Home / Durf jij met mij – Kosten, Review en Ervaringen
Durf jij met mij logo

Durf jij met mij - Kosten, Review en Ervaringen

Durf jij met mij is een datingsite die is opgericht door Parnassia. Dit is een psychiatriespecialist die zich met de datingsite inzet voor psychiatrische bewoners van instellingen en voor psychiatrische patiënten. Durf jij met mij is niet alleen bedoeld om liefde te vinden, maar is er ook voor hen die op zoek zijn naar vriendschappen met lotgenoten. Door de tijd heen zijn er al veel organisaties die zich hebben aangesloten bij Durf jij met mij. Dit zijn organisaties zoals Dijk en Duin, GGZ Vincent van Gogh, GGZ Delfland, Antes / Delta, RIBW Brabant en Stichting Anton Constandse.

Durf jij met mij
3
Beoordeling 3

Speciaal voor psychiatrische bewoners en patiënten

Psychiatrische bewoners van instellingen, zoals GGZ-instellingen, en psychiatrische patiënten vinden het over het algemeen erg lastig om contact te maken. Dit is om meerdere redenen. De ene persoon heeft door de psychische aandoening moeite met het aangaan van contacten, terwijl de ander hier vooral moeite mee heeft uit angst om veroordeeld te worden. Iedereen heeft zo eigen redenen voor de problematiek op het sociale vlak. Bij Durf jij met mij maakt dit allemaal niet uit. In deze omgeving zijn uitsluitend mensen met een achtergrond in de psychiatrie te vinden, waardoor iedereen begrip voor elkaar kan opbrengen.

Zoeken naar vriendschappen

Voor iedereen die op zoek is naar leuke vriendschappen is er de groene sectie op de ontmoetingssite. Dit is de sectie die je kunt vinden aan de linkerzijde van de website. Als je eenmaal een account aan hebt gemaakt, dan kun je hier inloggen om op zoek te gaan naar leuke mensen om activiteiten mee te gaan ondernemen. Je kunt zoeken naar mensen om mee uit te gaan, maar je kunt natuurlijk ook zoeken naar mensen om bij op visite te gaan of om mee te wandelen. Op het gebied van vriendschap is alles mogelijk.

Zoeken naar liefde

Het vinden van liefde is ook lang niet altijd gemakkelijk voor psychiatrische bewoners en patiënten. Daarom is een deel van de ontmoetingssite speciaal ingericht voor die personen die zoeken naar een liefdespartner. Dit is de oranje sectie op de website, welke je kunt vinden aan de rechterkant. Wanneer je ingeschreven bent, dan kun je hier gewoon inloggen en kennis maken met de andere leden die actief op zoek zijn naar liefde.

Schrijf je gratis in

Het gebruik van ontmoetingssite Durf jij met mij is voor iedereen gratis. Vanzelfsprekend kunnen alleen psychiatrische bewoners en patiënten van Parnassia en aangesloten organisaties zich aanmelden bij de ontmoetingssite. De sfeer onderling is gemoedelijk, vriendelijk en vol begrip naar elkaar toe. Dit is belangrijk en precies wat deze doelgroep nodig heeft. Wanneer je hier als nieuw lid komt, dan kun je zeker leuke contacten vinden en misschien wel vriendschappen voor het leven opbouwen.

Woon jij in een woning voor psychiatrische patiënten of ben je psychiatrisch patiënt en op zoek naar nieuwe vriendschappen of een fijne liefde? Schrijf je dan in bij Durf jij met mij en je gaat zeker mooie en lieve mensen ontmoeten die je leven veel rijker gaan maken. Inschrijving blijft voor iedereen gratis.

Durf jij met mij screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Durfjijmetmij.nl?

 • Specifiek voor bewoners van instellingen en voor psychiatrische patiënten
 • Niet voor iedereen geschikt
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 26 april 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *