Home / Overspel was nog nooit zo makkelijk: vreemdgaan dating sites! / Lees onze review over Geheime Date en lees onze ervaringen!
Geheime Date logo

Lees onze review over Geheime Date en lees onze ervaringen!

Dan is Geheime Date wellicht iets voor jou! Deze datingsite biedt een veilige omgeving waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten en hun verlangens en fantasieën kunnen delen. Op de website kun je jezelf duidelijk profileren en aangeven wat jouw intenties en hoop zijn, zodat je gemakkelijk andere leden kunt vinden met dezelfde interesses. De site is geschikt voor zowel casual ontmoetingen als voor erotische verlangens. In onze review van Geheime Date bespreken we de kosten, ervaringen en mogelijkheden van deze datingsite, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Geheime Date
3
Beoordeling 3

Geheime Date: Dé plek om gelijkgestemden te ontmoeten voor intieme ontmoetingen?

Op de website geheime date kun je veel mensen ontmoeten die net als jij openstaan voor het discrete ontmoetingen. Deze kunnen vervuld zijn met erotische verlangens om nader tot elkaar te komen, maar net zo goed meer casual van karakter zijn. In de beveiligde omgeving die online geboden wordt, kun je fantasieën en verlangens delen met andere leden dezelfde gevoelens koesteren.  Je kunt heel duidelijk jezelf profileren in de profielschets die je in je account aanmaakt, zodat iedereen gelijk weet met welke intenties en hoop je lid bent geworden. Als vanzelf zullen dan profielen van leden met een overeenkomend verlangen aan je worden getoond en kun je op discrete en vertrouwde manier je gevoelens en verlangens delen. De datingsite is bedoeld om mensen dichter bij elkaar te brengen.

Inschrijven bij het dating-platform

Om lid te worden van de datingsite geheimedate.nl, hoef je enkel het inschrijfformulier in te vullen dat op de homepagina van de website geplaatst is. Je hoeft ook voor het inschrijven niet te betalen, waardoor er geen enkele drempel overblijft om lid te worden. Je maakt een eigen gebruikersnaam aan waarmee je kunt inloggen en verzint een veilig wachtwoord, zodat niemand anders inbreuk in jouw account kan plegen. Op het e-mailadres dat je opgeeft, krijg je vervolgens de informatie toegezonden die je nodig hebt om de stappen verder te vervolgen.

Maak indruk op andere leden met je eigen profiel op Geheime Date

Gelijk na aanmelding kun je namelijk een eigen profiel aanmaken in de beveiligde omgeving van de datingsite. De informatie die je hierop invult, zal een indruk geven aan overige leden. Ze weten zo precies met wie ze te maken hebben en of er raakvlakken zijn. Een verdere interesse kan dan worden opgewekt doordat ze eveneens je foto’s kunnen bekijken die je op het profiel kunt toevoegen. Je kunt meerdere foto’s plaatsen, zodat je meerdere kanten van jezelf kunt profileren. Ongetwijfeld krijg je hier heel snel leuke reacties op en kan het echte daten beginnen.

Berichten versturen

Om met andere leden in contact te komen, word je de mogelijkheid geboden tot het versturen van berichten. Uiteraard kun je deze ook ontvangen van andere leden. Voor het ontvangen en lezen van berichten hoef je niks te betalen, echter zal je wel credits moeten inzetten voor het kunnen versturen van berichten. Op een gegeven moment wil je ongetwijfeld wel je interesse kenbaar maken aan iemand die je leuk vindt en dan is een bericht sturen een eerste stap naar verdere communicatie en mogelijk zelfs een leuke, spannende date. De credits kun je in pakketten aanschaffen, waardoor de kosten beperkt blijven. Per verzonden bericht betaal je met één credit. Je weet dus altijd goed waar je aan toe bent en kunt zelf bepalen hoeveel je kwijt wilt zijn. Via de berichten kun je met iemand afspreken om op date te gaan.

Geheime Date screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van GeheimeDate.nl?

 • Geheime Date biedt een veilige en discrete omgeving voor mensen die openstaan voor avontuurlijke ontmoetingen en erotische verlangens.
 • Gratis aanmelden voor lidmaatschap
 • Veilige en discrete omgeving om verlangens te delen
 • Het gebruik van de website en het lezen van berichten is kosteloos
 • Grootste en meest bezochte casual datingsite van Nederland en Vlaanderen
 • Sommige functionaliteiten, zoals het bekijken van profielen en het versturen van berichten, zijn alleen beschikbaar voor betalende leden.
 • Bevat fictieve profielen voor entertainment doeleinden
 • Geheime Date is niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een langdurige verbintenis.
 • Voor sommige mensen kan het idee van een discrete ontmoeting mogelijk niet passen bij hun normen en waarden.

