Home / Swing erop los: Beste datingsites voor Swingers! / Interswinger: Prijzen, Beoordeling & Ervaringen!
InterSwinger logo

Interswinger: Prijzen, Beoordeling & Ervaringen!

Interswinger is een internationale swingerswebsite die zich voornamelijk richt op leden buiten Nederland. De website is duidelijk gericht op een Frans publiek, gezien de homepage volledig in het Frans is. Echter, de algemene voorwaarden en het privacyreglement zijn in het Engels. Hoewel er een beperkte Nederlandstalige interface is, rijst de vraag of Nederlandse swingers hier de juiste match zullen vinden. Het aanmeldingsformulier is het enige Nederlandse element dat je tegenkomt. Als je op zoek bent naar swingers op je vakantieadres in het buitenland, kan Interswinger wellicht interessant zijn. Ontdek de kosten, review en ervaringen van Interswinger.

InterSwinger
3
Beoordeling 3

Internationale swingerswebsite: Is Interswinger geschikt voor Nederlandse swingers?

Interswinger is een internationale website en dat is direct duidelijk omdat de homepage vrijwel geheel in het Frans is. De algemene voorwaarden en het privacyreglement zijn daarentegen weer in het Engels. Het enige Nederlands dat je tegenkomt is het aanmeldingsformulier. Hoewel deze website dus een beperkte Nederlandstalige interface heeft, is het de vraag of je hier swingers vindt die in Nederland wonen. Het ligt immers niet zo voor de hand om je op een website aan te melden waar vooral members uit andere landen actief zijn. Of je moet op zoek zijn naar swingers op je vakantieadres in het buitenland.

YouTube player

Aanmelden is gratis

Zoals op de meeste websites is aanmelden gratis. Na aanmelding kun je zoeken in de database en beoordelen of er mensen zijn met wie je contact wilt leggen. Als dat niet het geval is dan kun je het hierbij laten en zijn er ook geen verdere kosten verbonden aan het lidmaatschap. Als je contact wilt maken is een betaald lidmaatschap vereist. Wat hiervan de kosten zijn wordt niet in de algemene voorwaarden vermeld, je ziet dit pas als je bent aangemeld en ingelogd en daadwerkelijk een betaald lidmaatschap wilt afsluiten. Wat wel apart is: Single vrouwen hebben gratis toegang. De site vermeldt dan ook trots dat % van de members vrouw is, over het algemeen zijn mannen in de meerderheid op datingwebsites.

Zowel voor stellen als singles

De website staat open voor zowel stellen als singles. Een stel dat contact wil met een single man of vrouw kan dus ook op deze site terecht, alsmede stellen die op zoek zijn naar een ander stel om hun seksuele fantasieën mee te delen. Dit kan heel leuk en spannend zijn en het kan je seksleven een positieve boost geven. Doe het echter alleen als jullie er beiden achter staan en dit allebei ook echt willen. Als één van beide partners wordt gedwongen of overgehaald zal het zeker geen succes worden.

Interswinger single

Veel belangstelling voor vrouwen

Wanneer je je als alleenstaande vrouw aanmeldt op een datingsite heb je meestal niet te klagen over belangstelling. Dit is niet anders op deze website. Zowel mannen als stellen zullen je benaderen voor contact. Beslis als single vrouw dan ook voor jezelf goed wat je wel en niet wilt. Let op dat je geen risico loopt als je een afspraak maakt en geef duidelijk je grenzen aan. Zorg dat je kunt vertrekken als er dingen van je verlangd worden die je niet wilt. Als je het geluk hebt je seksuele voorkeur met iemand te kunnen delen is het verstandig te vertellen dat je een date hebt en je bij thuiskomst weer even af te melden. De ander kan eventueel alarm slaan als er iets misgaat.

InterSwinger screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van InterSwinger?

 • Interswinger is populair onder swingers wereldwijd, waardoor er een breed scala aan potentiële contacten is.
 • Het aanmeldingsformulier is beschikbaar in het Nederlands, wat het gemakkelijker maakt voor Nederlandse gebruikers om zich aan te melden.
 • De website biedt diverse functies om interactie tussen leden te vergemakkelijken, zoals berichten verzenden en profielen bekijken.
 • Er is een klantenservice beschikbaar om gebruikers te ondersteunen bij vragen of problemen.
 • Voor diegenen die op zoek zijn naar swingende contacten tijdens een vakantie in het buitenland, kan Interswinger interessant zijn.
 • Hoewel het aanmeldingsformulier in het Nederlands is, is de rest van de website voornamelijk in het Frans en Engels, wat de gebruikservaring kan beperken.
 • Het ledenbestand lijkt voornamelijk uit leden uit andere landen te bestaan, wat het vinden van lokale Nederlandse swingers kan bemoeilijken.
 • De kosten van een abonnement op Interswinger kunnen variëren en het is belangrijk om de prijzen zorgvuldig te bekijken voordat je je aanmeldt.
 • Communicatie met andere leden kan uitdagend zijn vanwege de verschillende talen die op de website worden gebruikt.
 • Vanwege de internationale focus van de website is het mogelijk moeilijker om lokale swingende contacten te vinden.

Het ledenbestand van Interswinger: Zijn er genoeg Nederlandse swingers?

Al met al is Interswinger een internationale swingerswebsite met een beperkte Nederlandstalige interface. Hoewel de homepage vrijwel volledig in het Frans is en de algemene voorwaarden en het privacyreglement in het Engels zijn, is het aanmeldingsformulier wel in het Nederlands beschikbaar. Dit roept echter de vraag op of deze website geschikt is voor Nederlandse swingers die lokaal contact willen leggen. Het ledenbestand lijkt voornamelijk uit leden uit andere landen te bestaan, wat het vinden van Nederlandse swingers bemoeilijkt. Voor diegenen die op zoek zijn naar swingende contacten tijdens een vakantie in het buitenland, kan Interswinger mogelijk interessant zijn. Het is belangrijk om de voor- en nadelen zorgvuldig af te wegen voordat je besluit je aan te melden op deze website.

internationale swingers

 • 2.9

  Populariteit

  Interswinger is een internationale swingerswebsite die populariteit geniet onder swingers over de hele wereld. Met een divers ledenbestand biedt het platform de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemde individuen die geïnteresseerd zijn in de swingende levensstijl.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Interswinger biedt een eenvoudig te gebruiken interface, hoewel de meeste pagina’s in het Frans zijn. Het aanmeldingsformulier is echter beschikbaar in het Nederlands, waardoor het voor Nederlandse gebruikers gemakkelijker wordt om zich aan te melden.

 • 2.9

  Functionaliteiten

  De website biedt verschillende functies om interactie tussen leden te vergemakkelijken, zoals berichten verzenden, profielen bekijken en zoeken naar potentiële matches. Hoewel de functionaliteiten voldoende zijn, zijn er beperkingen vanwege de voornamelijk internationale ledenbasis.

 • 3

  Kosten

  Interswinger heeft een klantenservice die ondersteuning biedt aan gebruikers. Het is raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice bij vragen of problemen, aangezien de website een beperkte Nederlandstalige interface heeft.

 • 3.2

  Kosten

  De kosten van een abonnement op Interswinger variëren afhankelijk van de gekozen opties en de duur van het abonnement. Het is belangrijk om de prijzen en betalingsvoorwaarden zorgvuldig te bekijken voordat je je aanmeldt.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Interswinger krijgt een totaalscore op basis van populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten. Het is essentieel om de voor- en nadelen van de website af te wegen om te bepalen of het voldoet aan jouw specifieke behoeften en verwachtingen in de swingersgemeenschap.

Interswinger FAQ

Hoe kan ik Interswinger opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Interswinger? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Interswinger.com account.

Interswinger opzeggen

Interswinger.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Interswinger en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik  op je gebruikersnaam in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “mijn account“.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op “instellingen” in het menu aan de linkerkant van de pagina.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll naar het einde van de pagina en klik op de link: “Uitschrijven”.

Stap 5: opnieuw is er een nieuwe pagina geopend. Klik op de link: “klik hier”. Bevestig je keuze vervolgens door op de button te klikken met de tekst:“Bevestigen”. Klik dan op: “OK” in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Interswinger!

Wat zijn de kosten van Interswinger?

De kosten van Interswinger zijn als volgt: een proeflidmaatschap van 3 dagen kost € 2,99, een abonnement van 1 maand kost € 19,99, een abonnement van 3 maanden kost € 49,99 en een abonnement van 6 maanden kost € 79,99.

Zijn er kosten verbonden aan het aanmaken van een profiel op Interswinger?

Nee, het aanmaken van een profiel op Interswinger is geheel gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het registreren en aanmaken van een account op de datingsite.

Hoe kan ik mijn Interswinger-lidmaatschap opzeggen?

Om je Interswinger-lidmaatschap op te zeggen, dien je in te loggen op je account en naar de instellingen te gaan. Daar kun je de optie vinden om je lidmaatschap stop te zetten. Zorg ervoor dat je dit ten minste 48 uur voor de verlengingsdatum doet om te voorkomen dat je abonnement automatisch wordt verlengd.

Kan ik mijn Interswinger-lidmaatschap pauzeren?

Ja, het is mogelijk om je Interswinger-lidmaatschap tijdelijk te pauzeren. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Interswinger om dit te regelen. Houd er rekening mee dat er mogelijk bepaalde voorwaarden en kosten verbonden zijn aan het pauzeren van je lidmaatschap.

Wat zijn de ervaringen van gebruikers met Interswinger?

De ervaringen van gebruikers met Interswinger kunnen variëren. Sommige gebruikers hebben positieve ervaringen gehad en hebben succesvol contacten gelegd via de datingsite. Anderen hebben mogelijk minder positieve ervaringen gehad. Het is altijd raadzaam om zelf de datingsite uit te proberen en te zien of deze aan jouw verwachtingen voldoet.

Laats bijgewerkt: 30 augustus 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---