Home / Geeklove – Kosten, Review en Ervaringen
Geeklove logo

Geeklove - Kosten, Review en Ervaringen

Geeklove.nl is een platform voor mensen die geïnteresseerd zijn in films, games, tv series en social media platforms. Dit soort mensen wordt ook wel eens oneerbiedig nerds genoemd, maar de categorie die Geeklove.nl wil bedienen lijkt toch wat breder dan de jongens met overjarig kapsel en dito brilmontuur die op hun zolderkamertje zitten te programmeren. De datingsite is pas in 2016 van start gegaan en is dus nog erg jong in datingland.

Geeklove
3
Beoordeling 3

Informatie beschikbaar op Geeklove

Of het bij de doelgroep hoort is niet bekend, maar feit is dat er op de website van Geeklove.nl vrijwel geen informatie vermeld wordt. Je zult dus zelf moeten uitzoeken hoe dingen werken. Je kunt je aanmelden door een gebruikersnaam, wachtwoord en mailadres in te vullen, maar voordat je dat doet is er geen info te vinden over hoe Geeklove werkt en wat je ermee kunt. In de Algemene Voorwaarden wordt gesproken over een betaald lidmaatschap, maar op de site zelf is hierover geen informatie te vinden. Ook een beschrijving van hoe het werkt bij Geeklove.nl is nergens te vinden. Hier kom je pas achter na registratie. Wellicht dat de datingsite deze informatie dus op een later moment nog toevoegt en gezien de jonge leeftijd van de datingsite hier nog niet aan toegekomen is.

Hoe werkt het?

Kijkend op de website kom je een pagina tegen met wijzigingen in profielen. Het gaat dan om een lid dat vrienden is geworden met een ander lid of iemand die zijn profielfoto heeft gewijzigd. Verder kun je van de leden geen informatie raadplegen zonder dat je een profiel hebt aangemaakt. Wil je dus meer weten over een persoon dan kun je snel en eenvoudig een profiel aanmaken!

Doelgroep voor Geeklove.nl

Zoek jij nieuwe contacten met zogenaamde Geek-hobby’s dan is dit de perfecte plek om een rond te kijken! Alhoewel voor sommige mensen het woord Nerd als negatief wordt ervaren, zijn er veel mensen die deze naam als geuzenaam dragen. Geeklove.nl is een datingsite uniek in zijn soort, maar het is nog afwachten of het uit kan groeien tot een volwassen datingplatform. Wij raden je zeker aan om deze leuke datingsite even te bezoeken!

Geeklove screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van GeekLove.nl?

 • Eenvoudig om aan te melden
 • Aanmelden is gratis
 • Weinig informatie over de diensten van Geeklove.nl op de website te vinden
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Geeklove FAQ

Hoe kan ik Geeklove opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Geeklove? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Geeklove.nl account.

Geeklove opzeggen

Geeklove.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Geeklove en log in met je E-mailadres en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op de grijze button met de tekst: “Profiel” in de rechter bovenhoek.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op “Instellingen”.

Stap 4: Een nieuw pagina is nu geopend. Klik nu op: “Verwijder account”.

stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op het vakje voor “Ik begrijp de gevolgen” zodat deze is aangevinkt. Klik dan op de rode button: “Verwijder account”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Geeklove!

Laats bijgewerkt: 07 juni 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *