbonden aan het gebruik van de website. Het is mogelijk om een gratis account aan te maken, maar hiermee zijn slechts beperkte functies beschikbaar.

  Wat zijn de kosten van een abonnement op Langemensen-dating.nl?

  De kosten van een abonnement op Langemensen-dating.nl zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. Een abonnement van 1 maand kost € 24,95, een abonnement van 3 maanden kost € 38,85 (€ 12,95 per maand) en een abonnement van 6 maanden kost € 59,70 (€ 9,95 per maand).

  Zijn er specifieke voorwaarden waaraan je moet voldoen om lid te worden van Langemensen-dating.nl?

  Ja, om lid te worden van Langemensen-dating.nl moet je minimaal 1.80 meter lang zijn als man en 1.70 meter lang zijn als vrouw. Verder moet je natuurlijk ouder dan 18 jaar zijn en akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de website.

  Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Langemensen-dating.nl?

  Het is mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Langemensen-dating.nl door een e-mail te sturen naar info@langemensen-dating.nl. Op de website is geen telefoonnummer of live chat beschikbaar voor direct contact.

  Laats bijgewerkt: 14 september 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---