Home / Ik Zoek Een Relatie – Kosten, Review en Ervaringen
Ik Zoek Een Relatie logo

Ik Zoek Een Relatie - Kosten, Review en Ervaringen

Op zoek naar een leuke relatie? Dan ga je natuurlijk naar Ik Zoek Een Relatie. Makkelijker kan het eigenlijk niet. Deze datingsite is er voor iedereen die de grens van 18 jaar gepasseerd is. Vanaf die leeftijd is iedereen welkom bij Ik Zoek Een Relatie. Je kunt je eenvoudig inschrijven en rondsnuffelen tussen de vele profielen van leuke mannen en vrouwen van je eigen leeftijd of binnen een andere leeftijdscategorie wanneer hier je voorkeur ligt. Natuurlijk kun je niet alleen op zoek gaan naar serieuze relaties, maar ook naar leuke flirts en vriendschappen. Op deze datingsite is alles mogelijk.

Ik Zoek Een Relatie
2.4
Beoordeling 2.4

Eenvoudig inschrijven

Ben je klaar om te gaan daten en zoek je leuke mensen om dit mee te gaan doen? Dan vind je deze mensen bij Ik Zoek Een Relatie. Je kunt je gratis aanmelden om de profielen van andere leden te bekijken. Aanmelden wordt makkelijk via de datingsite geregeld. Binnen een paar minuten ben je aangemeld en kun je aan de slag met je eigen profiel. Het is wel nodig om je account nog even te bevestigen via de verificatiemail die je na registratie ontvangt. Doordat aanmelden gratis is op deze datingsite kun je eerst kennismaken met de gang van zaken voordat je besluit om eventueel credits aan te schaffen. Zolang je een gratis profiel hebt kun je alleen profielen bekijken en je eigen profiel in orde maken, onder meer met meerdere foto’s van jezelf.

Berichten sturen naar andere leden

Natuurlijk wil je uiteindelijk wel eens contact opnemen met een ander lid van de datingsite. Dit is op Ik Zoek Een Relatie niet mogelijk met een gratis account. In dit geval moet je credits kopen. Hierin is de werkwijze van deze datingsite uniek. Je betaalt dus niet per maand of per jaar lidmaatschap, maar je koopt credits om contact op te kunnen nemen met andere leden. Je kunt zelf kiezen hoeveel credits je koopt, waardoor je de kosten ook goed zelf in de hand hebt. De goedkoopste creditbundel is slechts 10 euro. Hiervoor krijg je in totaal 160 credits. De duurste bundel is 200 euro en biedt je 4236 credits. Een beetje een vreemd aantal, maar zo is het geregeld. Tussen de goedkoopste en de duurste bundel zitten nog bundels van 25 euro, 50 euro en 100 euro.

Zoeken naar de juiste mensen

Je weet zelf natuurlijk het best waar je naar zoekt. Op de eerste plaats kun je gericht zoeken naar mannen of naar vrouwen. Daarnaast kun je via de zoekfunctie op Ik Zoek Een Relatie aangeven binnen welke leeftijdscategorie je zoekt. Ook kun je aangeven in welke regio je zoekt. Zo kun je voorkomen dat je een date vindt aan de andere kant van het land. Als je alle zaken hebt ingevuld, dan gaat de datingsite voor jou op zoek naar de profielen die het best overeen komen met jouw zoekopdracht. Je krijgt dan de profielen te zien die passen bij jouw wensen. Hierdoor is het vrij eenvoudig om mogelijke dates te vinden. Heb je een leuk iemand gevonden? Dan gebruik je je credits om een berichtje te sturen. Simpel!

Ik Zoek Een Relatie screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van IkZoekEenRelatie.nl?

 • Gratis inschrijven
 • Inschrijven is eenvoudig en snel
 • Er wordt gewerkt met ficiteve profielen
 • Kans op een "echte date" is vrij klein
 • Er wordt gewerkt met een duur credits systeem
 • 2
  Populariteit
 • 2.4
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • Populariteit

IkZoekEenRelatie FAQ

Hoe kan ik IkZoekEenRelatie.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite IkZoekEen Relatie? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Ikzoekeenrelatie.nl account.

Ik Zoek Een Relatie opzeggen

Ikzoekeenrelatie.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Ik Zoek Een Relatie en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op “Mijn Profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Scroll geheel naar beneden tot aan het kopje: “Profiel Verwijderen” Vul hier je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Verwijder profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op IkZoekEenRelatie.nl!

Laats bijgewerkt: 11 april 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *