Home / Op zoek naar liefde als Moslim? Bekijk deze datingsites! / Islamicmarriage.com: de ultieme oplossing voor moslim dating? Lees onze review!
IslamicMarriage.com logo

Islamicmarriage.com: de ultieme oplossing voor moslim dating? Lees onze review!

Ben je een moslim die serieus op zoek is naar een huwelijkspartner? Dan kan IslamicMarriage.com wellicht de perfecte datingsite voor jou zijn. Op deze website kun je andere moslims ontmoeten die ook op zoek zijn naar een serieuze relatie en uiteindelijk een huwelijk. IslamicMarriage.com is een van de populairste datingsites voor moslims die een partner willen vinden die dezelfde geloofsovertuiging deelt. Maar wat zijn de kosten van deze datingsite en welke ervaringen hebben andere gebruikers gehad? In deze review van Welkeonlinedatingsite.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of IslamicMarriage.com de juiste datingsite voor jou is.

IslamicMarriage.com
3.1
Beoordeling 3.1

IslamicMarriage.com: de perfecte datingsite voor moslims op zoek naar een serieuze relatie?

IslamicMarriage.com is, zoals de naam het al aangeeft, een datingsite voor moslims die toe zijn aan het huwelijk. Niet iedereen kan in het dagelijks leven iemand vinden om mee in het huwelijksbootje te stappen. Dit is erg vervelend, zeker als er de wens is om een gezin te stichten. Voor deze mensen zijn er diverse datingsites die speciaal bedoeld zijn voor moslims die echt zoeken naar een huwelijkskandidaat. IslamicMarriage.com is één van de datingsites die hiervoor bedoeld is. Hier kun je je inschrijven als jij heel serieus bent in je zoektocht naar ware liefde.

YouTube player

Over IslamicMarriage

IslamicMarriage.com is een online dating website die zich richt op moslims die op zoek zijn naar een huwelijkspartner. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om profielen te bekijken, chatten en afspraken te maken met andere moslims uit de hele wereld. De website beweert dat het helpt bij het verzamelen van geschikte huwelijkskandidaten en biedt ook hulp bij het organiseren van huwelijken. Het platform is bedoeld voor moslims die op zoek zijn naar een serieuze relatie en is specifiek gericht op moslims die geïnteresseerd zijn in het vinden van een huwelijkspartner.

Alleen voor mensen die een huwelijkskandidaat zoeken

IslamicMarriage.com is een zeer serieuze datingsite. Hier is het niet de bedoeling dat je eindeloos gaat daten tot je vanzelf een keer de ware tegenkomt. Het is hier juist de bedoeling dat je via de datingsite uitsluitend contact legt met singles die jij daadwerkelijk ziet als kandidaat voor het huwelijk. De eerste selectie maak je op basis van de foto en het bijbehorende profiel. Dit betekent natuurlijk niet dat je zeker weet of iemand echt goed bij je past. Je kunt daarom gebruik maken van de chatfunctie om iemand beter te leren kennen. Ben je vrijwel zeker dat iemand geschikt is voor jou en is dit gevoel wederzijds? Dan kan het tot een afspraak komen.

Iemand om mee in het huwelijksbootje te stappen

Lange perioden van daten, daten met verschillende personen om de juiste persoon te leren kennen of jarenlang samenwonen zijn zaken die niet altijd gewenst zijn binnen de islam. Sterker nog, in de meeste gevallen wordt er op korte termijn getrouwd. Binnen veel islamitische landen is het niet gewoon om eerst samen te gaan wonen en het leven samen te gaan ontdekken. Toch is het niet voor iedereen makkelijk om direct iemand te vinden voor het huwelijk. IslamicMarriage.com legt nieuwe mogelijkheden open om iemand te leren kennen waarmee je in het huwelijksbootje wilt stappen. Voor veel moslims is het een echte uitkomst. Hier komt bij dat deze datingsite onderdeel van WorldSingles is. Dit betekent dat het om een zeer betrouwbare datingsite gaat.

Waarde hechten aan gelijke achtergronden

Zeker in de wereld van de islam is het vaak belangrijk dat de partner dezelfde achtergrond heeft, is opgegroeid in eenzelfde cultuur en met dezelfde levensovertuigingen. Zeker voor moslims die in een land wonen waarin de islam een kleinere rol speelt kan het lastig zijn om een goede partner te vinden. Via IslamicMarriage.com wordt het makkelijker om moslims en moslima’s in je eigen omgeving te vinden. Je kunt elkaar via de datingsite beter leren kennen en als jullie beiden het gevoel hebben dat het om echte liefde gaat, dan kan er een afspraak worden gemaakt voor een ontmoeting.

Ben jij toe aan het huwelijk?

Ben jij moslim(a) en toe aan het huwelijk, maar heb je nog geen geschikte huwelijkskandidaat gevonden? Ga dan naar IslamicMarriage.com en schrijf je in. Je kunt met een gratis profiel starten en, als je wilt, een Platinum lidmaatschap afsluiten om

IslamicMarriage.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van IslamicMarriage.com?

 • IslamicMarriage.com is een datingsite speciaal ontworpen voor moslims die op zoek zijn naar een serieuze relatie en de intentie hebben om te trouwen.
 • De website heeft een groot aantal actieve gebruikers wereldwijd en heeft al vele succesverhalen voortgebracht.
 • IslamicMarriage.com biedt handige zoek- en filteropties aan, waardoor gebruikers snel potentiële matches kunnen vinden.
 • Premium leden hebben toegang tot extra functies, zoals onbeperkt berichten verzenden en ontvangen.
 • De klantenservice van IslamicMarriage.com is goed en er is een uitgebreide FAQ-sectie beschikbaar op de website.
 • Het basisabonnement van IslamicMarriage.com is beperkt en biedt minder functies dan het Premium abonnement.
 • De kosten voor een abonnement op IslamicMarriage.com kunnen voor sommige gebruikers als hoog worden beschouwd.
 • De website heeft geen videochatfunctie, waardoor het moeilijker kan zijn om iemand te leren kennen voordat je elkaar ontmoet.
 • IslamicMarriage.com is specifiek gericht op moslims die serieus zijn in hun zoektocht naar een huwelijkspartner, waardoor het minder geschikt kan zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar casual dating of vriendschap.

IslamicMarriage.com: de beste functies voor moslims op zoek naar liefde en huwelijk

In deze review hebben we alles besproken wat je moet weten over IslamicMarriage.com. Deze datingsite is speciaal ontworpen voor moslims die op zoek zijn naar een serieuze relatie en de intentie hebben om te trouwen. IslamicMarriage.com biedt diverse handige functies aan, zoals de mogelijkheid om te zoeken op basis van verschillende criteria en uitgebreide privacy-instellingen. De website heeft een gebruiksvriendelijke interface en een groot aantal profielen van moslims die net als jij serieus zijn in hun zoektocht naar ware liefde. De kosten voor een abonnement zijn redelijk en er zijn kortingen beschikbaar als je kiest voor een langer abonnement. Kortom, als je als moslim serieus op zoek bent naar een huwelijkspartner, is IslamicMarriage.com zeker een datingsite die je moet overwegen.

 • 3.1

  Populariteit

  IslamicMarriage.com is een populaire datingsite onder moslims die serieus zijn in hun zoektocht naar een huwelijkspartner. Het heeft een groot aantal actieve gebruikers wereldwijd en heeft al vele succesverhalen voortgebracht.

 • 3.1

  Gebruikersgemak

  IslamicMarriage.com heeft een gebruiksvriendelijke interface en is gemakkelijk te navigeren. De website biedt handige zoek- en filteropties, waardoor gebruikers snel potentiële matches kunnen vinden. De mobiele app van IslamicMarriage.com is ook beschikbaar voor Android en iOS.

 • 3

  Functionaliteiten

  IslamicMarriage.com biedt diverse handige functies aan, zoals de mogelijkheid om te zoeken op basis van verschillende criteria en uitgebreide privacy-instellingen. Premium leden hebben toegang tot extra functies, zoals onbeperkt berichten verzenden en ontvangen.

 • 3.2

  Klantenservice

  IslamicMarriage.com biedt een goede klantenservice aan. Gebruikers kunnen contact opnemen met de klantenservice via e-mail en telefoon. Er is ook een uitgebreide FAQ-sectie beschikbaar op de website.

 • 3.1

  Kosten

  De kosten voor een abonnement op IslamicMarriage.com zijn redelijk. Het basisabonnement kost $19,99 per maand en het Premium abonnement kost $29,99 per maand. Er zijn kortingen beschikbaar als je kiest voor een langer abonnement.

 • 3.1 Goed

  Totaalscore

  IslamicMarriage.com is een uitstekende datingsite voor moslims die op zoek zijn naar een serieuze relatie en de intentie hebben om te trouwen. De website heeft een gebruiksvriendelijke interface, biedt handige functies aan en heeft een goede klantenservice. De kosten voor een abonnement zijn redelijk en er zijn kortingen beschikbaar als je kiest voor een langer abonnement. Al met al krijgt IslamicMarriage.com een hoge totaalscore.

IslamicMarriage.com FAQ

Hoe kan ik IslamicMarriage.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite IslamicMarriage.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw IslamicMarriage account.

IslamicMarriage.com opzeggen

IslamicMarriage account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Islamic Marriage en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van IslamicMarriage.com!

Wat is IslamicMarriage.com en hoe werkt het?

IslamicMarriage.com is een online datingsite die is ontworpen om moslims van over de hele wereld te helpen elkaar te ontmoeten en te trouwen. De site biedt een platform voor singles om profielen te maken, te zoeken naar potentiële matches en te communiceren met andere leden via een veilige en privé-omgeving.

Hoeveel kost het om lid te worden van IslamicMarriage.com?

IslamicMarriage.com biedt verschillende lidmaatschapsopties aan, variërend van een gratis lidmaatschap tot betaalde lidmaatschappen die extra functies bieden. De prijzen voor betaalde lidmaatschappen variëren van € 19,99 voor een maandelijks lidmaatschap tot € 9,99 per maand voor een jaarlijks lidmaatschap.

Is IslamicMarriage.com veilig en betrouwbaar om te gebruiken? A3: IslamicMarriage.com neemt de veiligheid en privacy van haar leden zeer serieus en heeft

IslamicMarriage.com neemt de veiligheid en privacy van haar leden zeer serieus en heeft verschillende veiligheidsmaatregelen ingevoerd om ervoor te zorgen dat de site veilig en betrouwbaar is om te gebruiken. De site maakt gebruik van SSL-encryptie om de communicatie tussen leden te beveiligen en heeft ook een team van moderators die de site 24/7 monitoren om verdachte activiteiten op te sporen en te voorkomen.

Zijn er nepaccounts op IslamicMarriage.com?

Helaas is het onmogelijk om 100% te voorkomen dat nepaccounts worden gemaakt op een datingsite. IslamicMarriage.com heeft echter verschillende maatregelen genomen om het aantal nepaccounts te minimaliseren en werkt voortdurend aan het verbeteren van de beveiliging van de site. Leden worden ook aangemoedigd om verdachte activiteiten te melden en hun profiel te verifiëren om ervoor te zorgen dat ze echte mensen zijn.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen bij IslamicMarriage.com?

Als u uw lidmaatschap bij IslamicMarriage.com wilt opzeggen, kunt u dit doen door in te loggen op uw account en naar de pagina ‘Mijn account’ te gaan. Klik vervolgens op ‘Mijn lidmaatschap beheren’ en selecteer ‘Annuleren’. Houd er rekening mee dat er geen restitutie wordt verleend voor ongebruikte lidmaatschapstijd en dat uw profiel en gegevens definitief worden verwijderd als u uw lidmaatschap opzegt.

Laats bijgewerkt: 06 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---