Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / e-Chat NL: Kosten en Review - Een Betrouwbare Beoordeling!
E-Chat.nl logo

e-Chat NL: Kosten en Review - Een Betrouwbare Beoordeling!

Ontdek alles over e-Chat.nl op WelkeOnlineDatingSite.nl. e-Chat.nl is een chatdienst waarmee je in contact kunt komen met anderen. De website wekt echter de indruk dat het meer gericht is op seksdating dan het vinden van een serieuze partner. Er is een overvloed aan dames beschikbaar, maar de kosten blijven onduidelijk tot na het aanmaken van een account. Onze uitgebreide review geeft je inzicht in de functionaliteiten, ervaringen van gebruikers en de mogelijke kosten. Lees onze review van e-Chat.nl en ontdek of deze chatdienst aan jouw verwachtingen voldoet. Neem een weloverwogen beslissing voordat je begint met chatten op e-Chat.nl.

E-Chat.nl
2
Beoordeling 2

In contact komen met anderen op e-Chat.nl: een chatdienst

De website van e-Chat.nl is een chatdienst waar je met anderen in contact kunt komen. Zoals op de meeste websites die voor dating bedoeld zijn, is er een overdaad aan dames beschikbaar. De foto’s suggereren dat het hier meer gaat om een seksdatingsite dan dat je er een serieuze partner kunt vinden. Op de website wordt gemeld dat er “kosten” in rekening worden gebracht, maar hoeveel deze kosten bedragen wordt niet duidelijk. Wellicht pas als je een account hebt aangemaakt en daadwerkelijk wilt gaan chatten.

e-chat.nl screenshot homepage

Profielen op e-Chat.nl

Hoewel er op de website niet over wordt gerept, is de kans zeer groot dat je te maken krijgt met zogenaamde fictieve profielen. Dit zijn profielen van niet bestaande personen. De foto’s worden her en der van het internet geplukt en de teksten bij de profielbeschrijvingen zijn verzonnen. Met dergelijke personen kun je nooit een echte afspraak maken. Je kunt wel chatten, want de berichten die je zogenaamd van deze persoon terugkrijgt worden verstuurd door medewerkers van de webdienst. Hun handelen is er doorgaans op gericht om jou als gebruiker zo veel mogelijk berichten te laten versturen. Dit levert immers geld op. Dit wordt bereikt door je steeds maar vragen te stellen waar jij dan weer op zult gaan reageren. Op vragen van jouw kant komen vage antwoorden die meer vragen oproepen, met als gevolg weer meer berichtjes die door de argeloze gebruiker worden gestuurd. Alles in de hoop een afspraak te kunnen krijgen met de mooie dame van de foto. Maar de kans dat dat gebeurt is volledig uitgesloten.

Een partner of date vinden

Wat voor e-Chat.nl geldt, geldt voor veel datingsites op internet. Zodra je moet betalen per verstuurd bericht kun je er vanuit gaan dat de website nep is. De profielen behoren bij niet bestaande personen en de berichten die worden verstuurd zijn afkomstig van beheerders wiens taak het is om jou zo lang mogelijk aan het lijntje te houden. Als er al een afspraak voor een ontmoeting komt, dan kun je er vergif op innemen dat deze op het laatste moment wordt afgezegd. Het liefst met een zielig verhaal, bij voorbeeld ziekte of een ziek kind. Want dan ga jij de volgende dag vast informeren of het alweer wat beter gaat en gaat het spelletje van aan het lijntje houden gewoon nog een tijdje door.

e-chat-nl aanmelden

Het herkennen van fake profielen

Een fake profiel herkennen is meestal niet zo moeilijk. Zodra de andere persoon vragen ontwijkt en zelf wel steeds weer vragen stelt zodat jij daarop moet reageren moet er een alarmbel gaan rinkelen. Ook als er ontwijkend wordt gedaan op voorstellen om elkaar buiten de website verder te leren kennen, bij voorbeeld door elkaar te bellen of via een chatdienst als Facebook Messenger of Whatsapp. Zodra de andere partij aangeeft dat zij alleen via de website contact wil hebben, kun je er vanuit gaan dat er sprake is van een fake profiel.

Wat zijn de plus- en minpunten van E-Chat.nl?

 • e-Chat.nl heeft een intuïtieve en gemakkelijk te navigeren interface, waardoor het eenvoudig is om de chatdienst te gebruiken.
 • De website biedt diverse functies, zoals zoekfilters en knipogen, om de chatervaring te verbeteren en het contact met anderen te vergemakkelijken.
 • e-Chat.nl trekt een redelijk aantal gebruikers aan, waardoor er mogelijkheden zijn om met verschillende mensen in contact te komen.
 • Gebruikers kunnen ervoor kiezen om anoniem te blijven en bepaalde persoonlijke informatie niet te delen.
 • Het aanmaken van een account op e-Chat.nl is gratis, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om de chatdienst uit te proberen zonder directe kosten.
 • De kosten worden pas duidelijk na het aanmaken van een account en willen beginnen met chatten, wat voor sommige gebruikers verwarrend kan zijn.
 • De suggestieve foto's en de overvloed aan dames op de website doen vermoeden dat e-Chat.nl meer gericht is op seksdating dan op het vinden van een serieuze partner.
 • De klantenservice van e-Chat.nl kan soms beperkt zijn in beschikbaarheid en responsiviteit, wat kan resulteren in vertraagde reacties op vragen of problemen van gebruikers.
 • Door de populariteit van e-Chat.nl kan het voorkomen dat er een groot aantal gebruikers actief is, waardoor het moeilijker kan zijn om individuele aandacht te krijgen.
 • Hoewel e-Chat.nl bepaalde informatie vermeldt, zoals kosten, kan er nog steeds een gebrek aan volledige transparantie zijn over bepaalde aspecten van de chatdienst.

Seksdatingsite of serieuze partner? De suggestieve foto’s op e-Chat.nl

In conclusie biedt e-Chat.nl een chatdienst aan waarmee gebruikers in contact kunnen komen met anderen. De overvloed aan dames en de suggestieve foto’s op de website doen vermoeden dat het meer gericht is op seksdating dan op het vinden van een serieuze partner. De kosten worden niet duidelijk vermeld, waardoor je mogelijk pas na het aanmaken van een account en daadwerkelijk willen chatten te weten komt hoeveel je moet betalen. Het is belangrijk om deze aspecten in overweging te nemen voordat je besluit om e-Chat.nl te gebruiken. Lees meer over de ervaringen van andere gebruikers en overweeg of deze chatdienst aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en verwachtingen.

kosten e-chat.nl

 • 2.2

  Populariteit

  e-Chat.nl geniet een redelijke populariteit onder gebruikers die op zoek zijn naar een chatdienst. Het trekt een behoorlijk aantal gebruikers aan en biedt mogelijkheden om met anderen in contact te komen.

 • 2

  Gebruikersgemak

  De interface van e-Chat.nl is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Het registratieproces is eenvoudig en de navigatie binnen de website verloopt soepel, waardoor het gemakkelijk is om te chatten en nieuwe mensen te ontmoeten.

 • 2

  Functionaliteiten

  e-Chat.nl biedt diverse functionaliteiten om de chatervaring te verbeteren. Denk aan zoekfilters om leden te vinden die aan je voorkeuren voldoen en de mogelijkheid om interesse te tonen door middel van knipogen.

 • 2

  Klantenservice

  Hoewel de klantenservice van e-Chat.nl over het algemeen responsief is, zijn er wel beperkingen in de beschikbaarheid en het niveau van ondersteuning. Het kan soms enige tijd duren voordat je een reactie ontvangt.

