Home / Happy Single Moms – Kosten, Review en Ervaringen
Happy Single Moms logo

Happy Single Moms - Kosten, Review en Ervaringen

Als alleenstaande moeder kom je soms voor praktische problemen te staan. Vakanties zijn altijd voor twee volwassenen, in je eentje uit eten is niet gezellig. Daten is lastig als single mama want dat kan alleen als de kinderen naar hun vader zijn. En wat als er geen vader is? Dan sta je als alleenstaande moeder helemaal overal alleen voor. Op Happysinglemoms.nl vind je gehoor en adviezen van andere single moeders

Happy Single Moms
3
Beoordeling 3

Geen datingsite

Happysinglemoms.nl is geen datingsite. Je vindt hier geen contactadvertenties van moeders met kinderen die op zoek zijn naar “een nieuwe papa”. Wat vind je dan wel? Inspirerende blogs van andere alleenstaande moeders over hoe zij praktische zaken in hun eentje aanpakken. Je kunt via deze website in contact komen met andere alleenstaande moeders. Als je wilt kunnen jullie afspreken en wie weet ontstaat er een mooie vriendschap. Maar niets is verplicht.

Stel je voor of stel een vraag in de community

Wanneer je een account aanmaakt kun je ook zelf een blog plaatsen of een bericht posten in de community. Hier kun je ook vragen stellen aan andere single moms. Bij voorbeeld als er problemen zijn met de omgangsregeling met de vader van je kinderen. Of als de vader in het buitenland woont, kun je dan met een gerust hart je kinderen aan hem meegeven? Je hoort de laatste tijd zoveel rare verhalen over kinderen die voor jaren worden ontvoerd naar landen waar ze maar lastig terug te halen zijn. Ook financiële zaken komen aan bod zoals rondkomen van een laag inkomen of uitkering als je kinderen hebt. Hier kun je dus ook een soort “contactadvertentie” plaatsen in de zin van “single moeder zoekt andere single moeder in de omgeving … en vul dan je eigen plaatsnaam in”. Op deze manier kun je gemakkelijk contacten leggen.

Alle informatie voor single moms op één site

Wanneer je als single mama op zoek bent naar lotgenoten en hulp bij praktische vragen dan kun je daarvoor prima terecht op Happysinglemoms.nl. Als je graag weer een man in je leven wilt dan zal je die op deze site niet snel vinden. Daarvoor moet je echt je heil zoeken op een datingsite, wat Happysinglemoms.nl overduidelijk niet is. Niet dat dat een probleem is, want voor de doelgroep vind je hier een schat aan informatie. En het geheel is erg laagdrempelig omdat je je gratis kunt aanmelden en kunt reageren op berichten in de community en op de blogs die op de site worden geplaatst.

Happy Single Moms screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van HappySingleMoms.nl?

 • Laagdrempelig platform voor alleenstaande moeders
 • Geen inschrijfkosten
 • Informatie zoals blogs en dergelijke zijn in te zien zonder in te loggen
 • De site is uitsluitend bedoeld voor de doelgroep, als alleenstaande zonder kinderen of moeder met partner zal je je hier niet echt thuis voelen. Maar daar is de site dan ook niet voor bedoeld.
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 22 oktober 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *