Home / GehandicaptenDating.nl – Kosten, Review en Ervaringen
GehandicaptenDating.nl logo

GehandicaptenDating.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Kies nu voor Gehandicaptendating.nl. Goed dat je deze site tegen bent gekomen, want er zijn online maar een paar datingsites voor mensen met een beperking of handicap. Iedereen heeft recht op vriendschap en een relatie, maar soms kun je niet zo snel de deur uit omdat je bijvoorbeeld een beperking hebt. Je komt dan niet zo gemakkelijk onder de mensen. Gelukkig kun je daarom nu online daten en kiezen voor gehandicapten dating. 

GehandicaptenDating.nl
2.8
Beoordeling 2.8

De datingsite is bedoeld voor invaliden en gehandicapten die op zoek zijn naar vriendschap of een relatie. Iedereen wil wel eens een knuffel, een kus of een arm om iemand heen slaan. Daar heb je ook alle recht toe, maar soms is het voor de een lastiger om contact te zoeken dan voor de ander. Vanaf nu hoeft dat niet meer zo te zijn en wordt het een stuk eenvoudiger via Gehandicaptendating.nl. Voor mensen met een handicap / lichamelijke beperking is het vinden van een vriend/vriendin of partner niet altijd eenvoudig, via een online dating site kunnen mensen toch sneller op zoek naar een vriendschap of relatie. Daarom kun jij die keuze nu ook maken en zelf ervaren wat daarvan de voordelen zijn!

Online daten

GehandicaptenDating.nl staat voor daten met een beperking, de site is groeiende en populair door deze specifieke insteek voor de leden. Het is goed dat deze site bestaat en al veel mensen zijn je voor gegaan om hier te daten en met succes! Gelukkig gaat het allemaal erg gemakkelijk. Je kunt je namelijk eerst aanmelden, dan registreer je je dus om ook te kunnen daten bij Gehandicaptendating.nl. Het aanmelden doe je zodat je andere mensen kunt benaderen. Daarvoor vul je eerst wat gegevens in, je bent een man of vrouw, je geboortedatum, je gezondheid, je gebruikersnaam, je wachtwoord en je mailadres. Je krijgt als je namelijk een account aan gaat maken informatie per mail toegezonden. Dit kun je dan op je gemakje doorlezen. Vervolgens geef je ook aan in welke stad je woont en dan kan er voor jou gekeken worden naar een ideale match. Een mooi moment om naar uit te kijken want daten is iedere keer weer spannend. Maar dankzij Gehandicaptendating.nl kom je er nu wel achter wat jouw kansen zijn en kun je gaan genieten.

Ervaar het daten van Gehandicapten dating

Je bent vast en zeker ook benieuwd wat Gehandicaptendating.nl je kan brengen. Daarom is het goed om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn. Surf naar de site, meld je ook aan en geniet dan van alle voordelen. Wanneer je aan bent gemeld kun je ook profielen van andere leden bekijken en contact met hen zoeken!

Dat is het ideale moment waar veel mensen naar uitkijken en waardoor jij gaat ontdekken wat het voor jou wil zeggen om te daten. Het is je meer dan gegund, ga eens kijken wie er met je wil daten en ga een mooie toekomst tegemoet samen! Jouw moment om te gaan genieten en te ontdekken wie de ware voor jou mag zijn!

GehandicaptenDating.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij GehandicaptenDating?

Het goedkoopste “Gehandicapten Dating” abonnement kost €14,90 per maand met een duur van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van GehandicaptenDating.nl?

  • Daten speciaal voor mensen met een beperking
  • Geen popualire datingsite
  • 2.2
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 2.7
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 2.8 Gemiddeld
   Totaalscore

  GehandicaptenDating.nl FAQ

  Hoe kan ik GehandicaptenDating.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite GehandicaptenDating.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw GehandicaptenDating.nl account.

  GehandicaptenDating.nl opzeggen

  GehandicaptenDating.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van GehandicaptenDating.nl en log in met je E-Mailadres en Wachtwoord op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op het tabblad: “Profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Account details”. Een nieuwe pagina is geopend.

  Stap 4: Klik nu op: “verwijder acount” in het midden van de pagina. Een nieuwe pagina is geopend.

  stap 5: Vul je wachtwoord in het klik op de grijze button met de tekst: “Verwijder profiel”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op GehandicaptenDating.nl!

  Laats bijgewerkt: 04 augustus 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *