Home / IslamicMarriage.com – Kosten, Review en Ervaringen
IslamicMarriage.com logo

IslamicMarriage.com - Kosten, Review en Ervaringen

IslamicMarriage.com is, zoals de naam het al aangeeft, een datingsite voor moslims die toe zijn aan het huwelijk. Niet iedereen kan in het dagelijks leven iemand vinden om mee in het huwelijksbootje te stappen. Dit is erg vervelend, zeker als er de wens is om een gezin te stichten. Voor deze mensen zijn er diverse datingsites die speciaal bedoeld zijn voor moslims die echt zoeken naar een huwelijkskandidaat. IslamicMarriage.com is één van de datingsites die hiervoor bedoeld is. Hier kun je je inschrijven als jij heel serieus bent in je zoektocht naar ware liefde.

IslamicMarriage.com
3
Beoordeling 3

Alleen voor mensen die een huwelijkskandidaat zoeken

IslamicMarriage.com is een zeer serieuze datingsite. Hier is het niet de bedoeling dat je eindeloos gaat daten tot je vanzelf een keer de ware tegenkomt. Het is hier juist de bedoeling dat je via de datingsite uitsluitend contact legt met singles die jij daadwerkelijk ziet als kandidaat voor het huwelijk. De eerste selectie maak je op basis van de foto en het bijbehorende profiel. Dit betekent natuurlijk niet dat je zeker weet of iemand echt goed bij je past. Je kunt daarom gebruik maken van de chatfunctie om iemand beter te leren kennen. Ben je vrijwel zeker dat iemand geschikt is voor jou en is dit gevoel wederzijds? Dan kan het tot een afspraak komen.

Iemand om mee in het huwelijksbootje te stappen

Lange perioden van daten, daten met verschillende personen om de juiste persoon te leren kennen of jarenlang samenwonen zijn zaken die niet altijd gewenst zijn binnen de islam. Sterker nog, in de meeste gevallen wordt er op korte termijn getrouwd. Binnen veel islamitische landen is het niet gewoon om eerst samen te gaan wonen en het leven samen te gaan ontdekken. Toch is het niet voor iedereen makkelijk om direct iemand te vinden voor het huwelijk. IslamicMarriage.com legt nieuwe mogelijkheden open om iemand te leren kennen waarmee je in het huwelijksbootje wilt stappen. Voor veel moslims is het een echte uitkomst. Hier komt bij dat deze datingsite onderdeel van WorldSingles is. Dit betekent dat het om een zeer betrouwbare datingsite gaat.

Waarde hechten aan gelijke achtergronden

Zeker in de wereld van de islam is het vaak belangrijk dat de partner dezelfde achtergrond heeft, is opgegroeid in eenzelfde cultuur en met dezelfde levensovertuigingen. Zeker voor moslims die in een land wonen waarin de islam een kleinere rol speelt kan het lastig zijn om een goede partner te vinden. Via IslamicMarriage.com wordt het makkelijker om moslims en moslima’s in je eigen omgeving te vinden. Je kunt elkaar via de datingsite beter leren kennen en als jullie beiden het gevoel hebben dat het om echte liefde gaat, dan kan er een afspraak worden gemaakt voor een ontmoeting.

Ben jij toe aan het huwelijk?

Ben jij moslim(a) en toe aan het huwelijk, maar heb je nog geen geschikte huwelijkskandidaat gevonden? Ga dan naar IslamicMarriage.com en schrijf je in. Je kunt met een gratis profiel starten en, als je wilt, een Platinum lidmaatschap afsluiten om

IslamicMarriage.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van IslamicMarriage.com?

 • Gratis aanmelden zonder verplichting
 • Datingsite is in het engels
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

IslamicMarriage.com FAQ

Hoe kan ik IslamicMarriage.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite IslamicMarriage.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw IslamicMarriage account.

IslamicMarriage.com opzeggen

IslamicMarriage account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Islamic Marriage en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van IslamicMarriage.com!

Laats bijgewerkt: 17 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *