Home / InvalidenDating.nl – Kosten, Review en Ervaringen
InvalidenDating.nl logo

InvalidenDating.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Voor invaliden is het vaak lastig om leuke contacten te vinden. Veel mensen met een bepaalde beperking ervaren dat zij lastiger worden geaccepteerd dan mensen die geen beperkingen hebben. Dit is natuurlijk bijzonder vervelend en juist daarom is Invalidendating opgericht. Deze datingsite is er speciaal voor mensen die in meer of mindere mate te kampen hebben met een beperking. De site werd in 2009 opgericht en geeft duidelijk aan dat de site bedoeld is voor gehandicapten.

InvalidenDating.nl
2
Beoordeling 2

Een wat slecht onderhouden datingsite

Het initiatief voor een datingsite speciaal voor invaliden is natuurlijk fantastisch. Helaas is het zo dat Invalidendating wel slecht onderhouden wordt. Hierdoor hebben leden met vrij grote regelmaat last van storingen. Het feit dat de datingsite slecht wordt onderhouden zorgt er ook voor dat deze totaal niet beschikbaar is via een smartphone of een tablet. Je bent dus verplicht om gebruik te maken van een vaste computer. Daarnaast worden er steeds meer advertenties aan de datingsite toegevoegd en dit is erg hinderlijk. Natuurlijk zijn er meer datingsites die advertenties op de website weergeven, maar dit zijn vaak toch de sites die geen lidmaatschapsgeld in rekening brengen. Dit is bij Invalidendating niet het geval. Hier moet je wel betalen voor een lidmaatschap. Je hebt de keuze uit twee verschillende lidmaatschappen, namelijk Zilver en Goud.

Een jaar gratis lidmaatschap

Een voordeel van Invalidendating is dan wel weer dat je een jaar gratis lidmaatschap krijgt aangeboden door de datingsite. Je kunt je registreren als nieuw lid en een profiel aanmaken. Vervolgens krijg je een Goud lidmaatschap gratis voor de duur van 12 maanden. Met dit lidmaatschap kun je gebruik maken van alle functies die de datingsite te bieden heeft. Als het jaar lidmaatschap voorbij is, dan kun je zelf beslissen of je een nieuw lidmaatschap afsluit of niet. Hierbij kun je een keuze maken uit Zilver en Goud.

Lidmaatschap Zilver

Als je kiest voor Zilver, dan betaal je voor dit lidmaatschap 7,99 euro. Hiermee krijg je wel wat beperkingen opgelegd ten opzichte van het Goud abonnement. Je kunt namelijk maar tien knipoogjes of berichtjes per dag versturen en berichten kunnen bewaard worden voor de duur van maximaal een maand. Daarnaast is het zo dat je niet de mogelijkheid hebt om profielen van leden die je aanspreken aan te merken als favoriet, dan wel op te slaan. Met een Zilver lidmaatschap kun je jouw profiel voorzien van vijf foto’s.

Lidmaatschap Goud

Lidmaatschap Goud is 8 euro duurder dan Zilver, maar hier krijg je dan ook wel meer voor terug. Je kunt maar liefst twintig foto’s aan je profiel toevoegen, waardoor je alle gelegenheid hebt om jezelf te laten zien. Je kunt met andere leden chatten en berichten kunnen vier maanden lang worden bewaard. Op de datingsite is ook een forum te vinden. Hier kunnen alleen Goud-leden terecht. Ditzelfde geldt voor de chat van Invalidendating.

InvalidenDating.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van InvalidenDating.nl?

 • Speciaal voor invaliden
 • Verschillende lidmaatschappen
 • Een jaar gratis lidmaatschap
 • Relatief veel nep profielen
 • Weinig privacy voor de leden
 • De website wordt slecht onderhouden
 • Relatief veel technische storingen
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore

InvalidenDating.nl FAQ

Hoe kan ik InvalidenDating.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite InvalidenDating.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw InvalidenDating account.

InvalidenDating.nl opzeggen

Invaliden Dating account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van InvalidenDating.nl en log in met je E-Mailadres en Wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tabblad: “Profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Account details”. Een nieuwe pagina is geopend.

Stap 4: Klik nu op: “verwijder acount” in het midden van de pagina. Een nieuwe pagina is geopend.

stap 5: Vul je wachtwoord in het klik op de grijze button met de tekst: “Verwijder profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op InvalidenDating.nl!

Laats bijgewerkt: 14 april 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *