Home / FDating.com – Kosten, Review en Ervaringen
FDating.com logo

FDating.com - Kosten, Review en Ervaringen

FDating presenteert zich als het grootste online dating platform ter wereld. Wereldwijd zijn tienduizenden mensen lid van FDating. Er is een speciale Nederlandse afdeling, deze website is ook volledig in het Nederlands. Je kunt hier in contact komen met members van over de hele wereld, maar over het algemeen zal je hier mensen treffen uit Nederland en België. Members van FDating geven aan dat er relatief weinig fake profielen opduiken, dit is uiteraard een positieve ontwikkeling.

3.3
Beoordeling 3.3

Eenvoudige aanmeldingsprocedure op FDating

Omdat FDating laagdrempelig wil zijn is de inschrijfprocedure eenvoudig gehouden. Je selecteert eert je geslacht, vult vervolgens een nickname in en je e-mailadres en er wordt een account voor je aangemaakt. Hierna kun je inloggen op de website met het wachtwoord dat je per e-mail ontvangt om je profiel verder aan te vullen. Je kunt in je profiel dingen over jezelf vertellen zodat mensen die dit aanspreekt op je kunnen reageren. Je profiel is vrijwel direct nadat je het hebt aangemaakt zichtbaar voor andere gebruikers. Omdat FDating gratis is hoef je niet eerst credits te kopen of op een andere manier een betaling te regelen voordat je je eerste contact kunt leggen.

Contact leggen met andere members

Zodra je profiel actief is kun je gebruik maken van alle diensten die FDating biedt. Je kunt berichten versturen of een interessebericht naar een member versturen. Je kunt via de chatfunctie met andere members praten. Zo kun je er achter komen of jullie inderdaad een klik hebben en of het de moeite waard is om met elkaar af te spreken om elkaar ook in het echt te ontmoeten. Deze diensten zijn bij FDating allemaal gratis. Voor geen enkele van de functies worden kosten in rekening gebracht. Hiermee is FDating redelijk uniek. Bij de meeste datingsites zijn de diensten niet of slechts gedeeltelijk te gebruiken zolang je geen betaald account hebt. Het enige gevaar hiervan is dat mensen gemakkelijk een account aanmaken en dat je dus accounts kunt treffen die al gedurende lange tijd niet meer actief zijn.

Eén van de weinige gratis datingsites op internet

Omdat FDating gratis beschikbaar wordt gesteld loop je geen financieel risico als je je inschrijft. Dit betekent dat je vrijblijvend op FDating kunt rondkijken zonder dat je ergens aan vast zit. Dit is een groot voordeel natuurlijk. Bij betaalde datingsites blijven mensen soms actief “omdat ze nu eenmaal hebben betaald”. Je loopt dan het risico op een profiel te reageren waar je geen reactie meer op krijgt. Nu loop je die kans op FDating natuurlijk ook wel, maar dan kost het je in ieder geval geen geld. Voor alle datingsites, en dus ook voor FDating, geldt dat je altijd enig voorbehoud in acht moet nemen, zeker als je voor het eerst met iemand afspreekt. Iemand kan zich op het internet immers heel naders voordoen dan in werkelijkheid.

FDating.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Fdating.com?

 • Eenvoudige procedure om je aan te melden
 • Alle diensten zijn gratis
 • Groot aantal members, ook wereldwijd
 • Kans op inactieve profielen
 • De site is qua lay-out wat gedateerd
 • Kans dat je wordt benaderd door vooral dames uit het Oostblok
 • 2.5
  Populariteit
 • 3.5
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 2.5
  Klantenservice
 • 5
  Kosten
 • 3.3 Goed
  Totaalscore

FDating.com FAQ

Hoe kan ik FDating.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite FDating.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw FDating account.

FDating.com opzeggen

FDating account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van FDating en log in met je profielnummer en wachtwoord op je account. Je kunt je gegevens vinden in het eerste mailtje dat je hebt ontvangen van FDatinger

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op: “Profiel verwijderen” in het tweede menu aan de bovenzijde van de pagina.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op grijze button met de tekst: “Profiel verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op FDating.com!

 

Laats bijgewerkt: 11 mei 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *