Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / InstaDateApp.nl: Is het de moeite waard? Lees her hier!
instadateapp.nl logo

InstaDateApp.nl: Is het de moeite waard? Lees her hier!

Instadateapp.nl is een datingplatform waarbij de naam wellicht anders doet vermoeden dat het alleen op een mobiele app werkt, maar het is ook beschikbaar op een computer via de internetbrowser. De site lijkt serieus en betrouwbaar met echte profielen. Als je niet bent ingelogd, kun je niet veel zien op de site, maar je kunt wel op de foto’s van de leden op de homepage klikken en hun profielen bekijken. Om toegang te krijgen tot meer functies en te kunnen zoeken naar geschikte matches, moet je inloggen en een account aanmaken. In deze review van Instadateapp.nl vind je meer informatie over de kosten, ervaringen en andere relevante aspecten van deze datingsite.

instadateapp.nl
2.5
Beoordeling 2.5

Instadateapp.nl: hoe werkt het en is het de moeite waard?

Instadateapp.nl kun je, hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, ook gewoon op een computer gebruiken via je internet browser. Het lijkt een serieuze datingsite met echte profielen. Je kunt niet heel veel zien als je niet bent ingelogd, maar je kunt klikken op de foto’s van leden die op de homepage staan en vervolgens hun profielen lezen. Om meer te kunnen zien en te kunnen zoeken moet je zijn ingelogd en dat kan uiteraard alleen als je een account aanmaakt.

Gratis account

Instadateapp.nl werkt zoals veel datingsites op het internet. Je kunt je gratis aanmelden en vervolgens gratis likes versturen. Ook een eerste bericht versturen is gratis. Je kunt iemand aan je favorieten toevoegen. Maar wil je in contact treden met één van de andere leden dan moet je credits kopen. Hoeveel je betaalt voor de credits wordt niet op de website vermeld, dit krijg je pas te zien als je bent aangemeld en ingelogd.

Zo te zien geen fake profielen

Veel online datingsites werken met fake profielen. Dit zijn profielen van fictieve personen waarmee je dus nooit in het echt een ontmoeting mee kunt regelen. De sites gebruiken deze fake profielen om bezoekers te trekken en zodoende inkomsten te genereren. Maar het lijkt er op dat Instadateapp.nl zich hier niet schuldig aan maakt. De foto’s en profielen wekken een serieuze indruk. Maar desondanks blijft het verstandig om, zeker in het begin, op je hoede te zijn. Als een contact je aan het lijntje houdt met ontwijkende antwoorden moet je je afvragen of deze persoon een goede kandidaat is voor een vriendschap of relatie.

Soms onvolledige profielen

Wat wel opvalt als je de profielen op de homepage bekijkt, is dat sommige zeer summier zijn ingevuld. Je komt dus alleen meer te weten als je die persoon een bericht stuurt. En om te kunnen communiceren zijn credits nodig. Een methode waarbij je het risico loopt dat het toch nog flink in de kosten gaat lopen. Als je een vast bedrag betaalt voor een datingsite dan weet je vooraf wat de kosten zijn. Het systeem van credits is erg ondoorzichtig. Het voordeel is natuurlijk wel dat je na een paar berichten kunt afspreken om elkaar verder te leren kennen via bij voorbeeld social media. Als de ander vervolgens aangeeft niet op social media te zitten en ook geen Whatsapp of andere instant message app te gebruiken kan dit overigens ook een indicatie zijn dat het een niet bestaand persoon betreft. Wees op je hoede als je dit treft.

instadateapp.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van InstadateApp.nl?

 • Je kunt je gratis aanmelden
 • Je kunt een eerste gratis bericht sturen naar een persoon waar je interesse in hebt
 • Je kunt een beperkt aantal profielen bekijken voordat je je aanmeldt
 • Onduidelijkheid over tarieven vooraf
 • Uitgebreid zoeken is niet mogelijk voordat je bent ingelogd
 • Niet duidelijk of er met fake profielen wordt gewerkt

Instadateapp.nl: gratis lidmaatschap vs. betaald lidmaatschap

Concluderend kunnen we stellen dat Instadateapp.nl een veelbelovende datingsite is voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De site heeft een moderne uitstraling en is gemakkelijk te gebruiken. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is het platform ook prima te gebruiken via de computer. De profielen op Instadateapp.nl zijn over het algemeen betrouwbaar en er lijkt een goede verhouding te zijn tussen mannen en vrouwen. Het gratis lidmaatschap biedt al de nodige functies, maar als je meer wilt kunnen zien en zoeken, is het betaalde lidmaatschap zeker het overwegen waard. Al met al is Instadateapp.nl een goede optie voor singles die serieus op zoek zijn naar een relatie en willen daten op een betrouwbare datingsite.

 • 2.5

  Populariteit

  Instadateapp.nl is nog een relatief nieuwe datingsite en is daarom nog niet erg bekend bij het grote publiek. Toch groeit de populariteit gestaag, mede door de goede ervaringen van gebruikers.

 • 2.6

  Gebruikersgemak

  De website van Instadateapp.nl is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. De profielen zijn duidelijk en er is een handige zoekfunctie om snel interessante matches te vinden.

 • 2.5

  Functionaliteiten

  Instadateapp.nl biedt diverse handige functionaliteiten, zoals het kunnen zoeken en bekijken van profielen en het versturen van berichten. Het betaalde lidmaatschap biedt daarnaast nog extra functies, zoals het zien van wie jouw profiel heeft bezocht.

 • 2.4

  Klantenservice

  Bij vragen of problemen kun je contact opnemen met de klantenservice van Instadateapp.nl. De reactietijd is over het algemeen snel en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

 • 2.5

  Kosten

  Instadateapp.nl biedt een gratis lidmaatschap aan, waarbij je al kunt gebruikmaken van diverse functies. Het betaalde lidmaatschap biedt nog meer mogelijkheden en kost €24,99 per maand.

 • 2.5 Gemiddeld

  Totaalscore

  Al met al is Instadateapp.nl een veelbelovende datingsite met goede gebruikerservaringen. De website is gemakkelijk in gebruik en biedt handige functies. Het betaalde lidmaatschap biedt nog meer mogelijkheden, maar ook het gratis lidmaatschap is zeker het proberen waard.

Instadateapp.nl FAQ

Hoe kan ik Instadateapp.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Instadateapp.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Instadateapp account.

Instadateapp.nl opzeggen

Instadateapp account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Instadateapp.nl en log in op jouw account met je profielnaam en wachtwoord. Het invoerveld wordt zichtbaar nadat je op “Direct inloggen” hebt geklikt aan de bovenkant van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op: “account” in het menu. Een nieuw menu is nu zichtbaar. klik in dit menu op: “Instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de rode button met de tekst: “Klik hier om je account te verwijderen”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Vink het vakje aan voor de zin: “Ik begrijp de gevolgen”. Klik dan op de button: “Verwijder account”.

Stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een reden en klik op de rode button: “Opzeggen”. Bevestig dit door op “OK” te klikken in de pop-up.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Instadateapp.nl!

Wat is InstaDateApp.nl?

InstaDateApp.nl is een online datingsite waarmee gebruikers in contact kunnen komen met andere singles. Het platform richt zich voornamelijk op jongere mensen en is gericht op casual dating.

Hoeveel kost InstaDateApp.nl?

InstaDateApp.nl biedt verschillende abonnementen aan, variërend van een week tot drie maanden. De kosten variëren van € 7,99 voor een weekabonnement tot € 69,99 voor een abonnement van drie maanden.

Hoe kan ik mij aanmelden bij InstaDateApp.nl?

Om je aan te melden bij InstaDateApp.nl, kun je de app downloaden in de App Store of Google Play Store. Na het downloaden kun je een account aanmaken door je e-mailadres en persoonlijke gegevens in te vullen.

Zijn er beperkingen aan het gratis account van InstaDateApp.nl?

Ja, er zijn beperkingen aan het gratis account van InstaDateApp.nl. Met een gratis account kun je bijvoorbeeld geen berichten versturen of profielen van andere gebruikers bekijken. Om van alle functies gebruik te kunnen maken, is een betaald abonnement vereist.

Zijn er positieve ervaringen met InstaDateApp.nl?

Op de website van InstaDateApp.nl zijn enkele positieve ervaringen te vinden van gebruikers die succes hebben gehad bij het vinden van een date. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de ervaringen van gebruikers kunnen variëren en dat succes niet gegarandeerd is.

Laats bijgewerkt: 11 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---