Home / InterSwinger – Kosten, Review en Ervaringen
InterSwinger logo

InterSwinger - Kosten, Review en Ervaringen

Interswinger is een internationale website en dat is direct duidelijk omdat de homepage vrijwel geheel in het Frans is. De algemene voorwaarden en het privacyreglement zijn daarentegen weer in het Engels. Het enige Nederlands dat je tegenkomt is het aanmeldingsformulier. Hoewel deze website dus een beperkte Nederlandstalige interface heeft, is het de vraag of je hier swingers vindt die in Nederland wonen. Het ligt immers niet zo voor de hand om je op een website aan te melden waar vooral members uit andere landen actief zijn. Of je moet op zoek zijn naar swingers op je vakantieadres in het buitenland.

InterSwinger
3
Beoordeling 3

Aanmelden is gratis

Zoals op de meeste websites is aanmelden gratis. Na aanmelding kun je zoeken in de database en beoordelen of er mensen zijn met wie je contact wilt leggen. Als dat niet het geval is dan kun je het hierbij laten en zijn er ook geen verdere kosten verbonden aan het lidmaatschap. Als je contact wilt maken is een betaald lidmaatschap vereist. Wat hiervan de kosten zijn wordt niet in de algemene voorwaarden vermeld, je ziet dit pas als je bent aangemeld en ingelogd en daadwerkelijk een betaald lidmaatschap wilt afsluiten. Wat wel apart is: Single vrouwen hebben gratis toegang. De site vermeldt dan ook trots dat % van de members vrouw is, over het algemeen zijn mannen in de meerderheid op datingwebsites.

Zowel voor stellen als singles

De website staat open voor zowel stellen als singles. Een stel dat contact wil met een single man of vrouw kan dus ook op deze site terecht, alsmede stellen die op zoek zijn naar een ander stel om hun seksuele fantasieën mee te delen. Dit kan heel leuk en spannend zijn en het kan je seksleven een positieve boost geven. Doe het echter alleen als jullie er beiden achter staan en dit allebei ook echt willen. Als één van beide partners wordt gedwongen of overgehaald zal het zeker geen succes worden.

Veel belangstelling voor vrouwen

Wanneer je je als alleenstaande vrouw aanmeldt op een datingsite heb je meestal niet te klagen over belangstelling. Dit is niet anders op deze website. Zowel mannen als stellen zullen je benaderen voor contact. Beslis als single vrouw dan ook voor jezelf goed wat je wel en niet wilt. Let op dat je geen risico loopt als je een afspraak maakt en geef duidelijk je grenzen aan. Zorg dat je kunt vertrekken als er dingen van je verlangd worden die je niet wilt. Als je het geluk hebt je seksuele voorkeur met iemand te kunnen delen is het verstandig te vertellen dat je een date hebt en je bij thuiskomst weer even af te melden. De ander kan eventueel alarm slaan als er iets misgaat.

InterSwinger screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van InterSwinger?

 • Aanmelden is gratis
 • Grote database vanwege het internationale karakter van deze website
 • Single vrouwen hebben gratis toegang tot alle opties
 • De website is alleen in het Frans en Engels beschikbaar, info in het Nederlands is zeer beperkt
 • De kosten voor volledige toegang tot alle diensten zijn niet vooraf duidelijk
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Kosten
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Interswinger FAQ

Hoe kan ik Interswinger opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Interswinger? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Interswinger.com account.

Interswinger opzeggen

Interswinger.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Interswinger en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik  op je gebruikersnaam in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “mijn account“.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op “instellingen” in het menu aan de linkerkant van de pagina.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll naar het einde van de pagina en klik op de link: “Uitschrijven”.

Stap 5: opnieuw is er een nieuwe pagina geopend. Klik op de link: “klik hier”. Bevestig je keuze vervolgens door op de button te klikken met de tekst:“Bevestigen”. Klik dan op: “OK” in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Interswinger!

Laats bijgewerkt: 22 april 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *