Home / Boeren op zoek naar liefde: ontdek de beste datingsites! / Farm Date review: datingsite voor liefhebbers van het buitenleven!
Farm Date logo

Farm Date review: datingsite voor liefhebbers van het buitenleven!

Farm Date is een online datingsite die zich richt op agrarische denkende mensen. Het platform is opgezet om mensen met een passie voor het platteland bij elkaar te brengen en hen de mogelijkheid te geven om anoniem op zoek te gaan naar een levenspartner, vriend of vriendin. Of je nu zelf een boerderij hebt of gewoon een liefhebber bent van het landelijke leven, bij Farm Date vind je gelijkgestemden die jouw liefde voor rust en het platteland delen. Het platform is speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van mensen in de agrarische sector en biedt een veilige en vertrouwde omgeving om nieuwe mensen te ontmoeten. Benieuwd naar de kosten en ervaringen van Farm Date? Lees onze review en ontdek of deze datingsite bij jou past.

Farm Date
3.5
Beoordeling 3.5

Boerenliefde gezocht? Vind jouw match op Farmdate.nl

Ben je op zoek naar een leuke “farmdate”? Zoek niet verder maar ga naar Farmdate.nl. Farm Date is opgezet om agrarische denkende mensen bij elkaar te brengen. Hen een eigen plaats op het internet te geven waar ze anoniem op zoek kunnen gaan naar een levenspartner of een gezellige vriend of vriendin. Misschien heb je zelf een boerderij of een paard of hond en wil je graag bij iemand ontmoeten die het platteland een warm hart toedraagt. Begrijpt je, of zoek je iemand die begrijpt, dat het (agrarische) leven soms drukke tijden kent waar weinig tijd overblijft voor andere dingen? Zoek je iemand die jouw liefde voor de rust en het platteland deelt? Of ben je gewoon op zoek naar nieuwe gelijkgestemde vrienden/vriendinnen om je vriendenkring uit te breiden? Dan is het nu tijd om die leuke man of vrouw te zoeken op Farmdate.nl.

Waarom Farmdate?

Bij Farmdate kun je gratis een profiel aanmaken om eerst eens rond te kijken om te zien of het iets voor je is. Je kunt profielen bekijken, zoeken of het forum, prikbord of een van de andere interactieve pagina’s bezoeken. Maar je kunt ook kiezen voor datingtips, of veel gestelde vragen of misschien wel succesverhalen. Alles staat in het teken van nieuwe mensen ontmoeten! Je kunt als aspirant (gratis) lid op Farm Date alles bekijken, dus je zal je hier zeker niet vervelen.

Maar wat zijn nou de redenen om voor Farmdate.nl te kiezen? Farmdate is betrouwbaar, uniek, betaalbaar, veilig en je heeft een gratis lidmaatschap. Je gegevens worden beschermd, je hebt geen automatisch incasso en Fulltime deelnemen waarbij je van alle faciliteiten gebruik kunt maken (waaronder een gezellige chatroom) kan al vanaf drie euro per maand.

Aanmelden

Je kunt je bij Farmdate.nl gratis aanmelden. Dit kan heel eenvoudig en snel. Omdat Farm Date geen “match” functie heeft, hoef je geen ellenlange vragenlijsten in te vullen voordat je meteen aan de slag kan. Op deze manier kun je er snel achter komen of dat het wat voor je is, en ondertussen ook al meteen interesse tonen in leuke profielen door het (gratis) sturen van een klompje. Weet jij al wat je in je profiel gaat plaatsen? Goed om alvast over na te denken want dan ga jij snel ontdekken wat Farmdate.nl voor je kan betekenen.

Ervaringen

Al veel mensen zijn je succesvol voor gegaan bij Farmdate.nl, dat kun je op de site in de succesverhalen lezen. Het is heel mooi om te lezen hoe anderen het hier ervaren en wat voor moois er uit is gekomen. Natuurlijk wil je ook de liefde van je leven of die leuke vriend of vriendin vinden hier, maar als je weet dat het bij anderen is gelukt, dan krijg je er meer zin in en ook meer vertrouwen in. Farm Date is laagdrempelig en je voelt je er snel thuis. Weet je even niet meer hoe je verder moet? Geen probleem! Het is heel eenvoudig om contact op te nemen met de mensen van Farm Date: je kunt bellen, chatten of mailen en zij helpen je verder.

Farm Date screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Farmdate.nl?

 • Farm Date is een datingsite die zich richt op mensen met een passie voor het buitenleven en het boerenleven, waardoor het gemakkelijker is om gelijkgestemde mensen te ontmoeten.
 • De klantenservice van Farm Date wordt vaak geprezen vanwege hun snelle en vriendelijke reacties op vragen en problemen.
 • Farm Date heeft een mobiele app waarmee je ook onderweg gemakkelijk in contact kunt blijven met andere leden en berichten kunt versturen.
 • De kosten van Farm Date zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites.
 • Het is mogelijk om gratis een profiel aan te maken en een kijkje te nemen op de website voordat je besluit om een abonnement af te sluiten.
 • Farm Date is een niche-datingsite, wat betekent dat de keuze aan leden beperkt kan zijn, vooral als je niet in een landelijk gebied woont.
 • Sommige gebruikers hebben geklaagd over het feit dat het moeilijk kan zijn om een reactie te krijgen van andere leden op berichten.
 • Er zijn geen speciale functies of extra's op Farm Date, wat het minder aantrekkelijk kan maken voor mensen die op zoek zijn naar meer uitgebreide functies of mogelijkheden.

