Home / Datingsites lichamelijk beperkten: vind de liefde die je verdient! / Is Invalidendating.nl het geld waard? Kosten en review hier!
InvalidenDating.nl logo

Is Invalidendating.nl het geld waard? Kosten en review hier!

Invalidendating is een datingsite speciaal ontworpen voor mensen met een beperking die op zoek zijn naar liefde, vriendschap of gewoon een leuke date. Sinds de oprichting in 2009 heeft de site duizenden leden aangetrokken die op zoek zijn naar een inclusieve en veilige datingervaring. In deze review bespreken we de kosten, functies en ervaringen van Invalidendating, zodat je een goed beeld krijgt van wat deze datingsite te bieden heeft. Met uitgebreide zoek- en communicatietools, evenals een actieve gemeenschap van gelijkgestemde individuen, is Invalidendating een geweldige keuze voor mensen met een beperking die op zoek zijn naar romantiek en verbinding. Lees verder om meer te weten te komen over deze unieke datingsite.

InvalidenDating.nl
2.3
Beoordeling 2.3

Invalidendating: Een speciale datingsite voor mensen met een beperking

Voor invaliden is het vaak lastig om leuke contacten te vinden. Veel mensen met een bepaalde beperking ervaren dat zij lastiger worden geaccepteerd dan mensen die geen beperkingen hebben. Dit is natuurlijk bijzonder vervelend en juist daarom is Invalidendating opgericht. Deze datingsite is er speciaal voor mensen die in meer of mindere mate te kampen hebben met een beperking. De site werd in 2009 opgericht en geeft duidelijk aan dat de site bedoeld is voor gehandicapten.

Een wat slecht onderhouden datingsite

Het initiatief voor een datingsite speciaal voor invaliden is natuurlijk fantastisch. Helaas is het zo dat Invalidendating wel slecht onderhouden wordt. Hierdoor hebben leden met vrij grote regelmaat last van storingen. Het feit dat de datingsite slecht wordt onderhouden zorgt er ook voor dat deze totaal niet beschikbaar is via een smartphone of een tablet. Je bent dus verplicht om gebruik te maken van een vaste computer. Daarnaast worden er steeds meer advertenties aan de datingsite toegevoegd en dit is erg hinderlijk. Natuurlijk zijn er meer datingsites die advertenties op de website weergeven, maar dit zijn vaak toch de sites die geen lidmaatschapsgeld in rekening brengen. Dit is bij Invalidendating niet het geval. Hier moet je wel betalen voor een lidmaatschap. Je hebt de keuze uit twee verschillende lidmaatschappen, namelijk Zilver en Goud.

Een jaar gratis lidmaatschap

Een voordeel van Invalidendating is dan wel weer dat je een jaar gratis lidmaatschap krijgt aangeboden door de datingsite. Je kunt je registreren als nieuw lid en een profiel aanmaken. Vervolgens krijg je een Goud lidmaatschap gratis voor de duur van 12 maanden. Met dit lidmaatschap kun je gebruik maken van alle functies die de datingsite te bieden heeft. Als het jaar lidmaatschap voorbij is, dan kun je zelf beslissen of je een nieuw lidmaatschap afsluit of niet. Hierbij kun je een keuze maken uit Zilver en Goud.

Lidmaatschap Zilver

Als je kiest voor Zilver, dan betaal je voor dit lidmaatschap 7,99 euro. Hiermee krijg je wel wat beperkingen opgelegd ten opzichte van het Goud abonnement. Je kunt namelijk maar tien knipoogjes of berichtjes per dag versturen en berichten kunnen bewaard worden voor de duur van maximaal een maand. Daarnaast is het zo dat je niet de mogelijkheid hebt om profielen van leden die je aanspreken aan te merken als favoriet, dan wel op te slaan. Met een Zilver lidmaatschap kun je jouw profiel voorzien van vijf foto’s.

Lidmaatschap Goud

Lidmaatschap Goud is 8 euro duurder dan Zilver, maar hier krijg je dan ook wel meer voor terug. Je kunt maar liefst twintig foto’s aan je profiel toevoegen, waardoor je alle gelegenheid hebt om jezelf te laten zien. Je kunt met andere leden chatten en berichten kunnen vier maanden lang worden bewaard. Op de datingsite is ook een forum te vinden. Hier kunnen alleen Goud-leden terecht. Ditzelfde geldt voor de chat van Invalidendating.

InvalidenDating.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van InvalidenDating.nl?

 • Speciaal voor invaliden
 • Verschillende lidmaatschappen
 • Een jaar gratis lidmaatschap
 • Relatief veel nep profielen
 • Weinig privacy voor de leden
 • De website wordt slecht onderhouden
 • Relatief veel technische storingen

Liefde, vriendschap of gezelschap: vind gelijkgestemde mensen op Invalidendating.nl

Op Invalidendating.nl kunnen mensen met een beperking veilig en vertrouwd online daten. Deze datingsite biedt een laagdrempelige manier om gelijkgestemde mensen te ontmoeten die begrijpen wat het is om te leven met een beperking. De site is sinds 2009 actief en heeft inmiddels een groot aantal leden die allemaal op zoek zijn naar liefde, vriendschap of gezelschap. Het is een betrouwbare en gebruikersvriendelijke site waarop de profielen handmatig worden gecontroleerd om de kwaliteit te waarborgen. Daarnaast biedt Invalidendating.nl veel handige functies en tips voor veilig online daten. Voor mensen met een beperking kan het vinden van leuke contacten lastig zijn, maar Invalidendating.nl maakt het makkelijker en leuker.

 • 2.2

  Populariteit

  Invalidendating.nl is een populaire datingsite onder mensen met een beperking. De site is al sinds 2009 actief en heeft inmiddels een groot aantal leden die allemaal op zoek zijn naar liefde, vriendschap of gezelschap.

 • 2.3

  Gebruikersgemak

  Invalidendating.nl is een zeer gebruiksvriendelijke datingsite. De profielen worden handmatig gecontroleerd en de site biedt veel handige functies en tips voor veilig online daten. Het is eenvoudig om een profiel aan te maken en te zoeken naar gelijkgestemde mensen.

 • 2.1

  Functionaliteiten

  Invalidendating.nl biedt veel handige functies om het online daten zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op interesses en locatie, kun je flirten en chatten en kun je eenvoudig contact leggen met andere leden.

 • 2.3

  Klantenservice

  Invalidendating.nl biedt een goede klantenservice. Je kunt contact opnemen via de website of telefonisch. De klantenservice staat voor je klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

 • 2.5

  Kosten

  De kosten van Invalidendating.nl zijn relatief laag in vergelijking met andere datingsites. Je kunt gratis een profiel aanmaken en rondkijken, maar voor het gebruik van alle functies heb je een betaald lidmaatschap nodig.

 • 2.3 Gemiddeld

  Totaalscore

  Invalidendating.nl scoort hoog op alle punten: populariteit, gebruiksgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten. Het is een betrouwbare en gebruikersvriendelijke datingsite waarop mensen met een beperking veilig en vertrouwd kunnen online daten.

InvalidenDating.nl FAQ

Hoe kan ik InvalidenDating.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite InvalidenDating.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw InvalidenDating account.

InvalidenDating.nl opzeggen

Invaliden Dating account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van InvalidenDating.nl en log in met je E-Mailadres en Wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tabblad: “Profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Account details”. Een nieuwe pagina is geopend.

Stap 4: Klik nu op: “verwijder acount” in het midden van de pagina. Een nieuwe pagina is geopend.

stap 5: Vul je wachtwoord in het klik op de grijze button met de tekst: “Verwijder profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op InvalidenDating.nl!

Wat is Invalidendating.nl?

Invalidendating.nl is een online datingplatform dat speciaal is ontworpen voor mensen met een lichamelijke beperking.

Hoeveel kost het om lid te worden van Invalidendating.nl?

De kosten voor een lidmaatschap bij Invalidendating.nl zijn afhankelijk van de duur van het lidmaatschap. Een lidmaatschap van een maand kost € 29,99, een lidmaatschap van drie maanden kost € 59,97 (€ 19,99 per maand) en een lidmaatschap van zes maanden kost € 89,94 (€ 14,99 per maand).

Kan ik Invalidendating.nl gratis uitproberen?

Ja, Invalidendating.nl biedt een gratis proeflidmaatschap aan. Hiermee kun je de basisfuncties van de site uitproberen en kijken of het iets voor jou is.

Kan ik mijn lidmaatschap bij Invalidendating.nl op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je lidmaatschap bij Invalidendating.nl op elk gewenst moment opzeggen. Dit kan gemakkelijk worden gedaan via de website.

Hoeveel leden heeft Invalidendating.nl?

Het aantal leden van Invalidendating.nl is niet bekendgemaakt op de website.

Laats bijgewerkt: 11 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---