Home / Geheime Date – Kosten, Review en Ervaringen
Geheime Date logo

Geheime Date - Kosten, Review en Ervaringen

Op de website geheime date kun je veel mensen ontmoeten die net als jij openstaan voor het discrete ontmoetingen. Deze kunnen vervuld zijn met erotische verlangens om nader tot elkaar te komen, maar net zo goed meer casual van karakter zijn. In de beveiligde omgeving die online geboden wordt, kun je fantasieën en verlangens delen met andere leden dezelfde gevoelens koesteren. 

Geheime Date
3
Beoordeling 3

Je kunt heel duidelijk jezelf profileren in de profielschets die je in je account aanmaakt, zodat iedereen gelijk weet met welke intenties en hoop je lid bent geworden. Als vanzelf zullen dan profielen van leden met een overeenkomend verlangen aan je worden getoond en kun je op discrete en vertrouwde manier je gevoelens en verlangens delen. De datingsite is bedoeld om mensen dichter bij elkaar te brengen.

Inschrijven bij het dating-platform

Om lid te worden van de datingsite geheimedate.nl, hoef je enkel het inschrijfformulier in te vullen dat op de homepagina van de website geplaatst is. Je hoeft ook voor het inschrijven niet te betalen, waardoor er geen enkele drempel overblijft om lid te worden. Je maakt een eigen gebruikersnaam aan waarmee je kunt inloggen en verzint een veilig wachtwoord, zodat niemand anders inbreuk in jouw account kan plegen. Op het e-mailadres dat je opgeeft, krijg je vervolgens de informatie toegezonden die je nodig hebt om de stappen verder te vervolgen. Gelijk na aanmelding kun je namelijk een eigen profiel aanmaken in de beveiligde omgeving van de datingsite. De informatie die je hierop invult, zal een indruk geven aan overige leden. Ze weten zo precies met wie ze te maken hebben en of er raakvlakken zijn. Een verdere interesse kan dan worden opgewekt doordat ze eveneens je foto’s kunnen bekijken die je op het profiel kunt toevoegen. Je kunt meerdere foto’s plaatsen, zodat je meerdere kanten van jezelf kunt profileren. Ongetwijfeld krijg je hier heel snel leuke reacties op en kan het echte daten beginnen.

Berichten versturen

Om met andere leden in contact te komen, word je de mogelijkheid geboden tot het versturen van berichten. Uiteraard kun je deze ook ontvangen van andere leden. Voor het ontvangen en lezen van berichten hoef je niks te betalen, echter zal je wel credits moeten inzetten voor het kunnen versturen van berichten. Op een gegeven moment wil je ongetwijfeld wel je interesse kenbaar maken aan iemand die je leuk vindt en dan is een bericht sturen een eerste stap naar verdere communicatie en mogelijk zelfs een leuke, spannende date. De credits kun je in pakketten aanschaffen, waardoor de kosten beperkt blijven. Per verzonden bericht betaal je met één credit. Je weet dus altijd goed waar je aan toe bent en kunt zelf bepalen hoeveel je kwijt wilt zijn. Via de berichten kun je met iemand afspreken om op date te gaan.

Geheime Date screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van GeheimeDate.nl?

 • Gratis aanmelden voor lidmaatschap
 • Veilige en discrete omgeving om verlangens te delen
 • Het gebruik van de website en het lezen van berichten is kosteloos
 • Grootste en meest bezochte casual datingsite van Nederland en Vlaanderen
 • Betaalde diensten voor het versturen van berichten
 • Bevat fictieve profielen voor entertainment doeleinden
 • 2.8
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 03 september 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *