Home / instadateapp.nl – Kosten, Review en Ervaringen
instadateapp.nl logo

instadateapp.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Instadateapp.nl kun je, hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, ook gewoon op een computer gebruiken via je internet browser. Het lijkt een serieuze datingsite met echte profielen. Je kunt niet heel veel zien als je niet bent ingelogd, maar je kunt klikken op de foto’s van leden die op de homepage staan en vervolgens hun profielen lezen. Om meer te kunnen zien en te kunnen zoeken moet je zijn ingelogd en dat kan uiteraard alleen als je een account aanmaakt.

instadateapp.nl
2.5
Beoordeling 2.5

Gratis account

Instadateapp.nl werkt zoals veel datingsites op het internet. Je kunt je gratis aanmelden en vervolgens gratis likes versturen. Ook een eerste bericht versturen is gratis. Je kunt iemand aan je favorieten toevoegen. Maar wil je in contact treden met één van de andere leden dan moet je credits kopen. Hoeveel je betaalt voor de credits wordt niet op de website vermeld, dit krijg je pas te zien als je bent aangemeld en ingelogd.

Zo te zien geen fake profielen

Veel online datingsites werken met fake profielen. Dit zijn profielen van fictieve personen waarmee je dus nooit in het echt een ontmoeting mee kunt regelen. De sites gebruiken deze fake profielen om bezoekers te trekken en zodoende inkomsten te genereren. Maar het lijkt er op dat Instadateapp.nl zich hier niet schuldig aan maakt. De foto’s en profielen wekken een serieuze indruk. Maar desondanks blijft het verstandig om, zeker in het begin, op je hoede te zijn. Als een contact je aan het lijntje houdt met ontwijkende antwoorden moet je je afvragen of deze persoon een goede kandidaat is voor een vriendschap of relatie.

Soms onvolledige profielen

Wat wel opvalt als je de profielen op de homepage bekijkt, is dat sommige zeer summier zijn ingevuld. Je komt dus alleen meer te weten als je die persoon een bericht stuurt. En om te kunnen communiceren zijn credits nodig. Een methode waarbij je het risico loopt dat het toch nog flink in de kosten gaat lopen. Als je een vast bedrag betaalt voor een datingsite dan weet je vooraf wat de kosten zijn. Het systeem van credits is erg ondoorzichtig. Het voordeel is natuurlijk wel dat je na een paar berichten kunt afspreken om elkaar verder te leren kennen via bij voorbeeld social media. Als de ander vervolgens aangeeft niet op social media te zitten en ook geen Whatsapp of andere instant message app te gebruiken kan dit overigens ook een indicatie zijn dat het een niet bestaand persoon betreft. Wees op je hoede als je dit treft.

instadateapp.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van InstadateApp.nl?

 • Je kunt je gratis aanmelden
 • Je kunt een eerste gratis bericht sturen naar een persoon waar je interesse in hebt
 • Je kunt een beperkt aantal profielen bekijken voordat je je aanmeldt
 • Onduidelijkheid over tarieven vooraf
 • Uitgebreid zoeken is niet mogelijk voordat je bent ingelogd
 • Niet duidelijk of er met fake profielen wordt gewerkt
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Functionaliteiten
 • 2.5
  Klantenservice
 • 2.5
  Kosten
 • 2.5 Gemiddeld
  Totaalscore

Instadateapp.nl FAQ

Hoe kan ik Instadateapp.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Instadateapp.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Instadateapp account.

Instadateapp.nl opzeggen

Instadateapp account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Instadateapp.nl en log in op jouw account met je profielnaam en wachtwoord. Het invoerveld wordt zichtbaar nadat je op “Direct inloggen” hebt geklikt aan de bovenkant van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op: “account” in het menu. Een nieuw menu is nu zichtbaar. klik in dit menu op: “Instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de rode button met de tekst: “Klik hier om je account te verwijderen”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Vink het vakje aan voor de zin: “Ik begrijp de gevolgen”. Klik dan op de button: “Verwijder account”.

Stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een reden en klik op de rode button: “Opzeggen”. Bevestig dit door op “OK” te klikken in de pop-up.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Instadateapp.nl!

Laats bijgewerkt: 20 juni 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *