Home / Klub Aktivo – Kosten, Review en Ervaringen
Klub Aktivo logo

Klub Aktivo - Kosten, Review en Ervaringen

Ben jij tussen de 30 en 60 jaar oud, single en op zoek naar andere singles om leuke dingen mee te doen? Dan is Klub Aktivo een goede optie voor jou. Deze activiteitenclub is er voor alle singles in deze leeftijdscategorie. Het mooie van dit initiatief is wel dat de activiteiten niet alleen worden georganiseerd vóór de leden, maar ook dóór de leden. 

Klub Aktivo
3
Beoordeling 3

Er zijn uitsluitend vrijwilligers actief bij Klub Aktivo en doordat de leden zelf ook activiteiten organiseren is er altijd een grote veelzijdigheid te vinden onder de beschikbare activiteiten. De activiteitenclub maakt heel duidelijk dat het geen datingclub is. De activiteiten zijn niet bedoeld voor mensen die alleen maar op zoek zijn naar een leuke partner. Natuurlijk ontstaan er wel romances tijdens de uitjes, maar dit is puur toevallig. Het mag niet zo zijn dat er wordt deelgenomen om er een date aan over te houden.

Eerst gratis kennismaken met de club

Deelname aan de activiteitenclub voor singles is niet gratis, maar je hoeft ook niet direct te beslissen. Het is logisch dat je eerst eens wilt weten hoe het allemaal werkt en met wat voor mensen je activiteiten gaat ondernemen voordat je besluit om eventueel lid te worden. Je kunt je bij Klub Aktivo inschrijven en vervolgens twee keer met een activiteit meedoen zonder iets te betalen. Je kunt dus kosteloos kennis maken met de club en de leden van de club. Spreekt het je toch niet aan? Dan hoef je niets te betalen en word je gewoonweg geen lid van de club. Spreekt het je wel aan en wil je door? Dan kun je een lidmaatschap afsluiten. Deze kost 25 euro voor een jaar.

Zelf activiteiten organiseren

Als je eenmaal lid bent van Klub Aktivo, dan kun je deelnemen aan alle activiteiten die er worden georganiseerd. Deze activiteiten worden door de leden georganiseerd. Dit betekent natuurlijk ook dat jij eens een leuk uitje kunt organiseren. Woon je bijvoorbeeld in een mooie omgeving met veel bezienswaardigheden? Dan kun je eens een fiets- of wandeltocht organiseren in deze omgeving. Zit er een leuke midgetgolfbaan bij jou om de hoek? Waarom organiseer je niet eens een toernooitje voor de clubleden die dit leuk vinden? Je kunt van alles gaan doen en dat is nu juist het mooie van Klub Aktivo. Je doet dingen die je in je eentje niet doet, je maakt dingen mee die je normaal gesproken niet meemaakt en je komt op plaatsen waar je niet eerder bent geweest.

De leukste activiteiten

Via Klub Aktivo kun je deelnemen aan de leukste activiteiten met andere singles tussen de 30 en de 60 jaar. Er worden wandelingen en fietstochten georganiseerd, maar ook tochtjes over water bijvoorbeeld. Je kunt parades gaan bekijken of eens naar de bioscoop gaan met alle singles. Er worden markten bezocht en er zijn populaire uitjes, zoals bijvoorbeeld naar Madurodam, die met regelmaat worden georganiseerd. Kortom, er is meer dan voldoende veelzijdigheid te vinden in het assortiment activiteiten. Uiteraard ben je nooit verplicht om deel te nemen aan een activiteit wanneer je het niet leuk vindt. Die keuze is helemaal aan jou.

Klub Aktivo screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Klub Aktivo?

Omdat bij single evenementen de prijs afhankelijk is van het type evenement kunnen we geen prijzen hier vermelden. Kijk daarom op deze website zelf voor actuele prijzen.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Klub Aktivo?

  • Actief nieuwe mensen leren kennen
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 3

   Populariteit

  • 3

   Gebruikersgemak

  • 3

   Functionaliteiten

  • 3

   Klantenservice

  • 3

   Kosten

  • 3 Goed

   Totaalscore

  Laats bijgewerkt: 05 april 2022

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---