Schrijf je in bij Farm Date en ontmoet gelijkgestemden

Al met al is Farm Date een mooie optie voor agrarische denkers die op zoek zijn naar liefde of vriendschap. De site is gebruiksvriendelijk en biedt veel handige functies, zoals het kunnen zoeken op basis van interesses en het kunnen chatten met andere leden. Bovendien zijn de kosten van een premium lidmaatschap redelijk en kun je er zeker van zijn dat je in een veilige en betrouwbare omgeving zoekt naar jouw farmdate. Of je nu een boerderij hebt of gewoon houdt van het platteland, Farm Date is de datingsite voor mensen die begrijpen dat het (agrarische) leven soms drukke tijden kent en die graag iemand ontmoeten die deze levensstijl deelt. Schrijf je vandaag nog in en wie weet vind jij binnenkort jouw perfecte match op Farm Date.

 • 3.5

  Populariteit

  Farm Date is een populaire datingsite onder agrarische denkers en plattelandsliefhebbers. Het heeft een groot ledenbestand en trekt dagelijks veel nieuwe gebruikers aan. Dit vergroot de kans op het vinden van de juiste match.

 • 3.5

  Gebruikersgemak

  Farm Date heeft een eenvoudig te navigeren website met een overzichtelijke interface. De site is gebruiksvriendelijk en biedt veel handige functies, zoals het kunnen zoeken op basis van interesses en het kunnen chatten met andere leden.

 • 3.3

  Functionaliteiten

  Farm Date biedt veel handige functies om het vinden van een farmdate makkelijker te maken. Zo kun je zoeken op basis van interesses, foto’s bekijken en chatten met andere leden. Daarnaast biedt Farm Date de mogelijkheid om te zien wie jouw profiel heeft bezocht en kun je notities maken bij profielen die je interessant vindt.

 • 3.6

  Klantenservice

  Farm Date heeft een goede klantenservice die snel en professioneel reageert op vragen en problemen. Het is mogelijk om via de website contact op te nemen met de klantenservice.

 • 3.5

  Kosten

  Farm Date biedt zowel gratis als premium lidmaatschappen aan. De kosten van een premium lidmaatschap zijn redelijk en bieden veel voordelen, zoals het kunnen chatten en zien wie jouw profiel heeft bezocht. Daarnaast kun je gebruikmaken van een proeflidmaatschap om de site eerst uit te proberen.

 • 3.5 Goed

  Totaalscore

  Farm Date is een gebruiksvriendelijke en populaire datingsite voor agrarische denkers en plattelandsliefhebbers. De site biedt veel handige functies en heeft een goede klantenservice. De kosten van een premium lidmaatschap zijn redelijk en bieden veel voordelen. Al met al is Farm Date een aanrader voor wie op zoek is naar liefde of vriendschap op het platteland.

Farm Date FAQ

Hoe kan ik Farm Date opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Farm Date? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw farmdate.nl account.

Farm Date opzeggen

Klik2match.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Farm Date en log in op jouw account met je profielnaam en wachtwoord. De inlogpagina is zichtbaar nadat je op “Leden Login” hebt geklikt in het hoofdmenu.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Mijn Gegevens”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op: “Instellingen“. Wanneer deze pagina nog niet is geopend. Vink vervolgens het vakje aan achter de tekst: “Profiel verwijderen”. Klik dan op de button met dezelfde tekst.

Stap 4: Open nu je eigen email inbox, waarmee je je account hebt geregistreerd. je hebt een email ontvangen van Farm Date. Open deze en klik op de deactivatie link.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Farm Date!

 

Wat is Farm Date en wat zijn de kosten van deze datingsite?

Farm Date is een datingsite speciaal voor boeren, boerinnen en buitenmensen. Het is een online platform waar mensen met een passie voor het buitenleven elkaar kunnen ontmoeten en mogelijk een relatie kunnen beginnen. De kosten van Farm Date zijn afhankelijk van de duur van het abonnement dat je kiest. Voor een lidmaatschap van 1 maand betaal je € 16,65, voor 3 maanden € 33,30 en voor 6 maanden € 50,00.

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers van Farm Date?

De ervaringen van andere gebruikers van Farm Date zijn over het algemeen positief. Veel mensen vinden het fijn om op een datingsite te zitten waar ze gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten. Het is voor hen makkelijker om een gesprek aan te gaan en gemeenschappelijke interesses te vinden. Ook wordt de klantenservice van Farm Date vaak geprezen vanwege hun snelle en vriendelijke reacties op vragen en problemen.

Is Farm Date alleen bedoeld voor mensen die op het platteland wonen?

Nee, Farm Date is niet alleen bedoeld voor mensen die op het platteland wonen. Het is wel een datingsite die zich richt op mensen met een passie voor het buitenleven en die graag andere mensen met dezelfde interesses willen ontmoeten. Dus als je in de stad woont maar wel van het buitenleven houdt, ben je van harte welkom op Farm Date.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen op Farm Date?

Als je jouw profiel wilt verwijderen op Farm Date, ga dan naar ‘Mijn account’ en klik op ‘Verwijder mijn profiel’. Je profiel wordt dan direct verwijderd en kan niet meer worden hersteld. Let op: als je nog een actief abonnement hebt, moet je deze eerst opzeggen voordat je jouw profiel kunt verwijderen.

Kan ik Farm Date ook gebruiken op mijn smartphone?

Ja, Farm Date heeft een mobiele app die beschikbaar is voor zowel Android als iOS. Hiermee kun je ook onderweg gemakkelijk in contact blijven met andere leden en berichten versturen. De app is gratis te downloaden in de Google Play Store en de App Store.

Laats bijgewerkt: 26 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---