Home / IranianSinglesConnection.com – Kosten, Review en Ervaringen
IranianSinglesConnection.com logo

IranianSinglesConnection.com - Kosten, Review en Ervaringen

Iranian Singles Connection is een datingsite speciaal voor mensen uit Iran, zoals de titel van de datingsite je waarschijnlijk al doet vermoeden. Het is geen gewone datingsite waarop je op zoek kunt gaan naar een leuke date of een fijne vriendschap. Deze datingsite is uitsluitend bedoeld om een huwelijkspartner te vinden. Eigenlijk is het zo dat mannen op deze website een bruid kunnen ‘uitzoeken’. Het grootste deel van de profielen is namelijk van dames uit Iran. Als je nog niet klaar bent om in het huwelijksbootje te stappen, dan is deze datingsite dus niet zo geschikt voor jou. Het is de bedoeling dat je hier iemand vindt waar je direct mee wilt trouwen en een gezinsleven mee wilt starten.

 

IranianSinglesConnection.com
3
Beoordeling 3

Eenvoudig inloggen met Facebook

De huwelijkssite is een initiatief van Cupid Media Netwerk. Dit is een bekende organisatie met meer dan 30 datingsites voor niches. Iranian Singles Connection is de enige datingsite voor mensen uit Iran. De datingsite wordt door de organisatie zelf aangeprezen als dé plek om een bruid te vinden. Er wordt dus op aangestuurd dat de heren op deze datingsite op zoek gaan naar hun bruid. Het is dan ook zo dat het in lang niet alle gevallen wordt gewaardeerd wanneer een dame contact opneemt met een man die zij wel als haar bruidegom ziet. Als jij op zoek wilt gaan naar een mogelijke huwelijkspartner, dan kun je je heel makkelijk aanmelden. Dit kun je namelijk ook via Facebook doen. De basisgegevens worden dan vanaf het sociale netwerk gehaald om een basisprofiel te vormen. Deze kun je zelf natuurlijk verder aanvullen.

Een paar duizend actieve leden

Iranian Singles Connection heeft een netwerk van een paar duizend leden. Zoals gezegd zijn er meer vrouwen dan mannen aanwezig. Al deze leden zoeken nationaal of internationaal naar de liefde van hun leven om direct te trouwen. Wanneer je je op deze datingsite aanmeldt, dan kun je profielen vinden van Iraanse personen die over de hele wereld wonen. De internationale datingsite heeft dan ook al mensen uit verschillende landen bij elkaar gebracht voor het huwelijk.

Je ideale partner beschrijven

Het is de bedoeling dat je je profiel bi Iranian Singles Connection aanvult met een nauwkeurige beschrijving van je ideale partner. Mensen die jouw profiel lezen kunnen zien wat jij zoekt en zelf beoordelen of zij aan jouw wensen voldoen of niet. Wanneer dit zo is, dan kan er contact worden opgenomen en kan online worden bekeken of het inderdaad zo goed klikt. Je kunt zelf op meerdere manieren zoeken naar je ideale partner. Je kunt de profielen makkelijk filteren, bijvoorbeeld op basis van locatie, interesses of een bepaalde levensstijl.

Gratis app van de datingsite

Je kunt natuurlijk via de computer op zoek gaan naar de ideale huwelijkskandidaat, maar het is ook wel fijn als je onderweg even een kijkje kunt nemen. Dit maakt Iranian Singles Connection heel makkelijk. De datingsite heeft namelijk een eigen app die je gratis kunt downloaden in de App Store of de Play Store. Zo kun je altijd en overal makkelijk zoeken naar jouw ideale huwelijkskandidaat uit Iran.

IranianSinglesConnection.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van IranianSinglesConnection.com?

 • Gratis aanmelden
 • datingsite is volledig in het engels
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

IranianSinglesConnection.com FAQ

Hoe kan ik IranianSinglesConnection.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite IranianSinglesConnection.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Iranian Singles Connection account.

IranianSinglesConnection.com opzeggen

Iranian Singles Connection account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Iranian Singles Connection en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op IranianSinglesConnection.com aub Klik Hier”.

Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

Je hebt nu je account verwijderd van IranianSinglesConnection.com!

Laats bijgewerkt: 09 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *