Home / E-dates.nl – Kosten, Review en Ervaringen
E-dates.nl logo

E-dates.nl - Kosten, Review en Ervaringen

E-dates is een goed begin voor iedereen die kosteloos wil zoeken naar een leuke relatie. Deze datingsite is er speciaal voor alle singles die genoeg hebben van dure datingabonnementen die uiteindelijk niets op lijken te leveren. Bij E-dates kun je gratis op zoek gaan naar mensen die wel goed bij jou passen, of dit nu mannen of vrouwen zijn. Je kunt eenvoudig de profielen van andere leden bekijken en direct aangeven of je interesse hebt in een profiel of niet. De datingsite is heel gebruiksvriendelijk en kan door iedereen vanaf 18 jaar gebruikt worden voor het vinden van leuke dates.

E-dates.nl
3
Beoordeling 3

Een datingsite in een eenvoudig design

E-dates vindt het belangrijk dat iedereen op een makkelijke manier gebruik kan maken van het systeem. Om dit te realiseren is ervoor gezorgd dat alles zo eenvoudig mogelijk werkt. Je hoeft niet eindeloos te lezen in de veel gestelde vragen om uit te vissen hoe alles werkt. Het concept dat wordt aangehouden is heel makkelijk en op de website zijn ook geen drukke en afleidende zaken aanwezig. Je komt op E-dates om te daten. Niets meer en niets minder.

Vergelijkbaar met het Tinder concept

Het vinden van leuke mensen is bijzonder eenvoudig bij E-dates. Als je eenmaal een eigen profiel hebt aangemaakt, dan kun je op zoek gaan naar leuke leden die je aanspreken. Hierbij maakt de datingsite gebruik van een concept dat vergelijkbaar is als dat van Tinder. Op de Tinder app kun je iemand leuk of niet leuk swipen, als het ware. Bij E-dates gaat dit net zo makkelijk, alleen net even iets anders. Je kunt hier namelijk aangeven of je iemand leuk vindt of niet door ‘hot’ of ‘not’ aan te klikken. Bij een dubbele hot is er dus interesse van beide kanten en kan er verder contact worden opgenomen.

Ook makkelijk mobiel te gebruiken

Je kunt niet alleen via de computer op zoek gaan naar leuke dates om ‘hot’ te vinden bij E-dates. De website is ook heel makkelijk te gebruiken via een mobiele telefoon of een tablet. Je kunt dus ook als je onderweg bent gemakkelijk zoeken naar interessante matches. Als twee mensen elkaar ‘hot’ vinden, dan wordt hier melding van gegeven en kan er contact met elkaar worden opgenomen. De matches worden dus eigenlijk zelf gevonden en vervolgens bij elkaar gebracht. Makkelijker kan het bijna niet.

Je kunt wel Premium lid worden

Als je wilt kun je E-dates gewoon gratis blijven gebruiken. In geen geval wordt je verplicht om een abonnement af te nemen. Dit betekent niet dat het niet mogelijk is om een abonnement te nemen. Je kunt bij E-dates namelijk Premium lid worden. Er zijn dan net even wat meer mogelijkheden op de website. Wel blijft het principe voor het vinden van een date hetzelfde. Je geeft gewoon aan of je iemand hot vindt of niet. Uiteindelijk kom je op deze manier makkelijk mensen tegen die je aanspreken, voor vriendschap of een leuke date. Wie weet kom jij hier wel de liefde van je leven tegen door gewoon aan te geven dat je iemand hot vindt. Zo makkelijk kan het zijn bij E-dates.

E-dates.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van E-dates.nl?

 • gratis aanmelden
 • Niet heel bekend
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  E-dates.nl FAQ

  Hoe kan ik E-dates.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite E-dates.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw E-dates account.

  E-dates.nl opzeggen

  E-dates account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van E-dates en log in met je Gebruikersnaam en wachtwoord. 

  Je bent nu ingelogd!

   

  Helaas is het niet mogelijk om met een paar simpele muisklikken je account te verwijderen. Daarom maken we gebruik van het contactformulier.

  Stap 2: Klik op de link: “contact”. Je vind deze link aan de onderkant van de website.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Vul je gegevens in en geef in het Vraag/opmerkingen veld aan dat je je account wil verwijderen. Neem dan de beveiligingscode over van de afbeelding en klik dan op de blauwe button: “Versturen”

   

  Je hebt nu je account verwijderd van E-dates.nl!

  Laats bijgewerkt: 14 maart 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *