Home / DominicanCupid – Kosten, Review en Ervaringen
DominicanCupid logo

DominicanCupid - Kosten, Review en Ervaringen

Ben je op zoek naar de liefde van je leven, maar lijkt ze niet in Nederland te wonen? En merk je dat je wel vaak een zwak hebt voor Dominicaanse vrouwen of mannen? Dan moet je misschien je kans eens wagen op dominicancupid.com. Via deze datingsite kom je enkel in contact met mannen en vrouwen van dit Caribische eiland. Je kunt je vandaag nog gratis een profiel aanmaken en op zoek gaan naar interessante mannen en vrouwen. Om het allemaal wat sneller te laten verlopen, kun je een profiel aanmaken aan de hand van je profiel op Facebook. Je krijgt wel de garantie dat de website nooit iets op jouw profiel op Facebook zal plaatsen.

DominicanCupid
3.1
Beoordeling 3.1

Is het echt wel gratis?

Het lijkt onwijs om te moeten betalen om de liefde van je leven te vinden, maar de realiteit bewijst helaas het tegendeel. Net zoals bij andere datingsites kun je je gratis inschrijven voor een lidmaatschap op Dominican Cupid. Bij de inschrijving staat ook een vakje dat je moet aanvinken, waarmee je bevestigt dat je de Algemene Gebruikersvoorwaarden hebt gelezen. Vink dit vakje niet zomaar aan, maar neem de voorwaarden effectief door. Op die manier kom je niet plots voor onaangename verrassingen te staan. Zo valt er te lezen dat je voor extra features dient te betalen. En dat je ouder dan 18 jaar moet zijn om je in te schrijven. Het nadeel van Dominican Cupid is dat je op voorhand niet weet voor welke features je dan moet betalen. Je ondervindt dit pas als je die feature wilt doen. Met andere woorden: het is gratis, tot op een bepaald punt. Het is aan jezelf om te bepalen voor welke features je wel of niet wilt betalen.

Online daten. Is dat veilig?

Ja en neen. Daarom is het aangeraden om op voorhand wat onderzoek te doen naar de datingsite waarop je een lidmaatschap wilt aansluiten. Het grote voordeel van Dominican Cupid is dat het een website is van Cupid Media. Dit is een groot concern dat al sinds 2000 websites opstart voor specifieke markten. En daar is Dominican Cupid een van. Door de jaren ervaring weet Cupid Media precies hoe het profielen moet scannen en wie wel of niet toegelaten kan worden op een datingsite. Ook vind je op de website zelf een link naar tips om veilig online te daten. Met al meer dan 400.000 leden en de vele succesverhalen, kun je wel zeggen dat het veilig online daten is via Dominican Cupid.

De hele wereld rond

Van over de hele wereld kun je je inschrijven op Dominican Cupid. Zo lees je bij de succesverhalen dat een Deense man de liefde van zijn leven vond via deze website. Natuurlijk worden enkel de mooiste verhalen gepubliceerd en krijgen de negatieve ervaringen geen aandacht. Misschien ken je iemand bij je in de buurt die al ervaringen heeft met deze website. Lees voldoende reviews en bepaal vervolgens voor jezelf of het iets voor jou is.

DominicanCupid screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij DominicanCupid.com?

Het goedkoopste DominicanCupid abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van DominianCupid.com?

  • Speciaal voor het vinden van een Dominicaanse Partner
  • Internationaal gerichte datingsite
  • 2.8
   Populariteit
  • 3.2
   Gebruikersgemak
  • 3.5
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3.1 Goed
   Totaalscore

  DominicanCupid FAQ

  Hoe kan ik DominicanCupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite DominicanCupid? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw DominicanCupid.com account.

  DominicanCupid opzeggen

  DominicanCupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van DominicanCupid en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op Dominican aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op DominicanCupid!

  Laats bijgewerkt: 24 mei 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *