Home / Alleen op vakantie? Ontdek de leukste singlereizen! / Estivant Kosten: Ervaringen en Review van Vakantiegangers!
Estivant logo

Estivant Kosten: Ervaringen en Review van Vakantiegangers!

Ben je single en op zoek naar een unieke reiservaring? Ontdek Estivant, dé Nederlandse organisatie die gespecialiseerd is in singlevakanties. In deze uitgebreide Estivant review vind je alle informatie die je nodig hebt over de kosten, ervaringen en reviews van deze populaire datingsite voor reizende singles. Leer hoe Estivant je de mogelijkheid biedt om de wereld te verkennen zonder het gevoel te hebben het vijfde wiel aan de wagen te zijn. Met Estivant hoef je nooit meer compromissen te sluiten tijdens het reizen. Lees verder en ontdek waarom Estivant de ideale keuze is voor alleenstaanden die willen genieten van avontuur, nieuwe vriendschappen en onvergetelijke ervaringen.

Estivant
3
Beoordeling 3

Samen op avontuur: de vrijheid van singlevakanties met Estivant

Op reis gaan is fijn, maar vaak is het wat lastig om een datum te vinden die past voor je vrienden. Als je single bent, is het vaak nog moeilijker. Al je vrienden die een relatie hebben, gaan namelijk met hun partner op reis. En meegaan voelt gewoon als het vijfde wiel aan de wagen zijn. Dat gevoel wil je natuurlijk niet als je op reis bent. Gelukkig bestaan er organisaties die zich focussen op deze doelgroep: de singles. Als alleengaande heb je natuurlijk ook het recht om ieder stukje van de wereld te ontdekken. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de singlevakanties van de Nederlandse organisatie Estivant.

Altijd op reis met leeftijdsgenoten

Wie een reis boekt bij Estivant, kan steeds kiezen per leeftijdsgroep. Deze zijn opgedeeld in vier grote groepen: 25-39, 30-49, 35-55 en 40-69 jaar. Keuze zat dus! De groepjes bestaan steeds uit maximaal 26 singles. Het aantal kan dus ook lager liggen. Maar er zijn altijd voldoende mensen zodat je altijd wel met iemand een leuke klik hebt. Ook zorgt Estivant voor een goede balans tussen vrouwelijke en mannelijke deelnemers. Dit regelt Estivant niet zelf, maar toeval wil dat het evenwicht altijd netjes verdeeld is. Zo was de gemiddelde verhouding in 2016 nog als volgt: 44% man en 56% vrouw.

Groot aanbod singlereizen

Estivant profileert zich als de grootste aanbieder van singlereizen in Nederland. Je kunt dus kiezen uit een ruim aanbod van vakanties. Op die manier vind je altijd wel een reis die bij jouw wensen past. De vakanties gaan van zonnige strandvakanties en skivakanties tot avontuurlijke rondreizen. Je kunt ook zelf filteren op de duur van de vakantie. Ga je voor een eerste keer op vakantie met Estivant en twijfel je nog enorm? Kies dan voor een korte reis en geef het zo toch een kans. Als het je bevalt, kun je de volgende keer een langere vakantie boeken. En dat de deelnemende singles tevreden zijn, blijkt uit de uitstekende cijfers. Maar liefst 94% van de vakantiegangers beveelt Estivant aan bij andere singles.

Altijd met reisbegeleider

Omdat je een bende singles niet zomaar op reis kunt sturen, heeft elke reis een reisbegeleider die alles in goede banen leidt. Deze persoon heeft ervaring met reizen te begeleiden en heeft natuurlijk ook een enorme passie voor het reizen. Het is niet zo dat de reisbegeleider ook single hoeft te zijn. En dat is misschien maar beter zo, want de begeleider moet de gehele reis op scherp staan. En dat lukt misschien niet meteen met Cupido in de buurt. Heb je een reis geboekt, maar slaat de twijfel te hard toe? Dan is Estivant zeer flexibel, want je kunt namelijk tot zes weken voor vertrek kosteloos annuleren.

Vast team en vrijwilligers

Net zoals veel reisorganisaties die groepsreizen organiseren, bestaat Estivant uit een team van vaste medewerkers en vrijwilligers. Die laatste groep wordt dusdanig getraind zodat ze in staat zijn om een volledige Estivant-groepsreis te begeleiden. Zo kunnen ze ingrijpen in noodsituaties en weten ze op ieder moment van de reis wat gedaan.

Estivant screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Estivant.nl?

 • Estivant is gespecialiseerd in singlevakanties en begrijpt de behoeften van alleenstaande reizigers.
 • De populariteit van Estivant getuigt van de tevredenheid van veel gebruikers.
 • De website van Estivant is gebruiksvriendelijk en biedt handige zoek- en filteropties.
 • Estivant biedt een breed scala aan functies en activiteiten om de singlevakantie-ervaring te verrijken.
 • De klantenservice van Estivant is vriendelijk, behulpzaam en biedt een persoonlijke benadering.
 • Estivant hanteert transparante prijzen en biedt vakantiepakketten aan voor verschillende budgetten.
 • Het aanbod van singlevakanties van Estivant kan beperkter zijn dan bij organisaties die zich op algemene groepsreizen richten.
 • Estivant richt zich voornamelijk op de Nederlandse markt, waardoor het internationale aanbod mogelijk beperkt is.
 • Sommige gebruikers kunnen het ontbreken van individueel maatwerk in de vakantiepakketten van Estivant als een minpunt ervaren.
 • Hoewel Estivant transparante prijzen hanteert, kunnen de kosten van singlevakanties voor sommige reizigers mogelijk hoog zijn.
 • Het kan voorkomen dat sommige activiteiten of bestemmingen van Estivant niet aansluiten bij de specifieke interesses van bepaalde reizigers.

Estivant: Betrouwbaar en professioneel voor jouw perfecte singlevakantie

Estivant is een Nederlandse organisatie die zich richt op singlevakanties, met als doel alleenstaande reizigers een onvergetelijke ervaring te bieden. De website WelkeOnlineDatingsite.nl biedt een uitgebreide review van Estivant, inclusief kosten en ervaringen van andere gebruikers. Uit de review blijkt dat Estivant een betrouwbare en professionele organisatie is, die speciaal ontworpen vakanties aanbiedt voor singles. Met Estivant hoef je je nooit meer het vijfde wiel aan de wagen te voelen tijdens het reizen. Ze begrijpen de behoeften van alleenstaanden en zorgen ervoor dat je de vrijheid hebt om de wereld te verkennen zonder compromissen. Of je nu nieuwe vriendschappen wilt sluiten of gewoon wilt genieten van je eigen gezelschap, Estivant biedt de ideale oplossing voor een onvergetelijke singlevakantie.

 • 3.2

  Populariteit

  Estivant is een populaire Nederlandse organisatie die gespecialiseerd is in singlevakanties. Met een groeiend aantal tevreden klanten heeft Estivant zich gevestigd als een vertrouwde naam in de reisbranche voor alleenstaanden. De uitstekende reputatie van Estivant is gebaseerd op de positieve ervaringen van talloze gebruikers die genoten hebben van hun onvergetelijke singlevakanties.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Estivant blinkt uit in gebruikersgemak. De website is intuïtief en gemakkelijk te navigeren, waardoor het eenvoudig is om de gewenste singlevakantie te vinden. Met handige zoek- en filteropties kunnen gebruikers hun voorkeuren en wensen aanpassen om de perfecte reis te vinden. Estivant zorgt ervoor dat het plannen van je singlevakantie moeiteloos verloopt.

 • 3

  Functionaliteiten

  Estivant biedt een breed scala aan functies die de singlevakantie-ervaring verrijken. Van het ontmoeten van gelijkgestemde reizigers tot het organiseren van leuke groepsactiviteiten, Estivant zorgt voor een optimale interactie en sociale ervaring tijdens de reis. Daarnaast biedt Estivant ook handige online tools en ondersteuning om het boekingsproces en de communicatie soepel te laten verlopen.

 • 3.1

  Klantenservice

  Estivant hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt uitstekende klantenservice. Het vriendelijke en behulpzame team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Met een persoonlijke benadering en snelle respons zorgt Estivant ervoor dat elke klant zich gewaardeerd en ondersteund voelt gedurende het hele traject, van boeking tot na de reis.

 • 3

  Kosten

  Estivant hanteert transparante prijzen en biedt verschillende vakantiepakketten aan om aan verschillende budgetten te voldoen. De kosten van een singlevakantie met Estivant zijn inclusief accommodatie, maaltijden, activiteiten en vaak ook vervoer. Met waardevolle prijzen en geen verborgen kosten, biedt Estivant een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor de geboden ervaring.

 • 3.1 Goed

  Totaalscore

  Op basis van populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten, scoort Estivant hoog. Met een focus op alleenstaande reizigers en een uitstekende reputatie, biedt Estivant een onvergetelijke singlevakantie-ervaring. Van het plannen tot het genieten van de reis, Estivant zorgt voor gemak, plezier en sociale interactie. Met uitstekende klantenservice en transparante prijzen is Estivant een betrouwbare keuze voor alleenstaanden die de wereld willen verkennen en nieuwe vriendschappen willen sluiten.

Veelgestelde vragen Estivant

Wat zijn de kosten van Estivant?

De kosten van Estivant kunnen variëren, afhankelijk van het gekozen pakket en de duur van je verblijf. Op de website van Estivant vind je gedetailleerde informatie over de verschillende vakantiepakketten en hun bijbehorende kosten. Het is raadzaam om de website te raadplegen of contact op te nemen met de klantenservice van Estivant voor actuele prijsinformatie.

Welke activiteiten worden aangeboden door Estivant?

Estivant biedt een breed scala aan activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen. Tijdens de vakanties worden er onder andere sportieve activiteiten, excursies, spelletjes en avondentertainment georganiseerd. Denk aan wandeltochten, fietstochten, beachvolleybal, thema-avonden en nog veel meer. Op de website van Estivant kun je gedetailleerde informatie vinden over de specifieke activiteiten die worden aangeboden op elke bestemming.

Wat zijn de ervaringen van andere mensen met Estivant?

De ervaringen van andere mensen met Estivant kunnen variëren, afhankelijk van hun persoonlijke voorkeuren en verwachtingen. Het is raadzaam om online beoordelingen en recensies van Estivant te lezen om een beter beeld te krijgen van de ervaringen van andere vakantiegangers. Op de website welkeonlinedatingsite.nl, waarvan de link is verstrekt, kun je ook specifieke ervaringen en reviews van Estivant vinden.

Worden er reizen aangeboden naar het buitenland door Estivant?

Ja, Estivant biedt ook vakanties naar het buitenland aan. Ze hebben verschillende bestemmingen in Europa waar je naartoe kunt gaan, zoals Frankrijk, Spanje, Italië en Griekenland. Op de website van Estivant kun je de beschikbare bestemmingen en reismogelijkheden vinden, inclusief gedetailleerde informatie over elk vakantieaanbod.

Kan ik als alleenstaande ouder op vakantie met Estivant?

Ja, Estivant is gespecialiseerd in vakanties voor alleenstaande ouders. Ze bieden speciale vakanties aan waarbij je als alleenstaande ouder kunt genieten van een ontspannen vakantie met je kind(eren). Tijdens deze vakanties zijn er ook genoeg activiteiten en faciliteiten voor de kinderen, zodat iedereen een leuke tijd kan hebben. Op de website van Estivant kun je meer informatie vinden over de specifieke mogelijkheden en faciliteiten voor alleenstaande ouders.

Laats bijgewerkt: 31 mei 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---