Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / EasyFlirt: Kosten, Review & Ervaringen en tips!
Easyflirt logo

EasyFlirt: Kosten, Review & Ervaringen en tips!

Easyflirt is een populaire datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een leuke flirt of spannende chat. Op deze site kun je gemakkelijk in contact komen met gelijkgestemde singles en stellen die op zoek zijn naar wat extra spanning in hun leven. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten en ervaringen van Easyflirt? Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je een uitgebreide review van deze datingsite. Hier lees je alles over de kosten, mogelijkheden en gebruikerservaringen van Easyflirt. Zo kun je zelf bepalen of deze datingsite bij jou past en kun je weloverwogen een keuze maken. Lees de review nu en ontdek of Easyflirt iets voor jou is!
Easyflirt
2.7
Beoordeling 2.7

Online flirten op Easyflirt.com: Wie weet waar het toe leidt…

Zin in een leuke flirt? Kies dan nu voor Easyflirt.com. Hier kun je zoals de naam je al doet vermoeden, gemakkelijk flirten met anderen die hetzelfde idee hebben. Alleen het idee is al spannend, even online gaan en geen idee hebben wie dat er aan de andere kant van het scherm actief is. Maar toch even flirten en wie weet komt er wel een reactie terug. Je zou het kunnen doen als je spanningen in de relatie mist, maar ook wanneer je vrijgezel bent kun je er natuurlijk lekker op uit gaan en lekker los gaan met het flirten. Een goed moment om eens te kijken wat je bij Easyflirt.com kunt vinden.

Webcam gebruiken

Flirten via de webcam? Ook dat kan. Misschien wil je elkaar wel beter leren kennen en uiteindelijk een keer afspreken. Het is erg spannend, iedere keer weer. De hele dag door zijn er veel mensen actief bij Easyflirt.com, jij kunt daar nu ook bij horen, maar dan moet je je eerst aanmelden. Ga daarom eens een kijkje nemen wat de voordelen zijn als je je hier ook aan gaat melden. Je kunt een webcam gebruiken maar dat hoeft niet perse. Het is een open site waar veel mag en kan, maar er is niets dat moet.

Messenger gebruiken

Door Messenger te gebruiken wordt het allemaal nog gemakkelijker, snel berichten naar elkaar versturen en laten merken hoe leuk je de ander vindt. Zorg dat je het spannend blijft houden, je hoeft niet direct alles over jezelf te vertellen. Het is juist leuk als de ander vragen gaat stellen of dat je zo met elkaar gaat en blijft flirten. Je wordt hierdoor wat nieuwsgierig en gaat een beetje fantaseren over wie de ander kan zijn en wat de ander aan zou hebben. Alleen maar goed om eens te gaan fantaseren en te bedenken waar je zin in hebt. Open dan een gesprek en deel alles met elkaar (als je dat wil). Chatten met elkaar kan ook weer erg spannend zijn bij Easyflirt.com en daar kom je alleen achter als je je nu ook aan gaat melden.

Speedflirten

Speedflirten is erg leuk aan Easyflirt.com daar kun je dan ook snel gebruik van maken. Heb je geen tijd om te wachten met flirten, maar wil je snel resultaat? Maak hier dan nu gebruik van. Het is erg leuk om te doen en wie weet wat er allemaal uit gaat komen, voel de spanning zelf maar eens heerlijk om mee te maken!

Aanmelden Easyflirt.com

Eenvoudig aanmelden bij Easyflirt.com, dan kan nu gerealiseerd worden. Vul je naam, leeftijd, emailadres en wachtwoord in en de rest gaat vanzelf. Je gaat er echt van genieten als je deze stap hebt gezet, wacht daar daarom ook niet langer mee, maar zorg dat je je vandaag gaat aanmelden. De hele avond lekker flirten tot je er bij in slaap valt, dan zal je heerlijk dromen. Kies hier nu voor en ontdek nu wat jouw mogelijkheden hier zijn als je aan bent gemeld!

Easyflirt screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Easyflirt?

Het goedkoopste “Easy Flirt” abonnement kost €29,99 per maand met een duur van 3 maanden. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van Easyflirt.nl?

  • Gemakkelijk te gebruiken platform
  • Verschillende handige functies voor het flirten
  • Redelijk geprijsde premium lidmaatschapsopties
  • Mogelijkheid om cadeaus te sturen naar andere gebruikers
  • Gericht op casual flirten en niet op het vinden van serieuze relaties
  • Niet de grootste datingsite op de markt
  • Gratis lidmaatschapsoptie is beperkt in functionaliteiten
  • Geen speciale mobiele app beschikbaar, alleen een mobiele versie van de website
  • Geen persoonlijkheidstesten of matchmaking-algoritmen voor betere matches

  Easyflirt.com: Het perfecte platform voor casual online flirten?

  Al met al is Easyflirt.com een interessante optie voor mensen die op zoek zijn naar een casual online flirt. Het platform biedt verschillende functies om gemakkelijk in contact te komen met andere gebruikers en te flirten zonder verplichtingen. Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het eenvoudig om snel aan de slag te gaan. Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat Easyflirt.com voornamelijk gericht is op flirten en niet per se op het vinden van een serieuze relatie. Het is dan ook vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar wat extra spanning in hun leven. Kortom, voor een casual online flirt is Easyflirt.com zeker de moeite waard om uit te proberen!

  • 2.3

   Populariteit

   Easyflirt.com is een redelijk populaire datingsite onder mensen die op zoek zijn naar een casual flirt. Hoewel het niet de grootste speler op de markt is, heeft de site nog steeds een behoorlijk aantal gebruikers die regelmatig actief zijn.

  • 2.7

   Gebruikersgemak

   Easyflirt.com is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen die weinig ervaring hebben met online daten. Het platform heeft een intuïtieve interface en biedt verschillende handige functies om snel en gemakkelijk in contact te komen met andere gebruikers.

  • 2.7

   Functionaliteiten

   Easyflirt.com biedt verschillende functies om het flirten gemakkelijker en leuker te maken. Zo kun je bijvoorbeeld chatten, foto’s delen en cadeaus sturen naar andere gebruikers. Er zijn ook speciale functies beschikbaar voor premium leden, zoals het zien van wie jouw profiel heeft bezocht.

  • 3

   Klantenservice

   De klantenservice van Easyflirt.com is redelijk goed. Er is een FAQ-sectie beschikbaar met antwoorden op veelgestelde vragen en er is ook een contactformulier waarmee je direct contact kunt opnemen met het supportteam.

  • 3

   Kosten

   Easyflirt.com biedt zowel gratis als premium lidmaatschapsopties. Premium leden hebben toegang tot extra functies en betere zoekmogelijkheden. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites.

  • 2.7 Gemiddeld

   Totaalscore

   Easyflirt.com is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een casual flirt zonder verplichtingen. Het platform is gemakkelijk te gebruiken en biedt verschillende handige functies. De klantenservice is goed en de kosten zijn redelijk. Al met al scoort Easyflirt.com een solide cijfer en is het zeker het proberen waard als je op zoek bent naar wat extra spanning in je leven.

  Easyflirt.com FAQ

  Hoe kan ik Easyflirt.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Easyflirt? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Easyflirt.com account.

  Easyflirt opzeggen

  Easyflirt.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Easyflirt en log in met je Gebruikersnaam en wachtwoord op je account. De inlog velden worden zichtbaar nadat je op “Al lid?” hebt geklikt in de rechter bovenhoek.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op je gebruikersnaam in de rechter bovenhoek . Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “Mijn account”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op “Instellingen” in het menu aan de linkerzijde.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll geheel naar beneden en klik op “Uitschrijven”.

  Stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de groene link: “klik hier”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. klik op de groene button : “Bevestigen”. Klik dan op “OK” in de pop-up.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Easyflirt!

  Wat zijn de kosten voor EasyFlirt?

  EasyFlirt biedt verschillende abonnementsopties aan die variëren in prijs en duur. De kosten voor een abonnement beginnen bij € 29,99 voor een abonnement van een maand. Hoe langer de abonnementsduur, hoe goedkoper het abonnement per maand wordt. Het duurste abonnement is een jaarabonnement voor € 179,88.

  Wat zijn de functies van een gratis lidmaatschap bij EasyFlirt?

  Met een gratis lidmaatschap bij EasyFlirt kun je een profiel aanmaken, profielen van andere leden bekijken en zoeken naar matches. Ook kun je “flirts” versturen naar andere leden om je interesse te tonen. Echter zijn de functies van een gratis lidmaatschap beperkt en om optimaal gebruik te maken van EasyFlirt is het aan te raden om een betaald abonnement te nemen.

  Hoe kan ik mijn EasyFlirt-abonnement opzeggen?

  Om je EasyFlirt-abonnement op te zeggen, moet je inloggen op je account en naar de instellingen gaan. Klik op “mijn abonnement beheren” en dan op “abonnement opzeggen”. Houd er rekening mee dat je abonnement niet automatisch wordt stopgezet als je je profiel verwijdert. Je moet het abonnement handmatig opzeggen om te voorkomen dat je blijft betalen.

  Kan ik EasyFlirt gebruiken op mijn mobiele telefoon?

  Ja, EasyFlirt heeft een mobiele app die beschikbaar is voor zowel Android als iOS. Met de app kun je dezelfde functies gebruiken als op de website, zoals het zoeken naar matches en het versturen van berichten. De app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store.

  Hoe veilig is het gebruik van EasyFlirt?

  EasyFlirt neemt de veiligheid en privacy van haar leden serieus en heeft verschillende maatregelen genomen om een veilige omgeving te creëren. Zo worden profielen handmatig gecontroleerd en worden verdachte accounts verwijderd. Ook kun je profielen rapporteren als je denkt dat ze niet echt zijn of als je andere zorgen hebt. Daarnaast is het aan te raden om voorzichtig te zijn met het delen van persoonlijke informatie en om alleen af te spreken met andere leden als je ze beter hebt leren kennen.

  Laats bijgewerkt: 04 mei 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---