Home / DTNG. – Kosten, Review en Ervaringen
DTNG. logo

DTNG. - Kosten, Review en Ervaringen

DTNG ken je misschien wel van naam, maar wat kan zij voor jou betekenen? Het matchmaking-bureau van Lotte Ditzel staat voor je klaar om te zorgen dat jij je ideale match snel kunt vinden. Dit bureau levert professionele en persoonlijke matchmaking. Daarbij maakt ze gebruik van een unieke werkwijze. De kwaliteit staat hier voorop.

2.5
Beoordeling 2.5

Hoe gaat DTNG te werk?

Je bent vast en zeker benieuwd hoe men te werk gaat bij DTNG. Dit leggen we je graag uit. Als je aan bent gemeld bij DTNG, dan krijg je om te beginnen een persoonlijk gesprek. Het wordt allemaal ingepland en dan komt er een persoonlijkheidstest en deze schetst je persoonlijke DTNG. Je krijgt een duidelijk beeld van je eigen voorkeuren, maar ook van de verwachtingen van je date en van de interesses die je hebt. Aan de hand van wat je hebt ingevuld kan er een ideale match gezocht worden voor jou door DTNG. Er kan dan een date suggestie voor je worden gedaan en daar kun je dan op ingaan of niet, want jij houdt de regie!

DTNG date organiseren

Bij DTNG helpen ze je graag bij het organiseren van een leuke en spannende date. Je krijgt dan ondersteuning en na je date kun je dan evalueren met je matchmaker hoe het is geweest. Als je dan niet tevreden bent dan kan de consulent van DTNG weer naar een nieuwe date zoeken. Mocht het wel klikken dan kun je een volgende date plannen en genieten van de aandacht die je hier krijgt van je date.

Mogelijkheden DTNG

De doelgroep van DTNG zijn de hoger opgeleiden van 30 jaar en ouder uit Amsterdam. Veel singles die hierbij zijn aangesloten zijn onder de 50 jaar. Je kunt je via de website inschrijven voor het datingbureau DTNG. Je kunt ook eerst een kennismakingsgesprek plannen. De persoonlijke aandacht staat hier echt voorop en dat is ook de reden dat veel mensen zo enthousiast zijn over DTNG.

Gratis intakegesprek en persoonlijkheidstest

Een intakegesprek, het aanmelden en een persoonlijkheidstest zijn gratis. De inschrijving kan iedere maand weer op worden gezegd. Dus ben je op zoek naar een leuke date, meld je dan vandaag nog aan en kom er achter met wie jij af kunt spreken in je eigen regio. Een leuke date in je eigen regio, die voldoet aan je wensen, dat wil jij toch ook? DTNG kan het voor jou regelen, een datingbureau waar je nu snel een keuze kunt maken en waarbij ze je altijd helpen vanaf de eerste date tot aan een geslaagde match. Geniet van jouw voordelen en van de toekomstige date, want dat wordt een mooie tijd. DTNG helpt je hier graag bij!

DTNG. screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij DTNG.?

Kijk voor actuele prijzen op de website van DTNG.

  Wat zijn de plus- en minpunten van DTNG?

  • Kwailtatief daten
  • Niet goedkoop
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.5
   Gebruikersgemak
  • 2.5
   Functionaliteiten
  • 2.5
   Klantenservice
  • 2.5
   Kosten
  • 2.5 Gemiddeld
   Totaalscore
  Laats bijgewerkt: 17 februari 2022

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *