Home / Online daten voor gay singles: de beste datingsites op een rijtje! / Gaydar: de ultieme dating-app voor de LGBTQ+ gemeenschap!
Gaydar logo

Gaydar: de ultieme dating-app voor de LGBTQ+ gemeenschap!

Ben je op zoek naar een internationale dating app voor homo- en biseksuele mannen? Dan is Gaydar misschien wel de perfecte keuze voor jou. Op welkeonlinedatingsite.nl vind je een uitgebreide review over deze Engelse datingsite, inclusief informatie over kosten en ervaringen van gebruikers. Gaydar biedt de mogelijkheid om wereldwijd gelijkgestemde mannen te ontmoeten, of je nu op zoek bent naar een spannende date of een serieuze relatie. De website en app zijn alleen beschikbaar in het Engels, maar zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben handige functies. In de review op welkeonlinedatingsite.nl lees je alles wat je moet weten voordat je besluit om een account aan te maken op Gaydar.

Gaydar
3
Beoordeling 3

Spannende dates en serieuze relaties vinden met Gaydar

Gaydar is een datingsite voor homo- en biseksuele mannen wereldwijd. Je kunt op deze manier gemakkelijk in contact komen met mannen die (ook) op mannen vallen en als je wilt direct een afspraak maken voor een spannende date. Maar ook als je op zoek bent naar een serieuze relatie kun je natuurlijk je geluk beproeven op Gaydar. De website en de app zijn helaas niet in het Nederlands beschikbaar, er is alleen een Engelse versie. Je kunt voor mobiele apparaten van Apple een app downloaden, maar gebruik via je browser kan ook op je tablet of smartphone.

YouTube player

Zoek contact in de chatrooms

Je kunt, nadat je je hebt aangemeld, privé chatgesprekken starten met andere members. Maar je kunt je ook melden bij één van de vele chatrooms. Deze zijn gebaseerd op locatie en / of onderwerp. Je kunt dus gemakkelijk een chatroom uitzoeken waar je je thuis voelt. Ontmoet je iemand in de chatroom met wie je privé verder wilt praten dan kan dat altijd via de privé chat. Je kunt de chatrooms natuurlijk ook gewoon gebruiken voor gezellige sociale contacten. Deze zijn niet specifiek bedoeld om een date te scoren. Zie het als een digitale kroeg waar je gaat zitten met een drankje en hier en daar met mensen een praatje maakt terwijl je ondertussen luistert naar de gesprekken om je heen.

Gebruik de gratis app of word VIP member

Je kunt Gaydar altijd gratis gebruiken. Een profiel aanmaken is zo gebeurd en als je bent ingelogd kun je direct op zoek naar die ene leuke man om mee af te spreken. Je kunt hiervoor gebruik maken van de handige zoekprofielen. Je kunt volledig anoniem daten door gebruik te maken van een nickname. Wil je meer opties dan kun je voor een klein bedrag per maand VIP member worden. Als VIP member kun je online zonder dat anderen zien dat je online bent en je kunt zien welke andere members jouw profiel hebben bekeken. Ook kun je per dag onbeperkt profielen bekijken.

Gaydar screenshot

Geen Nederlandse app

Gaydar is geen Nederlandse app. De oorsprong ligt in Groot Brittannië. Het is dus wel de vraag hoeveel Nederlandse leden je zult aantreffen. Als je op zoek bent naar een leuke date voor tijdens je stedentrip naar Londen of Edinburg maak je wellicht meer kans. Ook het feit dat de algemene voorwaarden uitsluitend in het Engels beschikbaar zijn maakt het er voor sommige gebruikers wellicht niet makkelijker op om juist voor deze app te kiezen. Let er bovendien op als je met iemand in het buitenland in contact bent dat je niet wordt bedrogen. Ga niet in op verzoeken om geld te sturen of op zielige verhalen over zieke familieleden die geen geld zouden hebben voor een medische behandeling. De kans op bedrog is aanwezig. Pas als je iemand live hebt ontmoet kun je eventueel overwegen om financiële hulp te bieden mocht dit nodig zijn.

Wat zijn de plus- en minpunten van Gaydar?

 • De app biedt een platform waar LGBTQ+ mensen elkaar kunnen ontmoeten, in contact kunnen komen en kunnen communiceren. Het bevordert de vorming van een sterke gemeenschap.
 • Gebruikers kunnen hun profielen aanpassen met relevante informatie, interesses en voorkeuren, waardoor het gemakkelijker wordt om gelijkgestemde mensen te vinden.
 • Met de geolocatie-functie kunnen gebruikers mensen in hun nabije omgeving ontdekken en ontmoeten, waardoor het gemakkelijker wordt om connecties te maken.
 • De app biedt vaak privacy-instellingen, zodat gebruikers controle hebben over wie hun profiel kan zien en contact met hen kan opnemen.
 • Gaydar.net kan ook toegang bieden tot nuttige bronnen, ondersteuning en informatie met betrekking tot LGBTQ+ kwesties en gezondheid.
 • Zoals bij veel dating-apps, kan het zijn dat er nep- of misleidende profielen zijn, wat kan leiden tot teleurstelling of tijdverspilling voor gebruikers.
 • Sommige profielen zijn mogelijk niet actief of up-to-date, wat het moeilijk kan maken om daadwerkelijk met andere actieve gebruikers in contact te komen.
 • voor gratis gebruikers: Hoewel de app gratis kan zijn om te gebruiken, kan de functionaliteit beperkt zijn voor niet-betalende gebruikers, wat sommigen kan ontmoedigen om een premium abonnement aan te schaffen.
 • Omdat de app mensen met elkaar verbindt op basis van hun locatie en persoonlijke informatie, kan er een risico zijn op het blootstellen van gebruikers aan mogelijke veiligheidsproblemen.
 • Zoals bij elke online gemeenschap, kan de app worden blootgesteld aan discriminatie, haatdragend gedrag of ongepaste interacties tussen gebruikers.

Gaydar: de internationale dating app voor mannen die van mannen houden

Als je op zoek bent naar een internationale dating app voor homo- en biseksuele mannen, is Gaydar zeker het overwegen waard. Het platform heeft een grote gebruikersgroep en biedt handige functies om gemakkelijk gelijkgestemde mannen te vinden. De kosten voor een abonnement zijn redelijk en worden duidelijk weergegeven op de website. In de review op welkeonlinedatingsite.nl lees je uitgebreide informatie over de werking en ervaringen van gebruikers met Gaydar. Of je nu op zoek bent naar een spannende date of een serieuze relatie, Gaydar biedt de mogelijkheid om wereldwijd mannen te ontmoeten die (ook) op mannen vallen.

Gaydar dashboard

 • 2.8

  Populariteit

  Gaydar.net is een populaire internationale dating website voor homo- en biseksuele mannen. Het platform heeft een grote gebruikersgroep en biedt handige functies om gemakkelijk gelijkgestemde mannen te vinden.

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  De dating app Gaydar biedt een gebruiksvriendelijke interface en handige functies om gemakkelijk gelijkgestemde mannen te vinden. Het platform heeft een grote gebruikersgroep en is wereldwijd beschikbaar.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  Gaydar.net biedt handige functionaliteiten om gemakkelijk gelijkgestemde mannen te vinden, waaronder het versturen van berichten en het gebruik van filters om gericht te zoeken. De website heeft een grote gebruikersgroep en is beschikbaar in meerdere talen.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Gaydar.net staat klaar om al jouw vragen en opmerkingen te beantwoorden. Of het nu gaat om technische problemen of hulp bij het gebruik van de app, de vriendelijke medewerkers staan voor je klaar. Neem gerust contact op via het contactformulier op de website.

 • 2.7

  Kosten

  Gaydar.net biedt verschillende betaalde abonnementen om toegang te krijgen tot premium functies, zoals het versturen van berichten en het zien van wie jouw profiel heeft bezocht. De kosten variëren afhankelijk van de duur van het abonnement en worden duidelijk weergegeven op de website.

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

  Gaydar.net is een populaire internationale dating website voor homo- en biseksuele mannen wereldwijd. Het platform biedt handige functies om gemakkelijk gelijkgestemde mannen te vinden. De gebruiksvriendelijke interface van de Gaydar dating app maakt het gemakkelijk om te zoeken naar de perfecte match. Met een grote gebruikersgroep wereldwijd is de kans groot dat je hier de perfecte match vindt. Gaydar.net biedt handige functionaliteiten zoals het versturen van berichten en het gebruik van filters om gericht te zoeken. De klantenservice van Gaydar.net staat klaar om al jouw vragen en opmerkingen te beantwoorden. Gaydar.net biedt verschillende betaalde abonnementen om toegang te krijgen tot premium functies en de kosten worden duidelijk weergegeven op de website.

Veelgestelde vragen over Gaydar.net

Wat is Gaydar en hoe werkt het?

Gaydar is een online datingplatform dat zich richt op de LGBT-gemeenschap. De website biedt verschillende functies, zoals het zoeken naar andere gebruikers op basis van verschillende criteria, het versturen van berichten en het deelnemen aan chatrooms. Gaydar werkt door middel van het aanmaken van een profiel en het toevoegen van persoonlijke informatie en foto’s.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van Gaydar?

Gaydar biedt verschillende lidmaatschapsopties aan, variërend van gratis tot betaald. De gratis optie biedt beperkte functies, terwijl de betaalde lidmaatschappen meer mogelijkheden bieden, zoals het versturen van onbeperkte berichten en het bekijken van volledige profielen. De kosten voor een betaald lidmaatschap variëren, afhankelijk van de duur van het abonnement.

Is Gaydar veilig en betrouwbaar?

Gaydar neemt veiligheid en betrouwbaarheid serieus en biedt verschillende functies om de veiligheid van gebruikers te waarborgen. De website maakt gebruik van beveiligde servers en biedt de mogelijkheid om verdachte profielen te melden. Daarnaast biedt Gaydar tips en richtlijnen voor veilig online daten.

Biedt Gaydar een mobiele app aan?

Ja, Gaydar biedt een mobiele app aan voor zowel iOS- als Android-apparaten. De app biedt dezelfde functies als de website, waardoor gebruikers altijd en overal toegang hebben tot hun Gaydar-account. De app kan gratis worden gedownload via de App Store of Google Play Store.

Hoe kan ik mijn Gaydar-profiel verwijderen?

Het verwijderen van een Gaydar-profiel kan eenvoudig worden gedaan via de instellingen van het account. Ga naar de instellingen, klik op ‘Mijn profiel’ en kies vervolgens voor ‘Account verwijderen’. Bevestig het verwijderingsproces en het profiel zal permanent worden verwijderd.

Laats bijgewerkt: 27 september 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---