Home / Op zoek naar liefde als Moslim? Bekijk deze datingsites! / Moslim datingsite Islamdating: mijn review!
IslamDating.nl logo

Moslim datingsite Islamdating: mijn review!

Op zoek naar een betrouwbare datingsite voor Nederlandse moslims? Dan is Islamdating wellicht een goede optie voor jou. Op deze website kunnen moslim mannen en vrouwen op zoek naar een partner die net als zij het islamitische geloof belijdt. Het vinden van een geschikte partner kan lastig zijn, zeker als geloof een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven. Islamdating biedt daarom een platform waar geloof en liefde samenkomen. In deze review lees je meer over de kosten, ervaringen en mogelijkheden van Islamdating. Ontdek of deze datingsite iets voor jou is en vind jouw soulmate op Islamdating.

IslamDating
2.9
Beoordeling 2.9

Op zoek naar een islamitische partner? Probeer Islamdating!

Islamdating is een website speciaal bedoeld voor moslim mannen en vrouwen. Nu het uithuwelijken gelukkig langzaam maar zeker in onbruik raakt, gaan moslims steeds vaker zelf op zoek naar een geschikte partner. Maar omdat het geloof vaak erg belangrijk is en een grote rol speelt in het dagelijks leven, willen veel moslims een partner die net als zij het islamitische geloof belijdt. Het kan lastig zijn om die te vinden, zeker als je in Nederland woont, waar dit geen gangbare godsdienst is. Dan kan Islamdating uitkomst bieden.

Internationale datingsite

Hoewel islamdating een Nederlandstalige website is, maakt de site deel uit van een groter netwerk. Dit blijkt onder andere uit de Algemene Voorwaarden, die alleen in het Engels beschikbaar zijn. Het hoofdkantoor van het bedrijf achter Islamdating is gevestigd in Somerset, Engeland. Dit kan lastig zijn als je een conflict met de website hebt over je profiel of over het abonnement, je zal dan in het Engels moeten communiceren met de helpdesk.

Gratis aanmelden bij Islamdating

Je kunt gratis een profiel aanmaken op Islamdating. Daarna kun je inloggen en vervolgens zoeken in de database naar members die je graag beter wilt leren kennen. Je hoeft in je profiel niet expliciet aan te geven dat je moslim bent. Maar het is wel zo dat de meerderheid van de leden van deze datingsite dit geloof belijdt. Zoek je een partner die eveneens de regels van de Koran naleeft dan is de kans groot dat je die hier zult vinden. Vanwege het internationale karakter van de website is de kans overigens wel aanwezig dat je reacties krijgt van mensen die niet in Nederland woonachtig zijn.

Vind een partner die bij je past

Het kan in een land als Nederland lastig zijn om als moslim een geschikte partner te vinden. Zeker als je de suggesties van je ouders en verdere familie niet zo ziet zitten. Maar wil je toch een partner die net als jij is opgevoed met de islamitische tradities dan kun je die wellicht vinden via Islamdating. Natuurlijk kun je naast je geloofsovertuiging nog andere criteria een rol laten spelen bij je keuze, zoals leeftijd, woonplaats en uiterlijke kenmerken. Je kunt elkaar via de datingsite eerst beter leren kennen voordat je besluit of er wel of geen ontmoeting zal komen. Natuurlijk kan de goedkeuring van je ouders of de ouders van je mogelijke partner een rol spelen, maar als zij zien dat jullie gek op elkaar zijn is de kans groot dat zij hun zegen geven voor een relatie en wellicht in de toekomst een huwelijk.

IslamDating screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van IslamDating?

 • Islamdating.nl is specifiek ontworpen voor moslims die op zoek zijn naar een partner die hun religieuze overtuigingen en waarden deelt.
 • De website creëert een gemeenschapsgevoel door middel van forums, groepen en evenementen, waardoor leden de mogelijkheid hebben om in contact te komen met gelijkgestemde individuen.
 • Islamdating.nl biedt uitgebreide zoekopties die het gemakkelijk maken om potentiële partners te vinden op basis van criteria zoals religieuze achtergrond, leeftijd en locatie.
 • De website implementeert strikte veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de privacy en gegevens van gebruikers beschermd zijn tijdens het online daten.
 • Islamdating.nl biedt leden de mogelijkheid om openlijk religieuze discussies te voeren en hun inzichten en ervaringen te delen met anderen.
 • Aangezien Islamdating.nl gericht is op moslims, kan de gebruikersbasis beperkter zijn in vergelijking met algemene datingsites, wat de keuzemogelijkheden kan verminderen.
 • Omdat de focus ligt op moslims, kan het moeilijker zijn om potentiële partners te vinden die een bredere culturele diversiteit vertegenwoordigen.
 • Afhankelijk van het lidmaatschapstype kunnen sommige functies beperkt zijn en kunnen er beperkingen gelden voor gratis leden.
 • Hoewel de website in het Nederlands beschikbaar is, kan het zijn dat niet alle leden de Nederlandse taal beheersen, wat communicatie uitdagend kan maken.
 • Als je op zoek bent naar informele of kortstondige relaties, is Islamdating.nl mogelijk minder geschikt, aangezien de focus ligt op het vinden van een serieuze, langdurige relatie binnen de islamitische gemeenschap.

Islamdating: de datingsite waar geloof en liefde samenkomen

Ben je als moslim op zoek naar een partner die jouw geloofsovertuiging deelt? Dan is Islamdating wellicht de perfecte datingsite voor jou. Deze site is speciaal ontworpen voor moslims die in Nederland wonen en die op zoek zijn naar een geschikte partner. Op Islamdating kun je op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met gelijkgestemde singles, en zo jouw ideale match vinden. Bovendien biedt deze site verschillende handige functies en tools, zoals uitgebreide profielen en een handige zoekfunctie. Lees onze review om meer te weten te komen over de kosten, ervaringen en andere belangrijke informatie over Islamdating. Schrijf je vandaag nog in en vind jouw soulmate!

 • 2.6

  Populariteit

  Islamdating.nl wordt steeds populairder onder Nederlandse moslims die op zoek zijn naar een partner met dezelfde geloofsovertuiging. De site biedt een veilige en betrouwbare omgeving om gelijkgestemde singles te ontmoeten en een duurzame relatie op te bouwen. Met handige functies en een uitgebreid gebruikersbestand is Islamdating.nl de perfecte keuze voor moslims die hun ideale match willen vinden.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Islamdating.nl staat bekend om het gebruikersgemak. De website is overzichtelijk en intuïtief ontworpen, zodat je snel en gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Bovendien biedt Islamdating verschillende handige functies en tools, zoals uitgebreide profielen en een handige zoekfunctie, waardoor het nog makkelijker wordt om in contact te komen met gelijkgestemde singles.

 • 3

  Functionaliteiten

  Islamdating.nl biedt verschillende handige functionaliteiten, waaronder uitgebreide profielen, een handige zoekfunctie en de mogelijkheid om berichten te versturen. Hierdoor kun je op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met gelijkgestemde singles en jouw ideale partner vinden die jouw islamitische geloofsovertuiging deelt. Ontdek nu zelf alle functionaliteiten van Islamdating.nl en vind jouw soulmate!

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Islamdating.nl staat altijd klaar om jou te helpen bij vragen of problemen. Of je nu hulp nodig hebt bij het aanmaken van je profiel, het gebruik van de zoekfunctie of het communiceren met andere leden, het vriendelijke en professionele team van Islamdating.nl staat voor je klaar. Neem contact op via e-mail of telefoon en ontvang snel en deskundig advies.

 • 3

  Kosten

  De kosten van Islamdating.nl zijn afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Je kunt al een abonnement afsluiten vanaf €19,99 per maand. Met een betaald abonnement krijg je toegang tot alle functies van de site, waardoor je nog meer kans hebt om jouw ideale partner te vinden. Lees onze review voor meer informatie over de kosten en ervaringen van andere gebruikers.

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

  Islamdating.nl is de ideale datingsite voor Nederlandse moslims die op zoek zijn naar een partner met dezelfde geloofsovertuiging. De site biedt een veilige en betrouwbare omgeving om gelijkgestemde singles te ontmoeten en een duurzame relatie op te bouwen. Met handige functies en een uitgebreid gebruikersbestand is Islamdating.nl de perfecte keuze voor moslims die hun ideale match willen vinden. De klantenservice staat altijd klaar om jou te helpen bij vragen of problemen. De kosten van Islamdating.nl zijn afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Lees onze review voor meer informatie over de kosten en ervaringen van andere gebruikers.

Veelgestelde vragen over Islamdating

Wat is Islamdating?

Islamdating is een online datingsite die is ontworpen voor singles die moslim zijn en op zoek zijn naar een partner met dezelfde religieuze overtuiging. Op de website kunnen leden hun profiel aanmaken en andere leden zoeken op basis van verschillende criteria.

Wat zijn de kosten van Islamdating?

De kosten voor Islamdating variëren afhankelijk van de gekozen abonnementsduur. Een abonnement van één maand kost €29,99, een abonnement van drie maanden kost €19,99 per maand en een abonnement van zes maanden kost €14,99 per maand.

Zijn er gratis functies beschikbaar op Islamdating?

Ja, er zijn gratis functies beschikbaar op Islamdating. Leden kunnen bijvoorbeeld een profiel aanmaken, foto’s uploaden en de zoekfunctie gebruiken om andere leden te zoeken. Echter, om alle functies van de website te kunnen gebruiken, moeten leden een betaald abonnement afsluiten.

Zijn er specifieke veiligheidsmaatregelen genomen op Islamdating?

Ja, Islamdating neemt veiligheid serieus en heeft verschillende maatregelen genomen om de veiligheid van de leden te waarborgen. Zo worden profielen handmatig gecontroleerd en worden verdachte profielen verwijderd. Daarnaast is de website beveiligd met SSL-encryptie om persoonlijke gegevens te beschermen.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Islamdating?

Als je contact wilt opnemen met de klantenservice van Islamdating, kun je een e-mail sturen naar support@islamdating.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Laats bijgewerkt: 19 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---