Home / Gaysite.nl - Kosten, Review en Ervaringen
Gaysite.nl logo

Gaysite.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De GaySite.nl is een website speciaal voor homoseksuele mannen en ook voor lesbiennes, biseksuelen en transgenders. Het is geen datingsite waar je je kunt inschrijven als je op zoek bent naar een partner. Er is wel een profielen pagina maar dit lijkt niet het hoofddoel van deze website. De site staat vol met nieuws over de LHBT gemeenschap. De berichten variëren van verslagen over Gay Prides van over de hele wereld tot het laatste nieuws over homorechten zoals bijvoorbeeld de invoering van het homohuwelijk in diverse landen. Verder vind je informatie over uitgaan en lifestyle op de GaySite.nl.

Gaysite.nl
3
Beoordeling 3

Blijf op de hoogte van het laatste homonieuws

Via de GaySite kun je eenvoudig op de hoogte blijven van het laatste nieuws speciaal voor homo’s en lesbiennes. Daarnaast vind je op deze website een overzicht van leuke uitgaansgelegenheden waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten. De site heeft ook een zogenaamde 18+ afdeling waar je onder andere erotische verhalen kunt lezen. Op de fun pagina van GaySite vind je grappige zaken die betrekking hebben op de doelgroep en er staat ook een speciaal gay woordenboek en grappig nieuws voor en door gays. De site houdt ook het nieuws bij over bekende personen en plaatst berichten over bekende acteurs, artiesten en sporters die “uit de kast” zijn gekomen.

Mee discussiëren over de nieuwsberichten

Als je de behoefte hebt om te reageren op een bericht dat op GaySite wordt geplaatst dan is dat altijd mogelijk. Je hoeft daarvoor geen account aan te maken of ingelogd te zijn. Je kunt als je dat wilt op ieder bericht op de site reageren. Niet alleen op de nieuwsberichten maar bijvoorbeeld ook op de columns die worden geplaatst of de evenementen. De agenda met evenementen is natuurlijk erg handig als je wilt uitgaan en op zoek bent naar een leuk feest voor gays of een leuke activiteit waar je aan kunt deelnemen. De bezoekers worden uiteraard van harte uitgenodigd om activiteiten aan te melden voor de agenda. Wanneer er programma’s op TV komen waarin op enigerlei wijze aandacht wordt besteed aan homoseksualiteit dan wordt ook daarvan melding gemaakt. Het is jammer dat het niet direct te zien is van welke datum bepaalde artikelen zijn, maar verder is het een leuke pagina met veel informatie.

Een leuke site om regelmatig te bezoeken

GaySite is geen datingsite en valt dus een beetje buiten de boot op dat punt. Maar het is een leuke en informatieve site die soms met veel humor probeert een bijdrage te leveren aan de homo emancipatie en acceptatie in de maatschappij. Je vindt er allerlei informatie waar je wel of niet je voordeel mee kunt doen. Het is hoe dan ook een leuke aanvulling op de vele datingsites voor homo mannen en lesbi vrouwen. Wil je weten welke datingsites er allemaal zijn die zich specifiek op gays richten? Kijk dan eens bij het gay dating overzicht. Wij maken uitgebreide reviews van alle bekenden datingwebsites van Nederland en België.

Gaysite.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Gaysite.nl?

 • Leuke en afwisselende informatie voor LHBT
 • Agenda met activiteiten
 • Mogelijkheid om op berichten te reageren
 • Het is geen datingsite
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 18 augustus 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---