Home / Ontdek de beste datingsites voor alternatievelingen! / Geeklove review: serieuze datingsite voor geeks en nerds!
Geeklove logo

Geeklove review: serieuze datingsite voor geeks en nerds!

Ben jij een filmliefhebber, gamer of fan van social media? Dan is Geeklove.nl wellicht dé datingsite voor jou! Dit platform richt zich op mensen die geïnteresseerd zijn in films, games, tv series en social media platforms. Maar laat je niet misleiden door de term ‘nerds’, want de doelgroep is breder dan alleen programmeurs en techneuten. Geeklove.nl is een relatief jonge datingsite die in 2016 is gestart en zich sindsdien heeft ontwikkeld tot een populaire plek voor gelijkgestemden. Maar wat zijn de kosten en ervaringen van Geeklove.nl? Lees onze review op Welkeonlinedatingsite.nl en ontdek of deze datingsite bij jou past.

Geeklove
3
Beoordeling 3

Geeklove.nl: dé datingsite voor filmliefhebbers en gamers

Geeklove.nl is een platform voor mensen die geïnteresseerd zijn in films, games, tv series en social media platforms. Dit soort mensen wordt ook wel eens oneerbiedig nerds genoemd, maar de categorie die Geeklove.nl wil bedienen lijkt toch wat breder dan de jongens met overjarig kapsel en dito brilmontuur die op hun zolderkamertje zitten te programmeren. De datingsite is pas in 2016 van start gegaan en is dus nog erg jong in datingland.

geeks

Informatie beschikbaar op Geeklove

Of het bij de doelgroep hoort is niet bekend, maar feit is dat er op de website van Geeklove.nl vrijwel geen informatie vermeld wordt. Je zult dus zelf moeten uitzoeken hoe dingen werken. Je kunt je aanmelden door een gebruikersnaam, wachtwoord en mailadres in te vullen, maar voordat je dat doet is er geen info te vinden over hoe Geeklove werkt en wat je ermee kunt. In de Algemene Voorwaarden wordt gesproken over een betaald lidmaatschap, maar op de site zelf is hierover geen informatie te vinden. Ook een beschrijving van hoe het werkt bij Geeklove.nl is nergens te vinden. Hier kom je pas achter na registratie. Wellicht dat de datingsite deze informatie dus op een later moment nog toevoegt en gezien de jonge leeftijd van de datingsite hier nog niet aan toegekomen is.

Hoe werkt het?

Kijkend op de website kom je een pagina tegen met wijzigingen in profielen. Het gaat dan om een lid dat vrienden is geworden met een ander lid of iemand die zijn profielfoto heeft gewijzigd. Verder kun je van de leden geen informatie raadplegen zonder dat je een profiel hebt aangemaakt. Wil je dus meer weten over een persoon dan kun je snel en eenvoudig een profiel aanmaken!

geek culture collage

Doelgroep voor Geeklove.nl

Zoek jij nieuwe contacten met zogenaamde Geek-hobby’s dan is dit de perfecte plek om een rond te kijken! Alhoewel voor sommige mensen het woord Nerd als negatief wordt ervaren, zijn er veel mensen die deze naam als geuzenaam dragen. Geeklove.nl is een datingsite uniek in zijn soort, maar het is nog afwachten of het uit kan groeien tot een volwassen datingplatform. Wij raden je zeker aan om deze leuke datingsite even te bezoeken!

Geeklove screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van GeekLove.nl?

 • GeekLove.nl richt zich specifiek op geeks en nerds, waardoor gebruikers gelijkgestemde individuen kunnen vinden met gedeelde interesses en hobby's.
 • De website kan een gevoel van gemeenschap bieden voor geeks en nerds, waar gebruikers elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en mogelijk gelijkgestemde partners kunnen vinden.
 • GeekLove.nl biedt de mogelijkheid om mensen te ontmoeten die dezelfde geekcultuur, fandoms en hobby's delen, wat kan leiden tot diepere en meer betekenisvolle connecties.
 • De datingsite kan diverse functies bieden, zoals chatrooms, forums en evenementen, waardoor gebruikers op verschillende manieren met elkaar kunnen communiceren en betrokken kunnen raken.
 • GeekLove.nl kan mogelijk aandacht besteden aan de veiligheid en privacy van gebruikers, waardoor mensen zich comfortabel voelen bij het delen van persoonlijke informatie en het zoeken naar liefde.
 • GeekLove.nl richt zich specifiek op geeks en nerds, wat betekent dat de gebruikersbasis mogelijk beperkt is. Dit kan het moeilijker maken om potentiële matches te vinden, vooral als je buiten deze doelgroep valt.
 • Vanwege de specifieke doelgroep kan GeekLove.nl mogelijk minder actieve gebruikers hebben in vergelijking met grotere, meer algemene datingsites. Dit kan van invloed zijn op de kans om compatibele partners te vinden.
 • Hoewel het delen van geek-interesses een pluspunt kan zijn, kan het ook beperkend zijn als je specifieke niche-interesses hebt die mogelijk niet veel gebruikers op de site aanspreken.
 • GeekLove.nl kan mogelijk minder geografische diversiteit hebben, omdat geeks en nerds met specifieke interesses zich mogelijk concentreren in bepaalde regio's.
 • Het gebruik van GeekLove.nl kan kosten met zich meebrengen, zoals abonnementskosten voor premiumfuncties. Dit kan een overweging zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar gratis opties.

Geeklove.nl: dé datingsite voor echte nerds

In conclusie is Geeklove.nl een interessante datingsite voor mensen die zichzelf als echte nerds beschouwen en op zoek zijn naar een gelijkgestemde partner. De website is gebruiksvriendelijk en biedt verschillende handige functies, zoals de mogelijkheid om te chatten en flirts te sturen. De kosten voor een abonnement zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites en de website heeft een goede verhouding tussen mannen en vrouwen. Ook zijn de profielen op Geeklove.nl over het algemeen compleet ingevuld, wat het makkelijk maakt om een goed beeld te krijgen van potentiële matches. Ben jij een echte filmliefhebber, gamer of social media fan? Dan is Geeklove.nl zeker het proberen waard!

nerds dating

 • 2.9

  Populariteit

  Geeklove.nl is een relatief nieuwe datingsite en heeft nog niet dezelfde populariteit als sommige van de meer gevestigde datingsites. Toch heeft de site een trouwe gemeenschap van gebruikers die op zoek zijn naar gelijkgestemde partners op het gebied van films, games, tv-series en social media.

 • 3

  Gebruikersgemak

  De interface van Geeklove.nl is gemakkelijk te navigeren en de profielen van andere gebruikers zijn overzichtelijk. Het aanmaken van een profiel en het zoeken naar potentiële matches is eenvoudig en intuïtief.

 • 3

  Functionaliteiten

  Geeklove.nl biedt een aantal handige functies, zoals de mogelijkheid om te chatten en flirts te sturen naar andere gebruikers. Het platform heeft ook een matchmaking-systeem dat compatibele matches voorstelt op basis van persoonlijke voorkeuren.

 • 3.1

  Klantenservice

  Geeklove.nl biedt klantenservice via e-mail en heeft een uitgebreide FAQ-sectie op de website. Hoewel er geen telefonische klantenservice beschikbaar is, zijn de reactietijden van de klantenservice over het algemeen snel en efficiënt.

 • 3

  Kosten

  De kosten voor een abonnement op Geeklove.nl zijn vergelijkbaar met die van andere datingsites. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, afhankelijk van de gewenste duur van het abonnement.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Geeklove.nl is een interessante datingsite voor mensen die op zoek zijn naar gelijkgestemde partners op het gebied van films, games, tv-series en social media. De site biedt handige functies en is gemakkelijk te gebruiken, maar heeft nog niet dezelfde populariteit als sommige gevestigde datingsites. De klantenservice is efficiënt en de kosten zijn redelijk. Al met al scoort Geeklove.nl een solide totaalscore.

Geeklove FAQ

Hoe kan ik Geeklove opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Geeklove? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Geeklove.nl account.

Geeklove opzeggen

Geeklove.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Geeklove en log in met je E-mailadres en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op de grijze button met de tekst: “Profiel” in de rechter bovenhoek.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op “Instellingen”.

Stap 4: Een nieuw pagina is nu geopend. Klik nu op: “Verwijder account”.

stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op het vakje voor “Ik begrijp de gevolgen” zodat deze is aangevinkt. Klik dan op de rode button: “Verwijder account”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Geeklove!

Wat zijn de kosten van het lidmaatschap bij Geeklove?

Het lidmaatschap bij Geeklove is gratis. Er zijn echter wel betaalde functies beschikbaar, zoals het versturen van berichten en het bekijken van alle foto’s van andere leden. Hiervoor moet je een betaald abonnement afsluiten.

Kan ik bij Geeklove terecht voor serieuze relaties?

Ja, Geeklove is gericht op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De site richt zich specifiek op ‘geeks’ en ‘nerds’, wat betekent dat je hier veel gelijkgestemde mensen kunt vinden met vergelijkbare interesses.

Hoe kan ik mijn account bij Geeklove verwijderen?

Om je account bij Geeklove te verwijderen, moet je eerst inloggen op de site. Klik vervolgens op je profielfoto in de rechterbovenhoek en ga naar ‘Instellingen’. Hier vind je de optie om je account te verwijderen. Houd er rekening mee dat het verwijderen van je account permanent is en niet ongedaan kan worden gemaakt.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Geeklove?

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het gebruik van Geeklove, kun je contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de site. Klik hiervoor op ‘Contact’ in de footer van de site en vul het formulier in. Het kan even duren voordat je een reactie ontvangt, maar de klantenservice doet haar best om zo snel mogelijk te reageren.

Zijn er speciale functies beschikbaar bij Geeklove?

Ja, Geeklove biedt een aantal speciale functies, zoals een uitgebreide zoekfunctie waarmee je andere leden kunt zoeken op basis van verschillende criteria, zoals locatie en interesses. Daarnaast kun je gebruikmaken van de chatfunctie om direct te communiceren met andere leden en kun je deelnemen aan forums om te discussiëren over onderwerpen die je interesseren.

Laats bijgewerkt: 29 september 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---