Home / InternationalCupid.com – Kosten, Reviews en Ervaringen
InternationalCupid.com logo

InternationalCupid.com - Kosten, Reviews en Ervaringen

Iedereen zoekt een leuke man of vrouw om daar een betekenisvolle relatie mee op te bouwen. Toch blijft onze zoektocht meestal binnen de landsgrenzen. Dit is aan de ene kant best wel raar aangezien het natuurlijk best zo kan zijn dat jou soulmate in een ander land woont. Ook de datingsites die wij in ons land hebben die beperken zich vaak tot alleen Nederland. Om een goed beeld te krijgen van welke leuke mannen en vrouwen er nu allemaal op zoek zijn naar een relatie kun jij je inschrijven bij Internationalcupid. Dit is een datingsite die verder kijkt dan alleen maar Nederland. Er staan wel mensen uit ons land ingeschreven maar je zult ook leden uit bijvoorbeeld het Caribisch gebied kunnen vinden of uit Brazilië, Thailand of de Filipijnen. Zoek je een leuk persoon uit Oost-Europa dan zal je deze hier ook kunnen vinden. Je kunt hier dus je echt richten op het zoeken naar personen die goed bij je passen. Misschien sta je ook wel ingeschreven bij een andere datingsite. Je weet dan dat je waarschijnlijk altijd begint met het zoeken naar personen bij je in de buurt. Bij deze datingsite zoek je echt naar mensen die bij je passen.

InternationalCupid.com
2.8
Beoordeling 2.8

Veel leden

Er staan bij deze datingsite erg veel leden ingeschreven en het kan dan ook best lastig zijn om een persoon uit te kiezen om contact mee te leggen. Natuurlijk is het ook geen probleem om meerdere personen te benaderen. Al binnen een paar dagen nadat jij je ingeschreven hebt zal je al een aantal leuke contacten hebben opgebouwd. Misschien gaat één van die contacten dan wel wat verder en is dit de persoon waar je een betekenisvolle relatie mee op gaat bouwen. De kans is gewoon erg groot dat je bij deze website in contact komt met mensen die echt je interesse hebben.

Hoe vind je de leden die je interesse hebben

Misschien ben je wel nieuwsgierig hoe je in contact komt met personen die goed bij je passen. Wat zo goed is aan deze datingsite dat is de zoekfunctie. Deze is zeer uitgebreid en je kunt niet niet alleen maar op locatie zoeken. Dit is een zoekfunctie die ook de mogelijkheid biedt om te zoeken naar personen met dezelfde interesses en naar personen die dezelfde levensstijl als jij hebben. Je voert je voorkeuren in en meteen zie je de leden staan die bij je passen.

Veel mensen vonden een relatie

Daarbij komen er bij deze datingsite dagelijks vele nieuwe leden komen. Het is dan ook aan te raden om regelmatig te kijken of er nieuwe leden zijn die bij jou passen. Het kan even raar zijn om te zoeken naar personen voor een relatie die niet in Nederland wonen. Toch zal je al snel merken dat het een verademing is dat je niet aan een regio gebonden zit. Je gaat echt op zoek naar personen die jouw interesse hebben en dit maakt de kans een stuk groter dat er een goede relatie zal volgen. Er hebben op deze datingsite dan ook al veel Nederlanders een leuke relatie gevonden.

InternationalCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij InternationalCupid?

Het goedkoopste InternationalCupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van InternationalCupid?

  • Grote database met leden
  • Internationaal daten is voor de meeste mensen ongeschikt
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.8
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 2.9
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 2.8 Gemiddeld
   Totaalscore

  InternationalCupid.com FAQ

  Hoe kan ik InternationalCupid.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite internationalcupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw InternationalCupid account.

  InternationalCupid.com opzeggen

  InternationalCupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van InternationalCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op InternationalCupid.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

  Je hebt nu je account verwijderd op InternationalCupid.com!

  Laats bijgewerkt: 17 juli 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *