Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / Iraniansinglesconnection.com: Review, Kosten & Ervaringen!
IranianSinglesConnection.com logo

Iraniansinglesconnection.com: Review, Kosten & Ervaringen!

Iranian Singles Connection is een unieke datingsite die zich richt op Iraanse mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie die uiteindelijk kan leiden tot een huwelijk. Het platform is bedoeld om mensen bij elkaar te brengen die hun culturele achtergrond delen en die een toekomst willen opbouwen met iemand die dezelfde waarden en normen heeft. Op Iranian Singles Connection kun je profielen bekijken en contact leggen met andere gebruikers. Maar omdat het doel van de site is om een huwelijkspartner te vinden, zijn de profielen voornamelijk van vrouwen uit Iran die op zoek zijn naar een man om mee te trouwen. In deze review lees je alles over de kosten, functies en gebruikerservaringen van Iranian Singles Connection.

IranianSinglesConnection.com
3
Beoordeling 3

Hoe werkt Iranian Singles Connection? Alles wat je moet weten

Iranian Singles Connection is een datingsite speciaal voor mensen uit Iran, zoals de titel van de datingsite je waarschijnlijk al doet vermoeden. Het is geen gewone datingsite waarop je op zoek kunt gaan naar een leuke date of een fijne vriendschap. Deze datingsite is uitsluitend bedoeld om een huwelijkspartner te vinden. Eigenlijk is het zo dat mannen op deze website een bruid kunnen ‘uitzoeken’. Het grootste deel van de profielen is namelijk van dames uit Iran. Als je nog niet klaar bent om in het huwelijksbootje te stappen, dan is deze datingsite dus niet zo geschikt voor jou. Het is de bedoeling dat je hier iemand vindt waar je direct mee wilt trouwen en een gezinsleven mee wilt starten.

Eenvoudig inloggen met Facebook

De huwelijkssite is een initiatief van Cupid Media Netwerk. Dit is een bekende organisatie met meer dan 30 datingsites voor niches. Iranian Singles Connection is de enige datingsite voor mensen uit Iran. De datingsite wordt door de organisatie zelf aangeprezen als dé plek om een bruid te vinden. Er wordt dus op aangestuurd dat de heren op deze datingsite op zoek gaan naar hun bruid. Het is dan ook zo dat het in lang niet alle gevallen wordt gewaardeerd wanneer een dame contact opneemt met een man die zij wel als haar bruidegom ziet. Als jij op zoek wilt gaan naar een mogelijke huwelijkspartner, dan kun je je heel makkelijk aanmelden. Dit kun je namelijk ook via Facebook doen. De basisgegevens worden dan vanaf het sociale netwerk gehaald om een basisprofiel te vormen. Deze kun je zelf natuurlijk verder aanvullen.

Een paar duizend actieve leden

Iranian Singles Connection heeft een netwerk van een paar duizend leden. Zoals gezegd zijn er meer vrouwen dan mannen aanwezig. Al deze leden zoeken nationaal of internationaal naar de liefde van hun leven om direct te trouwen. Wanneer je je op deze datingsite aanmeldt, dan kun je profielen vinden van Iraanse personen die over de hele wereld wonen. De internationale datingsite heeft dan ook al mensen uit verschillende landen bij elkaar gebracht voor het huwelijk.

Je ideale partner beschrijven

Het is de bedoeling dat je je profiel bi Iranian Singles Connection aanvult met een nauwkeurige beschrijving van je ideale partner. Mensen die jouw profiel lezen kunnen zien wat jij zoekt en zelf beoordelen of zij aan jouw wensen voldoen of niet. Wanneer dit zo is, dan kan er contact worden opgenomen en kan online worden bekeken of het inderdaad zo goed klikt. Je kunt zelf op meerdere manieren zoeken naar je ideale partner. Je kunt de profielen makkelijk filteren, bijvoorbeeld op basis van locatie, interesses of een bepaalde levensstijl.

Gratis app van de datingsite

Je kunt natuurlijk via de computer op zoek gaan naar de ideale huwelijkskandidaat, maar het is ook wel fijn als je onderweg even een kijkje kunt nemen. Dit maakt Iranian Singles Connection heel makkelijk. De datingsite heeft namelijk een eigen app die je gratis kunt downloaden in de App Store of de Play Store. Zo kun je altijd en overal makkelijk zoeken naar jouw ideale huwelijkskandidaat uit Iran.

IranianSinglesConnection.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van IranianSinglesConnection.com?

 • Gericht op Iraanse singles, waardoor het gemakkelijker is om mensen met een vergelijkbare achtergrond en cultuur te ontmoeten
 • Groot aantal leden met een diversiteit aan profielen
 • Geavanceerde zoekopties om specifieke criteria aan te passen
 • Mogelijkheid om te communiceren via berichten, chatrooms en videochat
 • Veiligheidsmaatregelen en verificatieprocedures om de authenticiteit van profielen te waarborgen
 • Lidmaatschap kan prijzig zijn, vooral voor toegang tot premiumfuncties
 • Mogelijkheid van nepaccounts of inactieve profielen
 • De site is mogelijk minder populair en heeft een kleiner gebruikersbestand dan algemene datingsites
 • Beperkte gratis opties en functionaliteiten voor niet-betalende leden
 • Klantenservice kan soms traag reageren op vragen of problemen

Iranian Singles Connection: de datingsite voor serieuze huwelijksplannen

Ben je op zoek naar een serieuze datingsite om een huwelijkspartner te vinden? Dan is Iranian Singles Connection wellicht de datingsite voor jou. Hoewel de site vooral gericht is op mannen die op zoek zijn naar een bruid uit Iran, zijn er ook vrouwen en mannen uit andere landen te vinden. Het is belangrijk om te weten dat de site geen gewone datingsite is, maar gericht is op het vinden van een huwelijkspartner. Het betaalde lidmaatschap biedt toegang tot alle functies van de site en het klantenserviceteam staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Lees onze review voor meer informatie over de kosten, functies en gebruikerservaringen op Iranian Singles Connection.

 • 2.7

  Populariteit

  Iranian Singles Connection is een populaire datingsite voor mensen die serieus op zoek zijn naar een huwelijkspartner, vooral onder Iraanse mannen die een bruid zoeken. De site biedt betaalde lidmaatschappen aan om toegang te krijgen tot alle functies, en het klantenserviceteam staat klaar om vragen te beantwoorden. Lees onze review voor meer informatie over de populariteit van Iranian Singles Connection.

 • 3.3

  Gebruikersgemak

  Het gebruiksgemak van Iranian Singles Connection is hoog, met een eenvoudige interface en handige zoekfilters. Het is gemakkelijk om door profielen te bladeren en berichten uit te wisselen met potentiële huwelijkspartners.

 • 3

  Functionaliteiten

  Iranian Singles Connection biedt verschillende handige functies om het zoeken naar een huwelijkspartner makkelijker te maken. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op basis van leeftijd, locatie en interesses, en kun je privéberichten sturen naar andere leden. Het betaalde lidmaatschap biedt toegang tot alle functies van de site.

 • 2.7

  Klantenservice

  De klantenservice van Iranian Singles Connection staat altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Of je nu hulp nodig hebt bij het aanmaken van een profiel of advies wilt over het vinden van een huwelijkspartner, het vriendelijke en professionele team staat voor je klaar.

 • 3.3

  Kosten

  De kosten van een betaald lidmaatschap op Iranian Singles Connection zijn vergelijkbaar met andere datingsites. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, afhankelijk van de duur van je lidmaatschap. Lees onze review voor meer informatie over de kosten en functies op Iranian Singles Connection.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Iranian Singles Connection is een populaire datingsite voor serieuze huwelijksplannen, met een focus op Iraanse mannen die een bruid zoeken. De site biedt betaalde lidmaatschappen en handige functies, zoals zoekfilters en privéberichten. Het klantenserviceteam staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Lees onze review voor meer informatie over de populariteit en gebruiksvriendelijkheid van Iranian Singles Connection.

IranianSinglesConnection.com FAQ

Hoe kan ik IranianSinglesConnection.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite IranianSinglesConnection.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Iranian Singles Connection account.

IranianSinglesConnection.com opzeggen

Iranian Singles Connection account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Iranian Singles Connection en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op IranianSinglesConnection.com aub Klik Hier”.

Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

Je hebt nu je account verwijderd van IranianSinglesConnection.com!

Wat is Iraniansinglesconnection.com?

Iraniansinglesconnection.com is een datingsite die speciaal is ontworpen voor Iraanse singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De website heeft een groot ledenbestand van Iraanse mannen en vrouwen van over de hele wereld.

Wat zijn de kosten van Iraniansinglesconnection.com?

Iraniansinglesconnection.com biedt verschillende lidmaatschapsopties aan. Het standaardlidmaatschap is gratis, maar biedt beperkte functies. Voor een Gold-lidmaatschap betaal je ongeveer 30 euro per maand, voor Platinum-lidmaatschap ongeveer 35 euro per maand.

Is Iraniansinglesconnection.com veilig en betrouwbaar?

Ja, Iraniansinglesconnection.com is een veilige en betrouwbare datingsite. Het maakt gebruik van SSL-codering om persoonlijke informatie te beschermen en heeft een team van medewerkers dat actief is in het beheren van profielen en het controleren van verdachte activiteiten.

Kan ik gratis communiceren met andere leden op Iraniansinglesconnection.com?

Als gratis lid op Iraniansinglesconnection.com kun je de profielen van andere leden bekijken en interesse tonen door een knipoogje te sturen. Om daadwerkelijk met andere leden te communiceren, moet je een betaald lidmaatschap hebben.

Zijn er succesverhalen van stellen die elkaar hebben ontmoet via Iraniansinglesconnection.com?

Ja, er zijn veel succesverhalen van stellen die elkaar hebben ontmoet via Iraniansinglesconnection.com en die nu gelukkig samen zijn. De website heeft een speciale pagina gewijd aan deze succesverhalen.

Laats bijgewerkt: 02 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---