Home / Vind de liefde over de grenzen: internationale datingsites! / FDating.com: 100% gratis datingsite! Ervaringen & tips
FDating.com logo

FDating.com: 100% gratis datingsite! Ervaringen & tips

Welkom bij de wereld van FDating, het grootste online dating platform ter wereld met tienduizenden leden uit alle hoeken van de wereld. Met een speciale Nederlandse afdeling en een volledig Nederlandstalige website, richt FDating zich op singles die op zoek zijn naar zowel lokale als internationale matches. In dit artikel bespreken we de kosten, reviews en ervaringen van FDating, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Ontdek waarom gebruikers tevreden zijn over het lage aantal neppe profielen en hoe jij ook veilig kunt daten met mensen uit Nederland, België en daarbuiten. Stap vandaag nog in de wereld van FDating en vind de liefde zonder grenzen!

FDating.com
3.3
Beoordeling 3.3

FDating: het grootste online dating platform ter wereld?

FDating presenteert zich als het grootste online dating platform ter wereld. Wereldwijd zijn tienduizenden mensen lid van FDating. Er is een speciale Nederlandse afdeling, deze website is ook volledig in het Nederlands. Je kunt hier in contact komen met members van over de hele wereld, maar over het algemeen zal je hier mensen treffen uit Nederland en België. Members van FDating geven aan dat er relatief weinig fake profielen opduiken, dit is uiteraard een positieve ontwikkeling.

Eenvoudige aanmeldingsprocedure op FDating

Omdat FDating laagdrempelig wil zijn is de inschrijfprocedure eenvoudig gehouden. Je selecteert eert je geslacht, vult vervolgens een nickname in en je e-mailadres en er wordt een account voor je aangemaakt. Hierna kun je inloggen op de website met het wachtwoord dat je per e-mail ontvangt om je profiel verder aan te vullen. Je kunt in je profiel dingen over jezelf vertellen zodat mensen die dit aanspreekt op je kunnen reageren. Je profiel is vrijwel direct nadat je het hebt aangemaakt zichtbaar voor andere gebruikers. Omdat FDating gratis is hoef je niet eerst credits te kopen of op een andere manier een betaling te regelen voordat je je eerste contact kunt leggen.

Contact leggen met andere members

Zodra je profiel actief is kun je gebruik maken van alle diensten die FDating biedt. Je kunt berichten versturen of een interessebericht naar een member versturen. Je kunt via de chatfunctie met andere members praten. Zo kun je er achter komen of jullie inderdaad een klik hebben en of het de moeite waard is om met elkaar af te spreken om elkaar ook in het echt te ontmoeten. Deze diensten zijn bij FDating allemaal gratis. Voor geen enkele van de functies worden kosten in rekening gebracht. Hiermee is FDating redelijk uniek. Bij de meeste datingsites zijn de diensten niet of slechts gedeeltelijk te gebruiken zolang je geen betaald account hebt. Het enige gevaar hiervan is dat mensen gemakkelijk een account aanmaken en dat je dus accounts kunt treffen die al gedurende lange tijd niet meer actief zijn.

Eén van de weinige gratis datingsites op internet

Omdat FDating gratis beschikbaar wordt gesteld loop je geen financieel risico als je je inschrijft. Dit betekent dat je vrijblijvend op FDating kunt rondkijken zonder dat je ergens aan vast zit. Dit is een groot voordeel natuurlijk. Bij betaalde datingsites blijven mensen soms actief “omdat ze nu eenmaal hebben betaald”. Je loopt dan het risico op een profiel te reageren waar je geen reactie meer op krijgt. Nu loop je die kans op FDating natuurlijk ook wel, maar dan kost het je in ieder geval geen geld. Voor alle datingsites, en dus ook voor FDating, geldt dat je altijd enig voorbehoud in acht moet nemen, zeker als je voor het eerst met iemand afspreekt. Iemand kan zich op het internet immers heel naders voordoen dan in werkelijkheid.

FDating.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Fdating.com?

 • Eenvoudige procedure om je aan te melden
 • Alle diensten zijn gratis
 • Groot aantal members, ook wereldwijd
 • Kans op inactieve profielen
 • De site is qua lay-out wat gedateerd
 • Kans dat je wordt benaderd door vooral dames uit het Oostblok

Betrouwbaar internationaal daten met FDating

Ben je op zoek naar een betrouwbaar internationaal datingplatform? FDating biedt een veilige omgeving voor singles wereldwijd, met een speciale Nederlandse afdeling. Met tienduizenden leden uit Nederland, België en andere landen, is de kans groot dat je hier jouw perfecte match vindt. FDating staat bekend om het lage aantal fake profielen, wat zorgt voor een prettige datingervaring. Lees meer over de kosten, reviews en ervaringen van andere gebruikers op welkeonlinedatingsite.nl en ontdek of FDating.com de juiste keuze is voor jouw internationale liefdesavontuur. Meld je vandaag nog aan en begin jouw zoektocht naar de liefde!

 • 2.5

  Populariteit

  FDating heeft zich gevestigd als een populaire internationale datingsite met een gestaag groeiend aantal leden, waarbij vooral singles uit Nederland en België zich aangetrokken voelen tot het platform. Deze populariteit zorgt voor een diverse en dynamische gebruikersbasis.

 • 3.5

  Gebruikersgemak

  Dankzij de intuïtieve interface en de overzichtelijke navigatie, biedt FDating gebruikersgemak voor zowel beginnende als ervaren online daters, wat bijdraagt aan een prettige datingervaring.

 • 3

  Functionaliteiten

  FDating biedt een breed scala aan functionaliteiten, zoals geavanceerde zoekfilters, chatmogelijkheden en een matchingssysteem, die je helpen bij het vinden van een geschikte partner op het platform.

 • 2.5

  Klantenservice

  De toegewijde klantenservice van FDating staat altijd paraat om gebruikers te ondersteunen bij vragen of problemen, zodat je zorgeloos kunt daten.

 • 5

  Kosten

  Een groot voordeel van FDating is dat het een gratis platform is. Hierdoor kunnen gebruikers zonder kosten genieten van de uitgebreide mogelijkheden en functionaliteiten die de datingsite biedt.

 • 3.3 Goed

  Totaalscore

  FDating scoort hoog op alle fronten: populariteit, gebruiksgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten. Dit maakt het platform een uitstekende keuze voor singles die op zoek zijn naar een betrouwbare internationale datingsite.

FDating.com FAQ

Hoe kan ik FDating.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite FDating.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw FDating account.

FDating.com opzeggen

FDating account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van FDating en log in met je profielnummer en wachtwoord op je account. Je kunt je gegevens vinden in het eerste mailtje dat je hebt ontvangen van FDatinger

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op: “Profiel verwijderen” in het tweede menu aan de bovenzijde van de pagina.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op grijze button met de tekst: “Profiel verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op FDating.com!

 

Wat is FDating.com?

FDating.com is een gratis datingsite waar je mensen uit de hele wereld kunt ontmoeten en daten.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van FDating.com?

Nee, FDating.com is volledig gratis en er zijn geen verborgen kosten voor het gebruik van de website.

Hoe kan ik mijn profiel op FDating.com verwijderen?

Om je profiel te verwijderen, log je in op je account, ga je naar “Profiel verwijderen” in het menu “Mijn profiel”, en volg je de instructies.

Is FDating.com beschikbaar in meerdere talen?

Ja, FDating.com is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans, Spaans en meer.

Hoe zit het met de privacy op FDating.com?

FDating.com heeft een privacybeleid waarin staat dat zij geen persoonlijke gegevens verkopen of delen met derden zonder jouw toestemming.

Laats bijgewerkt: 16 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---