Home / FindMySex.com – Kosten, Review en Ervaringen
FindMySex.com logo

FindMySex.com – Kosten, Review en Ervaringen

Op de website van Findmysex.com vind je helaas maar weinig informatie over wat nu precies de bedoeling is van deze datingsite. De naam van de website doet vermoeden dat je er terecht kunt voor sekscontacten en niet zo zeer voor een duurzame relatie. De website geeft ook aan dat zowel singles als koppels zich inschrijven om een date te vinden. Dit geeft aan dat de nadruk ligt op het vinden van een partner voor (uitsluitend) sekscontacten. Er wordt op de website voortdurend op gehamerd dat je je alleen kunt inschrijven als je 18 jaar of ouder bent. De website geeft geen informatie over de kosten van een betaald lidmaatschap, dit wordt pas zichtbaar als je je inschrijft.

FindMySex.com
3
Beoordeling 3

Website in het Engels

De website lijkt in het Nederlands te zijn gemaakt, ook de links onderaan de site zijn in het Nederlands. Maar klik je bij voorbeeld op “Algemene voorwaarden” dan krijg je deze in het Engels voorgeschoteld. De website maakt onderdeel uit van een internationale keten die datingsites online brengt. Je moet dus redelijk goed zijn in het lezen van Engelse teksten om de algemene voorwaarden te kunnen begrijpen. Deze zijn overigens niet anders dan bij vrijwel alle andere dating websites. Er wordt gesproken over de gegevens die je verstrekt, dat misbruik niet is toegestaan en dat de informatie eigendom wordt van de website. Dit geldt bij vrijwel alle datingwebsites.

Beperkingen voor mobiel gebruik

De site geeft aan dat als je gebruik maakt van een smartphone of tablet, de mogelijkheden van de website beperkt zijn. Je kunt dan bij voorbeeld gebruik maken van ,minder verschillende betalingsmogelijkheden. Want hoewel bezoekers worden gelokt met een gratis lidmaatschap, geldt ook bij Findmysex.com dat je uitsluitend van de website gebruik kunt maken als je een betaald lidmaatschap neemt. Wat hiervan de kosten zijn wordt nergens bekend gemaakt, dit is pas te zien als je je registreert.

Meer weten over FindMySex?

Wat het gebruik van deze website niet meteen aantrekkelijk maakt is dat de bedoeling van de website niet echt duidelijk wordt. Het lijkt, gezien de naam van de dienst, een site te zijn voor uitsluitend het opdoen van sekscontact, maar wellicht kun je er ook terecht als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Als je daar achter wilt komen zal je je moeten inschrijven. Want alleen dan kun je zien welke andere leden er zijn en wat zij in hun profielteksten hebben gezet.

FindMySex.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij FindMySex.com?

Het goedkoopste FindMySex abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van FindMySex.com?

  • De inschrijfprocedure is eenvoudig
  • Internationale site, dus interessant voor mensen die een date over de grens zoeken
  • Website is volledig in het Engels, hoewel een andere indruk wordt gewekt
  • Onduidelijkheid over de kosten van een volledig membership
  • Onduidelijk wat de doelgroep is
  • Bij mobiel gebruik zijn niet alle opties van de site beschikbaar
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  FindMySex.com FAQ

  Hoe kan ik FindMySex.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite FindMySex.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw FindMySex.com account.

  FindMySex.com opzeggen

  FindMySex account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van FindMySex en log in met je E-mailadres en wachtwoord op je account. De inlog pagina wordt zichtbaar nadat je op de rode “Login” link heb geklikt aan de bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op je foto of avatar aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op het tabblad met de tekst: “Mijn lidmaatschap“.

  Stap 4: Een Nieuwe pagina is nu geopend. klik nu op de grijze link met de tekst: “Verwijder profiel”.

  stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Voer je wachtwoord in en klik op “Verwijder profiel”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op FindMySex.com!

  Laats bijgewerkt: 13 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *