Home / EthiopianPersonals.com - Kosten, Review en Ervaringen
EthiopianPersonals.com logo

EthiopianPersonals.com - Kosten, Review en Ervaringen

Kom jij uit Ethiopië en zoek je een leuke date met een single uit dit land? Dan kun jij je inschrijven bij EthiopianPersonals.com. Dit is een datingsite die mensen met een achtergrond in dit land samenbrengt. De datingsite is een initiatief van World Singles Network, een organisatie met veel verschillende veilige datingsites online. Er is een goed beheer aanwezig om ervoor te zorgen dat nepprofielen geen kans krijgen en dat dat mensen respectvol met elkaar omgaan. Dit is een prima datingsite voor Ethiopiërs die elkaar graag willen leren kennen voor een leuke vriendschap of een fijne relatie.

EthiopianPersonals.com
3
Beoordeling 3

Vind de leukste singles uit Ethiopië

Op EthiopianPersonals.com kun je de meest uiteenlopende singles vinden. Er zijn relatief jonge mannen en vrouwen te vinden die zoeken naar vriendschap of liefde, maar er zijn ook mensen te vinden die onder de oudere generatie vallen. Er zijn mensen die uit Ethiopië komen en nu in een ander land wonen, zoals Nederland, en er zijn mensen die nog altijd in Ethiopië wonen. Wat jij ook zoekt in een mogelijke partner, je kunt altijd leuke singles vinden via deze datingsite. Als je wilt kun je specifiek zoeken naar singles bij jou in de buurt, zodat het makkelijker is om een ontmoeting te regelen als het online goed blijkt te klikken.

Voor iedereen die zoekt naar vrijgezelle Ethiopiërs

Deze datingsite is er echt voor iedereen die zoekt naar vrijgezellen met roots in Ethiopië. Doordat alle singles hier een vergelijkbare achtergrond hebben hoef je hier niet meer bewust naar te zoeken. Je weet van tevoren dan alle singles hier uit Ethiopië komen en voor veel mensen is dit prettig. Als je een profiel hebt aangemaakt, dan kun je een 100-vragenlijst invullen. Deze lijsten worden van ieder lid verzameld door het beheer van de datingsite. De antwoorden worden bekeken en op basis hiervan worden er singles aan elkaar voorgesteld. Als jij het lastig vindt om mensen te zoeken die dezelfde voorkeuren en interesses hebben, dan kun je dus ook wachten op de voorstellen van de datingsite.

Je kunt een Platinum lidmaatschap afsluiten

Als nieuw lid kun je bij EthiopianPersonals.com starten met een gratis profiel. Je kunt je profiel invullen zoals jij het wilt en, indien gewenst, aanvullen met een foto. Vervolgens kun je de profielen van andere leden bekijken. Kom je iemand tegen die je direct aanspreekt? Dan kun je dit via de datingsite laten weten. De datingsite heeft onder meer een berichtenfunctie en een functie voor live chat. Niet alle functies van de datingsite zijn goed te gebruiken als je een gratis profiel hebt. Als je zorgeloos over en weer wilt kunnen berichten of chatten met leuke singles, dan is het aan te raden om een Platinum abonnement te nemen bij deze datingsite. Dit abonnement is heel betaalbaar.

Ga jij binnenkort op date?

Inschrijven is makkelijk en snel. Je bent al snel op zoek naar leuke singles die je aanspreken. Heb je een leuk iemand gevonden? Leer elkaar dan goed kennen via de datingsite. Als het echt goed lijkt te klikken, dan kun je wellicht binnenkort een afspraakje plannen om elkaar te gaan ontmoeten. Spannend!

EthiopianPersonals.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van EthiopianPersonals.com?

 • Gratis online daten met Ethiopische singles
 • Direct contact leggen met dames en heren die je beter wilt leren kennen
 • De website is volledig in het Engels
 • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

EthiopianPersonals.com FAQ

Hoe kan ik EthiopianPersonals.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite EthiopianPersonals.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Ethiopian Personals account.

EthiopianPersonals.com opzeggen

EthiopianPersonals account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Ethiopian Personals en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van EthiopianPersonals.com!

Laats bijgewerkt: 12 oktober 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---