Home / Overspel was nog nooit zo makkelijk: vreemdgaan dating sites! / Gleeden.com: Kosten, Review en Ervaringen!
Gleeden.com logo

Gleeden.com: Kosten, Review en Ervaringen!

Leer alles over Gleeden.com op WelkeOnlineDatingSite.nl! Benieuwd naar deze internationale datingsite voor mensen die contacten buiten hun vaste relatie zoeken? Lees onze uitgebreide review en ontdek de kosten, gebruikerservaringen en meer. Gleeden.com verwelkomt zowel singles als mensen in een relatie die hun horizon willen verbreden. Van platonische vriendschappen tot spannende avonturen, bij Gleeden.com is alles mogelijk. Ontdek hoe deze website werkt en maak een weloverwogen beslissing of Gleeden.com jouw beste keuze is. Duik in de wereld van discreet online daten met Gleeden.com op WelkeOnlineDatingSite.nl!

Gleeden.com
3
Beoordeling 3

Gleeden.com: Platonische vriendschappen en meer

Gleeden.com is een website waar je terecht kunt als je op zoek bent naar contacten buiten je vaste relatie. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je uitsluitend mensen tegenkomt die ook in een relatie zitten, want ook singles kunnen zich uiteraard registreren. Dit geeft wel een risico, want op deze manier kan dit je chantabel maken als jij vreemdgaat en je minnaar of minnares niet. Maar je kunt het ook houden bij volledig platonische vriendschappen als je niet de stap naar vreemdgaan wilt zetten. Alles is in principe mogelijk. Gleeden is wel een internationale website, dus de kans dat je hier iemand vindt die bij je in de buurt woont is niet zo groot. Het verkeer op Gleeden wordt 24/7 gemonitord door een team dat uitsluitend uit vrouwen bestaat.

Gratis voor vrouwen, mannen betalen

Vrouwen hebben een streepje voor bij Gleeden. Zij krijgen namelijk een volledig lidmaatschap gratis. Vrouwen hoeven niet te betalen voor de berichten die ze versturen en de contacten die ze leggen. Daarnaast wordt Gleeden gerund door een team dat volledig uit vrouwen bestaat. Mannen zijn dus gewaarschuwd als ze vrouwen ongewenst lastigvallen, dit kan ze duur komen te staan. Mannen moeten wel betalen voor het versturen van berichten, dit gaat via het credits systeem dat veel datingsites hanteren. Je kunt credits kopen als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd. Meestal wordt er met bundels gewerkt waarbij de credits goedkoper worden naarmate je een grotere bundel tegelijk koopt.

Vrijblijvend contacten leggen

Je privacy is gewaarborgd bij Gleeden. Persoonlijke gegevens zoals je e-mailadres worden niet getoond. Je bepaalt zelf wat andere members van je te weten komen. Het is aan te raden om zeker geen privé informatie in je profiel te vermelden. Ook als je contact hebt met iemand, is het belangrijk om voorzichtig te zijn met het delen van persoonlijke informatie. Gebruik ook altijd een nickname op Gleeden, en geef je echte naam liever niet online prijs. Zo ben je namelijk gemakkelijk te traceren en dit kan vervelende consequenties hebben, bijvoorbeeld als je met een contact of affaire wilt stoppen.

Internationaal karakter

De website van Gleeden is volledig in het Engels. Dat geldt dus ook voor de algemene voorwaarden. Houd er rekening mee dat als je een account aanmaakt je verklaart deze voorwaarden te hebben gelezen en begrepen. Je kunt je er later dus niet op beroepen dat je de Engelse taal niet of onvoldoende beheerst en daarom de regels niet had begrepen. De kans dat je hier veel mensen uit Nederland tegenkomt is niet zo heel erg groot. Je zal er eerder iemand vinden die je kunt ontmoeten tijdens een buitenlandse vakantie of zakenreis. Maar wat je ook doet, bedenk dat je altijd zelf verantwoordelijk bent voor je privacy en je handelen.

Gleeden.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Gleeden.com?

 • Specifiek gericht op mensen die op zoek zijn naar buitenechtelijke affaires of avontuurlijke relaties.
 • Mogelijkheid om anoniem te blijven en je identiteit te beschermen.
 • Geavanceerde zoek- en matchingfuncties om compatibele partners te vinden.
 • Beschikbaarheid van een mobiele app voor gemakkelijke toegang onderweg.
 • Verschillende communicatiemiddelen, zoals chat en privéberichten, om contact te leggen met andere leden.
 • Beperkte toegang tot functies voor gratis leden; sommige geavanceerde functies zijn alleen beschikbaar voor betalende leden.
 • Het concept van buitenechtelijke relaties kan voor sommige mensen moreel bezwaarlijk zijn.
 • Mogelijk risico op nepaccounts of oplichting, zoals bij veel online datingsites het geval kan zijn.
 • Geen directe mogelijkheid om gebruikersrecensies of getuigenissen van andere leden te bekijken op de website zelf.
 • Beperkte beschikbaarheid van gedetailleerde informatie over lidmaatschapsprijzen en functionaliteiten zonder registratie op de website.

Gleeden.com: Verleg je grenzen en ontdek nieuwe verbindingen buiten je relatie

Gleeden.com is een unieke online datingwebsite die de mogelijkheid biedt om nieuwe verbindingen te maken buiten een vaste relatie. Of je nu op zoek bent naar buitenechtelijke avonturen, platonische vriendschappen of gewoon een spannende ervaring, Gleeden.com heeft het allemaal. Met 24/7 monitoring door een team van vrouwen is privacy en discretie gewaarborgd. Hoewel de kans op lokale matches beperkt kan zijn vanwege de internationale gebruikersbasis, opent Gleeden.com de deur naar een wereld van mogelijkheden. Het platform stelt gebruikers in staat om hun verlangens te verkennen en tegelijkertijd een veilige en vertrouwelijke omgeving te waarborgen. Met Gleeden.com kun je de grenzen van je relaties verkennen en nieuwe connecties aangaan met gelijkgestemde individuen.

 • 3.1

  Populariteit

  Gleeden.com is een populaire online datingwebsite die bekend staat om zijn unieke concept van het vinden van nieuwe verbindingen buiten een vaste relatie. Met een grote gebruikersbasis trekt Gleeden.com mensen aan die op zoek zijn naar buitenechtelijke avonturen, platonische vriendschappen en spannende ervaringen. De populariteit van de website getuigt van de behoefte aan een discreet en veilig platform waar mensen hun verlangens kunnen verkennen zonder oordeel.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Gleeden.com biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk is om nieuwe connecties te vinden. De registratie is eenvoudig en het platform biedt handige zoek- en communicatietools om met andere gebruikers in contact te komen. Of je nu nieuw bent in online dating of al ervaring hebt, Gleeden.com zorgt voor een soepele en probleemloze gebruikerservaring.

 • 3

  Functionaliteiten

  Gleeden.com biedt een breed scala aan functionaliteiten om gebruikers te helpen bij het vinden van de juiste verbindingen. Van geavanceerde zoekfilters en matching-algoritmen tot privéberichten en virtuele cadeaus, het platform biedt verschillende tools om interactie en betrokkenheid te bevorderen. Met Gleeden.com kunnen gebruikers hun voorkeuren aanpassen en de functionaliteiten gebruiken die het beste bij hen passen.

 • 2.9

  Klantenservice

  Gleeden.com hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt een uitstekende klantenservice. Een toegewijd team staat 24/7 klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden aan gebruikers. Of het nu gaat om technische problemen, accountvragen of algemene feedback, Gleeden.com zorgt ervoor dat gebruikers snel en efficiënt geholpen worden.

 • 3

  Kosten

  Gleeden.com hanteert een betaald lidmaatschapsmodel met verschillende abonnementsopties. De kosten variëren afhankelijk van de duur van het lidmaatschap en de geboden functionaliteiten. Het platform biedt transparantie over de kosten en zorgt ervoor dat gebruikers waar voor hun geld krijgen. Met betaalde lidmaatschappen krijgen gebruikers toegang tot extra functies en mogelijkheden om hun kansen op het vinden van de juiste verbindingen te vergroten.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Gleeden.com scoort over het algemeen hoog op alle aspecten, inclusief populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten. Het platform biedt een unieke ervaring voor mensen die op zoek zijn naar contacten buiten hun vaste relatie. Met een grote gebruikersbasis, gebruiksvriendelijke interface, diverse functionaliteiten, uitstekende klantenservice en redelijke kosten, verdient Gleeden.com een hoge totaalscore. Het is een betrouwbare keuze voor diegenen die hun grenzen willen verkennen en nieuwe verbindingen willen aangaan.

Veelgestelde vragen Gleeden

Hoe kan ik mijn profiel op Gleeden.com verwijderen?

Om je profiel op Gleeden.com te verwijderen, log je in op je account en ga je naar de accountinstellingen. Daar zou je een optie moeten vinden om je profiel te verwijderen. Volg de instructies op het scherm om je profiel permanent te verwijderen van de datingsite.

Biedt Gleeden.com gratis functies aan?

Ja, Gleeden.com biedt enkele gratis functies aan. Je kunt je gratis registreren op de website en een profiel aanmaken. Bovendien kun je gratis door profielen bladeren en basiszoekopdrachten uitvoeren. Houd er echter rekening mee dat bepaalde geavanceerde functies en communicatiemiddelen mogelijk alleen beschikbaar zijn voor betalende leden.

Is Gleeden.com een betrouwbare datingsite?

Gleeden.com wordt over het algemeen beschouwd als een betrouwbare datingsite. Het platform bestaat al geruime tijd en heeft een aanzienlijk aantal gebruikers. Het is echter belangrijk om je bewust te zijn van mogelijke risico’s en voorzorgsmaatregelen te nemen bij het online daten, zoals het beschermen van je persoonlijke informatie en het voorzichtig omgaan met het delen van gevoelige gegevens.

Zijn er specifieke vereisten om lid te worden van Gleeden.com?

Over het algemeen vereist Gleeden.com dat je minimaal 18 jaar oud bent om lid te worden. Verder moet je een geldig e-mailadres hebben om je te registreren op de website. Het is altijd raadzaam om de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Gleeden.com te lezen voordat je lid wordt, omdat er mogelijk aanvullende vereisten of beperkingen kunnen gelden.

Biedt Gleeden.com een mobiele app aan?

Ja, Gleeden.com biedt een mobiele app aan die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-apparaten. Je kunt de app downloaden vanuit de respectieve app-winkels. Met de mobiele app kun je onderweg toegang krijgen tot de functies en services van Gleeden.com.

Laats bijgewerkt: 01 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---