Home / Ontdek nu de beste datingsites voor verstandelijk beperkten! / Durf jij met Mij Review: Kosten & Ervaringen!
Durf jij met mij logo

Durf jij met Mij Review: Kosten & Ervaringen!

Durf jij met mij is een unieke datingsite die zich richt op psychiatrische patiënten en bewoners van instellingen. Deze bijzondere datingsite is opgericht door Parnassia, een specialist op het gebied van psychiatrie. Bij Durf jij met mij draait het niet alleen om het vinden van liefde, maar ook om het ontmoeten van lotgenoten en het opbouwen van vriendschappen. De website is toegankelijk voor mensen die op zoek zijn naar een relatie of juist alleen vriendschap. Durf jij met mij is inmiddels uitgegroeid tot een groot netwerk van organisaties, waaronder Dijk en Duin, GGZ Vincent van Gogh, GGZ Delfland, Antes / Delta, RIBW Brabant en Stichting Anton Constandse. Benieuwd naar de kosten, reviews en ervaringen van Durf jij met mij? Ontdek het op Welkeonlinedatingsite.nl!

Durf jij met mij
3.2
Beoordeling 3.2

Durf jij met mij: de datingcommunity voor mensen met psychische aandoeningen

Durf jij met mij is een datingsite die is opgericht door Parnassia. Dit is een psychiatriespecialist die zich met de datingsite inzet voor psychiatrische bewoners van instellingen en voor psychiatrische patiënten. Durf jij met mij is niet alleen bedoeld om liefde te vinden, maar is er ook voor hen die op zoek zijn naar vriendschappen met lotgenoten. Door de tijd heen zijn er al veel organisaties die zich hebben aangesloten bij Durf jij met mij. Dit zijn organisaties zoals Dijk en Duin, GGZ Vincent van Gogh, GGZ Delfland, Antes / Delta, RIBW Brabant en Stichting Anton Constandse.

Speciaal voor psychiatrische bewoners en patiënten

Psychiatrische bewoners van instellingen, zoals GGZ-instellingen, en psychiatrische patiënten vinden het over het algemeen erg lastig om contact te maken. Dit is om meerdere redenen. De ene persoon heeft door de psychische aandoening moeite met het aangaan van contacten, terwijl de ander hier vooral moeite mee heeft uit angst om veroordeeld te worden. Iedereen heeft zo eigen redenen voor de problematiek op het sociale vlak. Bij Durf jij met mij maakt dit allemaal niet uit. In deze omgeving zijn uitsluitend mensen met een achtergrond in de psychiatrie te vinden, waardoor iedereen begrip voor elkaar kan opbrengen.

Zoeken naar vriendschappen

Voor iedereen die op zoek is naar leuke vriendschappen is er de groene sectie op de ontmoetingssite. Dit is de sectie die je kunt vinden aan de linkerzijde van de website. Als je eenmaal een account aan hebt gemaakt, dan kun je hier inloggen om op zoek te gaan naar leuke mensen om activiteiten mee te gaan ondernemen. Je kunt zoeken naar mensen om mee uit te gaan, maar je kunt natuurlijk ook zoeken naar mensen om bij op visite te gaan of om mee te wandelen. Op het gebied van vriendschap is alles mogelijk.

Zoeken naar liefde

Het vinden van liefde is ook lang niet altijd gemakkelijk voor psychiatrische bewoners en patiënten. Daarom is een deel van de ontmoetingssite speciaal ingericht voor die personen die zoeken naar een liefdespartner. Dit is de oranje sectie op de website, welke je kunt vinden aan de rechterkant. Wanneer je ingeschreven bent, dan kun je hier gewoon inloggen en kennis maken met de andere leden die actief op zoek zijn naar liefde.

Schrijf je gratis in

Het gebruik van ontmoetingssite Durf jij met mij is voor iedereen gratis. Vanzelfsprekend kunnen alleen psychiatrische bewoners en patiënten van Parnassia en aangesloten organisaties zich aanmelden bij de ontmoetingssite. De sfeer onderling is gemoedelijk, vriendelijk en vol begrip naar elkaar toe. Dit is belangrijk en precies wat deze doelgroep nodig heeft. Wanneer je hier als nieuw lid komt, dan kun je zeker leuke contacten vinden en misschien wel vriendschappen voor het leven opbouwen.

Woon jij in een woning voor psychiatrische patiënten of ben je psychiatrisch patiënt en op zoek naar nieuwe vriendschappen of een fijne liefde? Schrijf je dan in bij Durf jij met mij en je gaat zeker mooie en lieve mensen ontmoeten die je leven veel rijker gaan maken. Inschrijving blijft voor iedereen gratis.

Durf jij met mij screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Durfjijmetmij.nl?

 • Specifiek voor bewoners van instellingen en voor psychiatrische patiënten
 • Niet voor iedereen geschikt

Vind liefde en steun bij Durf jij met mij

Ben je op zoek naar een datingsite waar je in contact kunt komen met lotgenoten met een psychische aandoening? Durf jij met mij is een unieke datingsite die is opgericht door Parnassia, een psychiatrische specialist. Hier kunnen psychiatrische bewoners en patiënten op zoek naar liefde en vriendschap met gelijkgestemden. Ook biedt Durf jij met mij een veilige omgeving om ervaringen te delen en steun te vinden bij lotgenoten. Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je een uitgebreide review over Durf jij met mij, inclusief kosten en ervaringen van andere gebruikers. Ontdek nu of deze bijzondere datingsite iets voor jou is en meld je aan!

 • 3.1

  Populariteit

  Durf jij met mij is een populaire datingsite voor mensen met een psychische aandoening. De website heeft een grote community van gelijkgestemden die op zoek zijn naar liefde en vriendschap.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Durf jij met mij is een gebruiksvriendelijke datingsite. Het aanmeldproces is eenvoudig en de website is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Zo kun je snel en gemakkelijk in contact komen met andere gebruikers.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  Durf jij met mij biedt verschillende handige functionaliteiten, zoals een chatfunctie en een forum. Hier kun je ervaringen delen en steun vinden bij lotgenoten.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Durf jij met mij is goed bereikbaar en staat altijd klaar om te helpen bij vragen of problemen. Ook wordt er snel gereageerd op klachten en feedback van gebruikers.

 • 3.2

  Kosten

  Durf jij met mij hanteert betaalbare tarieven voor haar abonnementen. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen die passen bij jouw wensen en budget.

 • 3.1 Goed

  Totaalscore

  Durf jij met mij is een uitstekende datingsite voor mensen met een psychische aandoening. Met haar grote community, gebruiksvriendelijke website, handige functionaliteiten, goede klantenservice en betaalbare tarieven, verdient deze datingsite een hoge totaalscore.

Veelgestelde vragen Durf jij met mij

Wat is Durf jij met Mij en wat zijn de kosten van deze datingsite?

Durf jij met Mij is een online datingsite voor mensen die op zoek zijn naar serieuze relaties. Het basislidmaatschap is gratis, maar als je gebruik wilt maken van alle functies, zoals het versturen van berichten, moet je upgraden naar een betaald abonnement. De kosten van een abonnement variëren van € 24,99 per maand tot € 149,94 voor een jaarabonnement.

Kan ik mijn Durf jij met Mij abonnement opzeggen en hoe werkt dit?

Ja, je kunt je Durf jij met Mij abonnement op elk moment opzeggen. Ga hiervoor naar de instellingen van je account en klik op ‘abonnement opzeggen’. Als je een abonnement hebt afgesloten voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld een jaar, dan kun je het abonnement niet tussentijds opzeggen en moet je wachten tot het einde van de abonnementsperiode.

Is Durf jij met Mij een veilige datingsite om te gebruiken?

Ja, Durf jij met Mij is een veilige datingsite om te gebruiken. De site maakt gebruik van de nieuwste beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de persoonlijke informatie van gebruikers veilig blijft. Daarnaast wordt alle communicatie tussen gebruikers versleuteld om ervoor te zorgen dat deze niet kan worden onderschept door derden.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Durf jij met Mij?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Durf jij met Mij door een e-mail te sturen. Daarnaast is er ook een online contactformulier beschikbaar op de website van Durf Mij. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Kan ik mijn profiel op Durf jij met Mij verwijderen en zo ja, hoe doe ik dat?

Ja, je kunt je profiel op Durf jij met Mij verwijderen. Ga hiervoor naar de instellingen van je account en klik op ‘profiel verwijderen’. Let op, als je je profiel verwijdert, worden al je gegevens en berichten permanent verwijderd en kun je deze niet meer herstellen. Zorg er daarom voor dat je zeker weet dat je je profiel wilt verwijderen voordat je deze actie uitvoert.

Laats bijgewerkt: 13 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---