Home / HyeSingles.com – Kosten, Review en Ervaringen
HyeSingles.com logo

HyeSingles.com - Kosten, Review en Ervaringen

Hyesingles is een datingsite die onder het beheer van een bekende partij in de datingwereld staat. Deze datingsite is namelijk van World Singles, de onderneming die ook diverse andere datingsites heeft, zoals Jamaicandating.com en EligibleGreeks.com. Iedere datingsite richt zich op mensen van een bepaalde nationaliteit. Hyesingles is een datingsite die er speciaal is voor Armeense mensen. Dames en heren van Armeense afkomst kunnen hier leuke contacten aanleggen, ongeacht waar op de wereld zij op dit moment wonen. Armeniërs die in Nederland wonen kunnen dus ook gebruik maken van deze datingsite om een date met een Armeen(se) te vinden.

HyeSingles.com
3
Beoordeling 3

Een uitgebreid profiel aanmaken

Bij Hyesingles maak je niet zomaar een profiel aan met wat basisgegevens en een leuk verhaaltje over wat je zoekt. Nee, hier gaat het er een stuk uitgebreider aan toe. Wanneer je hier een profiel aanmaakt, dan is het de bedoeling dat je een vragenlijst invult. Hierop staan de meest uiteenlopende vragen, zoals over je politieke standpunten, over je religie, over je dagelijks leven en je favoriete activiteiten. In totaal bestaat deze lijst uit maar liefst 100 vragen. Je bent niet verplicht om alle vragen daadwerkelijk in te vullen. Het kan zijn dat je bepaalde vragen niet kunt of wilt beantwoorden. Dan is dit geen enkel probleem. Deze vragen kun je gewoon overslaan.

Waarom zo veel vragen beantwoorden?

Sommige mensen vinden het vervelend om persoonlijke vragen te beantwoorden. Anderzijds zijn er ook veel mensen die moeite hebben met het zelf invullen van een profiel op een datingsite. Hyesingles maakt et maken van een profiel makkelijker, zodat zo veel mogelijk mensen er gemak van ondervinden. De vragen zijn namelijk makkelijk te beantwoorden en met de antwoorden ontstaat direct een goed profiel. Hierdoor hoef je niet zelf te bedenken wat er allemaal op je profiel moet komen te staan. Het kan even vervelend zijn om veel vragen te beantwoorden, maar uiteindelijk is het natuurlijk wel allemaal voor een goed doel. Je wilt immers de liefde van je leven vinden via de datingsite.

Matches op basis van je antwoorden

Alle leden van Hyesingles krijgen dezelfde vragenlijst voorgelegd. De antwoorden kunnen hierdoor gemakkelijk worden vergeleken door de datingsite. Hierdoor kunnen er matches worden gemaakt op basis van de antwoorden uit de vragenlijsten. Mensen die veel dezelfde antwoorden hebben gegeven worden zo op basis van interesses aan elkaar gematcht. Hierdoor is de kans groter dat je wordt gelinkt aan iemand waar je veel overeenkomsten mee hebt. Vanzelfsprekend bepaal je zelf of je iets wilt doen met de matches of niet.

Een betaald lidmaatschap

Ben jij als Armeen(se) op zoek naar een leuke date met iemand van dezelfde afkomst? Dan is Hyesingles de beste datingsite om eens te proberen. Hier vind je veel mensen uit Armenie en kun je niet alleen een mogelijke partner vinden, maar ook leuke vriendschappen. Je kunt direct aan de slag met een gratis lidmaatschap. Als je via de datingsite makkelijk contact wilt kunnen leggen met leden die je interesseren, dan heb je een premium lidmaatschap nodig. Dit kun je online regelen, maar het is ook mogelijk om een Platinum Membership te kopen via een vertegenwoordiger. Je kunt dan telefonisch contact opnemen met de datingsite.

HyeSingles.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van HyeSingles.com?

 • Gratis online daten met Armeense singles
 • Direct contact leggen met dames en heren die je beter wilt leren kennen
 • De website is volledig in het Engels
 • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

HyeSingles.com FAQ

Hoe kan ik HyeSingles.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite HyeSingles.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Hye Singles account.

HyeSingles.com opzeggen

HyeSingles account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van HyeSingles en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van HyeSingles.com!

 

Laats bijgewerkt: 28 april 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *