Home / Kinky.nl – Kosten, Review en Ervaringen
kinky.nl logo

Kinky.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Kinky noemt zichzelf op de website de prostitutie marktplaats van de Benelux’. Hier lijkt ook geen woord aan gelogen want het is een ongelooflijk uitgebreide website waar je makkelijk iemand kunt vinden voor een spannende betaalde date. Het is wel goed om te weten dat het hier allemaal draait om prostitutie. Ben je dus op zoek naar een gewone date of een sexrelatie met een man of vrouw waar je niet hoeft te betalen dan is deze website niets voor jou. 

Kinky.nl
3
Beoordeling 3

Wil je graag snel met de leukste en mooiste mannen en vrouwen van Nederland in contact komen die jou de mogelijkheid bieden om tegen betaling een spannende tijd te hebben dan is Kinky een website waar je echt een kijkje moet hebben genomen. Wat goed is aan deze website dat is de duidelijkheid. Het is geen probleem om een man of vrouw te vinden die aan je wensen zal voldoen en waarvan je weet dat die doet wat jij lekker vindt. Ook is er meteen duidelijkheid bij de profielen. Je ziet duidelijke foto’s en je weet ook meteen wat iemand doet. Jij kunt je eigen seksuele voorkeuren hier dan mee vergelijken en al snel heb je dan de man of vrouw gevonden die bij je past en waar je dan mee af kunt spreken.

Inschrijven is niet nodig

Het is niet nodig om je in te schrijven bij deze website en Kinky is ook nog eens geheel gratis te gebruiken. Toch willen wij je wel aanraden om een account aan te maken. Wanneer je dit doet dan heb je meer mogelijkheden. Leden die hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om videoclips van de heren of dames te bekijken en dit zorgt er dan voor dat je nog weer een beter beeld krijgt van de mensen die er op de website te vinden zijn.

Echt vinden waar jij naar op zoek bent

De website van Kinky die laat je echt vinden waar je naar op zoek bent. Wil je graag zien welke dames van plezier er bij je in de regio aanwezig zijn dan is dit mogelijk en je kunt zelf aangeven in welke straal rondom je woonplaats de dames getoond worden. Ben je op zoek naar een lekkere gigolo dan is dit ook te vinden op deze website. Daarbij kun je dan ook voor betaalde SM sessies op deze website terecht en kun je ook zien welke sexclubs, privéhuizen en ramenbuurten er bij je in de regio zijn.

Ben je op zoek naar betaalde liefde in de breedste zin van het woord dan is Kinky de website waar je moet zijn. Hier zal je binnen een paar minuten hebben gevonden waar je naar op zoek bent en je kunt dan met een simpel telefoontje een afspraak maken. Wil jij jezelf aanbieden op deze website dan is dit ook mogelijk. De gebruiksvriendelijkheid die staat voorop bij deze website en jij zal dan ook graag de website gebruiken en vele leuke dames en heren hier kunnen vinden die ervoor kunnen zorgen dat jouw wildste fantasieën werkelijkheid kunnen worden. Genoeg reden om deze website maar snel eens een bezoekje te brengen.

kinky.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Kinky.nl?

 • Keuze uit veel sekswerkers
 • Niet voor een serieuze relatie
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 26 maart 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---