Home / Jacquie et Michel Contact – Kosten, Review en Ervaringen
Jacquie et Michel Contact logo

Jacquie et Michel Contact - Kosten, Review en Ervaringen

Jacquie et Michel Contact is een Franstalige website. Deze datingsite doet weliswaar een dappere poging om zich ook in het Nederlands te profileren, maar dat lukt niet heel erg. Het inschrijfformulier wordt in het Nederlands getoond als je de website opvraagt via de Nederlandstalige link. Maar vervolgens is alle informatie die je tegenkomt in het Frans. Nu is die informatie zeer summier, dus daar zou je dan als mogelijk geïnteresseerde nog overheen kunnen stappen. Maar heeft het zin om je als Nederlander in te schrijven op deze datingsite?

Jacquie et Michel Contact
2.9
Beoordeling 2.9

Is inschrijven zinvol?

Je kunt je serieus afvragen of het zinvol is om je op de website van Jacquie et Michel Contact in te schrijven. De site is vooral op Frankrijk gericht en dat is gezien de moedertaal die deze website hanteert ook wel logisch. Voordat je je hebt geregistreerd kun je vrijwel geen informatie lezen. Er wordt een aantal profielfoto’s getoond maar daarop klikken heeft geen zin, want het enige wat je blijft zien is de startpagina, waar je nadrukkelijk wordt uitgenodigd om een account aan te maken. In de kleine lettertjes onder de aanmeldknop wordt gesproken over algemene voorwaarden. Maar deze zijn nergens op de website te vinden en dus wellicht pas beschikbaar op het moment dat je bent ingelogd. Het is niet mogelijk om vooraf de voorwaarden te lezen zodat je kunt beoordelen of je daar wel of niet mee akkoord wenst te gaan. Ook dit maakt deze datingsite geen aanrader.

Contact met een buitenlandse partner

Wil je toch een account aanmaken dan moet je er rekening mee houden dat je uitsluitend wordt benaderd door personen buiten Nederland, waarschijnlijk vooral uit Frankrijk. Dit levert wellicht een taalbarrière op, en het contact zal sowieso minder makkelijk verlopen als degene met wie je contact hebt niet in Nederland woont. Een ontmoeting is niet heel gemakkelijk te plannen en contact op afstand is niet altijd makkelijk vol te houden. Alleen als je serieus op zoek bent naar een relatie met iemand die in Frankrijk woont is het misschien een idee om je in te schrijven bij Jacquie et Michel Contact. Als je van plan bent om in Frankrijk te gaan wonen is het wellicht een optie. In alle andere gevallen zijn er voldoende alternatieven in Nederland als je je op een datingsite wilt inschrijven.

Kosten en gebruik

Nergens op de website wordt vermeld of er kosten verbonden zijn aan het gebruik. Ook wordt niet duidelijk hoe je in contact kunt komen met de andere members. Of dit kan via chat, via een postbus of op een andere manier wordt niet op de website vermeld. Ongetwijfeld kom je hier achter nadat je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd, maar veel mensen zullen die moeite niet willen doen voor een website waar zoveel onduidelijk is.

Jacquie et Michel Contact screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van jacquieetmichel-contact.com?

 • Je kunt je gratis aanmelden
 • Je kunt gratis zoeken in de profielen nadat je een account hebt aangemaakt
 • De website is bijna volledig in het Frans
 • Algemene voorwaarden zijn niet beschikbaar totdat je bent ingelogd
 • Nergens wordt vermeld of er kosten aan het gebruik van de site zijn verbonden
 • Zeer waarschijnlijk niet of nauwelijks members die in Nederland woonachtig zijn
 • 2.6

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

Jacquie et Michel Contact FAQ

Hoe kan ik Jacquie et Michel Contact opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Jacquie et Michel Contact? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Jacquie et Michel Contact account.

Jacquie et Michel Contact opzeggen

Jacquie et Michel Contact account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Jacquie et Michel Contact en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 1: Klik in het hoofdmenu bovenaan de pagina op je gebruikersnaam. Een  nieuwe menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn account”.

Stap 2: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de link: “Instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is weer geopend. Scroll naar het ende van de pagina en klik op de link: “Uitschrijven”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Klik op de link: “Klik hier”.

Stap 5: Een nieuwe pagina is weer geopend. Klik op de button: “Bevestigen”. Klik dan op: “OK” in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Jacquie et Michel Contact!

Laats bijgewerkt: 27 juni 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---