Home / Overspel was nog nooit zo makkelijk: vreemdgaan dating sites! / Intimatch.nl: Kosten, Review & Ervaringen Onthuld!
Intimatch.nl logo

Intimatch.nl: Kosten, Review & Ervaringen Onthuld!

Op zoek naar een platform dat zich richt op mensen met een relatie die op zoek zijn naar spanning en avontuur? Ontdek Intimatch.nl! Deze datingsite is speciaal ontworpen voor vrouwen die discreet willen vreemdgaan. Bij Intimatch kun je je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je echter reageren op een profiel, dan dien je je abonnement te upgraden en te betalen. Er zijn diverse abonnementsopties beschikbaar, variërend van 1 maand tot 4 maanden. Intimatch garandeert een discrete omgeving waarin je veilig kunt vreemdgaan. Het is echter belangrijk om te beseffen dat wanneer je een foto plaatst, deze zichtbaar kan zijn voor andere leden, inclusief je partner of bekenden. Wees je bewust dat volledige anonimiteit op internet nooit gegarandeerd kan worden. Lees onze review en ontdek de ervaringen van anderen met Intimatch.nl!

Intimatch.nl
3
Beoordeling 3

Discreet vreemdgaan met Intimatch: Garantie en veiligheid gewaarborgd!

Intimatch richt zich op mensen met een relatie die vreemd willen gaan en dan in het bijzonder op vrouwen. Je kunt je gratis inschrijven en als je dat hebt gedaan kun je profielen bekijken. Wil je reageren op een profiel dan moet je daarvoor je abonnement upgraden en betalen. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk, bij voorbeeld voor 1 maand of voor 4 maanden. De website garandeert dat je discreet vreemd kunt gaan. Maar als je je foto op de website zet is deze natuurlijk wel zichtbaar voor andere members en daar kan je partner bij zitten of mensen die of jou of je partner kennen. Op het internet ben je nu eenmaal nooit volledig anoniem.

YouTube player

Meer mannen dan vrouwen

Members die zich hebben ingeschreven bij Intimatch.nl constateren dar er niet veel profielen zijn op deze datingsite. Daarnaast is de verhouding tussen mannen en vrouwen niet in evenwicht, maar dit is bij veel datingsites het geval, over het algemeen zijn de dames in de meerderheid, zeker als er gewerkt wordt met fictieve profielen. Intimatch hanteert het principe dat dames gratis lid kunnen worden maar dat de heren moeten betalen. Dit wekt dan ook meteen de indruk van “betaalde seks” hoewel de website aangeeft daar niet op uit te zijn. Maar aangezien het aanbod niet groot is, is de kans klein dat je een leuke date vindt. Het is niet onmogelijk, zo blijkt uit reviews over deze datingsite.

Reactie op berichten

Members en voormalige members klagen dat ze geen reactie krijgen als ze een bericht sturen. Daardoor lijkt de conclusie gerechtvaardigd dat er veel inactieve profielen op deze datingsite staan. Dit kunnen fake profielen zijn, maar het kan natuurlijk ook dat het een profiel is van iemand die inmiddels geen interesse meer heeft en vergeten is om het profiel te verwijderen. Er zijn members die laten weten wel degelijk een leuk contact aan Intimatch over te hebben gehouden, wat betekent dat er in ieder geval wel “echte” profielen op deze datingsite staan. Dat de website expliciet vreemdgaan promoot zal bij een deel van de internetbezoekers op weerstand stuiten, maar er is zeker een doelgroep voor dit soort datingsites.

Intimatch discretie

Het risico van vreemdgaan

Bedenk je goed dat er een risico zit aan vreemdgaan. Als een affaire begint met iemand die zelf geen partner heeft, bestaat de kans dat je gechanteerd wordt. De ander heeft immers niets te verliezen en kan gaan dreigen om je partner in te lichten. Dit kan ook gebeuren als degene met wie je een affaire hebt zelf een open relatie heeft en de partner dus op de hoogte is van buitenechtelijke escapades. Realiseer je dus altijd dat vreemdgaan risico’s inhoudt voor je relatie als je partner dit niet mag weten. Anoniem vreemdgaan heeft echt grenzen.

Intimatch.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Intimatch.nl?

 • Populair platform voor mensen in een relatie die op zoek zijn naar een buitenechtelijk avontuur.
 • Gebruiksvriendelijke interface en eenvoudig registratieproces.
 • Diverse functionaliteiten om profielen te bekijken en berichten te verzenden.
 • Toegewijde klantenservice die vriendelijk en behulpzaam is.
 • Redelijke kosten in verhouding tot de geboden diensten en mogelijkheden.
 • Het platform richt zich specifiek op mensen in een relatie die willen vreemdgaan, wat niet voor iedereen geschikt is.
 • Anonimiteit is niet volledig gegarandeerd, aangezien foto's zichtbaar kunnen zijn voor andere leden.
 • Hoewel er een klantenservice is, kan de responstijd variëren.
 • Het abonnementssysteem vereist betaling voor volledige toegang tot functionaliteiten, wat niet ideaal is voor gebruikers die op zoek zijn naar gratis opties.
 • Het betreden van deze buitenechtelijke avonturen brengt inherente risico's en mogelijke consequenties met zich mee, waar gebruikers zich bewust van moeten zijn.

Spannende avonturen wachten op Intimatch.nl: Ontdek het platform voor buitenechtelijke ontmoetingen!

Intimatch.nl biedt een platform voor mensen in een relatie die op zoek zijn naar een buitenechtelijk avontuur. De website legt de nadruk op vrouwen die discreet willen vreemdgaan. Gratis inschrijven stelt gebruikers in staat om profielen te bekijken, maar voor het reageren op profielen is een abonnement en betaling vereist. Verschillende abonnementsopties, variërend van 1 maand tot 4 maanden, zijn beschikbaar. Hoewel Intimatch belooft discreet te zijn, moeten gebruikers er rekening mee houden dat foto’s zichtbaar kunnen zijn voor andere leden, inclusief mogelijk de partner of bekenden. Anonimiteit op internet is nooit volledig gegarandeerd. Als je op zoek bent naar een spannend avontuur buiten je relatie, biedt Intimatch een platform dat aan je behoeften voldoet. Het is echter belangrijk om de mogelijke risico’s en consequenties van dergelijke activiteiten te begrijpen en verstandig te handelen.

 • 2.5

  Populariteit

  Intimatch.nl is een populaire bestemming voor mensen in een relatie die op zoek zijn naar een buitenechtelijk avontuur. Met een groeiende gebruikersbasis en een actieve community biedt Intimatch.nl een levendige en spannende omgeving voor gelijkgestemde individuen.

 • 3.5

  Gebruikersgemak

  Intimatch.nl maakt het eenvoudig voor gebruikers om zich in te schrijven en profielen te bekijken. Het platform heeft een intuïtieve interface en navigatie, waardoor het gemakkelijk is om door de site te bladeren en functies te gebruiken. Het registratieproces is snel en gebruikersvriendelijk, waardoor je snel aan de slag kunt met het vinden van jouw ideale match.

 • 3

  Functionaliteiten

  Met een verscheidenheid aan functionaliteiten stelt Intimatch.nl gebruikers in staat om hun zoektocht naar een buitenechtelijk avontuur te optimaliseren. Van het bekijken van profielen tot het verzenden van berichten, het platform biedt essentiële tools om met andere leden in contact te komen en de spanning te vergroten.

 • 3

  Klantenservice

  Intimatch.nl hecht waarde aan klanttevredenheid en biedt een toegewijde klantenservice om gebruikers te ondersteunen. Met een vriendelijk en behulpzaam team is er altijd iemand beschikbaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. De klantenservice van Intimatch.nl zorgt voor een betrouwbare en responsieve ondersteuning.

 • 3

  Kosten

  Intimatch.nl hanteert een betaald abonnementssysteem voor volledige toegang tot alle functionaliteiten. Verschillende abonnementsopties zijn beschikbaar, variërend van 1 maand tot 4 maanden. Het prijsniveau is redelijk en biedt waar voor je geld, rekening houdend met de geboden diensten en mogelijkheden op het platform.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Intimatch.nl verdient een solide totaalscore vanwege de populariteit, het gebruikersgemak, de diverse functionaliteiten, de klantenservice en redelijke kosten. Voor wie op zoek is naar een spannend avontuur buiten de relatie, biedt Intimatch.nl een betrouwbaar platform met een levendige community en essentiële tools om jouw ervaring te optimaliseren.

Intimatch.nl FAQ

Hoe kan ik Intimatch.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite IntiMatch.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw IntiMatch account.

Intimatch.nl opzeggen

IntiMatch account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van IntiMatch en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik nu op instellingen ( ⚙ ) In de rechterbovenhoek van de pagina.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de button: “Mijn profiel verwijderen”.

Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Geef een reden van uitschrijving en klik dan nogmaals op de button: “Mijn Profiel verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op IntiMatch.nl!

Wat zijn de kosten van Intimatch.nl?

De kosten voor Intimatch.nl zijn afhankelijk van het gekozen abonnement. Ze bieden verschillende lidmaatschapsopties aan, variërend van een maandelijks abonnement tot een jaarlijks abonnement. Voor de meest actuele prijzen en abonnementsopties wordt aanbevolen om de website van Intimatch.nl te raadplegen.

Wat zijn de functies en mogelijkheden van Intimatch.nl?

Intimatch.nl biedt een scala aan functies en mogelijkheden om gebruikers te helpen bij het vinden van geschikte matches. Enkele van de belangrijkste functies zijn het aanmaken van een profiel, het zoeken naar andere leden, het versturen van berichten en het ontvangen van matches op basis van je voorkeuren. Ze hebben ook een uitgebreide privacy-instellingen om de gebruikersinformatie te beschermen.

Hoe kan ik mijn account bij Intimatch.nl verwijderen?

Om je account bij Intimatch.nl te verwijderen, dien je in te loggen op je profiel en naar de accountinstellingen te gaan. Daar zou je de optie moeten vinden om je account te verwijderen. Het is belangrijk op te merken dat het verwijderen van je account permanent is en al je gegevens en matches zullen worden gewist.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Intimatch.nl?

Als je vragen, opmerkingen of problemen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Intimatch.nl via het contactformulier op hun website. Vul het formulier in met je gegevens en een gedetailleerde beschrijving van je vraag of probleem. De klantenservice zal dan zo snel mogelijk reageren om je te helpen.

Zijn er succesverhalen van koppels die elkaar hebben ontmoet via Intimatch.nl?

Ja, Intimatch.nl heeft succesverhalen van koppels die elkaar hebben ontmoet via hun platform. Deze verhalen worden vaak gedeeld op hun website als inspiratie voor andere gebruikers. Het is echter belangrijk op te merken dat succes afhankelijk is van verschillende factoren en niet gegarandeerd kan worden.

Laats bijgewerkt: 25 augustus 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---