Home / Intimatch.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Intimatch.nl logo

Intimatch.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Intimatch richt zich op mensen met een relatie die vreemd willen gaan en dan in het bijzonder op vrouwen. Je kunt je gratis inschrijven en als je dat hebt gedaan kun je profielen bekijken. Wil je reageren op een profiel dan moet je daarvoor je abonnement upgraden en betalen. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk, bij voorbeeld voor 1 maand of voor 4 maanden. De website garandeert dat je discreet vreemd kunt gaan. Maar als je je foto op de website zet is deze natuurlijk wel zichtbaar voor andere members en daar kan je partner bij zitten of mensen die of jou of je partner kennen. Op het internet ben je nu eenmaal nooit volledig anoniem.

Intimatch.nl
3
Beoordeling 3

Meer mannen dan vrouwen

Members die zich hebben ingeschreven bij Intimatch.nl constateren dar er niet veel profielen zijn op deze datingsite. Daarnaast is de verhouding tussen mannen en vrouwen niet in evenwicht, maar dit is bij veel datingsites het geval, over het algemeen zijn de dames in de meerderheid, zeker als er gewerkt wordt met fictieve profielen. Intimatch hanteert het principe dat dames gratis lid kunnen worden maar dat de heren moeten betalen. Dit wekt dan ook meteen de indruk van “betaalde seks” hoewel de website aangeeft daar niet op uit te zijn. Maar aangezien het aanbod niet groot is, is de kans klein dat je een leuke date vindt. Het is niet onmogelijk, zo blijkt uit reviews over deze datingsite.

Reactie op berichten

Members en voormalige members klagen dat ze geen reactie krijgen als ze een bericht sturen. Daardoor lijkt de conclusie gerechtvaardigd dat er veel inactieve profielen op deze datingsite staan. Dit kunnen fake profielen zijn, maar het kan natuurlijk ook dat het een profiel is van iemand die inmiddels geen interesse meer heeft en vergeten is om het profiel te verwijderen. Er zijn members die laten weten wel degelijk een leuk contact aan Intimatch over te hebben gehouden, wat betekent dat er in ieder geval wel “echte” profielen op deze datingsite staan. Dat de website expliciet vreemdgaan promoot zal bij een deel van de internetbezoekers op weerstand stuiten, maar er is zeker een doelgroep voor dit soort datingsites.

Het risico van vreemdgaan

Bedenk je goed dat er een risico zit aan vreemdgaan. Als een affaire begint met iemand die zelf geen partner heeft, bestaat de kans dat je gechanteerd wordt. De ander heeft immers niets te verliezen en kan gaan dreigen om je partner in te lichten. Dit kan ook gebeuren als degene met wie je een affaire hebt zelf een open relatie heeft en de partner dus op de hoogte is van buitenechtelijke escapades. Realiseer je dus altijd dat vreemdgaan risico’s inhoudt voor je relatie als je partner dit niet mag weten. Anoniem vreemdgaan heeft echt grenzen.

Intimatch.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Intimatch.nl?

 • Vrouwen kunnen zich gratis aanmelden
 • Overzichtelijke website
 • Je kunt foto’s bewerken en je profiel is alleen zichtbaar voor wie jij wilt
 • Er komt vaak geen reactie op een bericht
 • Het aanbod van members op de site is beperkt
 • 2.5

  Populariteit

 • 3.5

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Intimatch.nl FAQ

Hoe kan ik Intimatch.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite IntiMatch.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw IntiMatch account.

Intimatch.nl opzeggen

IntiMatch account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van IntiMatch en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik nu op instellingen ( ⚙ ) In de rechterbovenhoek van de pagina.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de button: “Mijn profiel verwijderen”.

Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Geef een reden van uitschrijving en klik dan nogmaals op de button: “Mijn Profiel verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op IntiMatch.nl!

Laats bijgewerkt: 06 januari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---