Home / Farm Date – Kosten, Review en Ervaringen
Farm Date logo

Farm Date - Kosten, Review en Ervaringen

Ben je op zoek naar een leuke “farmdate”? Zoek niet verder maar ga naar Farmdate.nl. Farm Date is opgezet om agrarische denkende mensen bij elkaar te brengen. Hen een eigen plaats op het internet te geven waar ze anoniem op zoek kunnen gaan naar een levenspartner of een gezellige vriend of vriendin.

Farm Date
3.5
Beoordeling 3.5

Misschien heb je zelf een boerderij of een paard of hond en wil je graag bij iemand ontmoeten die het platteland een warm hart toedraagt. Begrijpt je, of zoek je iemand die begrijpt, dat het (agrarische) leven soms drukke tijden kent waar weinig tijd overblijft voor andere dingen? Zoek je iemand die jouw liefde voor de rust en het platteland deelt? Of ben je gewoon op zoek naar nieuwe gelijkgestemde vrienden/vriendinnen om je vriendenkring uit te breiden? Dan is het nu tijd om die leuke man of vrouw te zoeken op Farmdate.nl.

Waarom Farmdate.nl?

Bij Farmdate.nl kun je gratis een profiel aanmaken om eerst eens rond te kijken om te zien of het iets voor je is. Je kunt profielen bekijken, zoeken of het forum, prikbord of een van de andere interactieve pagina’s bezoeken. Maar je kunt ook kiezen voor datingtips, of veel gestelde vragen of misschien wel succesverhalen. Alles staat in het teken van nieuwe mensen ontmoeten! Je kunt als aspirant (gratis) lid op Farm Date alles bekijken, dus je zal je hier zeker niet vervelen.

Maar wat zijn nou de redenen om voor Farmdate.nl te kiezen? Farmdate is betrouwbaar, uniek, betaalbaar, veilig en je heeft een gratis lidmaatschap. Je gegevens worden beschermd, je hebt geen automatisch incasso en Fulltime deelnemen waarbij je van alle faciliteiten gebruik kunt maken (waaronder een gezellige chatroom) kan al vanaf drie euro per maand.

Aanmelden

Je kunt je bij Farmdate.nl gratis aanmelden. Dit kan heel eenvoudig en snel. Omdat Farm Date geen “match” functie heeft, hoef je geen ellenlange vragenlijsten in te vullen voordat je meteen aan de slag kan. Op deze manier kun je er snel achter komen of dat het wat voor je is, en ondertussen ook al meteen interesse tonen in leuke profielen door het (gratis) sturen van een klompje. Weet jij al wat je in je profiel gaat plaatsen? Goed om alvast over na te denken want dan ga jij snel ontdekken wat Farmdate.nl voor je kan betekenen.

Ervaringen

Al veel mensen zijn je succesvol voor gegaan bij Farmdate.nl, dat kun je op de site in de succesverhalen lezen. Het is heel mooi om te lezen hoe anderen het hier ervaren en wat voor moois er uit is gekomen. Natuurlijk wil je ook de liefde van je leven of die leuke vriend of vriendin vinden hier, maar als je weet dat het bij anderen is gelukt, dan krijg je er meer zin in en ook meer vertrouwen in. Farm Date is laagdrempelig en je voelt je er snel thuis. Weet je even niet meer hoe je verder moet? Geen probleem! Het is heel eenvoudig om contact op te nemen met de mensen van Farm Date: je kunt bellen, chatten of mailen en zij helpen je verder.

Farm Date screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Farmdate.nl?

 • Speciaal gericht op boeren
 • Gratis profiel aanmaken
 • Veel achtergrond informatie op de datingsite
 • Niet geschikt voor alle singles
 • 3.5
  Populariteit
 • 3.5
  Gebruikersgemak
 • 3.3
  Functionaliteiten
 • 3.6
  Klantenservice
 • 3.5
  Kosten
 • 3.5 Goed
  Totaalscore

Farm Date FAQ

Hoe kan ik Farm Date opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Farm Date? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw farmdate.nl account.

Farm Date opzeggen

Klik2match.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Farm Date en log in op jouw account met je profielnaam en wachtwoord. De inlogpagina is zichtbaar nadat je op “Leden Login” hebt geklikt in het hoofdmenu.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Mijn Gegevens”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op: “Instellingen“. Wanneer deze pagina nog niet is geopend. Vink vervolgens het vakje aan achter de tekst: “Profiel verwijderen”. Klik dan op de button met dezelfde tekst.

Stap 4: Open nu je eigen email inbox, waarmee je je account hebt geregistreerd. je hebt een email ontvangen van Farm Date. Open deze en klik op de deactivatie link.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Farm Date!

 

Laats bijgewerkt: 18 juni 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *