Home / Easyflirt – Kosten, Review en Ervaringen
Easyflirt logo

Easyflirt - Kosten, Review en Ervaringen

Zin in een leuke flirt? Kies dan nu voor Easyflirt.com. Hier kun je zoals de naam je al doet vermoeden, gemakkelijk flirten met anderen die hetzelfde idee hebben. Alleen het idee is al spannend, even online gaan en geen idee hebben wie dat er aan de andere kant van het scherm actief is. Maar toch even flirten en wie weet komt er wel een reactie terug. Je zou het kunnen doen als je spanningen in de relatie mist, maar ook wanneer je vrijgezel bent kun je er natuurlijk lekker op uit gaan en lekker los gaan met het flirten. Een goed moment om eens te kijken wat je bij Easyflirt.com kunt vinden.

Easyflirt
2.7
Beoordeling 2.7

Webcam gebruiken

Flirten via de webcam? Ook dat kan. Misschien wil je elkaar wel beter leren kennen en uiteindelijk een keer afspreken. Het is erg spannend, iedere keer weer. De hele dag door zijn er veel mensen actief bij Easyflirt.com, jij kunt daar nu ook bij horen, maar dan moet je je eerst aanmelden. Ga daarom eens een kijkje nemen wat de voordelen zijn als je je hier ook aan gaat melden. Je kunt een webcam gebruiken maar dat hoeft niet perse. Het is een open site waar veel mag en kan, maar er is niets dat moet.

Messenger gebruiken

Door Messenger te gebruiken wordt het allemaal nog gemakkelijker, snel berichten naar elkaar versturen en laten merken hoe leuk je de ander vindt. Zorg dat je het spannend blijft houden, je hoeft niet direct alles over jezelf te vertellen. Het is juist leuk als de ander vragen gaat stellen of dat je zo met elkaar gaat en blijft flirten. Je wordt hierdoor wat nieuwsgierig en gaat een beetje fantaseren over wie de ander kan zijn en wat de ander aan zou hebben. Alleen maar goed om eens te gaan fantaseren en te bedenken waar je zin in hebt. Open dan een gesprek en deel alles met elkaar (als je dat wil). Chatten met elkaar kan ook weer erg spannend zijn bij Easyflirt.com en daar kom je alleen achter als je je nu ook aan gaat melden.

Speedflirten

Speedflirten is erg leuk aan Easyflirt.com daar kun je dan ook snel gebruik van maken. Heb je geen tijd om te wachten met flirten, maar wil je snel resultaat? Maak hier dan nu gebruik van. Het is erg leuk om te doen en wie weet wat er allemaal uit gaat komen, voel de spanning zelf maar eens heerlijk om mee te maken!

Aanmelden Easyflirt.com

Eenvoudig aanmelden bij Easyflirt.com, dan kan nu gerealiseerd worden. Vul je naam, leeftijd, emailadres en wachtwoord in en de rest gaat vanzelf. Je gaat er echt van genieten als je deze stap hebt gezet, wacht daar daarom ook niet langer mee, maar zorg dat je je vandaag gaat aanmelden. De hele avond lekker flirten tot je er bij in slaap valt, dan zal je heerlijk dromen. Kies hier nu voor en ontdek nu wat jouw mogelijkheden hier zijn als je aan bent gemeld!

Easyflirt screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Easyflirt?

Het goedkoopste “Easy Flirt” abonnement kost €29,99 per maand met een duur van 3 maanden. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van Easyflirt.nl?

  • Gratis aanmelden
  • Geen Nederlandse gebruiksvoorwaarden
  • Onduidelijk of profielen echt zijn
  • 2.3
   Populariteit
  • 2.7
   Gebruikersgemak
  • 2.7
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 2.7 Gemiddeld
   Totaalscore

  Easyflirt.com FAQ

  Hoe kan ik Easyflirt.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Easyflirt? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Easyflirt.com account.

  Easyflirt opzeggen

  Easyflirt.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Easyflirt en log in met je Gebruikersnaam en wachtwoord op je account. De inlog velden worden zichtbaar nadat je op “Al lid?” hebt geklikt in de rechter bovenhoek.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op je gebruikersnaam in de rechter bovenhoek . Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “Mijn account”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op “Instellingen” in het menu aan de linkerzijde.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll geheel naar beneden en klik op “Uitschrijven”.

  Stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de groene link: “klik hier”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. klik op de groene button : “Bevestigen”. Klik dan op “OK” in de pop-up.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Easyflirt!

  Laats bijgewerkt: 02 augustus 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *