Home / Do-More - Kosten, Review en Ervaringen
Singles United logo

Do-More - Kosten, Review en Ervaringen

Do-More is niet zomaar een datingsite. Vergeet het aanmaken van een account en het bekijken van de vele profielen die er te vinden zijn. Bij Do-More.nl pakken ze het volledig anders aan. Je maakt namelijk een profiel aan en vervolgens kun je jezelf aanmelden voor verschillende clubdates. Jawel! Je gaat snel op date, maar met een hele groep. Zo ontmoet je mensen met dezelfde interesses en wie weet, zit jouw ware er wel tussen.

Do-More.nl
3
Beoordeling 3

Start met een account

But first things first. Daarom starten we met het aanmaken van een account op Do-More.nl. De website zelf moedigt aan om je eigen voornaam te gebruiken. Indien je dit wil – of je naam al bezet is – kun je nog een jaartal of iets anders aan je voornaam toe te voegen. De site moedigt deze methode aan zodat mensen je snel herkennen als je dan op een clubdate gaat. Zo hoef je bijvoorbeeld niet te zoeken naar “kitten234” of “starboy56”. Gebruik dus je eigen voornaam, want de mensen op de site zul je toch snel gaan ontmoeten in het echte leven. En daar hoef je geen stomme chatnamen te gebruiken. Bij het aanmaken van je account moet je ook je woonplaats en je e-mailadres invullen. Er staat wel duidelijk vermeld dat deze niet worden gedeeld met de andere leden van Do-More. Je mag er dus op rekenen dat je privacy bewaard wordt en je gegevens niet zomaar te grabbel worden gegooid.

Start zelf een clubdate

Indien je een idee hebt voor een leuke clubdate, kun je die zelf aanmaken eenmaal je een account hebt. Ook kun je je laten inspireren door de algemene clubdates of de top 25 van clubdates. Door zelf een clubdate aan te maken, profileer je je natuurlijk meteen als een initiatiefnemer. En dat kan natuurlijk een groot plusplunt zijn tijdens de clubdate. Ook kun je een andere clubdate opnieuw herstarten. Dat kan bijvoorbeeld door in je persoonlijke agenda te kijken. Daarin zie je alle clubdates in het verleden, maar ook je toekomstige clubdates. Een clubdate die je leuk vond, kun je zo nog eens herbeleven.

Alles openbaar

Een klein nadeel van Do-More.nl is dat je ook als niet-lid al een kijkje kunt nemen in het vlees dat in de kuip zit. Dat doe je door te gaan naar de pagina “persoonlijke contacten”. Natuurlijk kun je op die manier geen contact opnemen met die persoon. Je moet eerst een account aanmaken. Toch voelt het niet zo prettig om te weten dat je profiel zomaar te grabbel ligt. Let wel: je ziet enkel de foto en beknopte info. Toch kan dit al genoeg zijn om je privacy te schenden. Vraag jezelf dus goed af of je dit wilt. Bij elk profiel zie je ook aan hoeveel clubdates de persoon in kwestie heeft deelgenomen. Ons advies is dus om goed na te denken over de voor- en nadelen van Do-More. Indien je dit wel een leuke manier van daten vindt, raden we het zeker aan om het een kans te geven.

Singles United screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Do-More.nl?

 • Originele manier van daten
 • Profielen gedeeltelijk openbaar
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 08 september 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---