Home / Vind je soulmate op de beste religieuze datingsites! / Op zoek naar de perfecte Joodse partner? Probeer Jdate!
JDate logo

Op zoek naar de perfecte Joodse partner? Probeer Jdate!

Op zoek naar een betrouwbare en effectieve manier om Joodse singles te ontmoeten? Dan is JDate dé datingsite voor jou! JDate is een internationale datingsite die speciaal is ontworpen voor Joodse singles van over de hele wereld. Het is de perfecte plek om andere Joodse singles te ontmoeten die net als jij op zoek zijn naar een serieuze relatie of gewoon een leuke date. Met behulp van een uitgebreide matching-algoritme en handige functies, helpt JDate je bij het vinden van de perfecte match. Lees onze review en ontdek wat JDate voor jou kan betekenen!

JDate
3
Beoordeling 3

JDate: waar Joodse singles hun ware liefde vinden!

JDate is een Amerikaans bedrijf dat gevestigd is in Los Angeles. Het handelt vanuit Spark Networks en is bedoeld om Joodse singles samen te brengen. Er is niet alleen een kantoor in Amerika, maar er is ook een kantoor in Israël. We hebben het dan ook over een internationale datingsite die is bedoeld om mensen van over de hele wereld samen te brengen. Je hoeft maar aan één voorwaarde te voldoen en dat is dat je Joods moet zijn. Alle singles op deze datingsite zijn Joods en zoeken specifiek naar dates met andere Joodse mensen.

Het versterken van de Joodse gemeenschap

JDate geeft duidelijk aan dat de datingsite bedoeld is om de Joodse gemeenschap te versterken. Voor veel Joodse mensen is het lastig om een Joodse partner te vinden. Hierdoor komt het tegenwoordig heel vaak voor dat Joodse mensen trouwen met een partner die niet Joods is. Hierdoor gaat het Jodendom makkelijk verloren en dit wil de datingsite tegengaan. JDate stelt dan ook op de datingsite dat de datingsite als doel heeft om compleet Joodse gezinnen te laten ontstaan. Hiervoor zijn vanzelfsprekend Joodse singles nodig die elkaar kunnen vinden en een gezin willen starten. Alles op deze datingsite draait om het behouden van tradities die al generaties lang bestaan.

Uitsluitend voor serieuze mensen

De datingsite zet zich sterk in om de kwaliteit van de datingsite hoog te houden. Er wordt dan ook voortdurend gecontroleerd of de profielen in orde zijn en er geen mensen tussen zitten die de boel van eieren proberen te maken. JDate vindt het belangrijk dat iedereen op de datingsite op een serieuze manier kan zoeken naar een leuke partner. Dit geeft de leden zekerheid dat zij op de datingsite te maken krijgen met mensen die hetzelfde doel hebben, namelijk het vinden van iemand voor een fijne relatie. JDate stelt dat er veel waarde gehecht wordt aan de Joodse singles die de Joodse continuïteit willen waarborgen.

Een succesvolle datingsite

JDate is een zeer succesvolle datingsite. Dit heeft vooral ook te maken met het feit dat er niet erg veel datingsites zijn die zich speciaal richten op de Joodse gemeenschap. Een aantal jaren geleden heeft de datingsite een onafhankelijk onderzoeksbureau aangesteld om onderzoek te doen naar de huwelijken die gesloten zijn na online contact. Dit onderzoek werd uitgevoerd door het bedrijf Research Now. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat van alle Joodse huwelijken die gesloten zijn na online contact 52 procent van de huwelijken is ontstaan na online contact via JDate. Meer dan de helft van de Joodse huwelijken zijn dus gestart met een contact via deze datingsite. Het gaat dan wel echt uitsluitend om de huwelijken die tot stand zijn gekomen na een eerste ontmoeting online. Partners die elkaar in het dagelijks leven hebben gevonden tellen dus niet mee.

Sterke matches door de datingsite

JDate zelf geeft aan dat de datingsite vooral succesvol is doordat er een compleet team actief is voor de datingsite. Dit team zoekt de matches met de hand uit. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het vinden van de juiste personen om aan elkaar voor te stellen. Als lid van JDate kun je dan ook rekenen op een goede ondersteuning bij het vinden van een Joodse partner.

JDate screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Jdate?

 • Gericht op Joodse singles, waardoor het eenvoudiger is om gelijkgestemde mensen te vinden.
 • Direct contact leggen met dames en heren die je beter wilt leren kennen
 • De site neemt wellicht uitgebreide veiligheidsmaatregelen om de privacy en veiligheid van gebruikers te waarborgen.
 • Gedetailleerde profielen kunnen leden helpen om een goed beeld van potentiële matches te krijgen.
 • JDate organiseert mogelijk ook offline evenementen, wat extra mogelijkheden voor interactie biedt.
 • Als je niet Joods bent of op zoek bent naar Joodse partners, dan is deze site mogelijk niet geschikt.
 • Voor sommige geavanceerde functies kan een betaald lidmaatschap vereist zijn, wat een barrière kan vormen voor sommige gebruikers.
 • Afhankelijk van je locatie en de Joodse bevolking daar, kunnen er minder potentiële matches beschikbaar zijn.
 • Sommige gebruikers melden mogelijk problemen met de klantenservice van de site.
 • Het lidmaatschap kan automatisch worden verlengd, wat onverwachte kosten kan opleveren als je niet oplet.

JDate: de plek waar Joodse singles liefde en geluk vinden!

Op zoek naar een speciale datingsite die Joodse singles samenbrengt? Dan is JDate de perfecte keuze! JDate is een internationale datingsite die zich richt op Joodse singles die op zoek zijn naar liefde en romantiek. Het maakt niet uit waar je woont, JDate heeft kantoren in Amerika en Israël, waardoor het de perfecte plek is om Joodse singles over de hele wereld te ontmoeten. De site is gebruiksvriendelijk en biedt een scala aan functies om je te helpen je perfecte match te vinden. Vanuit ons onderzoek kunnen we zeggen dat JDate een geweldige plek is om andere Joodse singles te ontmoeten en een langdurige relatie op te bouwen. Schrijf je vandaag nog in en vind jouw Joodse zielsverwant!

 • 3.2

  Populariteit

  JDate is een populaire datingsite onder Joodse singles over de hele wereld. Met kantoren in Amerika en Israël en een scala aan gebruiksvriendelijke functies om je perfecte match te vinden, is het geen verrassing dat JDate geliefd is bij mensen die op zoek zijn naar liefde en romantiek binnen de Joodse gemeenschap.

 • 2.8

  Gebruikersgemak

  Het gebruiksgemak van JDate is ongeëvenaard. De site is eenvoudig te navigeren en biedt een scala aan functies om je te helpen je perfecte match te vinden. Zoek en communiceer moeiteloos met andere Joodse singles en ontdek de liefde van je leven op JDate!

 • 3.2

  Functionaliteiten

  JDate biedt een scala aan handige functies om je te helpen je perfecte match te vinden, waaronder uitgebreide zoekmogelijkheden, chat- en berichtfuncties en een veilige en betrouwbare omgeving om in te daten. Met JDate kan je gemakkelijk andere Joodse singles ontmoeten en een langdurige relatie opbouwen. Probeer het vandaag nog en vind jouw Joodse zielsverwant!

 • 2.8

  Klantenservice

  Bij JDate kun je rekenen op uitstekende klantenservice die altijd voor je klaarstaat. Of je nu vragen hebt over het gebruik van de site of hulp nodig hebt bij het vinden van jouw perfecte match, het team van JDate staat voor je klaar om je te helpen bij elke stap van je datingreis. Met JDate weet je dat je altijd in goede handen bent!

 • 3

  Kosten

  Met JDate heb je de mogelijkheid om jouw perfecte Joodse match te vinden zonder financiële verrassingen. De kosten zijn transparant en de functies zijn het geld waard. Investeer in je liefdesleven en probeer JDate vandaag nog!

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Ontdek de perfecte datingsite voor Joodse singles over de hele wereld: JDate. Met kantoren in Amerika en Israël en gebruiksvriendelijke functies om je perfecte match te vinden, is het geen verrassing dat JDate zo populair is. Het is eenvoudig te navigeren, biedt uitgebreide zoekmogelijkheden, chat- en berichtfuncties en een veilige en betrouwbare omgeving. JDate biedt uitstekende klantenservice en transparante kosten. Investeer in jouw liefdesleven en probeer JDate vandaag nog om jouw Joodse zielsverwant te vinden!

JDate FAQ

Hoe kan ik mijn Jdate-lidmaatschap opzeggen?

Je kunt je Jdate-lidmaatschap opzeggen door naar de instellingen van je account te gaan en op de knop “Mijn account” te klikken. Vervolgens kun je naar beneden scrollen naar het gedeelte “Abonnement” en op “Lidmaatschap opzeggen” klikken. Houd er rekening mee dat het opzeggen van je lidmaatschap alleen mogelijk is via de website en niet via de app.

jdate opzeggen

JDate.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van JDate en log in met je email en Password op je account of gebruik hiervoor Facebook.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op je profielfoto in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu zal nu zichtbaar zijn. Klik in dit menu op: “Account Settings”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de link: “Profile Display Settings”.

Stap 4: Wederom is er een nieuwe pagina geopend. Klik nu op de button met de tekst: “Remove Profile”.

Stap 5: Geef een reden van uitschrijving en klik dan op de blauwe button met de tekst: “Remove Profile”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van JDate!

Wat zijn de kosten van een Jdate-lidmaatschap?

De kosten van een Jdate-lidmaatschap variëren afhankelijk van de duur van het lidmaatschap dat je kiest. Voor een lidmaatschap van één maand betaal je € 39,99, voor drie maanden € 29,99 per maand en voor zes maanden € 19,99 per maand.

Kan ik Jdate gratis uitproberen?

Ja, je kunt Jdate gratis uitproberen met een gratis lidmaatschap. Met een gratis lidmaatschap kun je profielen bekijken, zoekopdrachten uitvoeren en interesse tonen in andere leden. Om berichten te kunnen verzenden en te kunnen communiceren met andere leden, heb je echter een betaald lidmaatschap nodig.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Jdate?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Jdate door naar de “Help” sectie op de website te gaan en het contactformulier in te vullen. Je kunt ook een e-mail sturen naar support@jdate.com of bellen naar +31 20 241 2825. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Wat zijn de ervaringen van gebruikers met Jdate?

De ervaringen van gebruikers met Jdate zijn over het algemeen positief. Veel gebruikers zijn tevreden over de kwaliteit van de profielen en de matches die ze ontvangen. Ook wordt de klantenservice vaak geprezen vanwege de snelle en behulpzame reacties. Natuurlijk kan de ervaring per persoon verschillen en is het altijd verstandig om zelf een kijkje te nemen op de website en te beoordelen of het platform bij jou past.

Laats bijgewerkt: 01 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---