Veilige omgeving voor erotische ontmoetingen: Wat biedt Geheime Date?

Al met al is Geheime Date een datingsite die zich richt op mensen die openstaan voor discrete ontmoetingen. De website biedt een veilige omgeving waarin je jouw erotische verlangens en fantasieën kunt delen met gelijkgestemde leden. Door het aanmaken van een gedetailleerd profiel kun je jouw intenties en verlangens duidelijk maken, zodat je gemakkelijk andere leden kunt vinden die dezelfde gevoelens koesteren. Geheime Date is een betrouwbare datingsite die zich richt op mensen die een avontuur zoeken en hun grenzen willen verleggen. Het is belangrijk om te vermelden dat deze datingsite niet geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Als jij openstaat voor erotische avonturen en discrete ontmoetingen, dan is Geheime Date zeker het overwegen waard.

 • 2.8

  Populariteit

  Geheime Date is een datingsite die zich richt op mensen die openstaan voor discrete ontmoetingen en avontuurlijke ervaringen. Hoewel het niet de grootste datingsite is, heeft het wel een trouwe gebruikersgroep die houdt van de veilige omgeving en de mogelijkheid om hun diepste verlangens te delen met gelijkgestemde leden.

 • 3

  Gebruikersgemak

  De website van Geheime Date is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. Het aanmaken van een profiel en het zoeken naar andere leden is eenvoudig en de site werkt snel en soepel. Ook is de site goed beveiligd, zodat je veilig en discreet jouw erotische verlangens kunt delen.

 • 3

  Functionaliteiten

  Geheime Date biedt verschillende functionaliteiten om jouw zoektocht naar een avontuurlijke ontmoeting te vergemakkelijken. Zo kun je chatten en flirten met andere leden, profielen bekijken en matches vinden op basis van jouw voorkeuren. Ook is er een speciale app beschikbaar voor Android en iOS.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Geheime Date is goed bereikbaar en reageert snel op vragen en klachten. Ook is er een uitgebreide FAQ-sectie beschikbaar op de website waar je antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen.

 • 3

  Kosten

  Geheime Date is geen gratis datingsite, maar biedt wel verschillende abonnementen aan tegen een redelijke prijs. Zo kun je kiezen voor een maandelijks abonnement of een voordeliger jaarabonnement. Ook kun je gebruikmaken van een gratis proefperiode om te kijken of deze datingsite iets voor jou is.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Geheime Date is een betrouwbare datingsite voor mensen die openstaan voor discrete ontmoetingen en hun grenzen willen verleggen. Met een gebruiksvriendelijke website, verschillende functionaliteiten en goede klantenservice is het zeker het overwegen waard. Wel is het belangrijk om te vermelden dat deze datingsite niet geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Veelgestelde vragen Geheime Date

Wat zijn de kosten voor Geheime Date?

Voor Geheime Date zijn er geen abonnementskosten. Het gebruik van de site is gratis, maar er kunnen wel kosten in rekening worden gebracht voor extra functionaliteiten, zoals het versturen van berichten of het zien van foto’s.

Hoe kan ik mijn Geheime Date-profiel verwijderen?

Als je je profiel op Geheime Date wilt verwijderen, moet je naar de instellingen van je account gaan en daar de optie “profiel verwijderen” selecteren. Houd er rekening mee dat alle informatie en gegevens die aan je profiel zijn gekoppeld, permanent worden verwijderd en niet kunnen worden hersteld.

Is Geheime Date veilig te gebruiken?

Geheime Date heeft verschillende veiligheidsmaatregelen getroffen om de veiligheid en privacy van gebruikers te waarborgen. Er worden bijvoorbeeld profielen gecontroleerd om te voorkomen dat nepprofielen worden aangemaakt. Daarnaast is het mogelijk om verdachte profielen te rapporteren en worden persoonlijke gegevens van gebruikers niet zomaar gedeeld met derden.

Kan ik Geheime Date ook gebruiken op mijn mobiele telefoon?

Ja, Geheime Date is ook beschikbaar als mobiele app voor zowel Android als iOS. Je kunt de app gratis downloaden in de App Store of Google Play Store en direct aan de slag gaan met het vinden van een geschikte date.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Geheime Date?

Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot Geheime Date, kun je contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website. Daarnaast is er ook een FAQ-sectie beschikbaar waarin veelgestelde vragen worden beantwoord.

Laats bijgewerkt: 08 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---