Home / JDate – Kosten, Review en Ervaringen
JDate logo

JDate - Kosten, Review en Ervaringen

JDate is een Amerikaans bedrijf dat gevestigd is in Los Angeles. Het handelt vanuit Spark Networks en is bedoeld om Joodse singles samen te brengen. Er is niet alleen een kantoor in Amerika, maar er is ook een kantoor in Israël. We hebben het dan ook over een internationale datingsite die is bedoeld om mensen van over de hele wereld samen te brengen. Je hoeft maar aan één voorwaarde te voldoen en dat is dat je Joods moet zijn. Alle singles op deze datingsite zijn Joods en zoeken specifiek naar dates met andere Joodse mensen.

JDate
3
Beoordeling 3

Het versterken van de Joodse gemeenschap

JDate geeft duidelijk aan dat de datingsite bedoeld is om de Joodse gemeenschap te versterken. Voor veel Joodse mensen is het lastig om een Joodse partner te vinden. Hierdoor komt het tegenwoordig heel vaak voor dat Joodse mensen trouwen met een partner die niet Joods is. Hierdoor gaat het Jodendom makkelijk verloren en dit wil de datingsite tegengaan. JDate stelt dan ook op de datingsite dat de datingsite als doel heeft om compleet Joodse gezinnen te laten ontstaan. Hiervoor zijn vanzelfsprekend Joodse singles nodig die elkaar kunnen vinden en een gezin willen starten. Alles op deze datingsite draait om het behouden van tradities die al generaties lang bestaan.

Uitsluitend voor serieuze mensen

De datingsite zet zich sterk in om de kwaliteit van de datingsite hoog te houden. Er wordt dan ook voortdurend gecontroleerd of de profielen in orde zijn en er geen mensen tussen zitten die de boel van eieren proberen te maken. JDate vindt het belangrijk dat iedereen op de datingsite op een serieuze manier kan zoeken naar een leuke partner. Dit geeft de leden zekerheid dat zij op de datingsite te maken krijgen met mensen die hetzelfde doel hebben, namelijk het vinden van iemand voor een fijne relatie. JDate stelt dat er veel waarde gehecht wordt aan de Joodse singles die de Joodse continuïteit willen waarborgen.

Een succesvolle datingsite

JDate is een zeer succesvolle datingsite. Dit heeft vooral ook te maken met het feit dat er niet erg veel datingsites zijn die zich speciaal richten op de Joodse gemeenschap. Een aantal jaren geleden heeft de datingsite een onafhankelijk onderzoeksbureau aangesteld om onderzoek te doen naar de huwelijken die gesloten zijn na online contact. Dit onderzoek werd uitgevoerd door het bedrijf Research Now. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat van alle Joodse huwelijken die gesloten zijn na online contact 52 procent van de huwelijken is ontstaan na online contact via JDate. Meer dan de helft van de Joodse huwelijken zijn dus gestart met een contact via deze datingsite. Het gaat dan wel echt uitsluitend om de huwelijken die tot stand zijn gekomen na een eerste ontmoeting online. Partners die elkaar in het dagelijks leven hebben gevonden tellen dus niet mee.

Sterke matches door de datingsite

JDate zelf geeft aan dat de datingsite vooral succesvol is doordat er een compleet team actief is voor de datingsite. Dit team zoekt de matches met de hand uit. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het vinden van de juiste personen om aan elkaar voor te stellen. Als lid van JDate kun je dan ook rekenen op een goede ondersteuning bij het vinden van een Joodse partner.

JDate screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Jdate?

 • Online daten met Joodse singles
 • Direct contact leggen met dames en heren die je beter wilt leren kennen
 • De website is volledig in het Engels
 • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  JDate FAQ

  Hoe kan ik JDate opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite JDate? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw JDate.com account.

  jdate opzeggen

  JDate.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van JDate en log in met je email en Password op je account of gebruik hiervoor Facebook.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op je profielfoto in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu zal nu zichtbaar zijn. Klik in dit menu op: “Account Settings”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de link: “Profile Display Settings”.

  Stap 4: Wederom is er een nieuwe pagina geopend. Klik nu op de button met de tekst: “Remove Profile”.

  Stap 5: Geef een reden van uitschrijving en klik dan op de blauwe button met de tekst: “Remove Profile”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van JDate!

  Laats bijgewerkt: 07 maart 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *