Home / Gleeden.com – Kosten, Review en Ervaringen
Gleeden.com logo

Gleeden.com - Kosten, Review en Ervaringen

Gleeden.com is een website waar je terecht kunt als je op zoek bent naar contacten buiten je vaste relatie. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je uitsluitend mensen tegenkomt die ook in een relatie zitten, want ook singles kunnen zich uiteraard registreren. Dit geeft wel een risico, want op deze manier kan dit je chantabel maken als jij vreemdgaat en je minnaar of minnares niet. Maar je kunt het ook houden bij volledig platonische vriendschappen als je niet de stap naar vreemdgaan wilt zetten. Alles is in principe mogelijk. Gleeden is wel een internationale website, dus de kans dat je hier iemand vindt die bij je in de buurt woont is niet zo groot. Het verkeer op Gleeden wordt 24/7 gemonitord door een team dat uitsluitend uit vrouwen bestaat.

Gleeden.com
3
Beoordeling 3

Gratis voor vrouwen, mannen betalen

Vrouwen hebben een streepje voor bij Gleeden. Zij krijgen namelijk een volledig lidmaatschap gratis. Vrouwen hoeven niet te betalen voor de berichten die ze versturen en de contacten die ze leggen. Daarnaast wordt Gleeden gerund door een team dat volledig uit vrouwen bestaat. Mannen zijn dus gewaarschuwd als ze vrouwen ongewenst lastigvallen, dit kan ze duur komen te staan. Mannen moeten wel betalen voor het versturen van berichten, dit gaat via het credits systeem dat veel datingsites hanteren. Je kunt credits kopen als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd. Meestal wordt er met bundels gewerkt waarbij de credits goedkoper worden naarmate je een grotere bundel tegelijk koopt.

Vrijblijvend contacten leggen

Je privacy is gewaarborgd bij Gleeden. Persoonlijke gegevens zoals je e-mailadres worden niet getoond. Je bepaalt zelf wat andere members van je te weten komen. Het is aan te raden om zeker geen privé informatie in je profiel te vermelden. Ook als je contact hebt met iemand, is het belangrijk om voorzichtig te zijn met het delen van persoonlijke informatie. Gebruik ook altijd een nickname op Gleeden, en geef je echte naam liever niet online prijs. Zo ben je namelijk gemakkelijk te traceren en dit kan vervelende consequenties hebben, bijvoorbeeld als je met een contact of affaire wilt stoppen.

Internationaal karakter

De website van Gleeden is volledig in het Engels. Dat geldt dus ook voor de algemene voorwaarden. Houd er rekening mee dat als je een account aanmaakt je verklaart deze voorwaarden te hebben gelezen en begrepen. Je kunt je er later dus niet op beroepen dat je de Engelse taal niet of onvoldoende beheerst en daarom de regels niet had begrepen. De kans dat je hier veel mensen uit Nederland tegenkomt is niet zo heel erg groot. Je zal er eerder iemand vinden die je kunt ontmoeten tijdens een buitenlandse vakantie of zakenreis. Maar wat je ook doet, bedenk dat je altijd zelf verantwoordelijk bent voor je privacy en je handelen.

Gleeden.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Gleeden.com?

 • Gratis lidmaatschap voor vrouwen
 • Discretie wordt gegarandeerd
 • Ruime internationale database
 • Mannen betalen voor het versturen van berichten door middel van credits
 • De website is volledig in het Engels. Dit geldt ook voor de algemene voorwaarden
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 05 februari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---