Home / Flirtmet40Plus – Kosten, Review en Ervaringen
Flirtmet40Plus logo

Flirtmet40Plus - Kosten, Review en Ervaringen

Wanneer je de 40 nadert, betekent dit geenszins dat je leven voorbij is. Menig 40-plusser staat namelijk juist positiever en levenslustiger in het leven dan menig jonger blaadje. Er is dan ook niets leuker dan gelijkgestemden ontmoeten die eveneens het meeste uit elke dag willen halen. Bij de datingsite Flirt met 40 plus ben je dan zeker aan het juiste adres. Hier ontmoet je mensen in deze leeftijdsgroep die nog volop open staan voor het ondernemen van uitdagende activiteiten. Zoek je dus een date voor een spannende ontmoeting, dan kun je hier ongetwijfeld iemand vinden.

Flirtmet40Plus
3
Beoordeling 3

Online daten versus kroeg

Het is tegenwoordig een stuk lastiger om een leuke man of vrouw te ontmoeten in het uitgaansleven. In menig kroeg zul je niet snel meer iemand tegenkomen die aansluit bij waarnaar je op zoek bent. Het online daten biedt hierin nu uitkomst. Online kun je zo heel gemakkelijk selecteren op profielen die je aanspreken en in contact komen met iemand die je leuk lijkt. Profielen die je minder aanspreken, kun je gewoon negeren en zo richt je je enkel op dames of heren die je wel beter wilt leren kennen. Alles verloopt in eerste instantie op veilige afstand, waarbij je de kat uit de boom kunt kijken voordat je een eerste stap naar contact legt. Dit is voor alle betrokkenen een prettige manier om elkaar beter te leren kennen.

Gratis aanmelden

Om lid te worden van de datingsite Flirt met 40 plus hoef je enkel een account aan te maken. Je kunt je gratis hiervoor aanmelden. Vervolgens maak je een eigen profiel, waardoor je goed vindbaar bent voor de overige leden. Het is dus goed mogelijk dat je zelf benaderd wordt door leden die je leuk vinden. Ook kun je daarna heel gemakkelijk zelf browsen door de verschillende profielen van andere leden, om de ideale match voor die ene spannende date te vinden. Zodra je iemand gevonden hebt die je beter wilt leren kennen, kun je een knipoog of een bericht sturen. Verder contact kan dan worden gelegd en zo kom je vanzelf een stap dichterbij die ideale date.

Maak kenbaar waarnaar je zoekt

Je kunt heel gemakkelijk selecteren op kenmerken die voor jou belangrijk zijn, om zo de geschikte persoon te vinden. Selecteer op locatie, leeftijd, geslacht en je krijgt gelijk de profielen te zien van personen die hier het meest op aansluiten. Zo verdoe je geen extra tijd aan profielen die je bij voorbaat al weinig zullen aanspreken. Ook komt je eigen profiel eerder bij dergelijke personen terecht, zodat je ook door hen zelf beter gevonden kunt worden. Dit is het voordeel van online daten bij een datingsite als flirt met 40 plus. Tussen de vele leden zit ongetwijfeld de ideale date.

Flirtmet40Plus screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Flirtmet40plus.nl?

 • Motto: geniet van het leven nu het nog kan
 • 100% discreet en veilig
 • 24/7 ondersteuning vanuit klantenservice
 • Betaalde diensten op basis van credits voor het versturen en ontvangen van berichten
 • Bevat fictieve profielen
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 05 februari 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *