Home / Vind de liefde over de grenzen: internationale datingsites! / Jacquie et Michel Contact Kosten en Review: Ervaringen en Tips!
Jacquie et Michel Contact logo

Jacquie et Michel Contact Kosten en Review: Ervaringen en Tips!

Jacquie et Michel Contact is een Franstalige datingsite die ook een poging doet om zich in het Nederlands te profileren. Hoewel het inschrijfformulier in het Nederlands wordt weergegeven, is alle informatie op de website in het Frans. Als mogelijke geïnteresseerde kun je over de beperkte Nederlandstalige informatie heen stappen. Echter, als Nederlandse gebruiker vraag je je af of het zinvol is om je bij deze datingsite aan te melden. Onze uitgebreide review geeft inzicht in de kosten, betrouwbaarheid en gebruikerservaringen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Ontdek of Jacquie et Michel Contact aan jouw verwachtingen voldoet voordat je je inschrijft.

Jacquie et Michel Contact
2.9
Beoordeling 2.9

Is Jacquie et Michel Contact geschikt voor Nederlandse gebruikers?

Jacquie et Michel Contact is een Franstalige website. Deze datingsite doet weliswaar een dappere poging om zich ook in het Nederlands te profileren, maar dat lukt niet heel erg. Het inschrijfformulier wordt in het Nederlands getoond als je de website opvraagt via de Nederlandstalige link. Maar vervolgens is alle informatie die je tegenkomt in het Frans. Nu is die informatie zeer summier, dus daar zou je dan als mogelijk geïnteresseerde nog overheen kunnen stappen. Maar heeft het zin om je als Nederlander in te schrijven op deze datingsite?

Is inschrijven zinvol?

Je kunt je serieus afvragen of het zinvol is om je op de website van Jacquie et Michel Contact in te schrijven. De site is vooral op Frankrijk gericht en dat is gezien de moedertaal die deze website hanteert ook wel logisch. Voordat je je hebt geregistreerd kun je vrijwel geen informatie lezen. Er wordt een aantal profielfoto’s getoond maar daarop klikken heeft geen zin, want het enige wat je blijft zien is de startpagina, waar je nadrukkelijk wordt uitgenodigd om een account aan te maken. In de kleine lettertjes onder de aanmeldknop wordt gesproken over algemene voorwaarden. Maar deze zijn nergens op de website te vinden en dus wellicht pas beschikbaar op het moment dat je bent ingelogd. Het is niet mogelijk om vooraf de voorwaarden te lezen zodat je kunt beoordelen of je daar wel of niet mee akkoord wenst te gaan. Ook dit maakt deze datingsite geen aanrader.

Contact met een buitenlandse partner

Wil je toch een account aanmaken dan moet je er rekening mee houden dat je uitsluitend wordt benaderd door personen buiten Nederland, waarschijnlijk vooral uit Frankrijk. Dit levert wellicht een taalbarrière op, en het contact zal sowieso minder makkelijk verlopen als degene met wie je contact hebt niet in Nederland woont. Een ontmoeting is niet heel gemakkelijk te plannen en contact op afstand is niet altijd makkelijk vol te houden. Alleen als je serieus op zoek bent naar een relatie met iemand die in Frankrijk woont is het misschien een idee om je in te schrijven bij Jacquie et Michel Contact. Als je van plan bent om in Frankrijk te gaan wonen is het wellicht een optie. In alle andere gevallen zijn er voldoende alternatieven in Nederland als je je op een datingsite wilt inschrijven.

Kosten en gebruik

Nergens op de website wordt vermeld of er kosten verbonden zijn aan het gebruik. Ook wordt niet duidelijk hoe je in contact kunt komen met de andere members. Of dit kan via chat, via een postbus of op een andere manier wordt niet op de website vermeld. Ongetwijfeld kom je hier achter nadat je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd, maar veel mensen zullen die moeite niet willen doen voor een website waar zoveel onduidelijk is.

Jacquie et Michel Contact screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van jacquieetmichel-contact.com?

 • Jacquie et Michel Contact richt zich op ondeugende ontmoetingen, waardoor het aantrekkelijk kan zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in dit soort relaties.
 • Het platform biedt basisfunctionaliteiten zoals profielzoeken, berichten verzenden en foto's en video's bekijken om gebruikers te helpen bij het vinden van potentiële matches.
 • Het inschrijfformulier is beschikbaar in het Nederlands, waardoor Nederlandse gebruikers zich kunnen aanmelden en deel kunnen nemen aan de community.
 • Jacquie et Michel Contact geniet een zekere populariteit in Franstalige gebieden, wat kan wijzen op een actieve gebruikersbasis.
 • Voor gebruikers die op zoek zijn naar spannende ontmoetingen en avontuurlijke ervaringen, kan Jacquie et Michel Contact aan die behoefte voldoen.
 • Hoewel het inschrijfformulier in het Nederlands beschikbaar is, is de rest van de website voornamelijk in het Frans, wat de bruikbaarheid kan beperken voor Nederlandse gebruikers.
 • De beschikbare informatie op Jacquie et Michel Contact is zeer summier, wat het moeilijk kan maken om een goed beeld te krijgen van andere gebruikers en hun intenties.
 • De klantenservice van het platform kan verbeterd worden met betere ondersteuningsmogelijkheden en een snellere respons op vragen en problemen.
 • De exacte kosten van lidmaatschap op Jacquie et Michel Contact zijn niet direct beschikbaar op de website, wat kan leiden tot verwarring of verrassingen.
 • Hoewel het platform enige populariteit geniet in Franstalige gebieden, is het minder bekend onder Nederlandse daters, wat de pool van potentiële matches kan beperken.

Alternatieven voor Jacquie et Michel Contact: Betere opties voor Nederlandse daters.

