Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Huggle app: matchen op jouw plekken. Onze review!
Huggle logo

Huggle app: matchen op jouw plekken. Onze review!

Ben je op zoek naar een dating app die matcht op basis van de locaties die je hebt bezocht? Dan is Huggle misschien wel iets voor jou. Met deze app kun je profielen bekijken van andere gebruikers die dezelfde plekken hebben bezocht als jij. Of je nu in een nieuwe stad bent voor een stage of gewoon nieuwe mensen wilt ontmoeten met dezelfde interesses, Huggle kan je daarbij helpen. Maar is Huggle geschikt voor het vinden van serieuze relaties? En wat zijn de kosten en ervaringen van andere gebruikers? Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je een uitgebreide review van Huggle, inclusief kosten, functies en gebruikerservaringen. Lees verder en ontdek of Huggle de dating app is die bij jou past.

huggle
3
Beoordeling 3

Ontmoet nieuwe mensen met Huggle: de dating app die gebruikmaakt van GPS

Huggle is een dating app die menen matcht op basis van plaatsen die ze hebben bezocht. Dat kan van alles zijn. Niet alleen plaatsen zoals steden en dorpen, maar ook locaties in een stad. Je locaties worden bijgehouden met behulp van de GPS op je smartphone. Die moet dus wel aan staan want anders werkt de app niet. Je kunt alleen de profielen bekijken van members die op dezelfde plaatsen zijn geweest als jij. Huggle is dus vooral handig als je bijvoorbeeld voor een bepaalde periode in een voor jou onbekende stad bent en je wilt graag nieuwe mensen leren kennen. Als je wat verloren rondloopt in New York omdat je daar voor drie maanden stage loopt dan is het misschien leuk om mensen te ontmoeten met dezelfde interesses. De blogs die je via de homepage van Huggle kunt lezen zijn soms erg grappig en de moeite waard.

Hoe werkt Huggle precies? Een diepgaande uitleg van de dating app

Huggle is een dating app die menen matcht op basis van plaatsen die ze hebben bezocht. Dat kan van alles zijn. Niet alleen plaatsen zoals steden en dorpen, maar ook locaties in een stad. Je locaties worden bijgehouden met behulp van de GPS op je smartphone. Die moet dus wel aan staan want anders werkt de app niet. Je kunt alleen de profielen bekijken van members die op dezelfde plaatsen zijn geweest als jij. Huggle is dus vooral handig als je bijvoorbeeld voor een bepaalde periode in een voor jou onbekende stad bent en je wilt graag nieuwe mensen leren kennen. Als je wat verloren rondloopt in New York omdat je daar voor drie maanden stage loopt dan is het misschien leuk om mensen te ontmoeten met dezelfde interesses. De blogs die je via de homepage van Huggle kunt lezen zijn soms erg grappig en de moeite waard.

Een profiel aanmaken is eenvoudig

Een profiel aanmaken op Huggle is erg eenvoudig. Je kunt er een aantal foto’s bij plaatsen om zo een wat beter beeld te geven van jezelf. Mensen die een match met je hebben krijgen overigens niet meteen je hele profiel te zien. Ook worden mensen niet gematcht op uiterlijk en als je dat niet wilt ook niet op leeftijd. De app lijkt dan ook vooral bedoeld voor het ontmoeten van mensen in een voor jou onbekende omgeving. Als je op zoek bent naar een snelle seksdate dan is Huggle daar niet echt de meest aangewezen app voor. Als je verblijft in een rustig dorpje in Drenthe is de kans ook vrij groot dat je geen tot weinig reacties ontvangt.

Ware liefde vinden via Huggle

Huggle lijkt niet de meest aangewezen app voor het vinden van je grote liefde. Zeker omdat hij alleen in je directe omgeving zoekt en alleen mensen matcht die op dezelfde plaatsen zijn geweest als jij. Dat zijn er in sommige gevallen niet veel. Je kunt niet willekeurig door profielen bladeren om iemand te vinden die je zou willen leren kennen. Ook is de ervaring van gebruikers dat je niet vaak een reactie terugkrijgt of dat het vaak blijft bij een eenmalig vluchtig contact.

De grenzen van Huggle: is de app geschikt voor het vinden van ware liefde?

Gebruikers lijken Huggle dus vooral te gebruiken om even met iemand te kletsen en daarna weer door te gaan met hun leven. Als je op zoek bent naar ware liefde is dat natuurlijk niet wat je wilt. Ook moet je in een onbekende omgeving dus eerst wat hotspots bezoeken wil er een match uit rollen. En of mensen die net als jij bij de Burger King of de McDonald’s zijn geweest nu meteen de mensen zijn die je wilt ontmoeten voor een duurzame vriendschap is natuurlijk ook lang niet altijd zeker.

Huggle screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Huggle?

 • Unieke manier van matchen op basis van bezochte locaties
 • Gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve bediening
 • Aanmelden is gratis
 • Handige app als je in een onbekende omgeving mensen wilt ontmoeten met dezelfde interesses
 • De kans op een match is niet zo heel groot
 • Niet geschikt als datingapp als je op zoek bent naar een serieuze relatie
 • Beperkte functionaliteiten in vergelijking met andere dating apps
 • Privacyaspecten van het delen van locatiegegevens kunnen een zorg zijn
 • Niet de meest populaire dating app in de markt

De beperkingen van Huggle: waarom de app niet altijd garant staat voor duurzame relaties

Al met al is Huggle een interessante dating app die zich onderscheidt van andere apps door te matchen op basis van locaties die je hebt bezocht. Hierdoor kan het vooral handig zijn voor reizigers en nieuwkomers in een stad die graag nieuwe mensen willen ontmoeten. Toch heeft de app ook beperkingen en is het vinden van duurzame relaties en vriendschappen niet altijd gegarandeerd. Daarnaast is het belangrijk om bewust te zijn van de privacyaspecten van het delen van locatiegegevens. Desondanks zijn de grappige en interessante blogs op de app het lezen waard en kan Huggle een leuke manier zijn om nieuwe mensen te leren kennen.

 • 2.9

  Populariteit

  Huggle is een dating app die zich onderscheidt door te matchen op basis van bezochte locaties. Hoewel het niet de meest populaire dating app is, heeft het nog steeds een redelijk aantal gebruikers die de app waarderen vanwege zijn unieke aanpak.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Huggle is een gebruiksvriendelijke app die gemakkelijk te begrijpen is. De app is intuïtief en heeft een overzichtelijke interface. Het swipen en matchen gaat snel en soepel, waardoor het gemakkelijk is om nieuwe contacten te leggen.

 • 3

  Functionaliteiten

  Huggle biedt verschillende functionaliteiten, waaronder het matchen op basis van bezochte locaties, het bekijken van profielen van mensen die op dezelfde plaatsen zijn geweest, en het lezen van grappige en interessante blogs. Het is echter belangrijk op te merken dat de app beperkte functionaliteiten biedt in vergelijking met andere dating apps.

 • 3.1

  Klantenservice

  De klantenservice van Huggle is gemiddeld en biedt geen uitgebreide ondersteuning. Gebruikers kunnen contact opnemen via e-mail of sociale media, maar het kan soms lang duren voordat er een reactie komt.

 • 2.9

  Kosten

  Huggle is gratis te downloaden en te gebruiken, maar biedt wel in-app aankopen zoals premium lidmaatschap. De kosten van deze aankopen zijn vergelijkbaar met andere dating apps.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Over het algemeen is Huggle een interessante dating app met unieke functionaliteiten. Het gebruiksgemak is hoog en de kosten zijn vergelijkbaar met andere dating apps. De klantenservice kan echter beter en het vinden van duurzame relaties en vriendschappen is niet altijd gegarandeerd. De totaalscore van Huggle is gemiddeld.

Veelgestelde vragen Huggle

Wat is Huggle en hoe werkt het?

Huggle is een dating-app die gebaseerd is op locatie en interesses. Het idee is dat je matches vindt op basis van de plaatsen die je vaak bezoekt en de dingen die je leuk vindt om te doen. Je kunt ook zoeken naar matches op basis van locatie, leeftijd en geslacht. Als je een match hebt, kun je chatten en elkaar ontmoeten.

Hoeveel kost Huggle en wat zijn de abonnementskosten?

Huggle is gratis te downloaden en te gebruiken, maar er zijn optionele in-app aankopen beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld Huggle Plus aanschaffen voor extra functies, zoals de mogelijkheid om te zien wie je profiel heeft bekeken en om meer Super Likes te sturen. De kosten voor Huggle Plus zijn € 14,99 per maand.

Is Huggle veilig en betrouwbaar?

Huggle maakt gebruik van een aantal veiligheidsmaatregelen om de veiligheid van de gebruikers te waarborgen. Zo kun je bijvoorbeeld alleen matches vinden op basis van de plaatsen waar je regelmatig komt, zodat je kunt zien wie er ook in de buurt is. Daarnaast kun je gebruikers blokkeren en rapporteren als je je ongemakkelijk voelt bij hun gedrag.

Hoe maak ik een account aan op Huggle?

Om een account aan te maken op Huggle, moet je de app downloaden en je aanmelden met je Facebook-account of telefoonnummer. Je moet ook je locatiegegevens en interesses opgeven om matches te kunnen vinden. Nadat je je hebt aangemeld, kun je je profiel verder aanpassen met foto’s en een beschrijving van jezelf.

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers met Huggle?

De ervaringen van andere gebruikers met Huggle zijn over het algemeen positief. Gebruikers waarderen vooral de mogelijkheid om matches te vinden op basis van gedeelde interesses en locatie. Sommige gebruikers hebben echter opgemerkt dat het aantal gebruikers op de app beperkt kan zijn, afhankelijk van waar je woont.

Laats bijgewerkt: 10 mei 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---