Home / Dikke Dating – Kosten, Review en Ervaringen
Dikke Dating logo

Dikke Dating - Kosten, Review en Ervaringen

Veel mannen vallen stiekem op volle vrouwen. Het ideaalbeeld mag dan wel strak en slank zijn, veel mannen zijn dol op dames met een maatje meer. De zogenaamde “love handles” zijn bij veel mannen favoriet. Val jij ook op dames met een maatje meer? Dan kun je terecht op Dikke Dating. Op deze datingsite vind je vooral dames die wat voller zin en zich zeker niet schamen voor hun uiterlijk. Sterker nog, ze zijn er trots op en ze vinden dat een man ze moet accepteren zoals ze zijn omdat ze niet van plan zijn om te vermageren tot een getailleerde breinaald.

Dikke Dating
3
Beoordeling 3

Seksdating met dikke vrouwen

Seksdating met dikke dames, mollige meiden en volslanke vrouwen, veel mannen vinden het hun ultieme fantasie. Als jij daar ook zo over denkt, dan kun je je gratis inschrijven op Dikke Dating. De naam van de website is wellicht wat ongelukkig gekozen. Het is moeilijk voor te stellen dat vrouwen met een maatje meer zich juist hier inschrijven zodat hier nog eens de nadruk op wordt gelegd. Dat je geen moeite hebt met je figuur wil vaak niet zeggen dat je er zo mee te koop wilt lopen, tenzij je een professionele sekswerker bent natuurlijk. Wat opvalt als je de foto’s op de voorpagina bekijkt is dat bij alle dames als onderschrift vermeld staat “dikke vrouw wil sex” Het is wel heel toevallig dat al deze dames dit zelf zo hebben aangegeven. En dat is dus zeer waarschijnlijk ook niet het geval.

Fysieke contacten met de dames

Het aanmelden is gratis op Dikke Dating. Het vesturen van berichten is dit niet. Dit staat niet expliciet op de website vermeld. Maar datingsites moeten ergens hun inkomsten vandaan halen. Nadat je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd zal je dus eerst moeten betalen alvorens je van alle functies van de website gebruik kunt maken. In de algemene voorwaarden van Dikke Dating staat nadrukkelijk aangegeven dat een deel van de profielen niet bestaande personen betreft. Deze zijn uitsluitend bedoeld voor entertainment. Een fysieke afspraak met deze dames is uiteraard niet mogelijk. De berichten die je ontvangt worden verstuurd door een moderator van de website Dikke Dating.

Online adult entertainment

De website Dikke Dating is grotendeels bedoeld voor online entertainment. Je kunt spannende gesprekken voeren met een dame door berichten uit te wisselen. Als dit je bedoeling is dan is daar natuurlijk niet zo veel mis mee. Als je graag een echte date of misschien wel een relatie wilt met een volslanke vrouw, dan is de kans groot dat je die niet op deze sexdatingsite zult vinden. Mar als je slechts de spanning zoekt, bijvoorbeeld omdat je een relatie hebt met iemand die je zeker niet kwijt wilt, dan is er niet zo veel mis met deze website.

Dikke Dating screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Dikke Dating?

 • Aanmelden is gratis
 • Datingplatform voor dikke en volslanke dames en mannen die daar op vallen
 • Er wordt gebruik gemaakt van fake profielen
 • De kosten voor het gebruik worden nergens vermeld
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 27 april 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---