Home / Zoek je naar een vriendschap? Bekijk deze datingsites! / FunMatch Review: Kosten, Ervaringen & Beoordelingen!
FunMatch logo

FunMatch Review: Kosten, Ervaringen & Beoordelingen!

Ben je op zoek naar een maatje om samen leuke activiteiten te ondernemen, zoals reizen of festivals bezoeken? FunMatch is dé plek om gelijkgestemden te vinden die dezelfde interesses delen. Hoewel het geen traditionele datingsite is, kan er natuurlijk altijd een relatie ontstaan uit de gedeelde ervaringen. Ontdek in dit artikel alles over FunMatch: kosten, reviews, ervaringen en handige tips om jouw ideale activiteitenpartner te vinden. Zo hoef je nooit meer alleen op pad te gaan en beleef je samen onvergetelijke momenten. FunMatch brengt mensen bij elkaar voor vriendschap, avontuur en misschien wel meer.

FunMatch
3
Beoordeling 3

Samen op avontuur: Vind je reis- of festivalmaatje met FunMatch

FunMatch is niet echt een datingsite. Het is meer een ontmoetingsplaats voor mensen die gezelschap zoeken voor bepaalde activiteiten. Wil je een mooie reis gaan maken of naar een meerdaags festival en heb je geen zin om alleen te gaan? Dan kun je via FunMatch een maatje vinden die dezelfde interesses heeft. Wie weet klikt het tussen jullie en kunnen jullie er samen een leuke tijd van maken. Natuurlijk kan uit zo’n contact uiteindelijk een relatie voortvloeien, maar dit is niet het belangrijkste doen van FunMatch.

YouTube player

Een diversiteit aan activiteiten

Op de website worden soms ook activiteiten gemeld die door bezoekers zijn aangemeld waarvoor je je kunt inschrijven. Denk hierbij aan een gezamenlijke wandeling of fietstocht of een workshop. Als je interesse hebt in zo’n activiteit dan kun je je hiervoor via FunMatch aanmelden. Activiteiten kunnen ook door de beheerders van de site worden georganiseerd. De activiteiten bestrijken een heel breed terrein. Zoek je iemand om samen een dagje sauna te doen, of wil je die mooie rondreis door Italië gaan maken maar ga je liever niet alleen? Dan kun je via FunMatch op zoek naar iemand die hetzelfde wil en wie weet zien jullie elkaar binnenkort en is er daadwerkelijk een klik.

Gratis aanmelden en gratis chatten

Je kunt je gratis aanmelden bij FunMatch en ook het leggen va contacten is kosteloos. Je kunt chatten of een privé bericht sturen naar andere leden. Dit hoeft dus niet alleen te maken te hebben met een gezamenlijke activiteit. Als je een account hebt en je bent ingelogd dan kun je zoeken in de profielen. Staat er iemand tussen die je graag beter zou willen leren kennen dan kun je deze persoon een berichtje sturen. Wie weet is de interesse wederzijds en spreken jullie binnenkort voor het eerst af. Dit kan het begin zijn van een mooie vriendschap of misschien wel meer dan dat. Zo zie je dat FunMatch heel veelzijdig is en dat allemaal zonder dat er kosten aan verbonden zijn.

Funmatch screenshot

Onduidelijkheid over het aantal leden

In de Algemene Voorwaarden staat dat er betaald moet worden voor het lidmaatschap. Op de website staat echter dat het lidmaatschap “nu volledig gratis” is. De website wekt daardoor de indruk dat deze wat “uitgestorven” is. Ook het feit dat er op de homepage geen activiteiten worden vermeld in het daarvoor bestemde venster geeft aan dat het aantal leden dat actief is wellicht aan de lage kant is. Dit gezegd hebbende is het natuurlijk wel zo dat je je gratis kunt aanmelden en dus geen risico loopt.

Profielen doorzoeken en beoordelen

Als je een account hebt gemaakt kun je zoeken in de profielen en zelf beoordelen of deze voor jou interessant zijn. Als dat niet het geval is dan staat het je uiteraard vrij om je account weer te verwijderen. Het leggen van contacten blijft hoe dan ook je eigen verantwoordelijkheid, of dit wel of niet een succes wordt kan niet worden gegarandeerd, maar dit geldt voor iedere datingsite.

Wat zijn de plus- en minpunten van Funmatch.nl?

 • Groot ledenbestand met diverse profielen.
 • Geavanceerde zoekfilters om specifieke matches te vinden.
 • Mogelijkheid om flirts en berichten te sturen naar andere leden.
 • Goede beveiligingsmaatregelen om de privacy van gebruikers te waarborgen.
 • Toegankelijkheid via zowel website als mobiele app voor gemakkelijk gebruik.
 • Mogelijk minder serieuze gebruikers vanwege het gratis karakter.
 • Beperkte functionaliteiten in vergelijking met betaalde datingsites.
 • Sommige gebruikerservaringen melden langzame klantenservice.
 • Het kan even duren om een geschikte match te vinden vanwege de diversiteit van profielen.
 • Niet alle profielen zijn actief, wat resulteert in minder respons op berichten.

FunMatch: Jouw gids voor het vinden van de perfecte reis- of festivalbuddy

Ben je op zoek naar een maatje om samen activiteiten te ondernemen, zoals reizen of festivals bezoeken? FunMatch is dé plek om gelijkgestemde mensen te ontmoeten met dezelfde interesses. Hoewel FunMatch geen traditionele datingsite of dating app is, kunnen er wel vriendschappen en zelfs relaties ontstaan. Ontdek alles over FunMatch, inclusief kosten, ervaringen en handige tips om succesvol een activiteitenpartner te vinden. Bezoek onze uitgebreide review op welkeonlinedatingsite.nl en ontdek of FunMatch de perfecte ontmoetingsplaats is voor jou om nieuwe vrienden te maken en samen onvergetelijke ervaringen te delen.

Funmatch leden scherm

 • 3

  Populariteit

  Steeds meer mensen kiezen FunMatch als dé ontmoetingsplaats voor het vinden van activiteitenpartners met dezelfde interesses.

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  De intuïtieve interface en eenvoudige navigatie maken FunMatch toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  FunMatch biedt diverse handige functies om gemakkelijk gelijkgestemde mensen te vinden voor gezamenlijke activiteiten en avonturen.

 • 2.8

  Klantenservice

  FunMatch staat bekend om haar uitstekende klantenservice, altijd klaar om gebruikers te helpen bij vragen of problemen.

 • 3.2

  Kosten

  ntdek de betaalbare lidmaatschapsopties van FunMatch, zodat je zonder zorgen jouw ideale activiteitenpartner kunt vinden.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  FunMatch scoort hoog op populariteit, gebruiksgemak, functionaliteiten, klantenservice en betaalbaarheid, waardoor het een topkeuze is voor het vinden van activiteitenmaatjes.

Funmatch FAQ

Hoe kan ik Funmatch opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over website Funmatch? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Funmatch.nl account.

Funmatch opzeggen

Funmatch.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Funmatch en log in met je E-mailadres en wachtwoord.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik “mijn profiel” in de rechter bovenhoek van de pagina.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op het laatste tabblad met de tekst: “instellingen”.

stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Scroll geheel naar beneden en klik op de link: “Account opzeggen”

stap 5: Een nieuwe pagina is weer geopend. Vink het vakje voor “Ik weet zeker dat ik mijn account en alle gegevens onherroepelijk wil verwijderen “ aan het klik op de button: “Verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Funmatch!

Wat zijn de kosten voor een lidmaatschap bij FunMatch?

FunMatch biedt verschillende soorten lidmaatschappen aan, variërend van één week tot zes maanden. De kosten beginnen bij €9,99 voor een week en lopen op tot €119,94 voor een lidmaatschap van zes maanden.

Zijn er speciale functies beschikbaar voor betalende leden bij FunMatch?

Ja, betalende leden hebben toegang tot extra functies, zoals het versturen van onbeperkte berichten, het zien van wie hun profiel heeft bezocht, en het gebruik maken van geavanceerde zoekopties.

Kan ik mijn FunMatch-lidmaatschap op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je FunMatch-lidmaatschap op elk moment opzeggen. Als je opzegt tijdens een lopend lidmaatschap, blijft je lidmaatschap actief tot het einde van de betaalde periode.

Zijn er nep profielen op FunMatch?

FunMatch heeft een team dat voortdurend de profielen controleert om nep profielen te detecteren en te verwijderen. Er kunnen echter nooit 100% garanties worden gegeven dat er geen nep profielen op de site zijn.

Biedt FunMatch een mobiele app aan?

Op dit moment heeft FunMatch geen mobiele app. De site is echter wel geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en kan via een mobiele browser worden bezocht.

Laats bijgewerkt: 29 september 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---