Home / InterSwinger – Kosten, Review en Ervaringen
InterSwinger logo

InterSwinger - Kosten, Review en Ervaringen

Interswinger is een internationale website en dat is direct duidelijk omdat de homepage vrijwel geheel in het Frans is. De algemene voorwaarden en het privacyreglement zijn daarentegen weer in het Engels. Het enige Nederlands dat je tegenkomt is het aanmeldingsformulier. Hoewel deze website dus een beperkte Nederlandstalige interface heeft, is het de vraag of je hier swingers vindt die in Nederland wonen. Het ligt immers niet zo voor de hand om je op een website aan te melden waar vooral members uit andere landen actief zijn. Of je moet op zoek zijn naar swingers op je vakantieadres in het buitenland.

InterSwinger
3
Beoordeling 3

Aanmelden is gratis

Zoals op de meeste websites is aanmelden gratis. Na aanmelding kun je zoeken in de database en beoordelen of er mensen zijn met wie je contact wilt leggen. Als dat niet het geval is dan kun je het hierbij laten en zijn er ook geen verdere kosten verbonden aan het lidmaatschap. Als je contact wilt maken is een betaald lidmaatschap vereist. Wat hiervan de kosten zijn wordt niet in de algemene voorwaarden vermeld, je ziet dit pas als je bent aangemeld en ingelogd en daadwerkelijk een betaald lidmaatschap wilt afsluiten. Wat wel apart is: Single vrouwen hebben gratis toegang. De site vermeldt dan ook trots dat % van de members vrouw is, over het algemeen zijn mannen in de meerderheid op datingwebsites.

Zowel voor stellen als singles

De website staat open voor zowel stellen als singles. Een stel dat contact wil met een single man of vrouw kan dus ook op deze site terecht, alsmede stellen die op zoek zijn naar een ander stel om hun seksuele fantasieën mee te delen. Dit kan heel leuk en spannend zijn en het kan je seksleven een positieve boost geven. Doe het echter alleen als jullie er beiden achter staan en dit allebei ook echt willen. Als één van beide partners wordt gedwongen of overgehaald zal het zeker geen succes worden.

Veel belangstelling voor vrouwen

Wanneer je je als alleenstaande vrouw aanmeldt op een datingsite heb je meestal niet te klagen over belangstelling. Dit is niet anders op deze website. Zowel mannen als stellen zullen je benaderen voor contact. Beslis als single vrouw dan ook voor jezelf goed wat je wel en niet wilt. Let op dat je geen risico loopt als je een afspraak maakt en geef duidelijk je grenzen aan. Zorg dat je kunt vertrekken als er dingen van je verlangd worden die je niet wilt. Als je het geluk hebt je seksuele voorkeur met iemand te kunnen delen is het verstandig te vertellen dat je een date hebt en je bij thuiskomst weer even af te melden. De ander kan eventueel alarm slaan als er iets misgaat.

InterSwinger screenshot

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij InterSwinger?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van InterSwinger kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van InterSwinger?

  • Aanmelden is gratis
  • Grote database vanwege het internationale karakter van deze website
  • Single vrouwen hebben gratis toegang tot alle opties
  • De website is alleen in het Frans en Engels beschikbaar, info in het Nederlands is zeer beperkt
  • De kosten voor volledige toegang tot alle diensten zijn niet vooraf duidelijk
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Kosten
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Interswinger FAQ

  Hoe kan ik Interswinger opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Interswinger? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Interswinger.com account.

  Interswinger opzeggen

  Interswinger.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Interswinger en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik  op je gebruikersnaam in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “mijn account“.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op “instellingen” in het menu aan de linkerkant van de pagina.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll naar het einde van de pagina en klik op de link: “Uitschrijven”.

  Stap 5: opnieuw is er een nieuwe pagina geopend. Klik op de link: “klik hier”. Bevestig je keuze vervolgens door op de button te klikken met de tekst:“Bevestigen”. Klik dan op: “OK” in het pop-up venster.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van Interswinger!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items