Home / Overspel was nog nooit zo makkelijk: vreemdgaan dating sites! / Verlangen naar Spannende Avonturen? Check Findmysex.com Nu!
FindMySex.com logo

Verlangen naar Spannende Avonturen? Check Findmysex.com Nu!

Ben je op zoek naar een datingsite voor casual sekscontacten? Dan is Findmysex.com misschien iets voor jou. Op deze website kunnen zowel singles als koppels zich inschrijven om een partner te vinden voor uitsluitend sekscontacten. Maar wat kun je verwachten van deze website en is het de moeite waard om je hier aan te melden? In onze review van Findmysex.com lees je alles over de kosten, de ervaringen van andere gebruikers en wat je kunt verwachten van deze datingsite. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voordat je je aanmeldt. Lees snel verder en ontdek of Findmysex.com iets voor jou is.
FindMySex.com
2.8
Beoordeling 2.8

Is Findmysex.com een datingsite voor casual seks of meer?

Op de website van Findmysex.com vind je helaas maar weinig informatie over wat nu precies de bedoeling is van deze datingsite. De naam van de website doet vermoeden dat je er terecht kunt voor sekscontacten en niet zo zeer voor een duurzame relatie. De website geeft ook aan dat zowel singles als koppels zich inschrijven om een date te vinden. Dit geeft aan dat de nadruk ligt op het vinden van een partner voor (uitsluitend) sekscontacten. Er wordt op de website voortdurend op gehamerd dat je je alleen kunt inschrijven als je 18 jaar of ouder bent. De website geeft geen informatie over de kosten van een betaald lidmaatschap, dit wordt pas zichtbaar als je je inschrijft.

Website in het Engels

De website lijkt in het Nederlands te zijn gemaakt, ook de links onderaan de site zijn in het Nederlands. Maar klik je bij voorbeeld op “Algemene voorwaarden” dan krijg je deze in het Engels voorgeschoteld. De website maakt onderdeel uit van een internationale keten die datingsites online brengt. Je moet dus redelijk goed zijn in het lezen van Engelse teksten om de algemene voorwaarden te kunnen begrijpen. Deze zijn overigens niet anders dan bij vrijwel alle andere dating websites. Er wordt gesproken over de gegevens die je verstrekt, dat misbruik niet is toegestaan en dat de informatie eigendom wordt van de website. Dit geldt bij vrijwel alle datingwebsites.

Beperkingen voor mobiel gebruik

De site geeft aan dat als je gebruik maakt van een smartphone of tablet, de mogelijkheden van de website beperkt zijn. Je kunt dan bij voorbeeld gebruik maken van ,minder verschillende betalingsmogelijkheden. Want hoewel bezoekers worden gelokt met een gratis lidmaatschap, geldt ook bij Findmysex.com dat je uitsluitend van de website gebruik kunt maken als je een betaald lidmaatschap neemt. Wat hiervan de kosten zijn wordt nergens bekend gemaakt, dit is pas te zien als je je registreert.

Meer weten over FindMySex?

Wat het gebruik van deze website niet meteen aantrekkelijk maakt is dat de bedoeling van de website niet echt duidelijk wordt. Het lijkt, gezien de naam van de dienst, een site te zijn voor uitsluitend het opdoen van sekscontact, maar wellicht kun je er ook terecht als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Als je daar achter wilt komen zal je je moeten inschrijven. Want alleen dan kun je zien welke andere leden er zijn en wat zij in hun profielteksten hebben gezet.

FindMySex.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij FindMySex.com?

Het goedkoopste FindMySex abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van FindMySex.com?

  • De inschrijfprocedure is eenvoudig
  • Mogelijkheid om gratis een account aan te maken en de basisfuncties te gebruiken, terwijl de premium functies extra voordelen bieden.
  • Mogelijkheid om mensen te vinden die geïnteresseerd zijn in casual dating of seksuele ontmoetingen zonder verdere verplichtingen.
  • Mogelijkheid om discrete en anonieme contacten te leggen, wat privacy en veiligheid bevordert.
  • Internationale site, dus interessant voor mensen die een date over de grens zoeken
  • Website is volledig in het Engels, hoewel een andere indruk wordt gewekt
  • Onduidelijkheid over de kosten van een volledig membership
  • Beperkte gebruikerservaring op mobiele apparaten door ontbrekende functionaliteiten
  • Er kunnen nepprofielen zijn, bots en oplichters op de site die misbruik maken van gebruikers.
  • Bij mobiel gebruik zijn niet alle opties van de site beschikbaar

  Wat kun je verwachten van Findmysex.com? Onze ervaringen en tips

  Als je op zoek bent naar een datingsite voor casual sekscontacten, kan Findmysex.com een optie zijn. Hoewel de website weinig informatie biedt over de kosten van een lidmaatschap, hebben we in onze review alle belangrijke informatie voor je verzameld. We hebben gekeken naar de ervaringen van andere gebruikers, de functies van de website en de voor- en nadelen van een lidmaatschap. Natuurlijk blijft het belangrijk om je eigen veiligheid te waarborgen en voorzichtig te zijn bij het afspreken met andere gebruikers. Desondanks kan Findmysex.com een geschikte optie zijn als je op zoek bent naar casual sekscontacten. Lees onze review en maak een weloverwogen keuze voordat je je aanmeldt.

  • 2.8

   Populariteit

   De populariteit van Findmysex.com als datingsite voor casual sekscontacten groeit gestaag. Hoewel de website weinig informatie biedt over kosten en functies, hebben onze reviews en ervaringen van gebruikers aangetoond dat het een optie kan zijn voor wie op zoek is naar seksuele avontuurtjes.

  • 2.6

   Gebruikersgemak

   Findmysex.com biedt een eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring. Het aanmeldproces is snel en gemakkelijk en de website heeft een overzichtelijke interface. Zo kun je snel op zoek gaan naar potentiële sekscontacten.

  • 3

   Functionaliteiten

   Findmysex.com biedt diverse functionaliteiten voor het vinden van casual sekscontacten, zoals het bekijken van profielen, het versturen van berichten en het zoeken op locatie en voorkeuren. Daarnaast kun je als betalend lid ook gebruik maken van extra functies, zoals het zien van wie jouw profiel heeft bekeken en het gebruik van anoniem browsen.

  • 2.8

   Klantenservice

   Findmysex.com biedt klantenondersteuning via e-mail en telefoon. Voor vragen of problemen met betrekking tot de website, kun je contact opnemen met de klantenservice.

  • 2.7

   Kosten

   Findmysex.com vermeldt geen informatie over de kosten van een lidmaatschap op hun website. Maar in onze review hebben we de verschillende abonnementsopties en prijzen voor je op een rijtje gezet. Lees onze review en ontdek of deze datingsite de moeite waard is.

  • 2.8 Gemiddeld

   Totaalscore

   Op zoek naar casual sekscontacten? Findmysex.com kan een optie zijn. Onze review en gebruikerservaringen tonen aan dat de website eenvoudig te gebruiken is. Het aanmeldproces is snel en gemakkelijk en de website biedt diverse functies om potentiële sekscontacten te vinden. Betalende leden hebben toegang tot extra functies, zoals anoniem browsen en het zien van wie hun profiel heeft bekeken. De klantenservice van Findmysex.com is bereikbaar via e-mail en telefoon. Over de kosten van een lidmaatschap wordt geen informatie vermeld op de website, maar in onze review hebben we de verschillende abonnementsopties en prijzen voor je op een rijtje gezet. Lees onze review en ontdek of deze datingsite iets voor jou is.

  FindMySex.com FAQ

  Hoe kan ik FindMySex.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite FindMySex.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw FindMySex.com account.

  FindMySex.com opzeggen

  FindMySex account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van FindMySex en log in met je E-mailadres en wachtwoord op je account. De inlog pagina wordt zichtbaar nadat je op de rode “Login” link heb geklikt aan de bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op je foto of avatar aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op het tabblad met de tekst: “Mijn lidmaatschap“.

  Stap 4: Een Nieuwe pagina is nu geopend. klik nu op de grijze link met de tekst: “Verwijder profiel”.

  stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Voer je wachtwoord in en klik op “Verwijder profiel”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op FindMySex.com!

  Wat zijn de kosten van Findmysex.com?

  De kosten van Findmysex.com zijn afhankelijk van het soort abonnement dat u kiest. Een proefabonnement van drie dagen kost €2,97, een abonnement van één maand kost €39,99 en een abonnement van drie maanden kost €29,99 per maand.

  Kan ik gratis gebruik maken van Findmysex.com?

  Nee, Findmysex.com biedt geen gratis lidmaatschap aan. U kunt wel een proefabonnement van drie dagen afsluiten voor €2,97.

  Hoe kan ik mij aanmelden bij Findmysex.com?

  U kunt zich aanmelden bij Findmysex.com door het aanmeldingsformulier op de website in te vullen en te versturen. U dient een geldig e-mailadres en een wachtwoord te verstrekken en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

  Is Findmysex.com een betrouwbare datingsite?

  Het is niet mogelijk om de betrouwbaarheid van Findmysex.com te garanderen. De website heeft wel een privacybeleid en algemene voorwaarden opgesteld om de veiligheid van gebruikers te waarborgen. Het is belangrijk om altijd voorzichtig te zijn bij het gebruik van online datingsites en uw persoonlijke gegevens te beschermen.

  Welke functies biedt Findmysex.com aan?

  Findmysex.com biedt verschillende functies aan, zoals het versturen van berichten en flirts, het bekijken van profielen en foto’s, en het zoeken naar andere gebruikers op basis van verschillende criteria, zoals locatie en interesses.

  Laats bijgewerkt: 10 juli 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---