Al met al, Jacquie et Michel Contact lijkt niet de meest geschikte keuze te zijn voor Nederlandse gebruikers die op zoek zijn naar een datingsite. Ondanks het Nederlandstalige inschrijfformulier blijkt de overige informatie hoofdzakelijk in het Frans te zijn, waardoor de bruikbaarheid beperkt is. Bovendien is de beschikbare informatie zeer summier. Het kan zijn dat je als geïnteresseerde over deze obstakels heen kunt stappen, maar het is belangrijk om te overwegen of dit de moeite waard is. Er zijn andere datingsites beschikbaar met een betere afstemming op Nederlandse gebruikers en meer transparante informatie. Het is raadzaam om je opties te verkennen en te kiezen voor een platform dat beter voldoet aan je behoeften en verwachtingen.

 • 2.6

  Populariteit

  Jacquie et Michel Contact geniet een zekere populariteit onder gebruikers, vooral in Franstalige gebieden. Het platform heeft een specifieke niche en trekt mensen aan die geïnteresseerd zijn in ondeugende ontmoetingen. Hoewel het niet zo bekend is onder Nederlandse daters, kan het nog steeds aantrekkelijk zijn voor wie op zoek is naar avontuur.

 • 3

  Gebruikersgemak

  De gebruiksvriendelijkheid van Jacquie et Michel Contact kan een uitdaging zijn voor Nederlandse gebruikers. Hoewel het inschrijfformulier in het Nederlands beschikbaar is, is de rest van de website grotendeels in het Frans. Dit kan het navigeren en begrijpen van de functies bemoeilijken.

 • 3

  Functionaliteiten

  Jacquie et Michel Contact biedt verschillende functionaliteiten om gebruikers te helpen bij het vinden van potentiële matches. Dit omvat het zoeken naar profielen, het verzenden van berichten en het bekijken van foto’s en video’s. Hoewel de functionaliteiten basis zijn, kunnen ze voldoen aan de behoeften van degenen die op zoek zijn naar ondeugende interacties.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Jacquie et Michel Contact kan enige verbetering gebruiken. Er zijn beperkte mogelijkheden om ondersteuning te krijgen en de respons kan traag zijn. Voor gebruikers die hulp of assistentie nodig hebben, kan dit een nadeel zijn.

 • 3

  Kosten

  De kosten van Jacquie et Michel Contact variëren, afhankelijk van het gekozen lidmaatschap. Ze bieden verschillende abonnementsopties, zoals maand-, kwartaal- en jaarabonnementen. Het is raadzaam om de prijzen op de officiële website te raadplegen voor de meest actuele informatie.

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

  Met alle aspecten in overweging genomen, krijgt Jacquie et Michel Contact een gemiddelde totaalscore voor Nederlandse daters. Hoewel het platform bepaalde obstakels heeft, zoals taalbarrières en beperkte informatie, kan het nog steeds aantrekkelijk zijn voor degenen die op zoek zijn naar ondeugende ontmoetingen. Het is echter belangrijk om de eigen behoeften en verwachtingen af te wegen voordat men zich inschrijft. Er zijn alternatieve datingsites beschikbaar die beter afgestemd zijn op Nederlandse gebruikers en meer transparante informatie bieden.

Jacquie et Michel Contact FAQ

Hoe kan ik Jacquie et Michel Contact opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Jacquie et Michel Contact? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Jacquie et Michel Contact account.

Jacquie et Michel Contact opzeggen

Jacquie et Michel Contact account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Jacquie et Michel Contact en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 1: Klik in het hoofdmenu bovenaan de pagina op je gebruikersnaam. Een  nieuwe menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn account”.

Stap 2: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de link: “Instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is weer geopend. Scroll naar het ende van de pagina en klik op de link: “Uitschrijven”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Klik op de link: “Klik hier”.

Stap 5: Een nieuwe pagina is weer geopend. Klik op de button: “Bevestigen”. Klik dan op: “OK” in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Jacquie et Michel Contact!

Is Jacquie et Michel Contact geschikt voor serieuze relaties?

Nee, Jacquie et Michel Contact richt zich voornamelijk op ondeugende ontmoetingen en casual relaties. Het is minder geschikt voor mensen die op zoek zijn naar serieuze en langdurige relaties.

Kan ik de website van Jacquie et Michel Contact in het Nederlands gebruiken?

Hoewel het inschrijfformulier in het Nederlands beschikbaar is, is de rest van de website hoofdzakelijk in het Frans. Dit kan de bruikbaarheid voor Nederlandstalige gebruikers beperken.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Jacquie et Michel Contact?

Ja, Jacquie et Michel Contact hanteert kosten voor het gebruik van hun diensten. De exacte prijzen en abonnementsopties zijn beschikbaar op hun website. Het is raadzaam om de meest actuele informatie daar te raadplegen.

Hoe kan ik mijn account op Jacquie et Michel Contact verwijderen?

Om je account op Jacquie et Michel Contact te verwijderen, kun je meestal de accountinstellingen op de website raadplegen. Volg de instructies om je account permanent te verwijderen. Houd er rekening mee dat verwijderde accounts mogelijk niet hersteld kunnen worden.

Is mijn privacy gewaarborgd op Jacquie et Michel Contact?

Jacquie et Michel Contact neemt de privacy van haar gebruikers serieus en heeft maatregelen genomen om gegevens te beschermen. Het is echter belangrijk om bewust te zijn van de aard van de website en mogelijke risico’s bij het delen van persoonlijke informatie. We raden aan om voorzichtig om te gaan met het verstrekken van gevoelige gegevens en de privacyinstellingen op de website bij te werken naar jouw voorkeur.

Laats bijgewerkt: 26 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---