Home / FunMatch – Kosten, Review en Ervaringen
FunMatch logo

FunMatch - Kosten, Review en Ervaringen

FunMatch is niet echt een datingsite. Het is meer een ontmoetingsplaats voor mensen die gezelschap zoeken voor bepaalde activiteiten. Wil je een mooie reis gaan maken of naar een meerdaags festival en heb je geen zin om alleen te gaan? Dan kun je via FunMatch een maatje vinden die dezelfde interesses heeft. Wie weet klikt het tussen jullie en kunnen jullie er samen een leuke tijd van maken. Natuurlijk kan uit zo’n contact uiteindelijk een relatie voortvloeien, maar dit is niet het belangrijkste doen van FunMatch.

FunMatch
3
Beoordeling 3

Een diversiteit aan activiteiten

Op de website worden soms ook activiteiten gemeld die door bezoekers zijn aangemeld waarvoor je je kunt inschrijven. Denk hierbij aan een gezamenlijke wandeling of fietstocht of een workshop. Als je interesse hebt in zo’n activiteit dan kun je je hiervoor via FunMatch aanmelden. Activiteiten kunnen ook door de beheerders van de site worden georganiseerd. De activiteiten bestrijken een heel breed terrein. Zoek je iemand om samen een dagje sauna te doen, of wil je die mooie rondreis door Italië gaan maken maar ga je liever niet alleen? Dan kun je via FunMatch op zoek naar iemand die hetzelfde wil en wie weet zien jullie elkaar binnenkort en is er daadwerkelijk een klik.

Gratis aanmelden en gratis chatten

Je kunt je gratis aanmelden bij FunMatch en ook het leggen va contacten is kosteloos. Je kunt chatten of een privé bericht sturen naar andere leden. Dit hoeft dus niet alleen te maken te hebben met een gezamenlijke activiteit. Als je een account hebt en je bent ingelogd dan kun je zoeken in de profielen. Staat er iemand tussen die je graag beter zou willen leren kennen dan kun je deze persoon een berichtje sturen. Wie weet is de interesse wederzijds en spreken jullie binnenkort voor het eerst af. Dit kan het begin zijn van een mooie vriendschap of misschien wel meer dan dat. Zo zie je dat FunMatch heel veelzijdig is en dat allemaal zonder dat er kosten aan verbonden zijn.

Onduidelijkheid over het aantal leden

In de Algemene Voorwaarden staat dat er betaald moet worden voor het lidmaatschap. Op de website staat echter dat het lidmaatschap “nu volledig gratis” is. De website wekt daardoor de indruk dat deze wat “uitgestorven” is. Ook het feit dat er op de homepage geen activiteiten worden vermeld in het daarvoor bestemde venster geeft aan dat het aantal leden dat actief is wellicht aan de lage kant is.

Dit gezegd hebbende is het natuurlijk wel zo dat je je gratis kunt aanmelden en dus geen risico loopt. Als je een account hebt gemaakt kun je zoeken in de profielen en zelf beoordelen of deze voor jou interessant zijn. Als dat niet het geval is dan staat het je uiteraard vrij om je account weer te verwijderen. Het leggen van contacten blijft hoe dan ook je eigen verantwoordelijkheid, of dit wel of niet een succes wordt kan niet worden gegarandeerd, maar dit geldt voor iedere datingsite.

FunMatch screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Funmatch.nl?

 • Gratis aanmelden en aanmaken van een account
 • Gratis foto’s en informatie plaatsen
 • Gratis activiteiten aanmelden en aanmelden voor activiteiten
 • Het is niet duidelijk hoeveel leden FunMatch heeft
 • Onduidelijk of er voldoende aanbod van activiteiten is
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Funmatch FAQ

Hoe kan ik Funmatch opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over website Funmatch? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Funmatch.nl account.

Funmatch opzeggen

Funmatch.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Funmatch en log in met je E-mailadres en wachtwoord.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik “mijn profiel” in de rechter bovenhoek van de pagina.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op het laatste tabblad met de tekst: “instellingen”.

stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Scroll geheel naar beneden en klik op de link: “Account opzeggen”

stap 5: Een nieuwe pagina is weer geopend. Vink het vakje voor “Ik weet zeker dat ik mijn account en alle gegevens onherroepelijk wil verwijderen “ aan het klik op de button: “Verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Funmatch!

Laats bijgewerkt: 19 april 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *