Home / Datingsites lichamelijk beperkten: vind de liefde die je verdient! / GehandicaptenDating.nl: Review, kosten en ervaringen!
GehandicaptenDating.nl logo

GehandicaptenDating.nl: Review, kosten en ervaringen!

Gehandicaptendating.nl is een online datingsite speciaal gericht op mensen met een handicap of lichamelijke beperking die op zoek zijn naar vriendschap of een relatie. Het kan voor invaliden en gehandicapten lastiger zijn om in het dagelijks leven contact te leggen met anderen en daarom biedt deze datingsite een uitkomst. Gehandicaptendating.nl is een betrouwbare en veilige omgeving waar je op zoek kunt gaan naar gelijkgestemde singles. Op de website kun je gemakkelijk in contact komen met andere leden en je hebt de mogelijkheid om te chatten, foto’s te delen en berichten te versturen. Lees hier meer over de kosten, ervaringen en reviews van Gehandicaptendating.nl.

GehandicaptenDating.nl
2.8
Beoordeling 2.8

Vind de perfecte match op Gehandicaptendating.nl

Kies nu voor Gehandicaptendating.nl. Goed dat je deze site tegen bent gekomen, want er zijn online maar een paar datingsites voor mensen met een beperking of handicap. Iedereen heeft recht op vriendschap en een relatie, maar soms kun je niet zo snel de deur uit omdat je bijvoorbeeld een beperking hebt. Je komt dan niet zo gemakkelijk onder de mensen. Gelukkig kun je daarom nu online daten en kiezen voor gehandicapten dating.

Invaliden en gehandicapten vinden elkaar op Gehandicaptendating.nl

De datingsite is bedoeld voor invaliden en gehandicapten die op zoek zijn naar vriendschap of een relatie. Iedereen wil wel eens een knuffel, een kus of een arm om iemand heen slaan. Daar heb je ook alle recht toe, maar soms is het voor de een lastiger om contact te zoeken dan voor de ander. Vanaf nu hoeft dat niet meer zo te zijn en wordt het een stuk eenvoudiger via Gehandicaptendating.nl. Voor mensen met een handicap / lichamelijke beperking is het vinden van een vriend/vriendin of partner niet altijd eenvoudig, via een online dating site kunnen mensen toch sneller op zoek naar een vriendschap of relatie. Daarom kun jij die keuze nu ook maken en zelf ervaren wat daarvan de voordelen zijn!

Online daten

GehandicaptenDating.nl staat voor daten met een beperking, de site is groeiende en populair door deze specifieke insteek voor de leden. Het is goed dat deze site bestaat en al veel mensen zijn je voor gegaan om hier te daten en met succes! Gelukkig gaat het allemaal erg gemakkelijk. Je kunt je namelijk eerst aanmelden, dan registreer je je dus om ook te kunnen daten bij Gehandicaptendating.nl. Het aanmelden doe je zodat je andere mensen kunt benaderen. Daarvoor vul je eerst wat gegevens in, je bent een man of vrouw, je geboortedatum, je gezondheid, je gebruikersnaam, je wachtwoord en je mailadres. Je krijgt als je namelijk een account aan gaat maken informatie per mail toegezonden. Dit kun je dan op je gemakje doorlezen. Vervolgens geef je ook aan in welke stad je woont en dan kan er voor jou gekeken worden naar een ideale match. Een mooi moment om naar uit te kijken want daten is iedere keer weer spannend. Maar dankzij Gehandicaptendating.nl kom je er nu wel achter wat jouw kansen zijn en kun je gaan genieten.

Ervaar het daten van Gehandicapten dating

Je bent vast en zeker ook benieuwd wat Gehandicaptendating.nl je kan brengen. Daarom is het goed om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn. Surf naar de site, meld je ook aan en geniet dan van alle voordelen. Wanneer je aan bent gemeld kun je ook profielen van andere leden bekijken en contact met hen zoeken!

Dat is het ideale moment waar veel mensen naar uitkijken en waardoor jij gaat ontdekken wat het voor jou wil zeggen om te daten. Het is je meer dan gegund, ga eens kijken wie er met je wil daten en ga een mooie toekomst tegemoet samen! Jouw moment om te gaan genieten en te ontdekken wie de ware voor jou mag zijn!

GehandicaptenDating.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij GehandicaptenDating?

Het goedkoopste “Gehandicapten Dating” abonnement kost €14,90 per maand met een duur van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van GehandicaptenDating.nl?

  • Gehandicaptendating.nl is een speciale datingsite voor mensen met een beperking of handicap, wat het gemakkelijker maakt om gelijkgestemde singles te ontmoeten.
  • De website is gebruiksvriendelijk en biedt verschillende functionaliteiten om in contact te komen met andere gebruikers.
  • De kosten zijn relatief laag in vergelijking met andere datingsites.
  • De klantenservice van Gehandicaptendating.nl is goed bereikbaar en staat klaar om gebruikers te helpen.
  • Gehandicaptendating.nl heeft op dit moment nog geen mobiele app, wat het iets minder gemakkelijk maakt om de website te gebruiken op mobiele apparaten.
  • De datingsite is specifiek gericht op mensen met een beperking of handicap, wat minder geschikt kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar een meer algemene datingsite met een breder scala aan gebruikers.

  Gehandicaptendating.nl: dé datingsite voor mensen met een beperking?

  Al met al is Gehandicaptendating.nl een goede keuze voor mensen met een beperking of handicap die op zoek zijn naar vriendschap of een relatie. De website is gebruiksvriendelijk en biedt verschillende mogelijkheden om in contact te komen met andere singles. Ook de kosten zijn relatief laag, zeker in vergelijking met andere datingsites. Het is fijn om te zien dat er een speciale datingsite is voor mensen met een handicap, zodat ook zij de kans krijgen om de liefde van hun leven te vinden. De ervaringen van gebruikers zijn over het algemeen positief, wat het vertrouwen in deze website alleen maar versterkt. Kortom, als je op zoek bent naar liefde of vriendschap en een beperking hebt, is Gehandicaptendating.nl zeker het proberen waard.

  • 2.2

   Populariteit

   Gehandicaptendating.nl is een groeiende datingsite die steeds populairder wordt onder mensen met een beperking of handicap die op zoek zijn naar vriendschap of een relatie. Er zijn al duizenden gebruikers aangemeld en dagelijks sluiten er meer mensen zich aan.

  • 3

   Gebruikersgemak

   De website van Gehandicaptendating.nl is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te navigeren. Je kunt gemakkelijk een profiel aanmaken en in contact komen met andere gebruikers. Ook is de website goed te gebruiken op zowel desktop als mobiele apparaten.

  • 2.7

   Functionaliteiten

   Gehandicaptendating.nl biedt verschillende functionaliteiten aan om in contact te komen met andere gebruikers, zoals het versturen van berichten, flirts en virtuele cadeaus. Daarnaast zijn er ook verschillende zoekopties beschikbaar om snel de juiste match te vinden.

  • 3

   Klantenservice

   De klantenservice van Gehandicaptendating.nl is goed bereikbaar en staat klaar om vragen en problemen van gebruikers snel op te lossen. Ook zijn er verschillende handleidingen beschikbaar om gebruikers te helpen bij het gebruik van de website.

  • 3

   Kosten

   Gehandicaptendating.nl biedt verschillende abonnementen aan tegen relatief lage kosten. Zo kun je al vanaf € 9,99 per maand gebruik maken van alle functionaliteiten op de website.

  • 2.8 Gemiddeld

   Totaalscore

   Gehandicaptendating.nl scoort over het algemeen goed op verschillende vlakken, waaronder populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten. De datingsite is een goede keuze voor mensen met een beperking of handicap die op zoek zijn naar vriendschap of een relatie en wordt dan ook van harte aanbevolen.

  GehandicaptenDating.nl FAQ

  Hoe kan ik GehandicaptenDating.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite GehandicaptenDating.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw GehandicaptenDating.nl account.

  GehandicaptenDating.nl opzeggen

  GehandicaptenDating.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van GehandicaptenDating.nl en log in met je E-Mailadres en Wachtwoord op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op het tabblad: “Profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Account details”. Een nieuwe pagina is geopend.

  Stap 4: Klik nu op: “verwijder acount” in het midden van de pagina. Een nieuwe pagina is geopend.

  stap 5: Vul je wachtwoord in het klik op de grijze button met de tekst: “Verwijder profiel”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op GehandicaptenDating.nl!

  Wat zijn de kosten voor het gebruik van GehandicaptenDating?

  Het aanmaken van een profiel op GehandicaptenDating is gratis. Voor het gebruik van extra functies zoals het versturen van berichten en het zien van wie je profiel heeft bezocht, moet je echter een betaald lidmaatschap hebben. De kosten voor het lidmaatschap variëren van € 7,50 per maand voor een jaarabonnement tot € 15 per maand voor een abonnement van één maand.

  Kan ik mijn GehandicaptenDating abonnement op elk moment opzeggen?

  Ja, je kunt op elk moment je GehandicaptenDating abonnement opzeggen. Houd er rekening mee dat je lidmaatschap automatisch wordt verlengd als je niet op tijd opzegt. Zorg er dus voor dat je je abonnement op tijd opzegt als je geen gebruik meer wilt maken van de extra functies.

  Is GehandicaptenDating alleen bedoeld voor mensen met een handicap?

  Ja, GehandicaptenDating is speciaal bedoeld voor mensen met een handicap die op zoek zijn naar een partner. De website biedt een veilige en toegankelijke omgeving waar mensen met een handicap elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen.

  Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van GehandicaptenDating?

  Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het gebruik van GehandicaptenDating, kun je contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website. Je kunt ook een e-mail sturen naar de klantenservice of een bericht sturen via de Facebook-pagina van GehandicaptenDating.

  Zijn de profielen op GehandicaptenDating echt?

  GehandicaptenDating doet er alles aan om nep-profielen te voorkomen. De website controleert alle nieuwe profielen en foto’s voordat ze worden geplaatst om ervoor te zorgen dat ze echt zijn. Bovendien hebben leden de mogelijkheid om verdachte profielen te rapporteren, zodat deze snel kunnen worden verwijderd.

  Laats bijgewerkt: 04 mei 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---