 • 2

  Kosten

  De kostenstructuur van e-Chat.nl is niet volledig transparant. Het exacte bedrag dat je moet betalen, wordt pas duidelijk na het aanmaken van een account en daadwerkelijk willen chatten. Het is belangrijk om dit in gedachten te houden voordat je je inschrijft.

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

  Al met al scoort e-Chat.nl redelijk op populariteit, gebruikersgemak en functionaliteiten. Hoewel er beperkingen zijn in de klantenservice en de kostenstructuur niet volledig transparant is, kan e-Chat.nl een optie zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een chatdienst. Het is echter belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke behoeften en verwachtingen voordat je een beslissing neemt.

E-Chat.nl FAQ

Hoe kan ik E-Chat.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite E-Chat.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw E-Chat.nl account.

E-Chat.nl opzeggen

E-Chat.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van E-chat.nl en log in op jouw account met je e-mailadres en wachtwoord. De inlog link vind je aan de linkerkant.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op: “Mijn profiel” in het menu aan de linkerkant. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3:  Scroll geheel naar beneden en klik op de button met de tekst: “Verwijderen“.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Voer je wachtwoord in en klik dan op de button met de tekst: “Verwijder mijn account”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op E-Chat.nl!

Wat zijn de kosten van e-Chat NL?

De kosten van e-Chat NL zijn afhankelijk van het abonnement dat u kiest. Ze bieden verschillende abonnementsopties aan, variërend van een gratis basislidmaatschap tot premium lidmaatschappen met uitgebreide functies. Voor de specifieke kosten en abonnementsopties kunt u de officiële website van e-Chat NL raadplegen.

Welke functies zijn inbegrepen in het gratis basislidmaatschap van e-Chat NL?

Het gratis basislidmaatschap van e-Chat NL biedt bepaalde functies waarmee u de datingsite kunt verkennen en basisinteracties kunt hebben. Deze kunnen onder andere het bekijken van profielen, het verzenden van likes of knipogen en het ontvangen van berichten van premium leden omvatten. Houd er rekening mee dat sommige geavanceerde functies mogelijk beperkt zijn in het gratis basislidmaatschap.

Wat zijn de voordelen van een premium lidmaatschap bij e-Chat NL?

Met een premium lidmaatschap bij e-Chat NL krijgt u toegang tot een breed scala aan extra functies en voordelen. Deze kunnen het verzenden en ontvangen van onbeperkte berichten, het bekijken van alle profielfoto’s, geavanceerde zoekopties, het ontvangen van meldingen wanneer uw berichten worden gelezen, en de mogelijkheid om te zien wie uw profiel heeft bezocht omvatten. Door een premium lidmaatschap aan te schaffen, kunt u de datingervaring op e-Chat NL verbeteren en meer interactiemogelijkheden hebben.

Zijn er mogelijkheden om e-Chat NL gratis uit te proberen voordat ik een premium lidmaatschap aanschaf?

Ja, e-Chat NL biedt een gratis basislidmaatschap waarmee u de site kunt verkennen en enkele basisfuncties kunt gebruiken. Hiermee kunt u een gevoel krijgen voor de interface en de potentiële matches op de datingsite bekijken. Als u echter toegang wilt krijgen tot alle functies en voordelen, zoals onbeperkte berichten en geavanceerde zoekopties, kunt u overwegen om een premium lidmaatschap aan te schaffen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap bij e-Chat NL opzeggen?

Om uw lidmaatschap bij e-Chat NL op te zeggen, moet u inloggen op uw account en naar de accountinstellingen gaan. Daar zou u de mogelijkheid moeten vinden om uw lidmaatschap te beheren en op te zeggen. Volg de instructies op het scherm om het opzeggingsproces te voltooien. Het is altijd raadzaam om de specifieke richtlijnen en voorwaarden van e-Chat NL te raadplegen met betrekking tot het opzeggen van het lidmaatschap, aangezien deze kunnen variëren.

Laats bijgewerkt: 30 september 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---