datingsite parship

Home » InternationalCupid.com – Kosten, Reviews en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op juli 15th, 2016 | door Welke online datingsite?

0

InternationalCupid.com – Kosten, Reviews en Ervaringen

 

Iedereen zoekt een leuke man of vrouw om daar een betekenisvolle relatie mee op te bouwen. Toch blijft onze zoektocht meestal binnen de landsgrenzen. Dit is aan de ene kant best wel raar aangezien het natuurlijk best zo kan zijn dat jou soulmate in een ander land woont. Ook de datingsites die wij in ons land hebben die beperken zich vaak tot alleen Nederland. Om een goed beeld te krijgen van welke leuke mannen en vrouwen er nu allemaal op zoek zijn naar een relatie kun jij je inschrijven bij Internationalcupid. Dit is een datingsite die verder kijkt dan alleen maar Nederland. Er staan wel mensen uit ons land ingeschreven maar je zult ook leden uit bijvoorbeeld het Caribisch gebied kunnen vinden of uit Brazilië, Thailand of de Filipijnen. Zoek je een leuk persoon uit Oost-Europa dan zal je deze hier ook kunnen vinden. Je kunt hier dus je echt richten op het zoeken naar personen die goed bij je passen. Misschien sta je ook wel ingeschreven bij een andere datingsite. Je weet dan dat je waarschijnlijk altijd begint met het zoeken naar personen bij je in de buurt. Bij deze datingsite zoek je echt naar mensen die bij je passen.

Veel leden

Er staan bij deze datingsite erg veel leden ingeschreven en het kan dan ook best lastig zijn om een persoon uit te kiezen om contact mee te leggen. Natuurlijk is het ook geen probleem om meerdere personen te benaderen. Al binnen een paar dagen nadat jij je ingeschreven hebt zal je al een aantal leuke contacten hebben opgebouwd. Misschien gaat één van die contacten dan wel wat verder en is dit de persoon waar je een betekenisvolle relatie mee op gaat bouwen. De kans is gewoon erg groot dat je bij deze website in contact komt met mensen die echt je interesse hebben.

Hoe vind je de leden die je interesse hebben

Misschien ben je wel nieuwsgierig hoe je in contact komt met personen die goed bij je passen. Wat zo goed is aan deze datingsite dat is de zoekfunctie. Deze is zeer uitgebreid en je kunt niet niet alleen maar op locatie zoeken. Dit is een zoekfunctie die ook de mogelijkheid biedt om te zoeken naar personen met dezelfde interesses en naar personen die dezelfde levensstijl als jij hebben. Je voert je voorkeuren in en meteen zie je de leden staan die bij je passen.

Veel mensen vonden een relatie

Daarbij komen er bij deze datingsite dagelijks vele nieuwe leden komen. Het is dan ook aan te raden om regelmatig te kijken of er nieuwe leden zijn die bij jou passen. Het kan even raar zijn om te zoeken naar personen voor een relatie die niet in Nederland wonen. Toch zal je al snel merken dat het een verademing is dat je niet aan een regio gebonden zit. Je gaat echt op zoek naar personen die jouw interesse hebben en dit maakt de kans een stuk groter dat er een goede relatie zal volgen. Er hebben op deze datingsite dan ook al veel Nederlanders een leuke relatie gevonden.

 

internationalcupid-kosten-screenshot

 

InternationalCupid Kosten abonnement

1 maand

€30,98
€30,98

3 maanden

€20,66 p.m.
€20,66 p.m.

12 maanden

€10,33 p.m.
€10,33 p.m.

Gratis

€0,-
€0,-
  • gratis membership

Het goedkoopste InternationalCupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “International Cupid” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

International Cupid actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over InternationalCupid.com

InternationalCupid opzeggen en account verdwijderen

InternationalCupid.com Ervaring Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite InternationalCupid. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden? Geef hieronder jouw reactie!

InternationalCupid Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.9About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