Home / Gaydar – Kosten, Review en Ervaringen
Gaydar logo

Gaydar - Kosten, Review en Ervaringen

Gaydar is een datingsite voor homo- en biseksuele mannen wereldwijd. Je kunt op deze manier gemakkelijk in contact komen met mannen die (ook) op mannen vallen en als je wilt direct een afspraak maken voor een spannende date. Maar ook als je op zoek bent naar een serieuze relatie kun je natuurlijk je geluk beproeven op Gaydar. De website en de app zijn helaas niet in het Nederlands beschikbaar, er is alleen een Engelse versie. Je kunt voor mobiele apparaten van Apple een app downloaden, maar gebruik via je browser kan ook op je tablet of smartphone.

Gaydar
3
Beoordeling 3

Zoek contact in de chatrooms

Je kunt, nadat je je hebt aangemeld, privé chatgesprekken starten met andere members. Maar je kunt je ook melden bij één van de vele chatrooms. Deze zijn gebaseerd op locatie en / of onderwerp. Je kunt dus gemakkelijk een chatroom uitzoeken waar je je thuis voelt. Ontmoet je iemand in de chatroom met wie je privé verder wilt praten dan kan dat altijd via de privé chat. Je kunt de chatrooms natuurlijk ook gewoon gebruiken voor gezellige sociale contacten. Deze zijn niet specifiek bedoeld om een date te scoren. Zie het als een digitale kroeg waar je gaat zitten met een drankje en hier en daar met mensen een praatje maakt terwijl je ondertussen luistert naar de gesprekken om je heen.

Gebruik de gratis app of word VIP member

Je kunt Gaydar altijd gratis gebruiken. Een profiel aanmaken is zo gebeurd en als je bent ingelogd kun je direct op zoek naar die ene leuke man om mee af te spreken. Je kunt hiervoor gebruik maken van de handige zoekprofielen. Je kunt volledig anoniem daten door gebruik te maken van een nickname. Wil je meer opties dan kun je voor een klein bedrag per maand VIP member worden. Als VIP member kun je online zonder dat anderen zien dat je online bent en je kunt zien welke andere members jouw profiel hebben bekeken. Ook kun je per dag onbeperkt profielen bekijken.

Geen Nederlandse app

Gaydar is geen Nederlandse app. De oorsprong ligt in Groot Brittannië. Het is dus wel de vraag hoeveel Nederlandse leden je zult aantreffen. Als je op zoek bent naar een leuke date voor tijdens je stedentrip naar Londen of Edinburg maak je wellicht meer kans. Ook het feit dat de algemene voorwaarden uitsluitend in het Engels beschikbaar zijn maakt het er voor sommige gebruikers wellicht niet makkelijker op om juist voor deze app te kiezen. Let er bovendien op als je met iemand in het buitenland in contact bent dat je niet wordt bedrogen. Ga niet in op verzoeken om geld te sturen of op zielige verhalen over zieke familieleden die geen geld zouden hebben voor een medische behandeling. De kans op bedrog is aanwezig. Pas als je iemand live hebt ontmoet kun je eventueel overwegen om financiële hulp te bieden mocht dit nodig zijn.

Gaydar screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Gaydar?

 • Aanmelden is gratis
 • VIP membership beschikbaar voor een klein bedrag per maand
 • De app is alleen in het Engels beschikbaar
 • Niet gericht op contacten in Nederland
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 04 februari 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *